Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κυρίως όταν δεν έχει ανταγωνισμό από τον βασικό μεγάλο παίχτη (τρομάρα του και τρομάρα μας) την Microsoft. Γιατί να κάνει μια τέτοια κίνηση;

Χαζό είναι από κάθε άποψη.

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωρε την ειδηση σαν ειδηση τη διαβασατε; Απο Δ.Σ εταιρειας που ειναι πολυ πιθανο να παραγει το Soc του PS5 προερχεται. Η παραγωγη μπορει να ξεκινησει σε ενα χρονο. Ανεφερε για λιθογραφια στα 7 νανομετρα που ολα δειχνουν οτι θα χρησιμοποιειται και στα επομενης γενιας μηχανακια κλπ. Ειναι ειδηση υπαρκτη κοινως. Δεν αποσαφηνιζεται αν οντως προκειται για το μπλεηστεσιο ή για αλλη συσκευη αυτης της τεχνολογιας.

Οτι ειναι καβαλα στο αλογο και τα υπολοιπα τα γνωριζουμε ολοι. Εχει βαλει ομως τις βασεις με τα επερχομενα αποκλειστικα της και για την επομενη γενια η Σονυ, επομενως μην απορειτε. Τα 100 εκ. τεμαχια πσ4 εντωμεταξυ τα εχει στο τσεπακι μεχρι το κλεισιμο του τρεχοντος οικονομικου της ετους, το οποιο κλεινει στις 31/3/19. Και δεν θα σταματησει φυσικα να δινει, θα αρχισει να επιβραδυνεται ομως και ευλογα οι προετοιμασιες για την επομενη γενια εχουν παρει φωτια.

• Thanks 2
Δημοσ.

Εχω μια κονσολα ps4pro 1 λογαριασμο psn id και 2 μοχλους.

Για να παιξω ενα παιχνιδι διπλο πρεπει να συνδεθω με τον 2 μοχλο σαν guest1 user και οταν με ρωταει αν θελω να κανω sing in τοτε απλα επιλεγω οχι αφου ο 1 μοχλος ειναι ηδη συνδεδεμενος με το κλασικο μου psn id που ειναι και στο ιντερνετ και στο psn+.

Με αυτη τη συνδεσμολογια θα μπορω να παιξω online στο psn+ και με τους δυο μοχλους ή οχι?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, justapstar7 είπε

Καλημέρα στην παρέα..

Παιχνίδια στυλ Little Big Planet, για την γυναίκα θέλω, έχετε καμία πρόταση?

Rayman, Crash bandicoot, Lumo, Limbo...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν κατεβάσω το God of war 4 από psn (ps4) αν θα έχει την μεταγλώττιση ή έστω ελληνικούς υπότιτλους ? Thanks

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ifestus είπε

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν κατεβάσω το God of war 4 από psn (ps4) αν θα έχει την μεταγλώττιση ή έστω ελληνικούς υπότιτλους ? Thanks

Θα έχει και τα δύο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ελληνικη μεταγλωτιση θα εχει ΜΟΝΟ εαν ο λογαριασμος σου στο plus ειναι ελληνικος.

ΥΓ Τι παπαριες ειναι αυτες με ελληνικους, γαλικους, γερμανικους, λογαρισμους; Παγκοσμιοποιηση my ass

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, justapstar7 είπε

Καλημέρα στην παρέα..

Παιχνίδια στυλ Little Big Planet, για την γυναίκα θέλω, έχετε καμία πρόταση?

2 ώρες πριν, sunstorm είπε

Rayman, Crash bandicoot, Lumo, Limbo...

Επίσης τα Knack και Knack 2 που παίζεις 2 άτομα σε 1 οθόνη.Τσέκαρε στον Γούγλη και θα σου εμφανίσει και άλλα.

6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Εχω μια κονσολα ps4pro 1 λογαριασμο psn id και 2 μοχλους.

Για να παιξω ενα παιχνιδι διπλο πρεπει να συνδεθω με τον 2 μοχλο σαν guest1 user και οταν με ρωταει αν θελω να κανω sing in τοτε απλα επιλεγω οχι αφου ο 1 μοχλος ειναι ηδη συνδεδεμενος με το κλασικο μου psn id που ειναι και στο ιντερνετ και στο psn+.

Με αυτη τη συνδεσμολογια θα μπορω να παιξω online στο psn+ και με τους δυο μοχλους ή οχι?

Ο 1 συνδέεται στο 1 account και ο άλλος ως quest όταν ανοίξεις το χειριστήριο.Αν έχεις και 2ο account μπορεί ο 2ος να κάνει log in με αυτό.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Επίσης τα Knack και Knack 2 που παίζεις 2 άτομα σε 1 οθόνη.Τσέκαρε στον Γούγλη και θα σου εμφανίσει και άλλα.

Ο 1 συνδέεται στο 1 account και ο άλλος ως quest όταν ανοίξεις το χειριστήριο.Αν έχεις και 2ο account μπορεί ο 2ος να κάνει log in με αυτό.

Αν δεν κάνω λάθος, μόνο το 2ο Knack έχει coop. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, naruto14 είπε

Αν δεν κάνω λάθος, μόνο το 2ο Knack έχει coop. 

Το είχα τσεκάρει,έχουν και τα 2 co-op αλλά μόνο offline.Ούτε καν Lan co-op μέσω Ethernet μεταξύ 2 PS4.Μεγάλο μειονέκτημα.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Αυτο το ηξερα αλλα αν διαλεξω στον guest account not sing in θα εχει αυτος ο λογαριασμος τις δυνατοτες του βασικου μου που εχω και psn+ ή οχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αυτο το ηξερα αλλα αν διαλεξω στον guest account not sing in θα εχει αυτος ο λογαριασμος τις δυνατοτες του βασικου μου που εχω και psn+ ή οχι?

Δεν το έχω τσεκάρει.Αν δεν σε αφήνει,απλά φτιάξε 1 Ελληνικό λογαριασμό,δηλαδή email με δηλωμένη χώρα Ελλάδα και οπωσδήποτε Ελληνική διεύθυνση για να έχεις Ελληνικό PSN Store.

Μάλλον αν δεν κάνει sign in θα μπορεί να παίζει μόνο offline.Λογικά δεν θα μπορεί online γιατί θα πρέπει να κάνει sign up (εγγραφή) και όχι sign in (login).

Αν πχ θες να έχεις Αγγλικό  Store βάλε Αγγλικό email και διεύθυνση.

Να έχεις υπόψιν ότι οι Ελληνικές κάρτες είναι αποδεκτές μόνο σε Ελληνικούς λογαριασμούς.Για Αγγλικό λογαριασμό θες UK card.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Μα εχω ηδη ελληνικο λογαριασμο.

Ρωταω καθαρα για τον guest λογαριαμο.

Νομιζω απ' οτι εχω διαβασει αν ο βασικος πρωτεύων λογαριασμος εχει psn+ μετα εχουν psn+ ολοι οι λογαριασμοι στην ιδια κονολα.

Απλα ας μου πει καποιος τι ακριβως γινεται στον guest λογαριασμο αν δεν κανω sing in και ειμαι sing in απο τον πρωτεύων λογαριασμο με psn+.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μα εχω ηδη ελληνικο λογαριασμο.

Ρωταω καθαρα για τον guest λογαριαμο.

Νομιζω απ' οτι εχω διαβασει αν ο βασικος πρωτεύων λογαριασμος εχει psn+ μετα εχουν psn+ ολοι οι λογαριασμοι στην ιδια κονολα.

Απλα ας μου πει καποιος τι ακριβως γινεται στον guest λογαριασμο αν δεν κανω sing in και ειμαι sing in απο τον πρωτεύων λογαριασμο με psn+.

Για να έχουν οι υπόλοιποι λογαριασμοί δικαίωμα στο Plus νομίζω πως θα πρέπει να είναι στην κονσόλα "activate as primary" το οποίο πιθανόν να μην είναι δυνατόν σε λογαριασμό quest.

Γιατί δεν το τσεκάρεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...