Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Καλά βρε παιδιά, τι μας κάνει αυτή η Sony? Δηλαδή μόνο με δικές της κάρτες πρέπει να βάζουμε για αγορά από το strore? Με χρεωστικές κάρτες (όπως ήταν παλιά και όπως είναι τώρα στη Microsoft) δεν τις δέχεται;:angry: Άρε άρμεγμα!!!!!!!!!:angry:

Δε ξερω με χρεωστικες τι φαση, εγω με paypal παντως ειμαι κομπλε

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρεωστικη/πιστωτικη και paypal μπορεις.

Αν εχεις κανει αμερικανικο λογαριασμο δεν δεχεται ελληνικο paypal και ελληνικες καρτες.Ψωνιζεις με αλλο τροπο.

Δημοσ.

Όχι έχω Ελληνικό κι έχω βάλει 2 κάρτες χρεωστικές και δεν τις δέχεται με τίποτα!

Βρε παιδιά, μόλις ξαναδοκίμασα μία καινούρια κάρτα prepaid και την πήρε κανονικά!!! Με παίδεψε λιγάκι να καταλάβω τι θέλει με τον κωδικό Verified by visa :Dαλλά είναι εντάξει τώρα!!! Δεν ξέρω αν ήταν αυτό το πρόβλημα και με τις άλλες η επειδή είναι νέα η μήπως ήθελε prepaid :Pαλλά όλα καλά τώρα!!! :)

Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό  είναι ολόκληρο παιχνίδι η όχι; Λόγω που δεν βλέπω να είναι μεγάλο σε gb και δεν γνωρίζω καλά αγγλικά μη το αγοράσω και κάνω μακακία!:D

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Όχι έχω Ελληνικό κι έχω βάλει 2 κάρτες χρεωστικές και δεν τις δέχεται με τίποτα!

Βρε παιδιά, μόλις ξαναδοκίμασα μία καινούρια κάρτα prepaid και την πήρε κανονικά!!! Με παίδεψε λιγάκι να καταλάβω τι θέλει με τον κωδικό Verified by visa :Dαλλά είναι εντάξει τώρα!!! Δεν ξέρω αν ήταν αυτό το πρόβλημα και με τις άλλες η επειδή είναι νέα η μήπως ήθελε prepaid :Pαλλά όλα καλά τώρα!!! :)

Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό  είναι ολόκληρο παιχνίδι η όχι; Λόγω που δεν βλέπω να είναι μεγάλο σε gb και δεν γνωρίζω καλά αγγλικά μη το αγοράσω και κάνω μακακία!:D

ωωωω ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ πρέπει να μείνεις απο το Umbrella Corps... ΠΟΣΟ Μακριά! Ούτε το 4ευρω δεν αξίζει. Το είχα πάρει τσάμπα απο Humble, και πάλι λεφτά έχασα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

ωωωω ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ πρέπει να μείνεις απο το Umbrella Corps... ΠΟΣΟ Μακριά! Ούτε το 4ευρω δεν αξίζει. Το είχα πάρει τσάμπα απο Humble, και πάλι λεφτά έχασα.

Ωχ γιατί φίλε μου; Τόσο χάλια είναι;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ωχ γιατί φίλε μου; Τόσο χάλια είναι;

Κατ'αρχάς μιλάμε για Online παιχνίδι χωρίς παίκτες, αλλα ακόμα και αν βρεις παίκτες, είναι κομματάκι άθλιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Χρεωστικη/πιστωτικη και paypal μπορεις.

Αν εχεις κανει αμερικανικο λογαριασμο δεν δεχεται ελληνικο paypal και ελληνικες καρτες.Ψωνιζεις με αλλο τροπο.

Ναι αγοραζεις αμερικανικες καρτες με δολαρια οπως π.χ. απο εδω και εισαγεις τον κωδικο στο Αμερικανικο psn id σου.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά με πείσατε! :D Για το Planet of the Apes: Last Frontier Game στα 10 ευρώ τι λέτε; Μου αρέσουν κι αυτά τα είδους παιχνιδιών όπως Hidden agenda κτλ.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ναι αγοραζεις αμερικανικες καρτες με δολαρια οπως π.χ. απο εδω και εισαγεις τον κωδικο στο Αμερικανικο psn id σου.

Και για πιο φθηνα απο εδω που αγοραζω.

http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/US-Region/

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Grim Ripper said:

Δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζουν στα comments, αφού τα games του PS+ είναι δωρεάν

Πολύ γκρίνια για games που τους κάνουν την χάρη να τους τα χαρίσουν

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζουν στα comments, αφού τα games του PS+ είναι δωρεάν

Απλά όταν πληρώνεις συνδρομή για μήνες/χρόνια και σου δίνουν τις περισσότερες φορές *** ε, είναι κάπως!!!!!!!!:angry:

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Νταξει δωσανε το bb που η αληθεια ειναι οσοι ηθελαν το ειχα παιξει ηδη, τα παραπανω αδιαφορα μεχρι αηδιας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...