chill Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Συνεχίζω σιγά σιγά το ni no kuni....μετά την αρχική αποθέωση να το θάψω λίγο από πλευράς δυσκολίας; Μου φαίνεται walk in the park, ok αρχή είμαι ακόμα αλλά δεν έχω νιώσει challenging battle ούτε για αστείο. Εύχομαι να αλλάζει αυτό στη συνέχεια.
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, chill είπε Συνεχίζω σιγά σιγά το ni no kuni....μετά την αρχική αποθέωση να το θάψω λίγο από πλευράς δυσκολίας; Μου φαίνεται walk in the park, ok αρχή είμαι ακόμα αλλά δεν έχω νιώσει challenging battle ούτε για αστείο. Εύχομαι να αλλάζει αυτό στη συνέχεια. Το παρατησα στο 7ο chapter για 2 λογους 1)Γιατι δεν εκανα αρκετο grind με αποτελεσμα να εχω μεγαλη διαφορα απο τα αντιπαλα τερατα/bosses. Ενα παραδειγμα το boss στο chapter 6 ηταν level 50-51 και εγω με τον κακομοιρη τον Roland ημουν 37.Κουτσα στραβα παντως το εβγαλα. 2)Θελω να περιμενω τα dlc να βγουν πρωτα να το ξαναξεκινησω απο την αρχη μπας και βελτιωθει η κατασταση. Εχει παρα πολλα αρνητικα το παιχνιδι δυστηχως,ειδικα για την τιμη που ζηταει. 3 λεπτά πριν, gRim είπε Εάν δεν κάνω λάθος απλά θα είναι unlocked όχι 60fps. Απο αυτα που διαβασα ειχε θεματα στα early release γενικα το performance mode αλλα και το resolution,γιαυτο αναμενονται patch. 1
RedAlert539 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Socratis_g είπε πονεσαν τα μάτια μου και διαφορές δεν βλέπω Και ούτε πρόκειται. Όλες αυτές οι ψευτοσυγκρίσεις γίνονται για τα fanboys που ψάχνουν την μικρο-λεπτομέρεια στα pixels. Και στο 99% των περιπτώσεων δεν υπάρχουν αισθητές διαφορές. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Και ούτε πρόκειται. Όλες αυτές οι ψευτοσυγκρίσεις γίνονται για τα fanboys που ψάχνουν την μικρο-λεπτομέρεια στα pixels. Και στο 99% των περιπτώσεων δεν υπάρχουν αισθητές διαφορές. Και εγω που νομιζα για να δεις τις οποιες συγκρισεις θα πρεπει να βλεπεις στην αντιστοιχη οθονη που να τις υποστηριζει(δηλαδη 4κ του ps4 pro).... 3
Socratis_g Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Και ούτε πρόκειται. Όλες αυτές οι ψευτοσυγκρίσεις γίνονται για τα fanboys που ψάχνουν την μικρο-λεπτομέρεια στα pixels. Και στο 99% των περιπτώσεων δεν υπάρχουν αισθητές διαφορές. Άρα τι PS4 τι Pro, το ίδιο και το αυτό?
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στο ps4 pro resolution υπαρχει λιγο μεγαλυτερη ευκρινεια αλλα τιποτα το τρομερο.. Δεν ξερω για τι πραγματικη αναλυση μιλαμε στο pro αλλα σιγουρα εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο απλο ps4.. Λιγο οι υφες ειναι καλυτερες αλλα δεν ειναι πραγματικη 4k αναλυση εκει θα εκανε αισθητη διαφορα..Το μεγαλυτερο κερδος που βλεπω ισως να ειναι το performance mode στο pro φαινεται αρκετα και μετραει σε ενα τετοιο παιχνιδι.. Φοβερη δουλεια εχει γινει παντως..
chill Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Τι γνώμη έχετε για yakuza 0 και 6 που είναι σε bundle στα 67 στο psn? Μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κ λέω να τα χτυπήσω. Κατεβάζω το demo του 6 τώρα για να το δω στην πράξη καθότι το γιουτουμπιον δεν είναι αρκετό για ασφαλή συμπεράσματα. @Fulgore για γράψε μια τα αρνητικά κατά τη γνώμη σου αν δεν βαριέσαι για το ni no kuni. Στον μεγάλο χάρτη είδα κ τρομερά framedrops. Το παιχνίδι έχει πολύ βάθος στις μάχες που όμως είναι αχρείαστο λόγω μηδενικής δυσκολίας. Δύσκολα δεν θα το φτάσω στο τέλος γιατί με έχει κερδίσει η ροή του αλλά έχει σίγουρα τα θεματακια του.
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, chill είπε @Fulgore για γράψε μια τα αρνητικά κατά τη γνώμη σου αν δεν βαριέσαι για το ni no kuni. Στον μεγάλο χάρτη είδα κ τρομερά framedrops. Το παιχνίδι έχει πολύ βάθος στις μάχες που όμως είναι αχρείαστο λόγω μηδενικής δυσκολίας. Δύσκολα δεν θα το φτάσω στο τέλος γιατί με έχει κερδίσει η ροή του αλλά έχει σίγουρα τα θεματακια του. Spoiler η ιστορια(συνολικα που την βρισκω ψιλο μετρια).Δεν βοηθαει καθολου το γεγονος οτι οι περισσοτερες ομιλιες των χαρακτηρων ειναι χωρις φωνες,κοινως απλα διαβαζεις το κειμενο. οι χαρακτηρες περαν των Spoiler! κεντρικων evan και roland που εχουν πολυ λιγο χρονο οθονης(ελαχιστο character development ως τωρα αλλα θα περιμενω να δω μεχρι τελους τι παιζει). Το γεγονος οτι μαζευεις απιστευτη σαβουρα απο κατω(σχεδον καθε 5 βηματα που κανεις βρισκεις και ενα αντικειμενο) το Diablo συστημα με τα οπλα που εν μερη δεν χρειαζεται να αγορασεις κανενα οπλο(επειδη πεφτουν παρα πολλα απο τις μαχες οι οποιες κιολας ειναι ευκολες)μιας και πρεπει να ανοιγεις το μενου καθε 3 και λιγο να δεις τι επεσε. Και τελος οι ιδιες οι μαχες.Βασικα με τον Roland ειδα οτι ειναι τελειως αχρηστο το 2ρο οπλο που εχει(πιστολι)οταν με 1 hit απο το σπαθι κανεις παραπανω ζημια .Δυστηχως η παρα πολυ χαμηλη δυσκολια χτυπαει πολυ ασχημα γιατι το παιχνιδι μετατρεπεται σε '''σπαμαρε το τετραγωνο του dualshock για να κερδισεις ολες τις random μαχες στον χαρτη και τα περισσοτερα bosses.Και τα Higgledies μονο στα μεγαλα bosses με μεγαλη ζωη αν προλαβω να τα ενεργοποιησω. Η ιστορια δεν ειναι ασχημη οσο την ειδα αλλα τα κινητρα του evan για νεο βασιλειο απο το πουθενα και ολους τους αλλους να τον ακολουθουν...απλα γιατι ετσι δεν βοηθαει σε κατι. 1
RedAlert539 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Και εγω που νομιζα για να δεις τις οποιες συγκρισεις θα πρεπει να βλεπεις στην αντιστοιχη οθονη που να τις υποστηριζει(δηλαδη 4κ του ps4 pro).... 1ον: Δεν υπάρχει περίπτωση να τις δεις στο GoW αυτή την στιγμή διότι το παιχνίδι δεν έχει βγει ακόμα. Οπότε με το "και ούτε πρόκειται" αναφερόμουν γενικότερα μια και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ανούσιο. 2ον: Έχω δει τις διαφορές σε παιχνίδια (που θεωρητικά έιναι Pro Enhanched) σε 4κ τηλεόραση και η άποψη μου παραμένει: είναι από ανεπαίσθητες έως αισθητές αλλά όχι στο σημείο που να δικαιολογούν την "αναβάθμιση". Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από RedAlert539
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε 1ον: Δεν υπάρχει περίπτωση να τις δεις στο GoW αυτή την στιγμή διότι το παιχνίδι δεν έχει βγει ακόμα. Οπότε με το "και ούτε πρόκειται" αναφερόμουν γενικότερα μια και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ανούσιο. 2ον: Έχω δει τις διαφορές σε παιχνίδια (που θεωρητικά έιναι Pro Enhanched) σε 4κ τηλεόραση και η άποψη μου παραμένει: είναι από ανεπαίσθητες έως αισθητές αλλά όχι στο σημείο που να δικαιολογούν την "αναβάθμιση". Γιατι ποιος μιλησε για αναβαθμιση? Απλα στις εικονες ειπαν οτι εχει πεσει δουλεια και στο pro οπως εγινε και με αλλα παιχνιδια οπως το προσφατο Horizon αυτο. Εγραψε κανεις οτι''τρεχτε αγοραστε ps4 pro για να απολαυσετε το god of war?''
Πανος999 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μολις ενας πει κατι για hd, 4k,fps γεμιζει το thread.. Αν πει καποιος για κανενα παιχνιδι, τιποτα.. Σιγη.. PS4 c chassis vs Ps4 slim vs Ps4 Pro πρεπει να ονομασουμε το thread.. 1 1
logistoulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, chill είπε Τι γνώμη έχετε για yakuza 0 και 6 που είναι σε bundle στα 67 στο psn? εμένα μου άρεσε το 0 και θα χτυπήσω σχετικά άμεσα και το 6
najinblue3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Μολις ενας πει κατι για hd, 4k,fps γεμιζει το thread.. Αν πει καποιος για κανενα παιχνιδι, τιποτα.. Σιγη.. PS4 c chassis vs Ps4 slim vs Ps4 Pro πρεπει να ονομασουμε το thread.. Και οι περισσοτεροι αμφιβαλλω αν ξερουν τι λενε 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Ο Phil Spencer συνεχάρη την Santa Monica για το God of War..Αντί να κοιτάξει εκεί να φτιάξει κάμια αντίστοιχη παιχνιδάρα..Πρέπει να αλλαχτεί επειγόντως και να μπει άλλος στη θέση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις