ben3os Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα headset γύρω στα 25-30€ που να κάνει και ταυτόχρονο chat?Έχω μπερδευτεί λίγο με το ψάξιμο.εχω βρει και εγώ κάποια άλλα έχουν 2 βυσματα και θέλω ένα Headset να έχω ήχο στα αυτιά αλλά και ταυτόχρονο chat.
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, ben3os είπε Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα headset γύρω στα 25-30€ που να κάνει και ταυτόχρονο chat?Έχω μπερδευτεί λίγο με το ψάξιμο.εχω βρει και εγώ κάποια άλλα έχουν 2 βυσματα και θέλω ένα Headset να έχω ήχο στα αυτιά αλλά και ταυτόχρονο chat. Αν μπορεις να ανεβεις παραπανω, cloud stinger αβλεπει. Σε αυτες τις τιμες ειναι οτι καλυτερο. Ξερω ειναι αρκετα πιο πανω απο το budget σου αλλα ειναι πολυ καλα
ben3os Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε Αν μπορεις να ανεβεις παραπανω, cloud stinger αβλεπει. Σε αυτες τις τιμες ειναι οτι καλυτερο. Ξερω ειναι αρκετα πιο πανω απο το budget σου αλλα ειναι πολυ καλα Τα γνωρίζω φιλε,όντως πολύ καλά από ότι έχω ακούσει αλλά όπως είπες αρκετά πάνω από το budget.Ψαχνω κάτι πιο οικονομικο αλλά να είναι sound και chat ταυτόχρονο.
Edel Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 https://www.skroutz.gr/s/7937231/Turtle-Beach-Ear-Force-Recon-50P.html Μηχανάκι οικονομικό, ακούς και σε ακούνε πεντακάθαρα. 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3-6/5 For Honor free weekend (access to the full game) Το περιμενα tbh να το δοκιμασω, θα τρεχει και μια εκπτωση 67% 1
tsakitsan95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Λογω βλακειας εχω στο λογαριασμο μου το region σε uk. Απο οτι ειδα δεν αλλαζει. Να επικοινωνησω με sony μπας και γινει τιποτα? Εχει κανενας αναλογη εμπειρια? Δε μπορω να αγορασω πραγματα απο το στορε. Να φτιαξω καινουργιο account δε με ψηνει. Παιζει κανα κολπο με paypal να αγοραζω απο το uk μηπως?
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι μέσα στις επόμενες μέρες να αγοράσω ps4 μόνο για να παίζω τα exclusives, μόνο για offline και σε pc monitor 1080p/27'' τονιζω αυτά τα τρία, για όλα τα υπόλοιπα έχω το pc της υπογραφής, το ερώτημα μου είναι με βάση ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα και οτι πιθανολογουμε να δουμε μελλοντικα απο exclusives, επειδη το χρημα δε ρεει αφθονο, να πάω σε ps4 ή σε ps4 pro? Αν πάρω το ps4 pro, επειδη το ματι μου εχει συνηθησει να βλεπει 60 fps, θα καταλάβω αισθητά και εντονα τη διαφορά των περισσότερων fps σε 1080p (boost mode) και τη καλυτερη αποδοση των γραφικων (Supersampling, performance mode, boost graphics modes) τουλαχιστον στους exclusives τίτλους όπου και θα ασχοληθώ? (Με ενδιαφερουν περισσότερο τα frames και το antialising) Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό βάση της εμπειρίας του με τη κονσόλα ή και με τις δύο κονσόλες αν έχει ασχοληθεί? Ευχαριστω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
Alastor192 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 για να τρεχει πανω απο 30 ενα game στο Pro,πρεπει να χουν βγαλει patch που να σου δινει αυτο το option. Τα περισσοτερα νομιζω τρεχουν η σε 4k 30 fps η σε 1080 30fps με supersampling. Τσεκαρε αυτο για να δεις αν εχουν unlocked framerate τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν. https://www.gamesradar.com/ps4-pro-confirmed-games-list/ Απτην στιγμη που εχεις 1080 οθονη και το χρημα δεν ρεει αφθονο οπως λες,πιστευω το κλασσικο PS4 θα σε καλυψει,μιας και τα περισσοτερα exclusives δεν εχουν 60 fps option 2
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Alastor192 είπε για να τρεχει πανω απο 30 ενα game στο Pro,πρεπει να χουν βγαλει patch που να σου δινει αυτο το option. Τα περισσοτερα νομιζω τρεχουν η σε 4k 30 fps η σε 1080 30fps με supersampling. Τσεκαρε αυτο για να δεις αν εχουν unlocked framerate τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν. https://www.gamesradar.com/ps4-pro-confirmed-games-list/ Απτην στιγμη που εχεις 1080 οθονη και το χρημα δεν ρεει αφθονο οπως λες,πιστευω το κλασσικο PS4 θα σε καλυψει,μιας και τα περισσοτερα exclusives δεν εχουν 60 fps option Ευχαριστώ για την απάντηση! Και κάτι τελευταίο αν και μπορεί να ακουστεί χαζό μιας και έχω χρόνια να ασχοληθώ με οποιαδήποτε κονσόλα, επειδή το μόνιτορ μου είναι 60hz υπάρχει περίπτωση να έχω tearing μιας και δεν υπάρχει επιλογή για vsync on/off στο ps4? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, ben3os είπε Τα γνωρίζω φιλε,όντως πολύ καλά από ότι έχω ακούσει αλλά όπως είπες αρκετά πάνω από το budget.Ψαχνω κάτι πιο οικονομικο αλλά να είναι sound και chat ταυτόχρονο. Τα φθηνά θα σε κουράζουν στα αυτιά γιατί η θα είναι σφιχτά η τα μαξιλαράκια σκληρά η και τα 2.Καλύτερα ψείρες Sony η Samsung με 15€. https://www.skroutz.gr/s/10014157/HyperX-Cloud-Stinger.html https://www.skroutz.gr/s/9541141/HyperX-Cloud-Core.html Εχουν καλό μπάσο,σχετικά άνετα,καλή ποιότητα κατασκευής,καλό μικρόφωνο για chat(τουλάχιστον τα δεύτερα που έχω)και καλό μπάσο για gaming. Αν τα βρείς απο Κίνα η Amazon πιο φθηνά ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από AntiCambeR
naruto14 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Ευχαριστώ για την απάντηση! Και κάτι τελευταίο αν και μπορεί να ακουστεί χαζό μιας και έχω χρόνια να ασχοληθώ με οποιαδήποτε κονσόλα, επειδή το μόνιτορ μου είναι 60hz υπάρχει περίπτωση να έχω tearing μιας και δεν υπάρχει επιλογή για vsync on/off στο ps4? Όχι δεν θα έχεις tearing. Tearing δημιουργείται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όταν υπερβουν τα fps το refresh rate της οθόνης. Επειδή ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα με σένα, καθησα και έψαξα ποια exclusives τρέχουν με περισσότερα από 30 fps στο pro σε 1080p. Και τα μόνα που βρήκα ήταν το shadow of the colossus (που κ στα 30 δεν χάθηκε και ο κόσμος) και το god of war (συνήθως γύρω στα 35-45 τρέχει όπως και τα παλιά). Και η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι βλέπω να συνεχίζει η κατάσταση. Οπότε αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα αποκλειστικά και επειδή δεν είναι και απίστευτα μεγάλος ο αριθμός τους μπορείς να εξοικονόμησεις μερικα χρήματα, τα οποία θα πάνε αρκετά games.
Edel Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, najinblue3 είπε 3-6/5 For Honor free weekend (access to the full game) Το περιμενα tbh να το δοκιμασω, θα τρεχει και μια εκπτωση 67% Ας το δοκιμάσουμε παρέα, ξύλο, ιδρώτας και αλητεία 1
a_pascal Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στις 02/05/2018 στις 12:09 ΠΜ, najinblue3 είπε Αν μπορεις να ανεβεις παραπανω, cloud stinger αβλεπει. Σε αυτες τις τιμες ειναι οτι καλυτερο. Ξερω ειναι αρκετα πιο πανω απο το budget σου αλλα ειναι πολυ καλα Σκέφτομαι να πάω στο Sony Gold. Πιστεύεις ότι το Clous Stinger υπερέχει;
najinblue3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 59 λεπτά πριν, Edel είπε Ας το δοκιμάσουμε παρέα, ξύλο, ιδρώτας και αλητεία το ψηνεις? 100% ειμαι μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις