logistoulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) είπα να πάρω το injustice 2 που βλέπω να έχει στα 24€ (με plus) , το είχα ψιλοκαημό αυτό το παιχνίδι μιας γιατί μου άρεσε το story του πρώτου (ελπίζω το 2 να είναι εξίσου καλό) αλλά και για κάνα χαλαρό online πού και πού, νομίζω περίμενα αρκετά, να το έβρισκα σε κάνα 15αρι που θα ήταν ακόμα καλύτερη περίπτωση ίσως θα έπρεπε να περιμένω κάνα 6μηνο+ ακόμα αν και το fighting που πραγματικά περιμένω είναι το επόμενο soul calibur Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από logistoulis
gRim Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 40 minutes ago, najinblue3 said: Περιεργο, ευτυχως που εβγαλες ακρη και δε πηγε χαμμενο, εγω παντως δε θα σε πιστευα χωρις ιστορικο Εδώ εγώ άρχησα να έχω αμφιβολίες
Socratis_g Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιος γνώστης που να κάνει αλλαγή πάστας σe ps4 pro? Αν ναι, να μου στείλει μια τιμή και την περιοχή του. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Socratis_g
Choutas Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1Παιδιά φρέσκος στο ps4 ακόμα δεν έχει ανοιχτεί το σλιμ καμία γενική συμβουλή για την μακροπρόθεσμη συντήρηση του ps4; Μπορώ να βλέπω της θερμοκρασίες μέσω κάποιους προγράμματος και να ρυθμίζω το φαν; 1
vrwmiaris Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, Socratis_g είπε Υπάρχει κάποιος γνώστης που να κάνει αλλαγή πάστας σe ps4 pro? Αν ναι, να μου στείλει μια τιμή και την περιοχή του. Βρες τον mikele13. Εγγύηση, με έχει αλλάξει στα δικά μου 1
Avatar_GR Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, Choutas είπε 1Παιδιά φρέσκος στο ps4 ακόμα δεν έχει ανοιχτεί το σλιμ καμία γενική συμβουλή για την μακροπρόθεσμη συντήρηση του ps4; Μπορώ να βλέπω της θερμοκρασίες μέσω κάποιους προγράμματος και να ρυθμίζω το φαν; Πάρε μια βάση για λάπτοπ και βάλε από κάτω, η φτιάξε του ποδαράκια(να μην ακουμπάει το πλαστικό κάτω δηλαδή) αν δεν θέλεις να πάρεις βάση. Βοηθάει αρκετά στην ψύξη.
DTsuras Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια, μηπως ξερετε τι γινεται με τα new gold gaming geadset της Sony? Γιατι δεν υπαρχουν στην ευρωπαικη αγορα ακομη;
najinblue3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Στις 18/04/2018 στις 10:52 ΠΜ, logistoulis είπε είπα να πάρω το injustice 2 που βλέπω να έχει στα 24€ (με plus) , το είχα ψιλοκαημό αυτό το παιχνίδι μιας γιατί μου άρεσε το story του πρώτου (ελπίζω το 2 να είναι εξίσου καλό) αλλά και για κάνα χαλαρό online πού και πού, νομίζω περίμενα αρκετά, να το έβρισκα σε κάνα 15αρι που θα ήταν ακόμα καλύτερη περίπτωση ίσως θα έπρεπε να περιμένω κάνα 6μηνο+ ακόμα αν και το fighting που πραγματικά περιμένω είναι το επόμενο soul calibur Το πήρες? Αν ναι, γράψε γνώμη γτ και εγώ το ψήνω
logistoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Το πήρες? Αν ναι, γράψε γνώμη γτ και εγώ το ψήνω Το πήρα αλλά δεν το έχω παίξει αρκετά ακόμη και μάλλον θα κάνω μερικές βδομάδες
najinblue3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε Το πήρα αλλά δεν το έχω παίξει αρκετά ακόμη και μάλλον θα κάνω μερικές βδομάδες χμμμ οκ, περιμενω εντυπωσεις
kostiger Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, DTsuras είπε Καλησπερα παιδια, μηπως ξερετε τι γινεται με τα new gold gaming geadset της Sony? Γιατι δεν υπαρχουν στην ευρωπαικη αγορα ακομη; Προφανως περιμενουν να αδειασουν τα ραφια απο την πρωτη βερσιον.. Κι εγω τα παρακολουθω διακριτικα, φαινονται πολυ πιο ποιοτικα απο τα πρωτα. Σε αλλα νεα, στο κατωθι παρατιθεμενο αρθρο του gamingbolt αναλυονται αδρα οι λογοι για τους οποιους η Σονυ γλεντα την.., εχμ αναλυονται οι λογοι για τους οποιους το Playstation Brand βρισκεται στα πανω του εναντι του αμεσου ανταγωνιστικου συστηματος ηθελα να πω. https://gamingbolt.com/god-of-wars-release-marks-a-seminal-coming-of-age-moment-for-sony-as-a-first-party-publisher
fytotech Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Υπάρχει άλλο site, εκτός από το maxplay που να έχει prepaid ελληνικές κάρτες; Εδώ και καιρό δεν έχουν ανανεωθεί.
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, DTsuras είπε Καλησπερα παιδια, μηπως ξερετε τι γινεται με τα new gold gaming geadset της Sony? Γιατι δεν υπαρχουν στην ευρωπαικη αγορα ακομη; https://www.amazon.co.uk/PlayStation-4-Gold-Wireless-Headset/dp/B079T6FRG2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1524342672&sr=8-1&keywords=sony+gold+headset Αναμενονται αυτο ή τον αλλο μηνα και Ελλαδα με αγνωστη ομως τιμη.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Avatar_GR είπε Πάρε μια βάση για λάπτοπ και βάλε από κάτω, η φτιάξε του ποδαράκια(να μην ακουμπάει το πλαστικό κάτω δηλαδή) αν δεν θέλεις να πάρεις βάση. Βοηθάει αρκετά στην ψύξη. Φίλε μου επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα η ψύξη του ps4 (έχω το 1ο το fat) ξέρεις ποια θα είναι πιο καλή (ποιότητα,λειτουργικότητα,μάρκα) και ποια θα πατάει καλύτερα πάνω της (το μέγεθος) στο ps4? Έχεις κάποια να προτείνεις; Πχ βρήκα αυτές τις δύο που ειδικά η δεύτερη λέει ένας στις αξιολογήσεις ότι το έχει χρησιμοποιήσει και στο ps4! https://www.skroutz.gr/s/5264642/Omega-Cooler-17-Arctic.html# https://www.skroutz.gr/s/3267880/Deepcool-MultiCore-X6.html# Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Leon Scott Kennedy
NEKROMA Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Στις 20/4/2018 στις 5:41 ΜΜ, Socratis_g είπε Υπάρχει κάποιος γνώστης που να κάνει αλλαγή πάστας σe ps4 pro? Αν ναι, να μου στείλει μια τιμή και την περιοχή του. Αφαίρεσε απλα το πανω κάλυμμα και θα ψήχεται καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις