AntiCambeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, KeepWalking7 είπε το πληκτρολογιο και το ποντικι δουλευουν κανονικα χωρις XIM.. το θεμα μου ειναι οτι θελω κ τριτο usb port για να συνδεω το headset. το hub που πήρα είναι αυτο. Το headset είναι με usb;Γιατί με mini jack το συνδέεις απ'ευθείας στο χειριστήριο με αρκετά καλή ποιότητα ήχου και χωρίς να σε περιορίζει το καλώδιο. Το link που έβαλες δεν λειτουργεί.
Edel Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, najinblue3 είπε To overwatch εχει free weekend 25-28/5 οποιος ψαχνοταν ειναι καλη ευκαιρια να το δοκιμασει Παιδιά αγνοήστε αυτό το ποστ. Σαν υπάνθρωπος που έχω παίξει πάνω από χίλιες ώρες σας λέω αν θέλετε την υγεία σας αποφύγετέ το. 1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Που να επαιζες κανα λολ πριν 2-3 χρονια ...(είμαι καθαρος πανω από ένα χρονο δεν ξερω τι παιζει τωρα...) OW παντως που ειχα δοκιμασει στο PC ηταν πολύ λιγοτερο toxic το community 1
Edel Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 42 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Που να επαιζες κανα λολ πριν 2-3 χρονια ...(είμαι καθαρος πανω από ένα χρονο δεν ξερω τι παιζει τωρα...) OW παντως που ειχα δοκιμασει στο PC ηταν πολύ λιγοτερο toxic το community Στο ps4 γίνεται χαμός. Δε καταλαβαίνεις για τι τοξίσιτι μιλάμε. Και γω γίνομαι κανίβαλος επίσης. Το παιχνίδι δυστυχώς όσο ωραίο είναι άλλο τόσο ψυχοφθόρο γίνεται στο κομπέτιτιβ. Ο main μου έχει μπαν ενός μήνα λόγω ύβρεων που τορπίλισα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο τσατ γίνεται χαμός. Πιάνω τον εαυτό μου με το συγκεκριμένο παίγνιο περισσότερο να περνάω νευρικά παρά όμορφα.
icenex Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Edel είπε Στο ps4 γίνεται χαμός. Δε καταλαβαίνεις για τι τοξίσιτι μιλάμε. Και γω γίνομαι κανίβαλος επίσης. Το παιχνίδι δυστυχώς όσο ωραίο είναι άλλο τόσο ψυχοφθόρο γίνεται στο κομπέτιτιβ. Ο main μου έχει μπαν ενός μήνα λόγω ύβρεων που τορπίλισα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο τσατ γίνεται χαμός. Πιάνω τον εαυτό μου με το συγκεκριμένο παίγνιο περισσότερο να περνάω νευρικά παρά όμορφα. Δοκιμασε και το rainbow six siege εχω σπασει το γραφειο μου απο τα μπουνιδια 🤣
Damachi Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ολα της βλιζαρντ ητανε *** τι να προτοθυμηθω D3 , WoW ... Σε αυτο βεβαια που μαζευονται και ολα τα *** ποιο πολυ toxic contest παρα παιχνιδι θυμιζει
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Κόψτε λίγο τα μηνύματα με τους "καρκίνους". Ευχαριστώ. 2 1
Edel Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 ερώτηση: Αυτά τα διαόλια τα έχει αγοράσει κανείς και να τα χρησιμοποιήσει σε FPS? Κάνουν δουλειά ? https://www.skroutz.gr/s/14830938/KontrolFreek-Ultra-Caps-Black-PS4.html 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Edel είπε ερώτηση: Αυτά τα διαόλια τα έχει αγοράσει κανείς και να τα χρησιμοποιήσει σε FPS? Κάνουν δουλειά ? https://www.skroutz.gr/s/14830938/KontrolFreek-Ultra-Caps-Black-PS4.html εχω εγω, αλλα οχι το ιδιο μοντελο, βασικα εχω 3 ζευγαρια αν τα βαλεις δε θα τα ξαναβγαλεις, αξιζει μεχρι τελευταιο σεντ αυτα ειναι τα αγαπημενα μου Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από najinblue3
Alejandro Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Edel είπε ερώτηση: Αυτά τα διαόλια τα έχει αγοράσει κανείς και να τα χρησιμοποιήσει σε FPS? Κάνουν δουλειά ? https://www.skroutz.gr/s/14830938/KontrolFreek-Ultra-Caps-Black-PS4.html Εμένα πάλι δε με βόλεψαν ιδιαίτερα και τα έβγαλα.
najinblue3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, Alejandro είπε Εμένα πάλι δε με βόλεψαν ιδιαίτερα και τα έβγαλα. τι ακριβως δε σε βολεψε? και εγω ετσι νομιζα αρχικα, αλλα οταν τα βγαζω να τα καθαρισω και δοκιμαζω να παιξω χωρις αυτα, μου φαινεται πολυ ασχημο το controller στα χερια μου σαν να μην μπορω να το πιασω κανονικα, πολυ μικρο μου καθεται νομιζω το υψος που δινει παντως βοηθαει πολυ
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 35 minutes ago, orck said: 15ευρω; Σιλικονη δεν ειναι; Ναι, αλλά την έχουν ζυμώσει παρθένες ανάμεσα στα μπούτια τους φαίνεται. 1
KeepWalking7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το headset είναι με usb;Γιατί με mini jack το συνδέεις απ'ευθείας στο χειριστήριο με αρκετά καλή ποιότητα ήχου και χωρίς να σε περιορίζει το καλώδιο. Το link που έβαλες δεν λειτουργεί. Είναι usb ναι.. Για αυτό ρώτησα αν δουλεύει αντάπτορας.. Ένα trust USB hub είναι.
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, αλλά την έχουν ζυμώσει παρθένες ανάμεσα στα μπούτια τους φαίνεται. οι ιδιες παρθενες που κανουν τα αξεσουαρ του switch
Προτεινόμενες αναρτήσεις