Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι πληρώνετε στο Store με κάρτα καλό είναι μετά να σβήνετε τα στοιχεία της κάρτας γιατί τα αποθηκεύει(Billing information).Αν θυμάμαι σωστά,στην πληρωμή μέσω Paypal το PSN συσχετίζεται με το Paypal το οποίο σε οδηγεί σε αυτό αλλά και πάλι αποθηκεύεται.Αν αφήσετε τα στοιχεία αποθηκευμένα,το PSN έχει default ρύθμιση να κάνει αυτόματη ανανέωση Plus(automatic renewall) και μπορείτε να το αλλάξετε να μην γίνεται αυτόματα ανανέωση γιατί θα χρεώσει την κάρτα.
Εχω προσέξει οτι παρόλο που είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση,μετά απο system software update η ρύθμιση άλλαξε σε on.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Japan sale στο store

Προτεινω το Monster hunter 1000% oποιος το σκεφτοτανε, ειναι ευκαιρια, το παιχνιδι αξιζει full price ετσι κ αλλιως

Βλεπω Nier -48% shadow of collosus -38% persona 5 -54% NIOH -35% FF15 -35% 

εχει παρα πολλα ακομα, Tekken, DB etc

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Japan sale στο store

Προτεινω το Monster hunter 1000% oποιος το σκεφτοτανε, ειναι ευκαιρια, το παιχνιδι αξιζει full price ετσι κ αλλιως

Βλεπω Nier -48% shadow of collosus -38% persona 5 -54% NIOH -35% FF15 -35% 

εχει παρα πολλα ακομα, Tekken, DB etc

Άσε το TEKKEN είναι πονεμένη ιστορία....

Ακόμα 30€ έχει γμτ...

Ρίξτε το στα 10-15€ να ψωνίσουμε ρεεεε,μας άδειασαν οι τσέπες με το god of war :P

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Απλά όταν πληρώνεις συνδρομή για μήνες/χρόνια και σου δίνουν τις περισσότερες φορές *** ε, είναι κάπως!!!!!!!!:angry:

Τη συνδρομή την πληρώνεις για Online gaming, απλά σαν δώρο η σόνυ δίνει και κάποια παιχνίδια. Τώρα απο κεκτημένη μας ταχύτητα, κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα και γκρινιάζουμε όταν δεν μας αρέσει. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Τη συνδρομή την πληρώνεις για Online gaming, απλά σαν δώρο η σόνυ δίνει και κάποια παιχνίδια. Τώρα απο κεκτημένη μας ταχύτητα, κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα και γκρινιάζουμε όταν δεν μας αρέσει. 

Ναι σωστός αλλά δίνουν πιο πολύ βάση βλέπω στα free games γι'αυτό όλοι σχολιάζουν τα παιχνίδια που δίνει η Sony και γκρινιάζουν! Άσε που γνωρίζω και άτομα που δεν παίζουν ιδιαίτερα online αλλά πληρώνουν συνδρομή μόνο και μόνο για να μαζεύουν τα free games δωρεάν!!!!!:D Ναι, γίνεται κι αυτό!!!!:)

• Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, Socratis_g said:

PLAYSTATION PLUS

Level up on PlayStation with the ultimate gaming experience: PlayStation Plus. Play online with friends, get free games, and receive exclusive discounts, all for the low monthly price of $5 a month*.

*based on 12 month subscription

Αν με το «κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα» εννοείς αυτά που η ίδια η εταιρεία διαφημίζει στο site της, ναι η κεκτημένη ταχύτητα ανάγνωσης των διαφημιζόμενων όρων φταίει μάλλον και όχι η ρεαλιστική διατύπωση της διαφημιζόμενης υπηρεσίας.

Πάντως είναι αυθαίρετο συμπέρασμα αυτό που καταλήγεις, δεν σου κάνει κάτι δώρο η Sony (αν σου τα έδινε δώρο, τότε θα μπορούσες να τα παίξεις και μετά το πέρας της συνδρομής, πράγμα που δεν ισχύει). Και θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσοι θα είχαν ενεργή συνδρομή αν δεν περιλαμβάνονταν τα games σε αυτήν.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

PLAYSTATION PLUS

Level up on PlayStation with the ultimate gaming experience: PlayStation Plus. Play online with friends, get free games, and receive exclusive discounts, all for the low monthly price of $5 a month*.

