ASTOU Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, το ψάχνω για αγορά κονσόλας και έχω πέσει πάνω σε διάφορα bundles. Τι είναι πιο συμφέρον, το bundle με τα δύο χειριστήρια στα 360 ευρώ και να αγοράσω μετά τα παιχνίδια, ή bundle με ένα παιχνίδι και μετά το δεύτερο χειριστήριο?
vastegial_74 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, ASTOU είπε Καλησπέρα, το ψάχνω για αγορά κονσόλας και έχω πέσει πάνω σε διάφορα bundles. Τι είναι πιο συμφέρον, το bundle με τα δύο χειριστήρια στα 360 ευρώ και να αγοράσω μετά τα παιχνίδια, ή bundle με ένα παιχνίδι και μετά το δεύτερο χειριστήριο? Μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζαν κατι bundles που ειχαν δυο χειριστηρια και παιχνιδι. Το Πασχα πηρα για δωρο στο μικρο, και καλα, με 360 στο 1GB που ειχε δυο dual shock και gran tursmo. Για δες αν παιζουν ακομα καπου. Αλλα και να μην το εχουν σε αυτη την τιμη παλι συμφερει να παρεις καμια προσφορα κονσολα, παιχνιδι και dual shock δωρο + ενα εξτρα dual shock εκτος συσκευασιας, απ' οτι ειδα παιζουν τετοιες προσφορες, απο το να το παρεις πιο μετα, εκτος και πεσουν οι τιμες, μιλαμε με τα τωρινα δεδομενα, Αμα παρεις με παιχνιδι δες κατι καλο και ακριβο πχ GOW που η τιμη του ειναι ψηλα.
ASTOU Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ πέρασα σήμερα από τα mediamarkt και δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Τα παιχνίδια απο allkeayshop και παρεμεφερή κλειδάδικα δουλεύουν κανονικά έτσι?
comfuzio Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Βγάζουν από το plus τα PS3 + Vita games από το 8/3/2019 Καλά οκ δεν έχω πλέων PS3 και δεν είχα ποτέ vita αλλά δεν πρέπει να το αντισταθμίσουν με κάτι άλλο; Ήδη η τιμή πήγε πάνω, τώρα βγάζουν και αυτούς τους τίτλους αυτούς.... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από comfuzio
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έλα μη στεναχωριέσαι, δωρεάν games ήταν, χάρη μας έκαναν και που τα έδιναν. Και καθόλου games να μη δίνανε δεν πειράζει, ούτως ή άλλως δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα games του PSN+, όλοι για το online την έχουν τη συνδρομή. Btw, θα δούμε τώρα αν θα κάνουν βουτιά οι συνδρομές τώρα που θα φύγουν από μέσα οι PS3/PSV συνδρομητές. Θα έχουμε ξεκάθαρη άποψη πόσοι ακριβώς είναι οι PS4 συνδρομητές από τα 34m και αν το μοντέλο είναι πετυχημένο. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Malthador 1
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, comfuzio είπε Βγάζουν από το plus τα PS3 + Vita games από το 8/3/2019 Καλά οκ δεν έχω πλέων PS3 και δεν είχα ποτέ vita αλλά δεν πρέπει να το αντισταθμίσουν με κάτι άλλο; Ήδη η τιμή πήγε πάνω, τώρα βγάζουν και αυτούς τους τίτλους αυτούς.... Οταν φτασουμε στο σημειο αυτο θα δουμε. Ισως ειναι και μια καλη ευκαιρια για οσους εχουν μεινει ακομα σε ps3(αλλα για καποιο αγνωστο λογο ακομα πληρωνουν συνδρομη)να κανουν την μεταβαση.
orck Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Έλα μη στεναχωριέσαι, δωρεάν games ήταν, χάρη μας έκαναν και που τα έδιναν. Και καθόλου games να μη δίνανε δεν πειράζει, ούτως ή άλλως δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα games του PSN+, όλοι για το online την έχουν τη συνδρομή. Btw, θα δούμε τώρα αν θα κάνουν βουτιά οι συνδρομές τώρα που θα φύγουν από μέσα οι PS3/PSV συνδρομητές. Θα έχουμε ξεκάθαρη άποψη πόσοι ακριβώς είναι οι PS4 συνδρομητές από τα 34m και αν το μοντέλο είναι πετυχημένο. Κανεις πλακα σωστα; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 12 minutes ago, orck said: Κανεις πλακα σωστα; Εσύ τι λες.
Damachi Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Οταν φτασουμε στο σημειο αυτο θα δουμε. Ισως ειναι και μια καλη ευκαιρια για οσους εχουν μεινει ακομα σε ps3(αλλα για καποιο αγνωστο λογο ακομα πληρωνουν συνδρομη)να κανουν την μεταβαση. Προφανως και τα μαζευαν για μελλοντικη αγορα ps4 αλλα τοσο χ'σιμο απο τη $ony σε πιστους πελατες με vita τοσα χρονια ρε γμτο ;
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Horizon zero dawn complete edition στο ps4 store 30 ευρω. Η απλη εκδοση στα 20, εχει και καποιες αλλες προσφορες.
Bourdoulas Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, Fulgore είπε Οταν φτασουμε στο σημειο αυτο θα δουμε. Ισως ειναι και μια καλη ευκαιρια για οσους εχουν μεινει ακομα σε ps3(αλλα για καποιο αγνωστο λογο ακομα πληρωνουν συνδρομη)να κανουν την μεταβαση. Αν δεν την έχουν κάνει μέχρι τώρα, σίγουρα δεν θα την κάνουν επειδή δεν θα δίνουν παιχνίδια στο plus.
theoritikos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τώρα που ζεσταίνει ο καιρός, ο ανεμιστήρας του ps4 slim μου δουλεύει πιο εντατικά. Παρατήρησα πως ζεσταίνεται πιο πολύ στην οριζόντια θέση που το έχω τοποθετημένο, απο τι αν το έχω κάθετα. Εσείς τι κάνετε για να μην ζεσταίνεται πολύ η κονσόλα σας; Δυστυχώς δεν έχω αρκετό ελεύθερο χώρο για να το αλλάξω θέση μήπως και βελτιωθεί λίγο η κατάσταση. Για την ώρα έφτιαξα ποδαράκια από Lego για να υπάρχει ένα κενό μεταξύ τραπεζιού και κονσόλας.
shadowlike Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) hello μια άσχετη σχετικα(!) ερώτηση για να μην ανοιγω άλλο topic. Γνωρίζεται κάποιο website που να ανακοινώνει τις collector's & limited editions που θα βγουν (και έχουν βγεί) για κονσόλες(PS4, vita κυρίως) και pc; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από shadowlike
mikele13- Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, theoritikos είπε Τώρα που ζεσταίνει ο καιρός, ο ανεμιστήρας του ps4 slim μου δουλεύει πιο εντατικά. Παρατήρησα πως ζεσταίνεται πιο πολύ στην οριζόντια θέση που το έχω τοποθετημένο, απο τι αν το έχω κάθετα. Εσείς τι κάνετε για να μην ζεσταίνεται πολύ η κονσόλα σας; Δυστυχώς δεν έχω αρκετό ελεύθερο χώρο για να το αλλάξω θέση μήπως και βελτιωθεί λίγο η κατάσταση. Για την ώρα έφτιαξα ποδαράκια από Lego για να υπάρχει ένα κενό μεταξύ τραπεζιού και κονσόλας. Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα,όλα τα σλιμ ζεσταίνονται, πάρε ένα laptop cooler και βάλτο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις