Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, NEKROMA said:

Αφαίρεσε απλα το πανω κάλυμμα και θα ψήχεται καλυτερα

Η ψύξη θα είναι χειρότερη εάν αφαιρεθεί το καπάκι. Έχει να κάνει με το πως έχει σχεδιαστεί το σύστημα ψύξης (google it για λεπτομέρειες). Δεν θέλεις να βαράς απλά με αέρα το σημείο κάτω από το οποίο βρίσκεται ο ανεμιστήρας αλλά ο αέρας να κυκλοφορεί μέσα στην κονσόλα και να περνάει μέσα από την ψύκτρα. Το σύστημα ψύξης  είναι ίδιο για OG, slim και pro.

edit: http://vrzone.com/articles/sony-engineer-unveils-functional-beauty-ps4s-cooling-system/69852.html

https://www.youtube.com/watch?v=9ajR-zWIA4A

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/4/2018 στις 5:41 ΜΜ, Socratis_g είπε

Υπάρχει κάποιος γνώστης που να κάνει αλλαγή πάστας σe ps4 pro?

Αν ναι, να μου στείλει μια τιμή και την περιοχή του.

Σωκρατη μην το ψειριζεις τοσο πολυ ρε φιλε ,χανεις τον χρονο σου αστο .Θα αλλαξουμε σε κανα χρονο με το 5 ,τι ταλαιπωρεισαι  τσαμπα ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε

Αν πάρω το god of war από Αμερική θα παίζει εδώ το δισκάκι;

To δισκάκι θα παίζει, αλλά αν υπάρχουν κωδικοί για extra περιεχόμενο, δεν θα μπορείς να τους αξιοποιήσεις διότι ο κωδικός γίνεται redeem μόνο στο US PSN. 

Επεξ/σία από gkagg
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σ ευχαριστώ φιλε μου για την απάντηση. Δεν με νοιάζουν τα έξτρα απλά θέλω τη συλλεκτική έκδοση κ μπορούν να μου την φερουν

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σωκρατη μην το ψειριζεις τοσο πολυ ρε φιλε ,χανεις τον χρονο σου αστο .Θα αλλαξουμε σε κανα χρονο με το 5 ,τι ταλαιπωρεισαι  τσαμπα ...

Xαχα, εβαλα headset για να παίξω god of war, δεν την πάλευα αλλιώς. Σκεφτόμουν να τρυπίσω μέχρι και τον τοίχο, να περάσω hdmi και να βγάλω την κονσόλα έξω στη βεράντα. 

Να φανταστείς ο ένας λογος που πήρα ΟΝΕΧ ήταν τα forza και ο άλλος για να παίζω όλα τα multi-platform πολιτισμένα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κ έτσι.  Αμερική έχουν την stone mansion 130€  και εδώ η πιο απλή special edition έχει από 170€

Επεξ/σία από Chrisl7
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Xαχα, εβαλα headset για να παίξω god of war, δεν την πάλευα αλλιώς. Σκεφτόμουν να τρυπίσω μέχρι και τον τοίχο, να περάσω hdmi και να βγάλω την κονσόλα έξω στη βεράντα. 

Να φανταστείς ο ένας λογος που πήρα ΟΝΕΧ ήταν τα forza και ο άλλος για να παίζω όλα τα multi-platform πολιτισμένα. 

Μια απο τα ιδια..

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Στη χειροτερη φτιαχνεις εναν αμερικανικο λογαριασμο για να χρησιμοποιησεις τους κωδικους.Λογικα γινεται.

Γινεται εγω αυτο εχω κανει.

Οχι οσο αφορα το god of war αλλα το Αμερικανικο psn id.

Δημοσ.

Καποιος που ειχε το πρωτο μοντελο ps4 παρακαλω να επιβεβαιωσει αν εχει χειροτερο wifi ανταπτορα απο τα νεωτερα μοντελα, ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Capcom X SEGA Bundle Μονο για US

μια χαρα bundle, ειχα φτιαξει us account για τα προηγουμενα οποτε και αυτο θα τιμηθει

Επεξ/σία από pollop
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, pollop είπε

μια χαρα bundle, ειχα φτιαξει us account για τα προηγουμενα οποτε και αυτο θα τιμηθει

Το πηρα και εγω κυριως για Megaman και code Veronica

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...