Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το Playstation Plus ειναι μια υπηρεσια που κυριως την πληρωνεις για το online των παιχνιδιων και μετα σε δευτερη μοιρα για τα δωρεαν παιχνιδια ή τις εκπτωσεις. Και λεω κυριως για το online γιατι υπαρχουν παρα πολλα παιχνιδια που βασιζονται στο online και αλλα που ειναι online only(destiny,overwatch,battlefront κλπ). Προφανως βεβαια καποιος εχει το δικαιωμα να χρησιμοποιει την υπηρεσια αυτη οπως θελει αυτος(πχ περισσοτερο για τα παιχνιδια και τις εκπτωσεις παρα για το Online). 1
papp0us Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το PSPlus , είναι υπηρεσία που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα. Θες Online, θες εκτπώσεις, θες δωρεάν παιχνίδια; θες ολα μαζί; Κατα τη γνώμη μου, έστω και ένα απο αυτά να σε ενδιαφέρουν, τα 50€ το χρόνο(κατα μέσο όρο) που κοστίζει το Plus βγαίνουν και με το παραπάνω. Εγώ για παράδειγμα προτιμώ να δινω το 50αρι το χρόνο για να έχω τα Saves μου κάπου ασφαλή, και να μη χαθούν απο μια κονσόλα που θα παραδώσει πνεύμα, παρά να παλεύω 3 μήνες για να ξαναφτάσω ένα παιχνίδι στο σημείο που ημουν αν γίνει το κακό. Και φυσικά επειδή αγοράζω μόνο Digital Games, αυτά τα 50€ τα γλιτώνω 5 φορές μέσα στο χρόνο. Συν τα δωρεάν, που και ολα να μη μου αρέσουν 2-3 αν είναι του γούστου μου, και πάλι βγαίνει το 50αρι
theoritikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Βρήκα σε καλή τιμή αυτό το δίσκο (2 TB) στο media markt https://www.mediamarkt.gr/el/product/_seagate-backup-plus-portable-drive-2tb-red-stdr2000203-1136916.html . Με μια μικρή έρευνα διαβάζω πως ο δίσκος που έχει είναι ο Samsung M9T . Θα συναντήσω κανένα πρόβλημα αν αλλάξω τον εργοστασιακό 500άρη με αυτόν που είναι 2 tb?
AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Βάζω Plus μόνο και μόνο για να υποστηρίξω την Sony που εχει "μπεί μέσα".
naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθα και εγώ επιτέλους στη φαμίλια του PS4 . Μια ερώτηση λίγο προς τους κατόχους του fat (αυτό πήρα από αγγελία): Συνιστάτε να βάλω κάποια βάση ψύξης? Έχω διαβάσει ότι ζεσταίνεται λίγο περισσότερο από το σλιμ γενικά για αυτό ρωτάω. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από naruto14
Bourdoulas Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Στις 4/25/2018 στις 9:41 ΜΜ, AntiCambeR είπε Οσοι πληρώνετε στο Store με κάρτα καλό είναι μετά να σβήνετε τα στοιχεία της κάρτας γιατί τα αποθηκεύει(Billing information).Αν θυμάμαι σωστά,στην πληρωμή μέσω Paypal το PSN συσχετίζεται με το Paypal το οποίο σε οδηγεί σε αυτό αλλά και πάλι αποθηκεύεται.Αν αφήσετε τα στοιχεία αποθηκευμένα,το PSN έχει default ρύθμιση να κάνει αυτόματη ανανέωση Plus(automatic renewall) και μπορείτε να το αλλάξετε να μην γίνεται αυτόματα ανανέωση γιατί θα χρεώσει την κάρτα. Εχω προσέξει οτι παρόλο που είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση,μετά απο system software update η ρύθμιση άλλαξε σε on. Επίσης να συμπληρώσω ότι αφαιρουμε οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο από την Sony γιατί το δίκτυο της είναι πιο τρύπιο και από σουρωτήρι!
tsakitsan95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια. Επιστροφη σε playstation μετα απο αρκετα χρονια. Βασικα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, θελω να αγορασω nba 2k18 να μαζευτουμε με παρεα να παιξουμε. Ειναι οκ να αγορασω account απο allkeyshop που εχει 15 ευρω αντι να δωσω το 60 στο ps store?
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, tsakitsan95 είπε Καλησπερα παιδια. Επιστροφη σε playstation μετα απο αρκετα χρονια. Βασικα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, θελω να αγορασω nba 2k18 να μαζευτουμε με παρεα να παιξουμε. Ειναι οκ να αγορασω account απο allkeyshop που εχει 15 ευρω αντι να δωσω το 60 στο ps store? Γιατι δεν το παιρνεις 30ευρω καινουργιο κουτατο https://www.skroutz.gr/s/11871525/NBA-2K18-PS4.html?from=catspan&keyphrase=nba+2k18 ή απο αγγελιες αν το βρεις ακομα πιο φθηνοτερα? Τα κλειδαδικα σε pc αγορες αρκετα απο αυτα(οχι ολα)μπορω να τα προτεινω αλλα για κονσολες ειναι λιγο περιεργη η κατασταση και ρισκο. 1
tsakitsan95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Γιατι δεν το παιρνεις 30ευρω καινουργιο κουτατο https://www.skroutz.gr/s/11871525/NBA-2K18-PS4.html?from=catspan&keyphrase=nba+2k18 ή απο αγγελιες αν το βρεις ακομα πιο φθηνοτερα? Τα κλειδαδικα σε pc αγορες αρκετα απο αυτα(οχι ολα)μπορω να τα προτεινω αλλα για κονσολες ειναι λιγο περιεργη η κατασταση και ρισκο. Βασικα αυτο θα εκανα. Απλως το θελουμε τωρα και δυστυχως δε γινεται να το αγορασω απο μαγαζι η αγγελια τοσο συντομα. BTW ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από tsakitsan95
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, tsakitsan95 είπε Βασικα αυτο θα εκανα. Απλως το θελουμε τωρα και δυστυχως δε γινεται να το αγορασω απο μαγαζι η αγγελια τοσο συντομα. Αν θελετε να παιξετε το Σ/Κ δεν εχετε εστω κανενα seven διπλα σας για ενοικιαση μεχρι την Δευτερα ξερω γω? Εννοειται οτι δεν αξιζει στα 60ευρω.
orck Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι δεν το παιρνεις 30ευρω καινουργιο κουτατο https://www.skroutz.gr/s/11871525/NBA-2K18-PS4.html?from=catspan&keyphrase=nba+2k18 ή απο αγγελιες αν το βρεις ακομα πιο φθηνοτερα? Τα κλειδαδικα σε pc αγορες αρκετα απο αυτα(οχι ολα)μπορω να τα προτεινω αλλα για κονσολες ειναι λιγο περιεργη η κατασταση και ρισκο. Τι εννοεις ρισκο; Εχουν υπαρξει προβληματα;
Grim Ripper Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Συνήθως τα παιχνίδια σε αυτά τα κλειδάδικα είναι από λογαριασμούς, δηλαδή σου δίνουν έναν λογαριασμό με το παιχνίδι και τον βάζεις στο ps4 και κατεβάζεις το game. Υπάρχει πάντα η περίπτωση για ban (λόγο του game sharing, δεν ξέρω κατά πόσο έχει πέσει ban για game sharing) και υπάρχουν αναφορές για λογαριασμούς κλεμμένους.
tsakitsan95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν θελετε να παιξετε το Σ/Κ δεν εχετε εστω κανενα seven διπλα σας για ενοικιαση μεχρι την Δευτερα ξερω γω? Εννοειται οτι δεν αξιζει στα 60ευρω. Εχεις δικιο, μαλλον αυτο θα κανουμε, απλως ελεγα με 15 ευρω μηπως το αγοραζα για παντα. Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις