Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα το ίδιο πράγμα λέμε με τον Malthador. Δεν σου είπα ντε και καλά πως θα βάλει κάποια στιγμή DRM. Είπα πως αν θέλει να το κάνει έχει την δυνατότητα. Για το αν είμαι fanboy άσε να μιλήσουν τα ps1,ps2,3 psp, και ps3 που έχω και η προπαραγγελία του ps4.

Τελος παντων σου ειπα ηδη οτι διαφωνω , με την ιδια λογικη μπορει σε ενα χρονο απο τωρα η sony να πει 600 ευρω το ps4, οντως μπορει να το κανει, ειναι ομως εξαιρετικα απιθανο να το κανει, οποτε δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις σε κατι που ειναι εξαιρετικα απιθανο να συμβει.

Επισης μην μπερδευεις το playstation fan, με το playstation fanboy, το πρωτο εχει θετικη σημασια το δευτερο αρνητικη, ειναι σαν να λεμε Φιλαθλος μια ομαδας, και Οπαδος μιας ομαδας.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο στο 2ο κομμάτι, ps fan είμαι και όχι fanboy. Δικό μου λάθος. Στο πρώτο κομμάτι, επιμένω πως έχει τη δυνατότητα να το κάνει και όχι στο ότι οπωσδήποτε θα το κάνει. Και πριν κυκλοφορήσει το ps3 δεν νομίζω πως φανταζόταν κάποιος ότι θα του αφαιρέσουν κάποιο feature.

Ας ευχαριστηθούμε την κονσόλα και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Εγω παντως σκεφτομαι να το αγορασω μετα απο κανα χρονο.. Η τιμη θα ειναι πιο χαμηλη, θα εχει περισσοτερους τιτλους και θα ξερουμε αν εμφανιζει τυχον προβληματα η κονσολα.. Ελπιζω να μην υπαρξει YLOD και στο ps4, την ειχα πατησει ασχημα με το 40αρι που ειχα παρει 500 ευρω.. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως σκεφτομαι να το αγορασω μετα απο κανα χρονο.. Η τιμη θα ειναι πιο χαμηλη, θα εχει περισσοτερους τιτλους και θα ξερουμε αν εμφανιζει τυχον προβληματα η κονσολα.. Ελπιζω να μην υπαρξει YLOD και στο ps4, την ειχα πατησει ασχημα με το 40αρι που ειχα παρει 500 ευρω.. 

Συμφωνώ. 

Μέχρι και εγώ ως PC gamer κατ εξοχήν σκέφτομαι να πάρω ένα PS4 αλλα του χρόνου για τους λόγους που αναφέρεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυσκολα θα πεσει μετα απο εναν χρονο,οταν ερχεται με αυτην την τιμη.

Δημοσ.

Οι τιμες παντως των δυο κονσολων ειναι πρακτικα ιδιες...εκει βεβαια που τελειωνει βεβαια το παιχνιδι ειναι στην ακριβως αντιθετη πολιτικη που ακολουθησε η Sony για μεταχειρισμενα και always online.

RIP Xbox One...

Δημοσ.

Οι τιμες παντως των δυο κονσολων ειναι πρακτικα ιδιες...εκει βεβαια που τελειωνει βεβαια το παιχνιδι ειναι στην ακριβως αντιθετη πολιτικη που ακολουθησε η Sony για μεταχειρισμενα και always online.

RIP Xbox One...

Πρακτικά ίδιες αν προσθέσεις το PS+ εννοείς? γιατί ακόμα κ έτσι μια διαφορά την έχουν.

Δημοσ.

Συμφωνώ. 

Μέχρι και εγώ ως PC gamer κατ εξοχήν σκέφτομαι να πάρω ένα PS4 αλλα του χρόνου για τους λόγους που αναφέρεις.

Και εγω Pc gamer αλλα παντα παιρνω και μια κονσολιτσα...Οταν βγει το slim ps4 σε 3-4 χρονια στα 200-250 ευρω, θα το τσιμπισω!Σε αυτη τη γενια πηρα 360 με 190 ευρω (μαζι με 2 games)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...