najinblue3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Καλά βρε παιδιά, τι μας κάνει αυτή η Sony? Δηλαδή μόνο με δικές της κάρτες πρέπει να βάζουμε για αγορά από το strore? Με χρεωστικές κάρτες (όπως ήταν παλιά και όπως είναι τώρα στη Microsoft) δεν τις δέχεται; Άρε άρμεγμα!!!!!!!!! Δε ξερω με χρεωστικες τι φαση, εγω με paypal παντως ειμαι κομπλε
Mr_Terror Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Χρεωστικη/πιστωτικη και paypal μπορεις. Αν εχεις κανει αμερικανικο λογαριασμο δεν δεχεται ελληνικο paypal και ελληνικες καρτες.Ψωνιζεις με αλλο τροπο.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Όχι έχω Ελληνικό κι έχω βάλει 2 κάρτες χρεωστικές και δεν τις δέχεται με τίποτα! Βρε παιδιά, μόλις ξαναδοκίμασα μία καινούρια κάρτα prepaid και την πήρε κανονικά!!! Με παίδεψε λιγάκι να καταλάβω τι θέλει με τον κωδικό Verified by visa αλλά είναι εντάξει τώρα!!! Δεν ξέρω αν ήταν αυτό το πρόβλημα και με τις άλλες η επειδή είναι νέα η μήπως ήθελε prepaid αλλά όλα καλά τώρα!!! Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό είναι ολόκληρο παιχνίδι η όχι; Λόγω που δεν βλέπω να είναι μεγάλο σε gb και δεν γνωρίζω καλά αγγλικά μη το αγοράσω και κάνω μακακία!
papp0us Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Όχι έχω Ελληνικό κι έχω βάλει 2 κάρτες χρεωστικές και δεν τις δέχεται με τίποτα! Βρε παιδιά, μόλις ξαναδοκίμασα μία καινούρια κάρτα prepaid και την πήρε κανονικά!!! Με παίδεψε λιγάκι να καταλάβω τι θέλει με τον κωδικό Verified by visa αλλά είναι εντάξει τώρα!!! Δεν ξέρω αν ήταν αυτό το πρόβλημα και με τις άλλες η επειδή είναι νέα η μήπως ήθελε prepaid αλλά όλα καλά τώρα!!! Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό είναι ολόκληρο παιχνίδι η όχι; Λόγω που δεν βλέπω να είναι μεγάλο σε gb και δεν γνωρίζω καλά αγγλικά μη το αγοράσω και κάνω μακακία! ωωωω ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ πρέπει να μείνεις απο το Umbrella Corps... ΠΟΣΟ Μακριά! Ούτε το 4ευρω δεν αξίζει. Το είχα πάρει τσάμπα απο Humble, και πάλι λεφτά έχασα. 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, papp0us είπε ωωωω ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ πρέπει να μείνεις απο το Umbrella Corps... ΠΟΣΟ Μακριά! Ούτε το 4ευρω δεν αξίζει. Το είχα πάρει τσάμπα απο Humble, και πάλι λεφτά έχασα. Ωχ γιατί φίλε μου; Τόσο χάλια είναι;
najinblue3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ωχ γιατί φίλε μου; Τόσο χάλια είναι; Είναι μάπα το συγκεκριμένο 1
papp0us Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ωχ γιατί φίλε μου; Τόσο χάλια είναι; Κατ'αρχάς μιλάμε για Online παιχνίδι χωρίς παίκτες, αλλα ακόμα και αν βρεις παίκτες, είναι κομματάκι άθλιο. 1
Paragontas-x Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Χρεωστικη/πιστωτικη και paypal μπορεις. Αν εχεις κανει αμερικανικο λογαριασμο δεν δεχεται ελληνικο paypal και ελληνικες καρτες.Ψωνιζεις με αλλο τροπο. Ναι αγοραζεις αμερικανικες καρτες με δολαρια οπως π.χ. απο εδω και εισαγεις τον κωδικο στο Αμερικανικο psn id σου.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Σας ευχαριστώ παιδιά με πείσατε! Για το Planet of the Apes: Last Frontier Game στα 10 ευρώ τι λέτε; Μου αρέσουν κι αυτά τα είδους παιχνιδιών όπως Hidden agenda κτλ.
Mr_Terror Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Ναι αγοραζεις αμερικανικες καρτες με δολαρια οπως π.χ. απο εδω και εισαγεις τον κωδικο στο Αμερικανικο psn id σου. Και για πιο φθηνα απο εδω που αγοραζω. http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/US-Region/
Paragontas-x Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Αυτο εχει κυριως ομως Αμερικανκες καρτες οχι Ευρωπαικες ή Ελληνικες.
Grim Ripper Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ps+ May Beyond: Two Souls Rayman Legends https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2486743101351670&id=115605765132094 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 10 minutes ago, Grim Ripper said: Ps+ May Beyond: Two Souls Rayman Legends https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2486743101351670&id=115605765132094 Δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζουν στα comments, αφού τα games του PS+ είναι δωρεάν. Πολύ γκρίνια για games που τους κάνουν την χάρη να τους τα χαρίσουν.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζουν στα comments, αφού τα games του PS+ είναι δωρεάν. Πολύ γκρίνια για games που τους κάνουν την χάρη να τους τα χαρίσουν. Απλά όταν πληρώνεις συνδρομή για μήνες/χρόνια και σου δίνουν τις περισσότερες φορές *** ε, είναι κάπως!!!!!!!! 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζουν στα comments, αφού τα games του PS+ είναι δωρεάν. Πολύ γκρίνια για games που τους κάνουν την χάρη να τους τα χαρίσουν. Νταξει δωσανε το bb που η αληθεια ειναι οσοι ηθελαν το ειχα παιξει ηδη, τα παραπανω αδιαφορα μεχρι αηδιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις