Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταλαβαινεις τι λες? η ετσι τα πετας, υπαρχει η οποια συγκριση?

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις. Αν μια εταιρία σε ανύποπτο χρόνο θέλει να κλειδώσει κάτι, μπορεί να το κλειδώσει. Έχεις αντίρρηση σε αυτό;

Δημοσ.

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις. Αν μια εταιρία σε ανύποπτο χρόνο θέλει να κλειδώσει κάτι, μπορεί να το κλειδώσει. Έχεις αντίρρηση σε αυτό;

οοοοχιιιι δεν θα κανουμε γενικη συζητηση περι ανεμων και υδατων.

Εσυ ισχυριζεσαι οτι οπως η sony αφαιρεσε την λειτουργια του OtherOS, ενος feature που χρησιμοποιουσαν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, και που αποδειχτηκε στην πορεια τρυπα ασφαλειας για την κονσολα, οτι μπορει μελλοντικα να απαγορεψει τα μεταχειρισμενα η δεν ξερω εγω και τι αλλο. Αυτο ειναι το θεμα μας.

Ενταξει καταλαβαινω οτι μαλλον ανηκες στο club των χρηστων που ελεγαν "καλα κοροιδευετε την MS για αυτες τις πολιτικες της, αλλα να δω τι θα λετε οταν θα βρει η sony και ανακοινωσει το ιδιο" και τωρα σου επεσε λιγο βαρυ αυτο με την sony, αλλα ειλικρινα τι ελπιζεις να καταφερεις με αυτα που γραφεις?

Δημοσ.

Επειδη υπηρξε συζητηση γι αυτο το θεμα πριν κατι βδομαδες νομιζω :

Included
PlayStation®4 system × 1
Wireless Controller (DUALSHOCK®4) × 1
Mono headset × 1
AC power cord × 1
HDMI cable × 1
USB cable × 1

Εχει και HDMI. Το λογικο φυσικα και το απαιτουμενο πλεον.

Source.png Πηγή: http://www.scei.co.jp/corporate/release/pdf/130611a_e.pdf">PLAYSTATION®4

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εσυ ισχυριζεσαι οτι οπως η sony αφαιρεσε την λειτουργια του OtherOS, ενος feature που χρησιμοποιουσαν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, και που αποδειχτηκε στην πορεια τρυπα ασφαλειας για την κονσολα, οτι μπορει μελλοντικα να απαγορεψει τα μεταχειρισμενα η δεν ξερω εγω και τι αλλο. Αυτο ειναι το θεμα μας.

Άσχετα αυτά τα δύο όμως. Από τη στιγμή που υπήρξε έστω και ένας που αγόρασε την κονσόλα για αυτό το διαφημισμένο feature, το θέμα θεωρείται λήξαν. Έπρεπε να το διατηρήσουν σαν feat, τον κώλο τους να κοπανάνε κάτω.

In other news, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα used games. Είναι απλά ηλίθιο να πιστεύει κάποιος ότι η Sony μελλοντικά θα κόψει τα used games με fw update. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι. Η SONY με το PS3 έκανε πολλά στραβοπατήματα εξ αρχής.

Αλλά για την απουσία DRM στα παιχνίδια του PS4, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει.

Ίσως να δώσει περισσότερα κίνητρα για τα παιχνίδια που θα κατεβαίνουν σε ψηφιακή μορφή (και αυτά κλειδώνουν στο λογαριασμό σου).

Δημοσ.

Κατ' αρχήν εγώ είμαι sony fanboy έτσι και αλλιώς, αλλά επειδή χρησιμοποιούσαν ένα feature ελάχιστοι δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα να το αφαιρέσει με το έτσι θέλω. Και δεν ήταν αυτό μόνο τρύπα ασφαλείας. Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει την πολιτική της για τα μεταχειρισμένα η sony αλλά σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να κρατάμε μικρά καλάθια.

Πάντως βγάζεις γρήγορα λανθασμένα συμπεράσματα udontneed2know.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν εγώ είμαι sony fanboy έτσι και αλλιώς, αλλά επειδή χρησιμοποιούσαν ένα feature ελάχιστοι δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα να το αφαιρέσει με το έτσι θέλω. Και δεν ήταν αυτό μόνο τρύπα ασφαλείας. Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει την πολιτική της για τα μεταχειρισμένα η sony αλλά σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να κρατάμε μικρά καλάθια.

δεν σε κοβω για fanboy εαν οπως λες υποστηριζεις την sony και γραφεις αυτα που γραφεις, οσο για το το...

Πάντως βγάζεις γρήγορα λανθασμένα συμπεράσματα udontneed2know.

:fear: :fear: :fear: :X

Άσχετα αυτά τα δύο όμως. Από τη στιγμή που υπήρξε έστω και ένας που αγόρασε την κονσόλα για αυτό το διαφημισμένο feature, το θέμα θεωρείται λήξαν. Έπρεπε να το διατηρήσουν σαν feat, τον κώλο τους να κοπανάνε κάτω.

In other news, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα used games. Είναι απλά ηλίθιο να πιστεύει κάποιος ότι η Sony μελλοντικά θα κόψει τα used games με fw update. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό.

συμφωνω μαζι σου, οντως δεν επρεπε να κοπει οσο και αχρηστο αν ηταν, αλλα καμια σχεση οπως λες εσυ αυτο , με το να αλλαξει πολιτικη η σονυ στα μεταχειρισμενα.

Δημοσ.

Μα το ίδιο πράγμα λέμε με τον Malthador. Δεν σου είπα ντε και καλά πως θα βάλει κάποια στιγμή DRM. Είπα πως αν θέλει να το κάνει έχει την δυνατότητα. Για το αν είμαι fanboy άσε να μιλήσουν τα ps1,ps2,3 psp, και ps3 που έχω και η προπαραγγελία του ps4.

Δημοσ.

απο την στιγμη που θα ειναι region free παει να πει οτι μπορεις να το παρεις απο αμερικα.

Δηλαδη με 399 ντολαρς κοντα στα 300 ευρω...

WoW...200 σχεδον ποιο κατω απο το ΧΒΟΧ!! 

Αυτη ειναι τιμη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...