batman26 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Μπες από τον υπολογιστη να δεις αν υπαρχει στη library για κατεβασμα. το θεμα ειναι οτι και απο το playstore με βαζει κανονικα να το ξανα αγορασω γιατι? κανονικα δεν επρεπε να το εμφανιζει ετσι? εφοσον το εχω αγορασει ειδη..
najinblue3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, batman26 είπε εχω την εξης απορια και θελω να με βοηθησε τε αγορασα προσφατα απο το play station store, το pes 2018 και απο τα 40 ευρω που ειχε,πατησα το 14 day free tryal και ετσι μου τα εβγαλε στα 14,39 το παιχνιδι χρεωθηκε κανονικα στη καρτα οταν ανοιγω το ps4 να το κατεβασω παω στη library και δεν το εχει καν στο purchsed τι εχω κανει λαθος ρε παιδια?? εχω αγορασει και αλλες φορες χωρις να εχω κανενα θεμα. Μηπως πηρες καμια εκδοση του παιχνιδιου πχ goty και τα λοιπα? Σορρυ που ρωταω αλλα δε το κατεχω με το συγκεκριμενο παιχνιδι Στο store εισαι συνδεμενος με τον λογαριασμο που το αγορασες ? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από najinblue3
batman26 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 πεζει μηπως επειδη πηρα το trial pass 14 days? γιατι κανονικα το game ειχε 40 ευρω και μετα το εμφανισε στα 14,39... αλλα και παλι γιατι να χρεωθω στη καρτα?
Mr_Terror Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Περιεργο ναι δεν πρεπει να σε βαζει να το αγορασεις αφου το εχεις αγορασμενο.Να μιλησεις με το σαπορτ της σονυ.Να δουμε τι εχει συμβει. Μη βαρεσεις με αυτο που θα πω.Εναν λογαριασμο στο store εχεις? Μην εχεις 2 λογαριασμους και το αγορασες απο τον 2ο λογαριασμο γιαυτο δεν βρισκεις το παιχνιδι στο 1ο λογαριασμο.
najinblue3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, batman26 είπε πεζει μηπως επειδη πηρα το trial pass 14 days? γιατι κανονικα το game ειχε 40 ευρω και μετα το εμφανισε στα 14,39... αλλα και παλι γιατι να χρεωθω στη καρτα? Οχι, μπες στο store απο το ps4, και ψαξε το παιχνιδι, μηπως εχει και free 2 play εκδοση? Αν εχει, πρεπει να τα κατεβασεις και τα 2, μου εχει τυχει με life is strange Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από najinblue3
batman26 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε Περιεργο ναι δεν πρεπει να σε βαζει να το αγορασεις αφου το εχεις αγορασμενο.Να μιλησεις με το σαπορτ της σονυ.Να δουμε τι εχει συμβει. Μη βαρεσεις με αυτο που θα πω.Εναν λογαριασμο στο store εχεις? Μην εχεις 2 λογαριασμους και το αγορασες απο τον 2ο λογαριασμο γιαυτο δεν βρισκεις το παιχνιδι στο 1ο λογαριασμο. μπα οχι εναν εχω μονο ειναι παραξενο οντως εχω αγορασει και αλλα game διχως ποτε να εχω καποιο θεμα.
Mr_Terror Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μιλα με σονυ.Για καποιο λογο αφαιρεσαν το παιχνιδι.
najinblue3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Μιλα με σονυ.Για καποιο λογο αφαιρεσαν το παιχνιδι. Δεν αφαιρει παιχνιδια, @batman26 μπες με το κινητο στο app του psn, και δες απο εκει μηπως στο βγαζει αγορασμενο, τσεκαρε και αυτο
gRim Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, najinblue3 said: Δεν αφαιρει παιχνιδια, @batman26 μπες με το κινητο στο app του psn, και δες απο εκει μηπως στο βγαζει αγορασμενο, τσεκαρε και αυτο Και όμως μου έχει συμβεί και η τηλεφωνήτρια μου έλεγε ότι θυμόμουν λάθος και δεν το είχα αγοράσει ποτέ αλλά έπαιζα την δωρεάν έκδοση και μπερδεύτηκα. Δεν εμφανιζόταν η αγορά ούτε στο ιστορικό αγορών και μετά από πολλές προσπάθειες εμφανίστηκε και πρόλαβα και τράβηξα screenshot. Το παιχνίδι (driveclub) μου το επανέφεραν μετά από κανένα μήνα. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από gRim
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 8 hours ago, batman26 said: πεζει μηπως επειδη πηρα το trial pass 14 days? γιατι κανονικα το game ειχε 40 ευρω και μετα το εμφανισε στα 14,39... αλλα και παλι γιατι να χρεωθω στη καρτα? Φαίνεται στην κάρτα σου η χρέωση; Γράφει ξέρω 'γω κάτι σαν «Sony PSN» με χρέωση €14,39; Αν ναι, τράβα screenshot και στείλτο με mail και ρώτα τους για τι πράγμα έχεις χρεωθεί αν σου το παίξουν ιστορία.
najinblue3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, gRim είπε Και όμως μου έχει συμβεί και η τηλεφωνήτρια μου έλεγε ότι θυμόμουν λάθος και δεν το είχα αγοράσει ποτέ αλλά έπαιζα την δωρεάν έκδοση και μπερδεύτηκα. Δεν εμφανιζόταν η αγορά ούτε στο ιστορικό αγορών και μετά από πολλές προσπάθειες εμφανίστηκε και πρόλαβα και τράβηξα screenshot. Το παιχνίδι (driveclub) μου το επανέφεραν μετά από κανένα μήνα. ευτυχως που βρηκες το δικιο σου, παντως πρωτη φορα το διαβαζω αυτο, δηλαδη να μην εμφανιστει η αγορα Χρησιμοποιεις paypal η απευθειας καρτα ?
gRim Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, najinblue3 said: ευτυχως που βρηκες το δικιο σου, παντως πρωτη φορα το διαβαζω αυτο, δηλαδη να μην εμφανιστει η αγορα Χρησιμοποιεις paypal η απευθειας καρτα ? Νομίζω με λεφτά που υπήρχαν ήδη στον λογαριασμό μου το είχα αγοράσει και είχα κάνει το λάθος να διαγράψω το e-mail που έρχεται ως απόδειξη της αγοράς. Αργότερα μάλιστα αγόρασα και το season pass. Είχα ποστάρει και στο φόρουμ μήπως μπορούσε κάποιος να βοηθήσει και μου έλεγαν όλοι αποκλείεται και είχα φτάσει σε σημείο να λέω μπας και έκανα λάθος αλλά θυμόμουν ότι έπαιζα το παιχνίδι πολύ πριν κυκλοφορήσει η plus έκδοση. Το περίεργο είναι ότι εμφανίστηκε η αγορά για λίγο στον λογαριασμό μου όπου πρόλαβα να τραβήξω screenshot με τον κωδικό συναλλαγής και μετά πάλι εξαφανίστηκε. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από gRim
najinblue3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 To email δεν εχει καμια σχεση αν το χασεις, αν πας στο προφιλ σου στο psn, σου εμφανιζει ιστορικο αγορων
gRim Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 10 minutes ago, najinblue3 said: To email δεν εχει καμια σχεση αν το χασεις, αν πας στο προφιλ σου στο psn, σου εμφανιζει ιστορικο αγορων Το θέμα ήταν δεν εμφανιζόταν εκεί και δεν είχα και το email να το χρησιμοποιούσα ως απόδειξη.
najinblue3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, gRim είπε Το θέμα ήταν δεν εμφανιζόταν εκεί και δεν είχα και το email να το χρησιμοποιούσα ως απόδειξη. Περιεργο, ευτυχως που εβγαλες ακρη και δε πηγε χαμμενο, εγω παντως δε θα σε πιστευα χωρις ιστορικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις