Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nate Drake είπε

Έχω δει ότι είναι το campaign γύρω στις 12 ώρες είδα έχουν βάλει πολλά. Καινούργια πράγματα αλλά δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το online 

απ οσο ξερω εσυ καθοριζεις το lobby, και μπορεις να παιξεις με friends only η με randoms, δεν εχω δοκιμασει ποτε online στο συγκεκριμενο, οποτε δε μπορω να σε βοηθησω. Καποιος που εχει παιξει λογικα θα απαντησει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Το X1 δεν είναι backwards compatible με το X360, μέσω emulator τρέχει τα games, εντελώς διαφορετικό πράγμα από το BC. Θα μπορούσε και η Sony να κάνει κάτι αντίστοιχο για το PS3 στο PS4, αλλά αφενός δεν θα είναι κάτι που θα της δώσει λεφτά (όπως το PS Now) και αφετέρου μάλλον δεν μπορεί γιατί δεν ξέρει πως (την τεχνογνωσία που έχει η MS στο S/W η Sony την κοιτάει με το κυάλι). Οπότε όχι, και αντίστροφα να ήταν τα πράγματα στην Ε3 του 2013 το PS4 δεν θα είχε BC γιατί η Sony αφενός δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει τέτοιο project και αφετέρου δεν της τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια (όπως τρέχουν στην MS) για να μπορούσε να το προσφέρει δωρεάν, ακόμα και αν ήταν ικανή να το υλοποιήσει.

Καλά σοβαρά πιστεύεις ότι η microsoft έχει τόση τεχνογνωσία στο software; Οκ εγώ σίγουρα δεν έχω αλλά σαν παρατηρητής βλέπω τις πατάτες που κάνουν συχνά (πλακίδια αντί επιφάνεια εργασιας, καταστροφη skype με electron και λοιπές αηδιες) με κάνουν να πιστεύω ότι όχι μόνο δεν έχουν τεχνογνωσία αλλά.και δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα. Ο επάνω όροφος δεν ξέρει τι κάνει ο από κάτω όροφος.

Μία χαρά θα μπορούσε να βάλει emulator για να παίζει τα παλιότερα παιχνίδια αλλά αφού βλέπει ότι έχει πολλούς χειροκροτητες οι οποίοι θεωρούν ευλογία το psplus και που δίνουν 60ευρω τον χρόνο γιατί να ασχοληθει για κάτι που δεν θα δώσει φράγκο;

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, orck είπε

Καλά σοβαρά πιστεύεις ότι η microsoft έχει τόση τεχνογνωσία στο software; 

από τη σόνυ σίγουρα πολύ περισσότερο και από όλους μάλλον.. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, logistoulis είπε

από τη σόνυ σίγουρα πολύ περισσότερο και από όλους μάλλον.. 

Ας δουμε και καμια πραξη τοτε. Γιατι στα λογια ολοι καλοι ειμαστε...Ακομα περιμενουμε τα παιχνιδια που υποσχεθηκε ο Spencer απο την προηγουμενη E3 μηπως ειναι και την προπροηγουμενη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ας δουμε και καμια πραξη τοτε. Γιατι στα λογια ολοι καλοι ειμαστε...Ακομα περιμενουμε τα παιχνιδια που υποσχεθηκε ο Spencer απο την προηγουμενη E3 μηπως ειναι και την προπροηγουμενη...

άλλο το ένα άλλο το άλλο

το ότι η ms τον παίζει σε όλους τους τομείς δεν σημαίνει ότι δεν έχει τεράστια τεχνογνωσία 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γιατι παρακαλω πολυ απαγορευεται να εχει την ιδια ή και περισσοτερη τεχνογνωσία και η sony?

Δεν ξερω αν το γνωριζεται αλλα ακομα και εταιριες που ειναι καινουργιες στον χωρο αν εχουν λεφτα μπορουν να αγορασουν ατομα που εχουν τεχνογνωσία κτλ.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
34 minutes ago, orck said:

Καλά σοβαρά πιστεύεις ότι η microsoft έχει τόση τεχνογνωσία στο software; Οκ εγώ σίγουρα δεν έχω αλλά σαν παρατηρητής βλέπω τις πατάτες που κάνουν συχνά (πλακίδια αντί επιφάνεια εργασιας, καταστροφη skype με electron και λοιπές αηδιες) με κάνουν να πιστεύω ότι όχι μόνο δεν έχουν τεχνογνωσία αλλά.και δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα. Ο επάνω όροφος δεν ξέρει τι κάνει ο από κάτω όροφος.

Μία χαρά θα μπορούσε να βάλει emulator για να παίζει τα παλιότερα παιχνίδια αλλά αφού βλέπει ότι έχει πολλούς χειροκροτητες οι οποίοι θεωρούν ευλογία το psplus και που δίνουν 60ευρω τον χρόνο γιατί να ασχοληθει για κάτι που δεν θα δώσει φράγκο;

Στο PS Plus απλά ακολούθησε τον δρόμο που έδειξε η MS, αλλά ακόμα χειρότερα. Σε χρεώνω ένα Fix ποσό για να μπορείς να παίζεις Online, μετά τα παιχνίδια ήταν απλά το bonus για  την υπηρεσία. Αλλά ακόμα και εκεί που η MS από όπου και να έβαζες κάρτα Live την δεχόταν(με αποτέλεσμα να βρίσκουμε με 29 ευρώ 12μηνες) η άπληστη Sony σε έκοψε σε Regions για να μπορεί να παίρνει σταθερές τιμές. Αν στην επόμενη γενιά παίξει καλύτερη μπάλα η MS(σύνδεση με ιντερνετ, υποχρεωτικά πακέτα με Kinect, το μπερδεμα με τα second hand games και μηχανημα με χειρότερες επιδόσεις) θα χάσει πολλους η Sony.

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Και γιατι παρακαλω πολυ απαγορευεται να εχει την ιδια ή και περισσοτερη τεχνογνωσια και η sony?

Δεν ξερω αν το γνωριζεται αλλα ακομα και εταιριες που ειναι καινουργιες στον χωρο αν εχουν λεφτα μπορουν να αγορασουν ατομα που εχουν τεχνογνοσια κτλ.

γτ η μια εταιρεια εφερε το dos και τα windows και η αλλη εφτιαχνε ψυγεια, δηλαδη να συγκρινω μια εταιρεια software με τη sony? Δε λεω οτι απαγορευεται απλα δεν γινεται, οταν μια εταιρεια ολα τα department της φτιαχνουν software, και η αλλη χρεωκοπημενη σε παρα πολλα ειδη που εφτιαχνε, δε γινεται απλα να συγκριθουν

• Moderators
Δημοσ.
39 minutes ago, orck said:

Σοβαρέψου ρε. :P

Δύο πράγματα έχει η MS, άπειρα λεφτά και άπειρη τεχνογνωσία. Φτιάχνει S/W που χρησιμοποιούμε άπαντες εδώ και 35 χρόνια. Ενδεικτικά, κατάφεραν μέσω του S/W να «μεταφράσουν» την EDRAM του X1S σε DDR5 στο X1X πράγμα τιτάνιο. Οι εταιρείες που έχουν γνώσεις αντίστοιχες της MS σε αυτό το κομμάτι είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

• Like 1
Δημοσ.

Αποψη σου.

Δεν συμφωνω και ειπα ποιο πανω το λογο.

Το οτι η Microsoft ξεκινησε σαν εταιρια software δεν την κανει και την μοναδικη που εχει "τεχνογνωσια" που λες.

Με αυτη τη λογικη λοιπον η Microsoft δεν μπορει να φτιαχνει hardware γιατι ειναι εταιρια software.

Να παραθεσω το xbox360 rrod σε αστοχια υλικου.

