Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το Wolfenstein Old Blood τι άποψη έχετε; Αγόρασα και τα δύο σε προσφορά από το store και όπου ναναι τερματίζω το New Order. Απλά διαβάζω ότι σαν το πρώτο δεν είναι. Φυσικά και θα το παίξω και μετά ολοταχώς για Wolfenstein 2 Colossus.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Αν πει καποιος για κανενα παιχνιδι, τιποτα.. Σιγη.. 

Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις σαν νεοτερο μελος στο forum υπαρχουν ειδικα θεματα για τα περισσοτερα παιχνιδια .

https://www.insomnia.gr/forums/forum/42-console-games/?page=3

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Για το Wolfenstein Old Blood τι άποψη έχετε; Αγόρασα και τα δύο σε προσφορά από το store και όπου ναναι τερματίζω το New Order. Απλά διαβάζω ότι σαν το πρώτο δεν είναι. Φυσικά και θα το παίξω και μετά ολοταχώς για Wolfenstein 2 Colossus.

Ειναι πολυ ωραια κ τα 2..Τα ειχα παρει κ εγω σε προσφορα 5-6 ευρω..

Το καινουριο δεν το εχω παιξει!

#fulgore

Το εχω δει,αλλα αν ανοιγε για ΚΑΘΕ παιχνιδι θεμα......

Anyway,δε νομιζω οτι ολο το playstation ειναι τι αναλυση εχει,framerate κλπ..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Το εχω δει,αλλα αν ανοιγε για ΚΑΘΕ παιχνιδι θεμα......

Anyway,δε νομιζω οτι ολο το playstation ειναι τι αναλυση εχει,framerate κλπ..

Το σωστο βασικα ειναι για καθε παιχνιδι να ανοιγει θεμα για να γινεται καλυτερη κουβεντα.

Αν πχ καποιος αγορασει τωρα το bloodborne ειναι καλυτερο να παει στο θεμα του που εχει γινει κουβεντα 100+σελιδων παρα  να περιμενει στο κεντρικο θεμα του ps4 που συνηθως γραφονται ερωτησεις πριν ή κατα την αγορα της κονσολας,ανακοινωσεις και διαφορες για fps.

Το ιδιο φυσικα και για πιο παλια παιχνιδια.Και αυτο γιατι δεν γινεται στο κεντρικο θεμα του ps4 να υπαρχει μια συνοχη αν ο ενας στο πρωτο σχολιο ρωταει πχ για το Infamous,και ο αλλος στο επομενο για το Ratchet και ο επομενος για το αν αξιζει η αγορα του pro.

Ολο το playstation αυτη την στιγμη ειναι τα παιχνιδια που βγαινουν και θα βγουν,τα δωρεαν παιχνιδια του ps plus και διαφορες μεταξυ ps4 και ps4 pro

Δημοσ.
7 ώρες πριν, logistoulis είπε

εμένα μου άρεσε το 0 και θα χτυπήσω σχετικά άμεσα και το 6 

Έπαιξα το demo του 6 κ μου φάνηκε πολύ καλό!!! Δεν ξέρω γιατί την έχω προσπεράσει τη σειρά, αν θυμάμαι καλά είχε δώσει κ το ps+ δωράκι ένα yakuza στο ps3 το οποίο δεν άγγιξα κ μάλλον χαθηκε στον σωρό από games που έχω κ δεν παίζω ποτέ (no time sadly αλλά δωστου να αγοράζω ο junkie :lol:) . Μόνο μελανό σημείο το μηδενικό a/a... Μάλλον θα την πιάσω τη σειρά να εντρυφήσω κ σε αυτήν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου φανηκε λιγο μεγαλουτσικο 40 gb ενα ντέμο για να βλεπεις 1 ωρα cutscenes και 0 gameplay - αλλα τιγκα στα minigames ειναι γιατι η sega το κλειδωσε μετα με μπαρες που σου κοβουν ολες τις περιοχες

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chill είπε

Έπαιξα το demo του 6 κ μου φάνηκε πολύ καλό!!! Δεν ξέρω γιατί την έχω προσπεράσει τη σειρά, αν θυμάμαι καλά είχε δώσει κ το ps+ δωράκι ένα yakuza στο ps3 το οποίο δεν άγγιξα κ μάλλον χαθηκε στον σωρό από games που έχω κ δεν παίζω ποτέ (no time sadly αλλά δωστου να αγοράζω ο junkie :lol:) . Μόνο μελανό σημείο το μηδενικό a/a... Μάλλον θα την πιάσω τη σειρά να εντρυφήσω κ σε αυτήν.

Εγώ για μια φορά το τσίμπησα

MVIMG_20180414_191110_zpsfepi0ak6.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μπερδευτεί λίγο από το ντεμο ποιανου είναι το μωρό :lol:. 

Μετά τον πρώτο ξυλοδαρμό στο μπαρ εξαφανίστηκε το μπεμπέ κ τώρα το βλέπω στο εξώφυλλο στην αγκαλιά της μικρής. Δεν πρέπει να χει μεγαλώσει τα 3 χρόνια που σουν στην ψυρου? Είναι άλλο μωρό αυτό? Θα το μάθω όταν βγει :lol:

Πόσο το πήρες κουτατο? Στα 67€ μαζί με το yakuza 0 το θεωρώ fair price 

Επεξ/σία από chill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το zero το είχα ψηφιακό από καποια έκπτωση, το κουτατο 6 κάτω από 45 και το συγκεκριμένο έχει και ένα art book μέσα 

Στα 67 και τα 2 είναι τίμια τιμή και δεν είμαι και αρνητικός με το ψηφιακό, ίσα ίσα.

Απλά προς το παρόν το retail βγαίνει πιο φθηνό από το ψηφιακό

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α πολύ καλά, κράτησε το save του demo (για yakuza 6 πάντα μιλάω), οπότε δεν χρειάζεται να το ξαναπαίξω από την αρχή γιατί πρέπει να ήταν πάνω από ώρα με τις σκηνές λάμψης :lol:

απογοητεύομαι πάντως λίγο με τη διάρκεια του που από ότι βλέπω είναι αρκετά πιο μικρή από του 0 .. :(

https://howlongtobeat.com/game.php?id=42407

https://howlongtobeat.com/game.php?id=43056

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Damachi είπε

Αν σου φανηκε λιγο μεγαλουτσικο 40 gb ενα ντέμο για να βλεπεις 1 ωρα cutscenes και 0 gameplay - αλλα τιγκα στα minigames ειναι γιατι η sega το κλειδωσε μετα με μπαρες που σου κοβουν ολες τις περιοχες

Ντάξει demo είναι το βρίσκω λογικό να ειναι κλειδωμένο από little china και μετά. Σε έβαζε ωστόσο μια χαρά στο κλίμα του παιχνιδιού να ξέρεις τι είναι κ αν θα επενδύσεις χρήμα κ χρόνο. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα story driven games. Ακόμα κ τα sidequests του demo είχαν την φάση τους. 

Δημοσ.

Γενικά οι Ιάπωνες επενδύουν ακόμα πολύ σε ιστορία και σε σενάριο ακόμα και αν γίνεται μελλοδραμματικο κάποιες φορές σε σχέση με τους δυτικούς.

Δημοσ.

https://twitter.com/hashtag/ShenmueSaved?src=hash&ref_src=twsrc^tfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.ps4forums.gr%2Fvb%2Fshowthread.php%2F18021-Shenmue-I-II-%28Remaster-2018%29

You've asked, we listened and we're extremely excited to finally announce that Shenmue I & II are coming to PS4, Xbox One and PC in one package! Both games will feature Japanese and English voice overs, the choice of classic or modern controls and more!

• Thanks 1
Δημοσ.

Επιτέλους θα δούμε και μεις αυτά τα θρυλικά παιχνίδια που τόσα ακούμε για μια δεκαετία και βάλε. Δηλώνω ενθουσιασμένος και θα προβώ σε αγορά από τη πρώτη μέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...