Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Edel είπε

Ναι ρε! Ψοφάω για online με γνωστούς. 

εσυ για τα παντα ψοφας, οταν βγει θα σε στειλω

@a_pascal δε μου αρεσουν καθολου, για τα λεφτα τους τα θεωρω ψευτικα

ποσα λεφτα διαθετεις? εγω ειμαι με cloud2 που εχουν ιδιο ακριβως ηχο με τα stinger και ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Γεια σας. Ειχα αγορασει το ps4 slim 500gb απο eshop τα Χρστουγεννα του 2016. Πανω στον χρονο δεν αναγνωριζε τα cd και το εστειλα για επιδιορθωση(ενα χρονο συνολο εγγυηση). Με ενημερωσαν οτι εγινε αντικατασταση προιοντος με αλλο οποτε οπως μου ειπαν εχω αλλο ενα χρονο εγγυηση απο την στιγμη που μου δωσαν το δευτερο. Μεσα στον χρονο εγγυησης του δευτερου αρχισε να σβηνει και να ζεσταινεται (ισως το προβλημα να προυπηρχε αλλα λογω ελαχιστης χρησης να μην το ειχα παρατηρησει νωριτερα).το εστειλα παλι πισω και με πηραν να με ενημερωσουν σημερα οτι δεν υπαρχει εγγυηση επειδη τελικα μου δωθηκε refurbished και οτι πρεπει να πληρωσω 205 ευρω για επισκευη. Μπορω να διεκδικησω καπως το δικιο μου; (αν δεν λεω κατι παραλογο)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TeenSpirit είπε

Γεια σας. Ειχα αγορασει το ps4 slim 500gb απο eshop τα Χρστουγεννα του 2016. Πανω στον χρονο δεν αναγνωριζε τα cd και το εστειλα για επιδιορθωση(ενα χρονο συνολο εγγυηση). Με ενημερωσαν οτι εγινε αντικατασταση προιοντος με αλλο οποτε οπως μου ειπαν εχω αλλο ενα χρονο εγγυηση απο την στιγμη που μου δωσαν το δευτερο. Μεσα στον χρονο εγγυησης του δευτερου αρχισε να σβηνει και να ζεσταινεται (ισως το προβλημα να προυπηρχε αλλα λογω ελαχιστης χρησης να μην το ειχα παρατηρησει νωριτερα).το εστειλα παλι πισω και με πηραν να με ενημερωσουν σημερα οτι δεν υπαρχει εγγυηση επειδη τελικα μου δωθηκε refurbished και οτι πρεπει να πληρωσω 205 ευρω για επισκευη. Μπορω να διεκδικησω καπως το δικιο μου; (αν δεν λεω κατι παραλογο)

Θεωρητικά πάρε κανένα τηλεφωνο στην προστασία καταναλωτή, πρακτικα αν θες να δεις αποτέλεσμα πρέπει να πληρώσεις δικηγόρο, επι της ουσίας αν θες να κάνεις τη δουλειά σου πάρε νέα κονσόλα. 

Δημοσ.

Οταν εννουουν επισκευη σημαινει σου δινουν αλλο refurbished ps4 και κρατανε την χαλασμενη κονσολα + τα 205 ευρω που θα δωσεις.

Απαραδεκτη η σονυ στο κομματι service.Φιλος αγορασε μτχ xbox one slim χωρις την αποδειξη αγορας, εκανε register την κονσολα και εχει εγγυηση 3 χρονια.

Στην εξυπηρετηση η microsoft ειναι φοβερη.

• Like 1
Δημοσ.

Με ενημερωσαν οτι εγινε αντικατασταση προιοντος με αλλο οποτε οπως μου ειπαν εχω αλλο ενα χρονο εγγυηση απο την στιγμη που μου δωσαν το δευτερο. 

Ποιοι σου το ειπαν αυτο?Νεα αποδειξη/χαρτι σου εκοψαν?Αν οχι,τοτε πως θα ξερει ο αλλος για την παραπανω εγγυηση.

Δημοσ.

Με ενημερωσαν οτι εγινε αντικατασταση προιοντος με αλλο οποτε οπως μου ειπαν εχω αλλο ενα χρονο εγγυηση απο την στιγμη που μου δωσαν το δευτερο.

επειδη τελικα μου δωθηκε refurbished Μπορω να διεκδικησω καπως το δικιο μου; (αν δεν λεω κατι παραλογο)

Σε αυτο δυστηχως το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχεις εσυ αφου αλλα σου ειπαν και αλλα καταλαβες.

Δεν θα παρω προσωπικα θεση να κατηγορησω το service οταν δεν γνωριζω 100% τι ακριβως εγινε.

Γιατι οπως ειπα ειναι αδυνατον να του δωσανε αλλη κονσολα και να του ειπαν εξ αρχης οτι εχει 1 ακομα χρονο εγγυησης χωρις να του κοψουν νεα αποδειξη για την εγγυηση.

Τωρα τι ακριβως να αποδειξει, οτι αλλα του ειπαν και αλλα καταλαβε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ποιοι σου το ειπαν αυτο?Νεα αποδειξη/χαρτι σου εκοψαν?Αν οχι,τοτε πως θα ξερει ο αλλος για την παραπανω εγγυηση.