Δεν καταληγουμε πουθενα σε αυτες τις αντιπαραθεσεις. Η ιστορια θα δειξει πολλα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Paragontas-x said:

Και γιατι παρακαλω πολυ απαγορευεται να εχει την ιδια ή και περισσοτερη τεχνογνωσια και η sony?

Δεν ξερω αν το γνωριζεται αλλα ακομα και εταιριες που ειναι καινουργιες στον χωρο αν εχουν λεφτα μπορουν να αγορασουν ατομα που εχουν τεχνογνοσια κτλ.

Ναι, όπως η Sony αγόρασε πόσο καιρό πριν την Gaikai και ακόμα σε beta στάδιο έχει το PS Now.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, logistoulis είπε

τα save είτε cloud αν έχεις plus ή τα βάζεις σε ένα φλασάκι, υπάρχει επιλογή να κρατήσεις τα save σε flash δεν θυμάμαι όμως σε τι πρέπει να το κάνεις format ή αν το κάνει μόνη της η κονσόλα σε κάτι ψάξτο το.. αλλά σίγουρα κάνεις δουλειά με flash σε ο,τι αφορά τα saves  

Μονο για saves diablo 3 φανταζομαι ενα kingstone usb 3 8gb αρκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι, συνήθως μερικά MB είναι τα saves, έχω δει μερικές περιπτώσες πχ ffxv αν θυμάμαι καλά που είναι μερικές 100αδες, αλλά με 8GB σίγουρα είσαι καλυμμένος 

και ξαναλέω, αν έχεις plus μπορούν να αποθηκεύονται στο cloud λογικά θα γίνεται αυτόματα 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, όπως η Sony αγόρασε πόσο καιρό πριν την Gaikai και ακόμα σε beta στάδιο έχει το PS Now.

Ενω απο την αλλη η ms τα εχει κανει ολα τελεια και δεν εχει κανενα προβλημα το software της.

Να σου πω ενα πολυ απλο πραγμα για να καταλαβεις οτι ακομα και απο το κολοσο software που ακουει στο ονομα Microsoft εχει προβληματα.

Ειχα φτιαξει ενα club στο xbox one εδω και 2-3 μηνες και δεν μπορω να το σβησω με τιποτα τωρα ακομα και αν ειμαι μονο εγω σε αυτο το club σαν admin, τι τηλεφωνα την Microsoft εχω παρει, τι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη κονσολα εχω κανει το club αυτο δεν σβηνεται με τιποτα.

Ή αλλες φορες ενω παταω να ξεκινησει ενα παιχνιδι κολλαει και μιλαω ακομα και για το xbox one x ετσι.

Και αυτα ειναι μονο 2 προβληματα που εχω εντωπισει προσωπικα στα Microsoft software.

7 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ε ναι, συνήθως μερικά MB είναι τα saves, έχω δει μερικές περιπτώσες πχ ffxv αν θυμάμαι καλά που είναι μερικές 100αδες, αλλά με 8GB σίγουρα είσαι καλυμμένος 

και ξαναλέω, αν έχεις plus μπορούν να αποθηκεύονται στο cloud λογικά θα γίνεται αυτόματα 

Στο psn cloud αποθηκευοναι αυτοματα ολα σου τα saves μονο αν εχεις την κονσολα σε rest mode.

Για το φλασακι πρεπει να το φορμαρεις σε fat32 ή exfat για να το δει το ps4 γιατι αν ειναι σε ntfs δεν το αναγνωριζει.

Προτεινω σε exfat για να μπορεις να περασεις και ασχετα με το ps4 αρχεια μεγαλυτερα των 4gb στο ιδιο φλασακι.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Δεν βαζω plus για κανενα λογο.Δεν θελω.Προτιμω να παιζω offline.Ο μονος λογος που θα πληρωσω online ειναι για να παρω μερικα παιχνιδια που δεν υπαρχουμ retail.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...