Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα jrpg και οχι μονο το ff&kh ειναι ο λογος για να πας στην σονυ ή στο ds. Ανοίγουμε και λιγο την οπτικη μας πριν βγαλουμε διάγγελμα...

Τα 2 αυτά games πίστεψε με πολλοί ps fans τα περίμεναν χρόνια τώρα και έχω διαβάσει ουκ ολίγες φορές ότι για πολλούς αποτελούν λόγο ακόμα και για αγορά κονσόλας... αν θέλεις εσύ να μειώσεις την "αλλαγή" τους σε multiplatforms είναι δικό σου θέμα....εγώ όπως και πολλά εκατομμύρια gamers μέχρι χθες τα είχαμε ως ps exclusives(γιατί έτσι μας τα είχαν παρουσιάσει πριν μερικά χρόνια και το hype είχε πιάσει "ταβάνι")......κατά τ'άλλα συνολικά προφανώς και ισχύει αυτό που γράφεις για τα "jrpg",υπάρχουν όμως και πολλοί gamers που αγοράζουν κονσόλα επειδή γουστάρουν ειδικά και μόνο κάποια συγκεκριμένα games,πόσο μάλλον όταν αυτά είναι και exclusives(βλέπε Halo,GOW,KH,Zelda κ.λ.π)!!!

Btw,για το μόνο πράγμα που ξενέρωσα με την Sony χθες ήταν ότι ακόμα μια φορά δεν είδαμε τίποτα για το ΜΑΜΗΜΕΝΟ TLG.....έλεος πόσα χρόνια ακόμα!!!!

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

To versus το εχασε (η sony οχι εμεις:P).Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Αλλα λιγη σημασια εχει για εμας,αφου θα το παιξουμε.Περισσοτερο θα πρεπει να χαρουν οι one fans.

Δημοσ.

To versus το εχασε.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Αλλα λιγη σημασια εχει για εμας,αφου θα το παιξουμε.Περισσοτερο θα πρεπει να χαρουν οι one fans.

Γιατί ρε γμτ δεν έδειξαν καθόλου TLG;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί ρε γμτ δεν έδειξαν καθόλου TLG;;

Eλα ντε ,το περιμεναμε αλλα...

Ελπιζω να το τελειωσουν επιτελους.

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια αυτο δε γινεται στο steam?? δε καταλαβα δλδ...οχι οτι δν ειναι μλκια αλλα το ζουμε ηδη στο pc.... Δωσαμε 39€ ας πουμε για ενα game για να το παιξουμε μονο σε ενα pc και εφπσον εισαι ονλαιν...μλκια ξε μλκια μν σας κανει κ εντυπωση λες κ ειναι πρωτογνωρο αυτο π συμβαινει...

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια αυτο δε γινεται στο steam?? δε καταλαβα δλδ...οχι οτι δν ειναι μλκια αλλα το ζουμε ηδη στο pc.... Δωσαμε 39€ ας πουμε για ενα game για να το παιξουμε μονο σε ενα pc και εφπσον εισαι ονλαιν...μλκια ξε μλκια μν σας κανει κ εντυπωση λες κ ειναι πρωτογνωρο αυτο π συμβαινει...

Sent from my iPod touch using Insomnia

Το ξαναείπαμε αυτό. Τα παιχνίδια του PC τα παίρνεις έτσι και αλλιώς πολύ φθηνότερα. Αν πάρεις το παιχνίδι 5€ σε προσφορά ποιος ο λόγος της μεταπώλησης?

• Like 1
Δημοσ.

Και όχι "εφόσον είσαι online". Το Steam έχει offline mode που λειτουργεί μια χαρά χωρίς pings κάθε 1 ώρα αν δεν είμαι στο πισί που νοίκιασα από την MS και έφτιαξα το λογαριασμό μου.

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα με νοιαζει το να παιζω offline τα παιχνιδια μου χωρις περιορισμο. Χεστηκ@ για τα μεταχειρισμενα. Η sony μου δινει offline χωρις περιορισμους και αυτο με καλυπτει...

Δημοσ.

Εγω για ενα πραγμα ειμαι πραγματικα περιεργος.

Ποσοι θα ειναι οι νεοι συνδρομητες PSplus μετα απο αυτην την Ε3. Και σε τι ποσοστο επι των ηδη υπαρχοντων users της υπηρεσιας.

Δημοσ.

Με αυτά που προσφέρει το ps+ μόνο ένας χαζός δεν θα έβαζε.... ειδικά όσοι θα έχουν vita ή ps3 και είναι πιο casual players δεν θα χρειαστεί καν να ξαναγοράσουν παιχνίδια !!!

Δημοσ.

Εμενα με νοιαζει το να παιζω offline τα παιχνιδια μου χωρις περιορισμο. Χεστηκ@ για τα μεταχειρισμενα. Η sony μου δινει offline χωρις περιορισμους και αυτο με καλυπτει...

polakis pro evo απο το 2015 στο ps4. μη βιαζεσαι :pp

Δημοσ.

Κάθεστε και κλαίγεστε σαν μικρά παιδιά. Δηλαδή το "είναι στο χέρι του εκδότη" τι διαφορά έχει από αυτό που ζούμε σήμερα; Είναι το Online Pass που τρώμε στη μάπα εδώ και μήνες.

Μιλάμε για τα exlusives που "έχασε" η Sony... λες και δεν θα τα παίξουμε. Δηλαδή να μην τα παίξουν οι άλλοι;

Ρε συ empire πόσα άτομα ξέρεις που θα αγόραζαν κονσόλα για αυτά τα παιχνίδια; 10-20-30; 100 άτομα; Τι είναι αυτό το νούμερο στα εκατομμύρια πωλήσεις;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...