Νεα αποδειξη δεν δοθηκε. Ο υπαλληλο του καταστηματο με ενημερωσε για την δευτερη εγγυηση. Πηγα πριν απο λιγο απο το καταστημα και  μου ειπε οτι πρωτη φορα το ακουει αυτο για τα refurbished.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TeenSpirit είπε

Νεα αποδειξη δεν δοθηκε. Ο υπαλληλο του καταστηματο με ενημερωσε για την δευτερη εγγυηση. Πηγα πριν απο λιγο απο το καταστημα και  μου ειπε οτι πρωτη φορα το ακουει αυτο για τα refurbished.

Αν δεν κοπει νεα αποδειξη ή τελος παντων καποιο παραστατικο που να το επιβεβαιωνει αυτο ομως δουλεια δεν γινεται.

Γιαυτο και τωρα εχεις μπερδευτει. Επισης εγγυηση ενος ετους δινεται μονο αν σου γινει αντικατασταση με νεα σφραγισμενη κονσολα.

Δυστηχως το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι ειτε να αγορασεις νεο ps4 ειτε αν υπαρχει να βρεις καπου να στο φτιαξουν φθηνοτερα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Η κομετρον στο χαλανδρι εκανε την αλλαγη?

Ναι η cometron. Μολις βρηκα ενα δελτιο αποστολης της οπου σαν σκοπο διακινησης αναφερει αντικατασταση .

12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν δεν κοπει νεα αποδειξη ή τελος παντων καποιο παραστατικο που να το επιβεβαιωνει αυτο ομως δουλεια δεν γινεται.

Γιαυτο και τωρα εχεις μπερδευτει. Επισης εγγυηση ενος ετους δινεται μονο αν σου γινει αντικατασταση με νεα σφραγισμενη κονσολα.

Δυστηχως το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι ειτε να αγορασεις νεο ps4 ειτε αν υπαρχει να βρεις καπου να στο φτιαξουν φθηνοτερα.

Τα μονα χαρτια που πηρα ηταν ενα δελτιο αποστολης απο την comentron οπου σαν σκοπο διακινησης αναφερει αντικατασταση και δελτιο αποστολης απο τα eshop.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TeenSpirit είπε

Ναι η cometron. Μολις βρηκα ενα δελτιο αποστολης της οπου σαν σκοπο διακινησης αναφερει αντικατασταση .

Τα μονα χαρτια που πηρα ηταν ενα δελτιο αποστολης απο την comentron οπου σαν σκοπο διακινησης αναφερει αντικατασταση και δελτιο αποστολης απο τα eshop.

Ωραια να στο πω πιο ξεκαθαρα. Αν σου ειχαν δωσει σαν αντικατασταση νεα σφραγισμενη κονσολα θα επαιρνες και εγγυηση 1 ετους και σαν νεο προιον στην ουσια θα σου ειχε κοπει και νεα αποδειξη.

Αφου οπως λες δεν σου κανανε κατι απο τα παραπανω δυστηχως δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο. 

Τις λυσεις στις ανεφερα παραπανω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ωραια να στο πω πιο ξεκαθαρα. Αν σου ειχαν δωσει σαν αντικατασταση νεα σφραγισμενη κονσολα θα επαιρνες και εγγυηση 1 ετους και σαν νεο προιον στην ουσια θα σου ειχε κοπει και νεα αποδειξη.

Αφου οπως λες δεν σου κανανε κατι απο τα παραπανω δυστηχως δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο. 

Τις λυσεις στις ανεφερα παραπανω.

Δεκτη η απαντηση σου (σωστη κιολας) και σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Απλα ανεφερα καποια γεγονοτα επιπλεον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TeenSpirit είπε

Δεκτη η απαντηση σου (σωστη κιολας) και σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Απλα ανεφερα καποια γεγονοτα επιπλεον.

Βρε δεν αντιλεγω απλα ετσι οπως το παρουσιασες στην αρχη δεν εβγαζε πολυ νοημα αυτο ειπα.

Εγω προσωπικα επειδη ειναι γνωστη η ολη φαση με τα playstation στο θεμα της εγγυησης γιαυτο το λογο και το αγορασα απο αλυσιδα και πηρα επεκταση εγγυησης και ας μην την χρειαστω ποτε.

Προφανως και δεν αξιζει να δωσεις 210ευρω για επισκευη.

Δημοσ.

Και σφραγισμενο να του ειχαν δωσει, το ιδιο χαρτι θα του δινανε.Χαρτι αντικαταστασης.Το ξερω καλα επειδη η κομετρον ειναι διπλα μου και εχω κανει σε πολλα παιδια εξυπηρετηση.

Με 2 τροπους λειτουργει η κομετρον.Εισαι εντος εγγυησης σου δινουν αλλη κονσολα ειτε καινουργια ειτε ανακτασκευασμενη.

Εισαι εκτος εγγυησης, σου κρατανε την χαλασμενη, σου δινουν αλλη ανακατασκευασμενη + λεφτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...