Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινά μετά απ' όσα είδαμε, ποιός νοιάζεται για το Versus XIII και το TLG;

σοβαρά τώρα? είδα το ffxv και έπεσα απο την καρέκλα,είχαμε δει gameplay video απο versus αλλα καμία σχέση,η μάχη μέσα στο δωμάτιο που έπεφταν τα πιάτα απο το τραπέζι ήταν απίστευτη, δεν υπάρχει άλλο Jrpg με τέτοιο επίπεδο, φυσικά πολλά είχαμε δει και για το ffxiii και δεν ήρθαν ειδικά για το battle system.αλλα τώρα έχω την εντύπωση οτι με το xv θα πάρουμε το ff που περιμένουμε. για το last guardian είπε ο Jack trenton οτι είναι σε hiathus.μπορεί να βγει αργότερα μπορεί όχι.

Δημοσ.

WTF!!!  p3tran? Is that really you?

Ήσουν σε χειμερία νάρκη για λίγα χρονάκια και ξύπνησες?

PS: Καλώς μας ήρθες μετά από τόσο καιρό!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να βαζει ο p3tran..polaki και pro evo στην ιδια προταση,εχουν περασει οντως πολλα χρονια. :D :D

Καλως ηρθες.

Δημοσ.

ε μα είναι δυνατόν να δεις ποστ πολάκις χωρίς να γράφει μέσα manual/slow ? :P

πολύ ωραία τα λέει ο φράνσις στο συγκεκριμένο βίντεο, ειδικά στο κομμάτι οτι η Ms Θα κάνει κωλοτούμπα αλλα μόνο την τελευταία στιγμή,για το καλό του gaming πρέπει ακόμα και οι καμμένοι xbox fans να μην πάρουν την κονσόλα day1. να δώσουν λίγο χρόνο ωστε να αλλάξη πολιτκή και η Ms,να έχουμε 2 δυνατές κονσόλες στον χώρο,

είδα και την συνέντευξη του jack trenton,σε ένα σημείο λέει ,δίνουμε κάποιες υπηρεσίες στην αρχή και σιγά σιγά όσο περνάει ο χρόνος προσφέρουμε περισσότερα γιατί ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις, κτλπ κτλπ, το ίδιο κάναμε και στο ps3, και μου έρχεται να μπω στην οθόνη και να ρίξω μια τεράστια μούτζα, που αντί να προσφέρουν περισσότερα με κάθε firmware update αφαιρούσαν και πράγματα,π.χ όπως το Otheros που μπορεί να ήταν και λόγος αγοράς της κονσόλας.

τέσπα η σόνυ έμαθε απο τα λάθη της φάνηκε αυτό το 2013 που σε ότι έχει κάνει τα πήγε τέλεια, τώρα περιμένουμε το Launch να έχει αρκετό supply γιατί το demand θα φτάσει το ταβάνι.btw νομίζετε τυχαίο είναι που η Ms δεν βγάζει την κονσόλα παγκοσμίως σε όλο τον κόσμο? σύμφωνα και με τα προβλήματα που έχει υπερθέρμανσης (που δεν ακούσαμε τπτ ,δεν δέχτηκαν και ερωτήσεις...)πόσες κονσόλες θα έχουν έτοιμες? και μήπως έχουν δει την νίλα που θα φάνε με τις πωλήσεις και θέλουν να δείξουν ένα πράγμα οτι το xbox one δεν υπάρχει στα ράφια με λίγο supply? θα παιχτούν και εκεί πολλά παιχνίδια....

Δημοσ.

Το ξαναείπαμε αυτό. Τα παιχνίδια του PC τα παίρνεις έτσι και αλλιώς πολύ φθηνότερα. Αν πάρεις το παιχνίδι 5€ σε προσφορά ποιος ο λόγος της μεταπώλησης?

δε διαφωνω. αλλα παλι η φιλοσοφια ειναι ιδια...π.χ το GRID 2 , στο pc τωρα εχει 39.90€ σε ποσο καιρο θα πεσει??ενδεικτικα ρωταω , να μου απαπντησει καποιος που πανω κατω γνωριζει....εγω το πηρα γτ το γουσταρω...για να γινει η εγκατασταση θελει αποκλειστικα και μονο το steam... αλλιως δεν προχωραει η εγκατασταση...ειναι νταβατζιλικι η οχι??? θελω να πω οτι εφοσον το βλεπουμε στα pc εδω και καιρο, στην κονσολα γιατι γκρινιαζουμε σαν να ειναι κατι πρωτογνωρο??εγω θα γκρινιαξω με την εννοια " ε οχι και εδω ρε γμτ..." ...

Και όχι "εφόσον είσαι online". Το Steam έχει offline mode που λειτουργεί μια χαρά χωρίς pings κάθε 1 ώρα αν δεν είμαι στο πισί που νοίκιασα από την MS και έφτιαξα το λογαριασμό μου.

αυτο που γραφω πιο πανω εννοω...οτι για να γινει η εγκατασταση το ενεργοποιεις μονο μεσω online steam..

Δημοσ.

Και εδω η εγκυκλοπαιδια

http://www.ps3devwiki.com/wiki/PS4

Κρατηστε το αυτο

Ρε συ, εδώ μέσα έχει στη λίστα ένα Carmageddon :D

αυτο που γραφω πιο πανω εννοω...οτι για να γινει η εγκατασταση το ενεργοποιεις μονο μεσω online steam..

ΟΚ, άλλο κατάλαβα αρχικά. Και πάλι όμως, δεν είναι τόσο δρακόντειο. Δε σου υπαγορεύει πώς και πού θα παίξεις αφού το αγοράσεις.  Κι αν κρατήσεις back up του αρχείου θα μπορείς να το ξαναπαίξεις όποτε θες για πάντα. Αυτό το τελευταίο είναι το σημαντικότερο για μένα.

Δημοσ.

To versus το εχασε (η sony οχι εμεις :P).Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Αλλα λιγη σημασια εχει για εμας,αφου θα το παιξουμε.Περισσοτερο θα πρεπει να χαρουν οι one fans.

ΔΕΝ υπάρχουν ΟΝΕ φανς...Άντε να έχει μείνει 1 (one) ---> Titanomaxos :P

• Like 5
Δημοσ.

To versus το εχασε (η sony οχι εμεις :P).Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Αλλα λιγη σημασια εχει για εμας,αφου θα το παιξουμε.Περισσοτερο θα πρεπει να χαρουν οι one fans.

βασικά το έδωσε η square κυρίως πιστεύω γιατί τα οικονομικά της πάνε κατά λίιιιιγο κατά διαόλου.

Για να λένε ότι το tomb raider δεν είναι επιτυχημένο/δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με 3.500.000 πωλήσεις τον πρώτο μήνα :wacko: (φαντάσου τι μλκιες-σπατάλες έχουν γίνει).

εαν δεν έκαναν κινήσεις με το versus πλέον ff15  ,kingdom hearts 3 για εμένα θα ήταν η επόμενη THQ (το ff13 δεν θα τους έσωζε με τίποτα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...