vag.patrick Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 και γω εχω δικο μου playroom μεχρι να γινει babyroom... μετα τον ηπιαμε.. Αλλα και παλι εχω non-gamer γυναικα οποτε τον ηπιαμε Χ2... GoW Μονο αμα κουβαλησω το ps στο room αλλα σε μονιτορ pc , η tv ου εχω εκει ειναι λιγο παλια... Ειδαλλως , διαλεγω και περνω...κανω προσευχες να κοιμηθει νωρις (αλλα δεν εχει φικι-φικι ) η περιμενω να παει για υπνο και χανω εγω 1-2 ωρες υπνου ... Τι τραβαμε και μεις οι gamers το φελεκι μου μεσα...Επρεπε να ασχοληθως με σαπουνοπερες..
Dinoel Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, vag.patrick είπε και γω εχω δικο μου playroom μεχρι να γινει babyroom... μετα τον ηπιαμε.. Αλλα και παλι εχω non-gamer γυναικα οποτε τον ηπιαμε Χ2... GoW Μονο αμα κουβαλησω το ps στο room αλλα σε μονιτορ pc , η tv ου εχω εκει ειναι λιγο παλια... Ειδαλλως , διαλεγω και περνω...κανω προσευχες να κοιμηθει νωρις (αλλα δεν εχει φικι-φικι ) η περιμενω να παει για υπνο και χανω εγω 1-2 ωρες υπνου ... Τι τραβαμε και μεις οι gamers το φελεκι μου μεσα...Επρεπε να ασχοληθως με σαπουνοπερες.. κοίταξε αν κάποια στιγμή με το καλό γεμίσει και το δικό μου δωμάτιο, είναι δυο οι επιλογές, ή σαλόνι ή κρεβατοκάμαρα και κοιμάται με τους ήχους του πληκτρολόγιο μου. Εγώ αυτές τις δυο επιλογές δίνω.
pollop Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εγω ευτυχως εχω τρια δωματια στο σπιτι και ενα παιδι, οποτε το αδειο εχει ματαμορφωθει σε playroom μαζι με δωματιο για τα ασιδερωτα ρουχα, οποτε γινεται χαμος, 7 κονσολες, ολες μαχιμες, ενα χρεπι pc και 5 φορητες κονσολιτσες, εχω βρει την υγεια μου, στα συν οτι ο γιος μου ειναι μεγαλος, εχει το δικο του pc οποτε δεν παταει στο playroom Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από pollop
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 κονσόλες,όλες μάχιμες; Εγώ ένα ps4 pro έχω και αυτό με το ζόρι το έχω σαλόνι Spoiler Ουαουυυυυ είσαι ο ήρωας μου Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από stelios18120
WizNick Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Εγω μετακομισα στο σπιτι της γυναικας και ειχε 7-8 κονσολες κατω απο την τηλεοραση και καμποσες φορητες. Προσφατα αλλαξα την αρχαια plasma tv της και προσθεσα και ενα ps4 pro στην συλλογη. Προφανως και δεν εχει κανενα θεμα με το να μοιαζει το σαλονι μας σαν play room... Σε μια γωνια εχει και συλλογη απο κιθαρες κανονικες και εκεινες τις πλαστικες για guitar hero. Και ενα επιπλο αφιερωμενο στην αποθηκευση των physical copies των κονσολοπαιχιδων. Και σε διαφορα σημεια υπαρχουν φιγουρες απο collectors editions διαφορων games...Παραδεισος! 6
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, WizNick είπε Εγω μετακομισα στο σπιτι της γυναικας και ειχε 7-8 κονσολες κατω απο την τηλεοραση και καμποσες φορητες. Προσφατα αλλαξα την αρχαια plasma tv της και προσθεσα και ενα ps4 pro στην συλλογη. Προφανως και δεν εχει κανενα θεμα με το να μοιαζει το σαλονι μας σαν play room... Σε μια γωνια εχει και συλλογη απο κιθαρες κανονικες και εκεινες τις πλαστικες για guitar hero. Και ενα επιπλο αφιερωμενο στην αποθηκευση των physical copies των κονσολοπαιχιδων. Και σε διαφορα σημεια υπαρχουν φιγουρες απο collectors editions διαφορων games...Παραδεισος! Σε ζηλευουν αρκετοι...Εχει αδερφη? xP 1
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Γατάκια. H απάντηση είναι απλή: Δύο τηλεοράσεις, μία για σένα και μία για τη σύζυγο. Στην περίπτωσή μου η 55άρα είναι για PC και console gaming και η 40άρα για οτιδήποτε άλλο. Gaming like this since 2006 5
papp0us Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, WizNick είπε Εγω μετακομισα στο σπιτι της γυναικας και ειχε 7-8 κονσολες κατω απο την τηλεοραση και καμποσες φορητες. Προσφατα αλλαξα την αρχαια plasma tv της και προσθεσα και ενα ps4 pro στην συλλογη. Προφανως και δεν εχει κανενα θεμα με το να μοιαζει το σαλονι μας σαν play room... Σε μια γωνια εχει και συλλογη απο κιθαρες κανονικες και εκεινες τις πλαστικες για guitar hero. Και ενα επιπλο αφιερωμενο στην αποθηκευση των physical copies των κονσολοπαιχιδων. Και σε διαφορα σημεια υπαρχουν φιγουρες απο collectors editions διαφορων games...Παραδεισος! Δε ξέρω τι λέτε, εγώ ένα ξύλινο ποδοσφαιρακι έβαλα στο σαλόνι, και κάθε μήνα έβαζε και από ένα έξτρα καπάκι από πάνω "για να μοιάζει σαν τραπέζι όταν δεν παίζεις" μέχρι που χρειαζόμασταν 45 λεπτα να το εμφανίσουμε και άλλα τόσα να το κρύψουμε. Ε εννοείται ότι το πούλησα
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 24 minutes ago, panther_512 said: Γατάκια. H απάντηση είναι απλή: Δύο τηλεοράσεις, μία για σένα και μία για τη σύζυγο. Στην περίπτωσή μου η 55άρα είναι για PC και console gaming και η 40άρα για οτιδήποτε άλλο. Gaming like this since 2006 Σε τι έπιπλο τις έχεις;
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 ΙΚΕΑ, από εκείνα τα έπιπλα με ράφια που είναι μονά, διπλά ή τριπλά, με ασορτί γυαλί από επάνω. Με συρόμενες πόρτες. Το PC με το PS4 είναι κρυμμένα σε ένα από τα compartments πίσω από συρόμενη πόρτα. Στην αρχή πήρα το τριπλό με 2 πόρτες, αλλά όταν αυξήθηκαν οι ίντζες, πήρα και ένα μονό, ακόμα μία συρόμενη και το ένωσα. Τώρα το έπιπλο είναι 2,5 μέτρα από άκρη σε άκρη.
kostiger Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Με τον ηχο δεν μας ειπες τι κανεις ομως. Προφανως ακουστικα εσυ κ της τιβι εκεινη. Δεν βγαινουν αλλιως τα κουκια.
WizNick Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, panther_512 είπε Γατάκια. H απάντηση είναι απλή: Δύο τηλεοράσεις, μία για σένα και μία για τη σύζυγο. Στην περίπτωσή μου η 55άρα είναι για PC και console gaming και η 40άρα για οτιδήποτε άλλο. Gaming like this since 2006 H γυναικα με δικια της τηλεοραση και στο ιδιο δωματιο? ουτε καν. Σε αλλο δωματιο εχει το pc της και εγω την ησυχια μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις