Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή αγορά. Το pro οκ είναι... ημιποδοσφαιρακι για τα δικά μου γούστα. Αρνούμαι εν έτει 2018 να παίζω ξέρω γω Πειραιάς vs Αγία Σοφία :lol: Ναι έχει edit χαίρω πολύ αλλά χεστηκα. Αξίζει μόνο  για τον ύμνο του CL, τη διοργάνωση του CL κ του europa. Κατά τα... 

Το Live στην τιμή που διατίθεται είναι κλοπή. Δεν είναι 2k αλλά είναι μια πολύ καλή επάνοδος της ΕΑ στα μπασκετικα παιχνίδια. 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Μόλις πήρα pes 2018 και nba 2018 και τα δύο μαζί 23€ σχεδον  (από ps store)

Μια χαρά πιστεύω :)

(Εννοείται δεν τα αγοράζω ποτέ μόλις βγουν επειδή είναι πανάκριβα και δεν θεωρώ ότι τα αξίζουν κάθε χρόνο να σκας τοσα λεφτά ;) )

Το πήρες σήμερα; Γιατί μέχρι σήμερα τα ξημερώματα δεν ήταν η προσφορά;

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregdel είπε

Τα πήρα πριν 1.5  ωρα περίπου

Ήδη τα κατεβάζω :)

Το pro θέλει αλλά 14gb για να παίξω 

Το nba δεν το ξεκίνησα ακόμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gregdel είπε

Οι προσφορες ειναι live μεχρι 26/4, αν μιλαμε για τις καινουργιες που ξεκινησαν χθες, τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παμε γερα god of war,6000 σχολια ως τωρα στο ''γνωστο'' Ign :D

http://www.ign.com/articles/2018/04/12/god-of-war-review

Συγνωμη αν χαλασα την πιο πισω κουβεντα για το pro και το nba :P

Φυσικα για παραπανω λεπτομερειες/κουβεντα/εντυπωσεις στο αντιστοιχο θεμα του οταν με το καλο βγει το παιχνιδι

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι ειναι game of the year πριν ακομα βγει, με κλειστα ματια θα το αγορασει πολυς κοσμος αναμεσα τους κι εγω.

Ειναι καποιες εταιριες κατασκευης παιχνιδιων που ειναι εγγυηση και μονο οτι αναφερετε το ονομα τους στα credits του καθε παιχνιδιου.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
5 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Μόλις πήρα pes 2018 και nba 2018 και τα δύο μαζί 23€ σχεδον  (από ps store)

Μια χαρά πιστεύω :)

(Εννοείται δεν τα αγοράζω ποτέ μόλις βγουν επειδή είναι πανάκριβα και δεν θεωρώ ότι τα αξίζουν κάθε χρόνο να σκας τοσα λεφτά ;) )

Για να τα αγοράσω σε αυτή την τιμή πρέπει να έχω psn plus και αν ναι αν δεν ξανά κάνω ανανέωση θα μπορώ να τα ξανά κατεβάσω - παίξω χωρίς συνδρομή ή αυτό γίνεται στα δωρεάν που δίνει 

Δημοσ.

Μόνο στα δωρεάν games του ps plus γίνεται αυτό που λες, σε αυτά που έχεις πληρώσει (και ας έχεις έξτρα έκπτωση λόγο ps plus) τα κρατάς κανονικά και παίζεις όποτε θες.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

πονεσαν τα μάτια μου και διαφορές δεν βλέπω

Ουτως ή αλλως νομιζω οι περισσοτεροι στο performance mode θα το παιξουν λογω 60fps(οσοι εχουν pro).

Δημοσ.
1 minute ago, Fulgore said:

Ουτως ή αλλως νομιζω οι περισσοτεροι στο performance mode θα το παιξουν λογω 60fps(οσοι εχουν pro).

Εάν δεν κάνω λάθος απλά θα είναι unlocked όχι 60fps. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...