Edel Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Βρε πραγματικά, τo Shenmue πρέπει ναι το πιο θρυλικό ηλεκτρονικό παίγνιο που έχει κυκλοφορήσει από άποψη φήμης. Έχω καταλάβει ότι τα γιακούζα από κει εμπνεύστηκαν αλλά είναι το όνομα που ξεκάθαρα θα με τραβήξει για να δώσω τα χρήματα. Ελπίζω να μην είναι κανα 60αρι και να πάει 40 μαξ.
logistoulis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι είναι πολύ ωραία, απλά δεν ξέρω αν σήμερα θα στέκονται όπως τότε που βγήκαν θέλω να πω ότι έχω την καλή ανάμνηση (ευτυχώς ήμουν τυχερός και είχα φίλο ένα από τα ελάχιστα άτομα με dreamcast) , αλλά όπως πολλά παιχνίδια του παρελθόντος άλλο το ότι τα θυμάμαι θεϊκά όταν βγήκαν, άλλο το πώς θα μου φαίνονταν αν τα έπαιζα πρώτη φορά σήμερα αυτό που θέλω είναι ένα 3, αλλά να είναι καλή παραγωγή όχι τελείως φθήνια όπως πολλά indie/crowdfunding , αυτό το παιχνίδι θέλει λεφτά από πίσω για να γίνει σωστή δουλειά διαφορετικά απλά αρκείσαι στο πιο κοντινό πράγμα που υπάρχει σήμερα και είναι "σύγχρονο" το οποίο είναι η σειρά yakuza, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από το σύγχρονο υποκατάστατο, το 6 δεν το έχω βάλει ακόμα να το παίξω αλλά το 0 ήταν φοβερό παιχνίδι, με ούτε 25€ δεν το συζητώ ότι αξίζει Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από logistoulis
najinblue3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, Edel είπε Βρε πραγματικά, τo Shenmue πρέπει ναι το πιο θρυλικό ηλεκτρονικό παίγνιο που έχει κυκλοφορήσει από άποψη φήμης. Έχω καταλάβει ότι τα γιακούζα από κει εμπνεύστηκαν αλλά είναι το όνομα που ξεκάθαρα θα με τραβήξει για να δώσω τα χρήματα. Ελπίζω να μην είναι κανα 60αρι και να πάει 40 μαξ. Τρελαινομαι με το παθος που βγαζεις
kostiger Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ωπα παιδια, το νημα πηγε προς Brokeback μερια..
najinblue3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, kostiger είπε Ωπα παιδια, το νημα πηγε προς Brokeback μερια.. Ο αλλος ειναι ο παθιαρης, εγω τι φταιω
TsoliasGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ερωτηση γνώσεως... Το ps4 συνδέεται με καλώδιο ethernet για lan gaming (p.e. Diablo 3) με το ps3?Αν ναι πρέπει να προσέξω κάτι;Έχω μόνο ps4 και ψάχνω να αγοράσω κονσόλα ΑΜΕΣΑ γιατί τρώω ΠΑΝΤΟΦΛΑ-ΤΑΚΟΥΝΙ KAI THΓΑΝΙ! Βοήθεια χριστιανοί!
Misokatsu64 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Στις 16/04/2018 στις 1:03 ΜΜ, logistoulis είπε ναι είναι πολύ ωραία, απλά δεν ξέρω αν σήμερα θα στέκονται όπως τότε που βγήκαν θέλω να πω ότι έχω την καλή ανάμνηση (ευτυχώς ήμουν τυχερός και είχα φίλο ένα από τα ελάχιστα άτομα με dreamcast) , αλλά όπως πολλά παιχνίδια του παρελθόντος άλλο το ότι τα θυμάμαι θεϊκά όταν βγήκαν, άλλο το πώς θα μου φαίνονταν αν τα έπαιζα πρώτη φορά σήμερα αυτό που θέλω είναι ένα 3, αλλά να είναι καλή παραγωγή όχι τελείως φθήνια όπως πολλά indie/crowdfunding , αυτό το παιχνίδι θέλει λεφτά από πίσω για να γίνει σωστή δουλειά διαφορετικά απλά αρκείσαι στο πιο κοντινό πράγμα που υπάρχει σήμερα και είναι "σύγχρονο" το οποίο είναι η σειρά yakuza, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από το σύγχρονο υποκατάστατο, το 6 δεν το έχω βάλει ακόμα να το παίξω αλλά το 0 ήταν φοβερό παιχνίδι, με ούτε 25€ δεν το συζητώ ότι αξίζει Φιλε μου μια χαρα στεκονται τα Shenmue μεχρι και σημερα. Ακομα και στο Dreamcast να το παιξεις με VGA χαμενος δεν βγαινεις. Μαλιστα τελευταια βρηκανε κωδικους ωστε να τα τρεχεις σε 16:9, ενω καποιος δουλευει για να ανοιξει τα καρε για να φτανει κοντα στα 60.
kostiger Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εντωμεταξυ 10 του βαλε κι ο Καλλιφας στο Gameover.gr.. Στο God of War αναφερομαι φυσικα.
lak10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, kostiger είπε Εντωμεταξυ 10 του βαλε κι ο Καλλιφας στο Gameover.gr.. Στο God of War αναφερομαι φυσικα. αν το εακνε ο αββας θα του εβαζε 5 γιατι η βιομηχανια ειναι αδηφαγα και την νοιαζει μονο το κερδος
batman26 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 εχω την εξης απορια και θελω να με βοηθησε τε αγορασα προσφατα απο το play station store, το pes 2018 και απο τα 40 ευρω που ειχε,πατησα το 14 day free tryal και ετσι μου τα εβγαλε στα 14,39 το παιχνιδι χρεωθηκε κανονικα στη καρτα οταν ανοιγω το ps4 να το κατεβασω παω στη library και δεν το εχει καν στο purchsed τι εχω κανει λαθος ρε παιδια?? εχω αγορασει και αλλες φορες χωρις να εχω κανενα θεμα.
Mr_Terror Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μπες από τον υπολογιστη να δεις αν υπαρχει στη library για κατεβασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις