Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβασε τα σχολια :P τα δικά μας παιδιά εδώ στο σέρβις στελνουν ελατωματικες αντικαταστασης ΚΑΙ χρεωνουν απο πανω

Εκθετουν και το καταστημα πωλησης που σου δινει χαρτι εγγυησης  , απορω που δε τους εχουν ταραξει στις μηνυσεις.

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
54 minutes ago, Damachi said:

Διαβασε τα σχολια :P τα δικά μας παιδιά εδώ στο σέρβις στελνουν ελατωματικες αντικαταστασης ΚΑΙ χρεωνουν απο πανω

Εκθετουν και το καταστημα πωλησης που σου δινει χαρτι εγγυησης  , απορω που δε τους εχουν ταραξει στις μηνυσεις.

Και να προσθέσω ότι εάν έχεις καμιά συλλεκτική κονσόλα στην αλλάζουν με απλή...τραγικοί απλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Edel είπε

@najinblue3 βγήκε το παίγνιο? τσέκαρες ? έχουμε φόρτωμα το ΣΚ

βγηκε ναι, και δε μπορω να το βαλω να κατεβαινει ειμαι σχολη XD 

βαλτο να κατεβαζει το μπρικι σου 

Θα δοκιμασω απο κινητο

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Και γω δουλειά είμαι, με το που πάω σπίτι το βάζω.

Όποιος άλλος συμφορουμίτης θέλει έχει free weekend το For Honor και θα το δοκιμάσουμε με τον Najin. Όσοι πιστοί προσέλθετε για ξύλο σφάξιμο κλπ κλπ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lecter D είπε

Μισό λεπτάκι, το αν σου έχει πρόβλημα η κονσόλα και σου δίνουν ανακατασκευασμενη το λέει η σονι η τα δικά μας παιδιά εδώ στο σέρβις; γιατί εγώ δεν θα δεχόμουν να δώσω 400ε να πάρω κάτι ελαττωματικο και μετά να μου δώσουν μια άλλη εκτός από καινούργια... 

"Η αντικατασταση θα γινει με καινουριο ή, κατα τη διακριτικη ευχερεια της SIEE, ανακατασκευασμενο εξαρτημα ή συστημα, τα οποια θα καλυπτονται απο εγγυηση για 3 (τρεις) μηνες ή το υπολοιπο της αρχικης Περιοδου εγγυησης, οποιο χρονικο διαστημα ειναι μεγαλυτερο." 

αυτο λεει το εγχειριδιο της εγγυησης που βρισκεται μεσα στο κουτι της κονσολας.

Επεξ/σία από TeenSpirit
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Damachi said:

Τραγικοί είναι στο σέρβις της Sony. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο και να γινόμαστε υπερβολικοί. Το να θες καινούρια κονσόλα ως αντικατάσταση της χαλασμένης μεταχειρισμένης είναι τουλάχιστον υπερβολικό και σίγουρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το νόμο.

1 hour ago, gRim said:

Και να προσθέσω ότι εάν έχεις καμιά συλλεκτική κονσόλα στην αλλάζουν με απλή...τραγικοί απλά. 

Επίσης απαράδεκτο, αλλά θα πρέπει κάποιος να το κυνηγήσει για να βγάλει αποτέλεσμα. Και δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα θα δικαιωθεί κάποιος για κάτι τέτοιο. Τι θα πεις στο δικαστήριο; «Μου έδωσαν refurbished  κονσόλα, αλλά μου κράτησαν τα καπάκια με τα ρουνικά»; Χλωμό το βλέπω να μπορεί να σταθεί, αλλά και πάλι ποτέ δεν θα το μάθουμε αν δεν το κυνηγήσει κάποιος.

7 minutes ago, TeenSpirit said:

"Η αντικατασταση θα γινει με καινουριο ή, κατα τη διακριτικη ευχερεια της SIEE, ανακατασκευασμενο εξαρτημα ή συστημα, τα οποια θα καλυπτονται απο εγγυηση για 3 (τρεις) μηνες ή το υπολοιπο της αρχικης Περιοδου εγγυησης, οποιο χρονικο διαστημα ειναι μεγαλυτερο." 

αυτο λεει το εγχειριδιο της εγγυησης που βρισκεται μεσα στο κουτι της κονσολας.

Καλά άλλοι τραγικοί στη Sony, δηλαδή θα σου δώσουν καινούρια κονσόλα και θα καλύπτεται από τρεις μήνες εγγύηση. Whatever.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δουλευεις σε σέρβις 'επισημης' αντιπροσωπιας δε τα λες αυτα γιατι κλεινεις οτι κονέ και να εχεις :P Και η porsche ηταν και πολυ μαγκες με πακιστανικο σερβις μεχρι που εφτασαν οι αναφορες στα κεντρικα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Καλά άλλοι τραγικοί στη Sony, δηλαδή θα σου δώσουν καινούρια κονσόλα και θα καλύπτεται από τρεις μήνες εγγύηση. Whatever.

Δεν ειναι τοσο τραγικοι στην Sony οσοι ειναι ο υπολοιπος κοσμος που αφηνει μια εταιρεια να κανει οτι θελει.

Ευτυχως που στο εξωτερικο ορισμενοι,αργα αλλα σταθερα κανουν το αυτονοητο και το ψαχνουν το θεμα οσο δεν παει.

Η αρχη εγινε οπως ειπα πιο πισω με σχετικη αποφαση για τα περιβοητα stickers που εβγαινες εκτος εγγυησης.

https://www.engadget.com/2018/04/11/ftc-warranty-warning/

https://www.gameslife.gr/warranty-void-stickers-ftc-44303

Εμεις στην Ελλαδα(αλλα και σε αλλες χωρες)εχουμε σημαντικοτερα θεματα να ασχοληθουμε απο πχ το κομματι των εγγυησεων και των δικαιωματων μας ως καταναλωτες,οπως το Survivor,master chef,power of love κλπ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν κατανοώ από που  πηγάζουν αυτές οι απαιτήσεις, γιατί από το νόμο δεν πηγάζουν. Πηγαίνεις κάτι που δεν λειτουργεί εντός της νόμιμης εγγύησης δύο ετών (εκτός κι αν ο κατασκευαστής ή ο πωλητής ορίζουν μεγαλύτερο διάστημα) και σου δίνουν πίσω κάτι που λειτουργεί. Η απαίτηση το προϊόν αντικατάστασης να είναι καινούριο δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει.

Από που πηγάζουν ; απο την στιγμή που έχεις δώσει λεφτά και για δικό τους σφάλμα θα πάρεις άλλη μεταχειρισμενη  κονσόλα ; 
Έχετε χάσει τα λογικά σας εδώ ; Δηλαδή αν είχα την Gow edition μου χάλαγε σε έναν μήνα , το πήγαινα εκεί και μου δίναν μια απλή κονσόλα θα έλεγα Ολα οκ δεν έχω απαιτήσεις ; :lol: :lol: 
Αν είχα 1 μήνα κονσόλα χάλαγε θα μου έδιναν άλλη ανακατεσκευασμενη θα ήμουν οκ ; :lol: 

Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως είναι δυνατόν να σκατε 300-400ε και να μην έχετε απαιτήσεις , απαιτήσεις που σε άλλες εταιρείες είναι στο βασικό σύνολο της εγγύησης . 

Πριν λίγες μέρες πήγα το s7 του αδερφού μου 4 μέρες πριν λήξει η 2 ετης εγγύηση για ένα σφάλμα χρωμάτων που είχε στην οθόνη , του άλλαξαν οθόνη digitizer μπαταρία ( πάνε μαζί είπαν δεν ξέρω τι πως γιατί ) δωρεάν και πλέον έχει άλλα 2 έτη εγγύηση σε αυτά που αλλάχτηκαν απο την στιγμή που μπήκαν καινούργια part με απόδειξη εννοείται .

Νομικά στην Ελλάδα καλύπτεσαι από 2 έτη . Θες να κάνεις εφαρμογή του νόμου ; το κάνεις , δεν θες να τρέξεις ; κάτσε πλήρωνε για νέα κονσόλα , για όλους υπάρχει επιλογή . 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Από που πηγάζουν ; απο την στιγμή που έχεις δώσει λεφτά και για δικό τους σφάλμα θα πάρεις άλλη μεταχειρισμενη  κονσόλα ; 
Έχετε χάσει τα λογικά σας εδώ ; Δηλαδή αν είχα την Gow edition μου χάλαγε σε έναν μήνα , το πήγαινα εκεί και μου δίναν μια απλή κονσόλα θα έλεγα Ολα οκ δεν έχω απαιτήσεις ; :lol: :lol: 
Αν είχα 1 μήνα κονσόλα χάλαγε θα μου έδιναν άλλη ανακατεσκευασμενη θα ήμουν οκ ; :lol: 

Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως είναι δυνατόν να σκατε 300-400ε και να μην έχετε απαιτήσεις , απαιτήσεις που σε άλλες εταιρείες είναι στο βασικό σύνολο της εγγύησης . 

Πριν λίγες μέρες πήγα το s7 του αδερφού μου 4 μέρες πριν λήξει η 2 ετης εγγύηση για ένα σφάλμα χρωμάτων που είχε στην οθόνη , του άλλαξαν οθόνη digitizer μπαταρία ( πάνε μαζί είπαν δεν ξέρω τι πως γιατί ) δωρεάν και πλέον έχει άλλα 2 έτη εγγύηση σε αυτά που αλλάχτηκαν απο την στιγμή που μπήκαν καινούργια part με απόδειξη εννοείται .

Νομικά στην Ελλάδα καλύπτεσαι από 2 έτη . Θες να κάνεις εφαρμογή του νόμου ; το κάνεις , δεν θες να τρέξεις ; κάτσε πλήρωνε για νέα κονσόλα , για όλους υπάρχει επιλογή . 

Γιατι δεν εδωσαν στον αδερφο σου καινουριο S7?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Γιατι δεν εδωσαν στον αδερφο σου καινουριο S7?

Έδωσαν το δικό του , με καινούργια ανταλακτικα ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ . το να μου φτιάξουν το ps4 μου με καινούργιο ανταλλακτικο είναι εννοείται λογικό και αποδεκτό . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εμεις στην Ελλαδα(αλλα και σε αλλες χωρες)εχουμε σημαντικοτερα θεματα να ασχοληθουμε απο πχ το κομματι των εγγυησεων και των δικαιωματων μας ως καταναλωτες,οπως το Survivor,master chef,power of love κλπ.

Πως κολλας το τι βλεπει ο καθενας στην τηλεοραση του σε σχεση με τα παραπανω; Τι ακυρη αναφορα ειναι αυτη; Λες και απο την Ελλαδα ξεκινησαν αυτα τα τηλεσκουπιδια και μονο εδω τα βλεπουν

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, orck είπε

Πως κολλας το τι βλεπει ο καθενας στην τηλεοραση του σε σχεση με τα παραπανω; Τι ακυρη αναφορα ειναι αυτη; Λες και απο την Ελλαδα ξεκινησαν αυτα τα τηλεσκουπιδια και μονο εδω τα βλεπουν

Απο την Ελλαδα δεν ξεκινησαν αυτα,ουτε μονο εδω τα βλεπουν αλλα οπως αναφερω στο κομματι των εγγυησεων και των δικαιωματων μας ως καταναλωτες πιστεψε με εχω τις χειροτερες εντυπωσεις για την απαθεια του κοσμου εδω.

Το εχω δει και στο κομματι των κονσολων,και στο κομματι των κινητων,και στο κομματι των περιφερειακων του Pc και του hardware πως στις περισσοτερες περιπτωσεις η πλειοψηφια ειναι περα βρεχει.

Το τι παραπληροφοριση πεφτει ακομα και απο τα μαγαζια στο κομματι αυτο δεν λεγεται.Τα ειχα γραψει παλιοτερα και σε αλλα θεματα.

Γιαυτο ειπα οτι ο κοσμος αντι να τα κυνηγαει αυτα εδω και χρονια απλα αδιαφορει μεχρι να ερθει η στιγμη που θα γινει το κακο και θα χρειαστει την εγγυηση.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Lecter D said:

Αν είχες συλλεκτική έκδοση θα έπρεπε να σου δώσουν ίδια συλλεκτική έκδοση. Από απλή περιέργεια και μόνο, αν αγόραζες την GoW έκδοση, σου χάλαγε στον ενάμιση χρόνο και στην αντικαθιστούσαν με καινούρια απλή έκδοση που θα είχε εγγύηση για άλλα δύο έτη θα το δεχόσουν;

Από εκεί και πέρα, αγοράζοντας μία κονσόλα, σου παρέχεται ένα προϊόν που έχει εγγυημένη καλή λειτουργία για δύο έτη. Αν σου χαλάσει το προϊόν που αγόρασες, έχουν το δικαίωμα να σου το αντικαταστήσουν με άλλο προϊόν το οποίο θα έχει καλή λειτουργία μέχρι το τέλος της εγγύησης της αρχικής αγοράς που είχες κάνει. Τι διαφορά σου κάνει αν το προϊόν είναι καινούριο ή ανακατασκευασμένο, εφόσον θα λειτουργεί για το διάστημα που σου έχουν εγγυηθεί ότι θα λειτουργεί;

Του αδερφού σου δηλαδή του έδωσαν ανακατασκευασμένη συσκευή η οποία έτυχε να είναι δική του. Απορώ πως δέχτηκε κάτι τέτοιο και δεν απαίτησε καινούρια συσκευή.

Εν τοιαύτει περιπτώση για να μην το κουράζουμε και μπερδεύουμε όποιον έχει άγνοια επί του θέματος, ο νόμος και η οδηγία της ΕΕ είναι σαφείς:

«Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά ο έμπορος οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας

Ο έμπορος έχει την επιλογή να σου αντικαταστήσει το προϊόν (μεταξύ άλλων επιλογών). Δεν αναφέρεται πουθενά ότι οφείλει να το κάνει με καινούριο.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...