*based on 12 month subscription

Αν με το «κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα» εννοείς αυτά που η ίδια η εταιρεία διαφημίζει στο site της, ναι η κεκτημένη ταχύτητα ανάγνωσης των διαφημιζόμενων όρων φταίει μάλλον και όχι η ρεαλιστική διατύπωση της διαφημιζόμενης υπηρεσίας.

Πάντως είναι αυθαίρετο συμπέρασμα αυτό που καταλήγεις, δεν σου κάνει κάτι δώρο η Sony (αν σου τα έδινε δώρο, τότε θα μπορούσες να τα παίξεις και μετά το πέρας της συνδρομής, πράγμα που δεν ισχύει). Και θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσοι θα είχαν ενεργή συνδρομή αν δεν περιλαμβάνονταν τα games σε αυτήν.

Πολύ σωστά! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!!

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Την συνδρομή την περνει ο καθένας για ότι θέλει αυτός που την πληρώνει. Ποιο πρόβλημα υπάρχει με αυτό; Άλλος πληρώνει για τα παιχνιδια, άλλος για το online και άλλος και για τα δύο μαζί. Εμείς θα πούμε στον κάθε ένα τι θα κάνει με την συνδρομή του;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

@Malthador νομιζω η πλειοψηφια εχει plus για το online

Βρες μου πόσα άρθρα υπάρχουν που να μιλάνε καθαρά για το online gaming και πόσα για τα free games που να γκρινιάζουν!!!:D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Βρες μου πόσα άρθρα υπάρχουν που να μιλάνε καθαρά για το online gaming και πόσα για τα free games που να γκρινιάζουν!!!:D

Η γκρινια ειναι χαρακτηριστικο του ανθρωπου, τι να κανουμε. Εγω δε γκρινιαζω, και να σου πω την αληθεια, απο τα plus εχω παιξει μονο 1 αν θυμαμαι(μπορει και οχι) Εγω πληρωνω για το online μονο

Και τζαμπα φαγητο να μας δινανε, ειμαι σιγουρος πολλοι θα γκρινιαζανε XD

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, orck είπε

Την συνδρομή την περνει ο καθένας για ότι θέλει αυτός που την πληρώνει. Ποιο πρόβλημα υπάρχει με αυτό; Άλλος πληρώνει για τα παιχνιδια, άλλος για το online και άλλος και για τα δύο μαζί. Εμείς θα πούμε στον κάθε ένα τι θα κάνει με την συνδρομή του;

Μα δεν απαιτήσαμε σε κάποιον τι να κάνει. Απλά κουβέντα κάνουμε και απλά εκείνοι που την έχουν για τα free games γκρινιάζουν που δίνουν *** παιχνίδια (και σπάνια δίνουν κανένα ΑΑΑ) για την next gen κονσόλα που χρυσοπλήρωσαν εδώ και 5 χρόνια!!! Κι από ότι βλέπω εγώ πιο πολλοί είναι αυτοί που γκρινιάζουν!!!!!!!:D Πήραμε ps4 για να παίζουμε παιχνίδια του ps3 (μη σου πω και ps1/ps2 από store) ακόμα;

5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Η γκρινια ειναι χαρακτηριστικο του ανθρωπου, τι να κανουμε. Εγω δε γκρινιαζω, και να σου πω την αληθεια, απο τα plus εχω παιξει μονο 1 αν θυμαμαι(μπορει και οχι) Εγω πληρωνω για το online μονο

Και τζαμπα φαγητο να μας δινανε, ειμαι σιγουρος πολλοι θα γκρινιαζανε XD

Χαχαχα πες το ψέματα...

Δημοσ.

Εγώ πχ που ήθελα να παίξω το beyond 2 souls βρήκα μόλις την ευκαιρία μου. Μια χαρά είνα ο μήνας.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Edel είπε

Εγώ πχ που ήθελα να παίξω το beyond 2 souls βρήκα μόλις την ευκαιρία μου. Μια χαρά είνα ο μήνας.

Εσυ να δεις power of love

Αθηνα :wub:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...