najinblue3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ωραια να το θεσω αλλιως, αφου δε θες να καταλαβεις τι λεω, αν πουλησει περισσοτερο το ps5 απο το xbox2 η οπως το πουνε, δε θα εχει bc. Αν εχουμε επαναληψη της προηγουμενης γεννιας, που δε το βλεπω πλεον καθως η ΜΣ επικεντρωνετια και στο desktop gaming, τοτε θα δουμε.
Paragontas-x Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε Μην είσαι τόσο απόλυτος.. προσωπικά εκτιμώ ότι το 5αρι θα παίζει παιχνίδια του 4 για αρκετούς λόγους αλλά μένει να το δούμε φυσικά Δεν εμαι απολυτος απλα μιλαω με στοιχεια και τι εχει δειξει η ιστορια των κονσολων ανεξαρτητως μαρκας και εταιριας. 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ωραια να το θεσω αλλιως, αφου δε θες να καταλαβεις τι λεω, αν πουλησει περισσοτερο το ps5 απο το xbox2 η οπως το πουνε, δε θα εχει bc. Αν εχουμε επαναληψη της προηγουμενης γεννιας, που δε το βλεπω πλεον καθως η ΜΣ επικεντρωνετια και στο desktop gaming, τοτε θα δουμε. Αυτο το πιστευω κι εγω αν ομως πουλησει περισσοτερα η Ms ή ειναι και οι δυο επομενες κονσολες πολυ κοντα σε πωλησεις τοτε να δεις πως θα εχει και η Sony στο ps5 bc κανονικοτατα. Εγω ομως αλλο ρωτησα αρχικα και ξεφυγαμε. Αν τελικα βαλει η Sony bc στο ps5 τι θα γινεται με τα saves των παιχνιδιων του ps4? Θα ειναι συμβατα και στο ps5 ή οχι? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Paragontas-x
najinblue3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ειναι κατα 99%, οπως ειναι και στο xbox360-xone Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από najinblue3
Paragontas-x Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Κι εγω ετσι πιστευω. Στο ps4 πιστευω δεν το εκαναν για 2 λογους ο ενας ειναι οι πωλησεις και ο δευτερος επειδη το ps3 με το ps4 εχει εντελως διαφορετικη δομη στο προγραμματισμο παινχιδιων. Βλεπε cell processor.
comfuzio Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Καλα ας δει στην επομενη γενεια οι πωλησεις τις να ειναι πολυ κοντα με το νεο xbox one και τα λεμε τοτε. Θα σας παραθεσω για ακομα μια φορα τι ελεγε η Microsoft για το xbox one και οτι δεν προκειτε να εχει bc ή να δουλευει χωρις kinectr ή οτι δεν θα δουλευει αν δεν μπει εστω και 1sec την μερα στο ιντερνετ αλλα ολα αυτα τα εκανε γαργαρα οταν ειδε τις πωλησεις να πηγαινουν κατα διαολου. Το ξερω οτι η Sony δεν ειναι Ms αλλα ειναι εταιρια και ολες οι εταιριες ανεξαρτητως το ονομα τους θελουν πωλησεις για τη κονσολα τους. Και σας ρωταω το εξης για σκεφτειτε τι θα ειχε γινει αν τα πραγματα ηταν εντελως αντιστροφα στην e3 2013 οταν κυκλοφορησαν και οι δυο κονσολες. Θα ειχε ή οχι bc η Sony και η καθε Sony ή oxi? Να σου θυμίσω λοιπον οτι bc υπηρχε στο ps2 & στις πρωτες ps3 κονσολες στη μονη κονσολα που δεν εχει ειναι το ps4 τυχαιο? Δεν νομιζω. Δεν νομίζω να είχε λόγο του ότι το ps3 ήταν άλλη αρχιτεκτονική. Το PS5 αν είναι πάλι x86 δεν βλέπω τον λόγο να μην έχει BC με το ps4 και τα remaster του ps3
Paragontas-x Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω δεν ειπα οτι τα το ps3 ηταν δυσκολο στο προγραμματισμο παιχνιδιων λογο της αρχιτεκτονικης 32bit αλλα λογο cell processor. Και το ps4 νομιζω ειναι 64bit οχι 32bit. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Paragontas-x 1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Paragontas-x said: Θα σας παραθεσω για ακομα μια φορα τι ελεγε η Microsoft για το xbox one και οτι δεν προκειτε να εχει bc ή να δουλευει χωρις kinectr ή οτι δεν θα δουλευει αν δεν μπει εστω και 1sec την μερα στο ιντερνετ αλλα ολα αυτα τα εκανε γαργαρα οταν ειδε τις πωλησεις να πηγαινουν κατα διαολου. Το Kinect και το always-on το γνωρίζαμε ότι είναι πίπες της MS. Για το BC δεν έχεις δίκιο όμως.Το X1 δεν είναι backwards compatible με το X360, μέσω emulator τρέχει τα games, εντελώς διαφορετικό πράγμα από το BC. Θα μπορούσε και η Sony να κάνει κάτι αντίστοιχο για το PS3 στο PS4, αλλά αφενός δεν θα είναι κάτι που θα της δώσει λεφτά (όπως το PS Now) και αφετέρου μάλλον δεν μπορεί γιατί δεν ξέρει πως (την τεχνογνωσία που έχει η MS στο S/W η Sony την κοιτάει με το κυάλι). Οπότε όχι, και αντίστροφα να ήταν τα πράγματα στην Ε3 του 2013 το PS4 δεν θα είχε BC γιατί η Sony αφενός δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει τέτοιο project και αφετέρου δεν της τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια (όπως τρέχουν στην MS) για να μπορούσε να το προσφέρει δωρεάν, ακόμα και αν ήταν ικανή να το υλοποιήσει. 12 hours ago, Paragontas-x said: Να σου θυμίσω λοιπον οτι bc υπηρχε στο ps2 & στις πρωτες ps3 κονσολες στη μονη κονσολα που δεν εχει ειναι το ps4 τυχαιο? Δεν νομιζω. Προφανώς και δεν ήταν τυχαίο, υπήρχε πολύ συγκεκριμένος λόγος: η Sony ήθελε να βγάλει τα μέγιστα από τα remasters που θα μας ξαναπούλαγε. Γιατί να μην θέλει να το κάνει ξανά και στο PS5; 11 hours ago, Paragontas-x said: Κι εγω ετσι πιστευω. Στο ps4 πιστευω δεν το εκαναν για 2 λογους ο ενας ειναι οι πωλησεις και ο δευτερος επειδη το ps3 με το ps4 εχει εντελως διαφορετικη δομη στο προγραμματισμο παινχιδιων. Βλεπε cell processor. Δεν έχει σχέση η αρχιτεκτονική με το BC, αν ήθελε να έχει όντως BC το PS4 με το PS3 θα έχωνε και έναν cell μέσα στο PS4, μαζί με τον x86/x64 (και θα το πούλαγε ακριβότερα ή θα έτρωγε το κόστος). Ούτε το PS3 είχε ίδια αρχιτεκτονική με το PS2, αλλά μια χαρά είχαν χώσει ένα PS2 μέσα στα πρώτα PS3's και άρα είχαν BC. Ο λόγος που δεν το έκανε η Sony στο PS4 ήταν ότι ήθελε να πουλήσει remasters, είναι ξεκάθαρο από το πλάνο κυκλοφοριών ακόμα και σήμερα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Malthador 2
logistoulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) βέβαια επειδή είναι της μόδας και πιο hot από ποτέ το bc αυτή την εποχή και η ms το διαφημίζει όσο δεν πάει (μην έχοντας πολλά νέα αξιόλογα exclusives, σου λέει κοίτα πόσο γαμάτα τρέχει το ac1 του 2007 στο Χ με 4Κ/60fps μπας και νιώσεις ότι γίνεται κάπου εκμεταλλεύσιμο αυτό το hardware..) και επειδή τουλάχιστον αυτό από τη μεριά της ms θα συνεχιστεί μιας και δεν τους βλέπω να συνεχίζουν με τις ξεκάθαρες γενιές αλλά με τη λογική pc του καλύτερου δηλαδή hw ανά διαστήματα αλλά σε μια ενιαία πλατφόρμα, πιστεύω ότι και η sony στο ps5 θα έχει υποστηριξη του ps4. όχι του 3 ούτε του 2 αλλά του 4 μόνο τουλάχιστον θα την έχει το hw άλλωστε θα είναι "πιο ίδιο" από ποτέ στο 5 σε σχέση με το 4, τέλος με τις περιέργες και εξωτικές αρχιτεκτονικές. το hw πλέον είναι "από το ράφι" στην ουσία περίπου ότι μπορείς να φτιάξεις και σε ένα pc η ms άλλωστε έτσι είχε ξεκινήσει με το πρώτο xbox, ένα pentium 3 είχε και το 360 ήταν x86 αν δεν κάνω λάθος, σίγουρα ήταν πολύ πιο εύκολο για αυτούς ο cell από την άλλη ήταν τρέλα και ανέβαζε την τιμή στο θεό, για αυτό και δεν συνεχίστηκε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο το θέμα με τα remaster στην πραγματικότητα έχει κάνει κακό στη sony παρότι της προσέφερε εύκολο χρήμα , τα νέα exclusive είναι που την κρατάνε ψηλά και μπράβο της μιας και τα περισσότερα από αυτά είναι single player σε μια εποχή που προσπαθούν να μας πείσουν ότι μόνο τα mmo και γενικά το online είναι η λύση, οι πωλήσεις της sony αποδεικνύουν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι το πράγμα.. δεν είμαι αρνητικός στην ύπαρξη των remaster μιας και δεν είχα ps3, όμως για αρκετό κόσμο νομίζω ότι είναι τελείως αδιάφορα, σαν επιπλέον έσοδα τους κάθισε τώρα, αλλά δεν πιστεύω ότι και οι ίδιοι νομίζουν ότι θα τους πάει πολύ μακριά αυτή η πρακτική... απλά θα βάλουν bc compability με το 4 και θα ξαναριχτούν στη μάχη για την κορυφή με τα επόμενα xbox, δεν νομίζω ότι θα έχει νόημα και αξία να κάτσουν να αναλωθούν σε αυτό και να περιμένουν από τα remaster, γιατί η ms έχει μάθει από τα λάθη της και την επόμενη φορά ίσως δεν τους κάτσει όπως σε αυτή τη γενιά να αυτοπυροβοληθούν μόνοι τους πριν το launch της κονσόλας.. η ms άλλωστε τώρα τελευταία όλο κάνει καλές κινήσεις για να ανατρέψει την εικόνα της παρόλο που είναι σχεδόν αδύνατο σε αυτή τη γενιά, συνεχίζει όμως και κάνει το λάθος να μην επενδύει σε ΑΑΑ exclusives όσο η sony. σε κάποια πράγματα όμως έχει γίνει αρκετά σωστή.. και αν αρχίσει και βγάζει exclusives σε σημείο που ισορροπήσει την sony, η sony δεν θα μπορέσει να μείνει με το αρνητικό του μη bc μηχανήματος με ελάχιστους τίτλους στο launch. στο 4 ήταν οι συνθήκες τέτοιες (όχι ότι πήγαιναν και φοβερά τα πράγματα μέχρι να δημιουργήσουν για σοβαρή βιβλιοθήκη) , δεν θα ξαναείναι.. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από logistoulis
Paragontas-x Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Malthador είπε Το Kinect και το always-on το γνωρίζαμε ότι είναι πίπες της MS. Για το BC δεν έχεις δίκιο όμως.Το X1 δεν είναι backwards compatible με το X360, μέσω emulator τρέχει τα games, εντελώς διαφορετικό πράγμα από το BC. Θα μπορούσε και η Sony να κάνει κάτι αντίστοιχο για το PS3 στο PS4, αλλά αφενός δεν θα είναι κάτι που θα της δώσει λεφτά (όπως το PS Now) και αφετέρου μάλλον δεν μπορεί γιατί δεν ξέρει πως (την τεχνογνωσία που έχει η MS στο S/W η Sony την κοιτάει με το κυάλι). Οπότε όχι, και αντίστροφα να ήταν τα πράγματα στην Ε3 του 2013 το PS4 δεν θα είχε BC γιατί η Sony αφενός δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει τέτοιο project και αφετέρου δεν της τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια (όπως τρέχουν στην MS) για να μπορούσε να το προσφέρει δωρεάν, ακόμα και αν ήταν ικανή να το υλοποιήσει. Προφανώς και δεν ήταν τυχαίο, υπήρχε πολύ συγκεκριμένος λόγος: η Sony ήθελε να βγάλει τα μέγιστα από τα remasters που θα μας ξαναπούλαγε. Γιατί να μην θέλει να το κάνει ξανά και στο PS5; Δεν έχει σχέση η αρχιτεκτονική με το BC, αν ήθελε να έχει όντως BC το PS4 με το PS3 θα έχωνε και έναν cell μέσα στο PS4, μαζί με τον x86/x64 (και θα το πούλαγε ακριβότερα ή θα έτρωγε το κόστος). Ούτε το PS3 είχε ίδια αρχιτεκτονική με το PS2, αλλά μια χαρά είχαν χώσει ένα PS2 μέσα στα πρώτα PS3's και άρα είχαν BC. Ο λόγος που δεν το έκανε η Sony στο PS4 ήταν ότι ήθελε να πουλήσει remasters, είναι ξεκάθαρο από το πλάνο κυκλοφοριών ακόμα και σήμερα. Σοβαρα πιστευεις οτι αν θελει η sony δεν μπορει να εχει bc στο ps4? Κατι που εχει κανει εμεσως με το psn now. Μαλλον εχεις θεοποιηση πολυ την ms και δεν πρεπει. Κατι που ειχε κανει και η ιδια που νομιζε οτι η τωρινη γενεια κονσολων ειναι δικη της και δεν προκειτε να της το στερηση κανεις αυτο. Ελα ομως που τα γεγονοτα αλλα εδειξαν. Οποιος εχει καβαλησει το καλαμι καποτε την παταει. Κατι τετοιο πιστευω εκανε και η ms και αυτο υπαρχει ενα καναλι στο youtube που το εξηγει πολυ καλα αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να ποσταρω εδω το λινκ των 2 αυτων βιντεο. Οσο για το Kinect και λοιπα δεν γνωριζαμε τιποτα τοτε απλα πιστευαμε στα λεγομενα της ιδιας της εταιριας που ειχε πει μεσω don matrick ή υψηλοβαθμων στελεχων του τοτε xbox one οτι η κονσολα χωρις ιντερνετ(always online) και kinect δεν μπορουσε να δουλεψει αλλο αν μετα τα εκανε κωλοτουμπα απο το κραξιμο - κατακραυγη του κοσμου. Οσο για τα remasters που λες δηλαδη η ms δεν εχει καθολου remasters? Γιατι εγω αλλο βλεπω. Παντως καπου στο νετ ειχα διαβασει απο αξιοπιστη πηγη(Αν θυμηθως, βρω το λινκ θα το βαλω) οτι δεν προκειτε να βγει νεα γενεια κονσολων απο καμια εταιρια απλα θα βγαζουν ποιο δυνατες κονσολες κατι σαν τα ps4pro & xbox one x με αποτελεσμα παντα τα παιχνιδια να παιζουν κανονικα και απλα αν εχεις τη πιο δυνατη κονσολα της εποχης να τρεχουν πολυ καλυτερα τα ιδια ακριβως δισκακια - παιχνιδια κατι που γινεται στις xbox one x & ps4pro. Δεν ξερω κατα ποσο θα γινει κατι τετοιο που κατα τη γνωμη μου μακαρι να γινει αλλα δεν το κοβω να γινει. 39 λεπτά πριν, logistoulis είπε βέβαια επειδή είναι της μόδας και πιο hot από ποτέ το bc αυτή την εποχή και η ms το διαφημίζει όσο δεν πάει (μην έχοντας πολλά νέα αξιόλογα exclusives) και επειδή τουλάχιστον αυτό από τη μεριά της ms θα συνεχιστεί μιας και δεν τους βλέπω να συνεχίζουν με τις ξεκάθαρες γενιές αλλά με τη λογική pc του καλύτερου δηλαδή hw ανά διαστήματα αλλά σε μια ενιαία πλατφόρμα, πιστεύω ότι και η sony στο ps5 θα έχει υποστηριξη του ps4. όχι του 3 ούτε του 2 αλλά του 4 μόνο τουλάχιστον θα την έχει το hw άλλωστε θα είναι "πιο ίδιο" από ποτέ στο 5 σε σχέση με το 4, τέλος με τις περιέργες και εξωτικές αρχιτεκτονικές. το hw πλέον είναι "από το ράφι" στην ουσία περίπου ότι μπορείς να φτιάξεις και σε ένα pc η ms άλλωστε έτσι είχε ξεκινήσει με το πρώτο xbox, ένα pentium 3 είχε και το 360 ήταν x86 αν δεν κάνω λάθος, σίγουρα ήταν πολύ πιο εύκολο για αυτούς ο cell από την άλλη ήταν τρέλα και ανέβαζε την τιμή στο θεό, για αυτό και δεν συνεχίστηκε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο το θέμα με τα remaster στην πραγματικότητα έχει κάνει κακό στη sony παρότι της προσέφερε εύκολο χρήμα , τα exclusive είναι που την κρατάνε ψηλά δεν είμαι αρνητικός στην ύπαρξη των remaster μιας και δεν είχα ps3 όμως για αρκετό κόσμο νομίζω ότι είναι τελείως αδιάφορα, σαν επιπλέον έσοδα τους κάθισε τώρα, αλλά δεν πιστεύω ότι και οι ίδιοι νομίζουν ότι θα τους πάει πολύ μακριά αυτή η πρακτική... Η αποψη μου ειναι οτι τον cell processor η sony δεν τον συνεχισε γιατι ολοι οι game developments την ειχαν πρειξει οτι ειναι πολυ δυσκολο στο προγραμματισμο και πολλοι λιγοι που ειχαν ορεξη και μερακι να ασχοληθουν(Βλεπε naughty dog κ.τ.λ.) γι' αυτο και το γυρισαν στο καθιερωμενο 32 & 64 bit σαν τους υπολογιστες. 2 Βιντεακια που εξηγουν γιατι το ps4 πηγε τοσο καλα σε αυτην την γενεια κονσολων και γιατι το xbox one πηγε τοσο χαλια απο το ξεκινημα αυτης της γενειας κονσολων. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Paragontas-x
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 4 minutes ago, Paragontas-x said: Σοβαρα πιστευεις οτι αν θελει η sony δεν μπορει να εχει bc στο ps4? Κατι που εχει κανει εμεσως με το psn now. Με έχεις μπερδέψει. Αν θέλει BC στο PS4 μπορεί να το κάνει αύριο κιόλας, απλά βγάζει μία PS4 έκδοση που θα έχει και Cell μέσα. Αν θέλει να κάνει αυτό που έκανε η MS, δηλαδή emulation μέσω S/W δεν μπορεί, γιατί αφενός πιστεύω ότι δεν έχει την τεχνογνωσία και αφετέρου δεν αντέχει το κόστος. 22 minutes ago, Paragontas-x said: Μαλλον εχεις θεοποιηση πολυ την ms και δεν πρεπει. Πληροφοριακά και μόνο, το X1S μου το ανοίγω μόνο για ταινίες πλέον, ενώ κατά βάση παίζω games στο PS4 και στο Switch μου. Οπότε όχι, αντικειμενικά ρεαλιστής είμαι όσο μπορώ, δεν έχω συμφέρον σε κάποια εταιρεία. 23 minutes ago, Paragontas-x said: Οσο για τα remasters που λες δηλαδη η ms δεν εχει καθολου remasters? Γιατι εγω αλλο βλεπω. Κατ' αρχάς όχι, δεν συγκρίνεται το χάος της Sony στα remasters με τα remasters της MS. Από εκεί και πέρα όμως, αν θέλω να παίξω το πρώτο Gears of War στο X1S μου μπορώ να το κάνω χωρίς να αγοράσω την remastered έκδοση. Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο με το The Last of Us στο PS4 μου. Εντελώς διαφορετικά εμπορικά μοντέλα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Μέρος του marketing του PS4 είναι χτισμένο επάνω στα remasters. Τι συζητάμε τώρα, το Shadow of the Colossus είναι remaster παιχνιδιού που το έχουν κάνει ήδη remaster στο PS3. Πολύ meta φάση. 27 minutes ago, Paragontas-x said: Παντως καπου στο νετ ειχα διαβασει απο αξιοπιστη πηγη(Αν θυμηθως, βρω το λινκ θα το βαλω) οτι δεν προκειτε να βγει νεα γενεια κονσολων απο καμια εταιρια απλα θα βγαζουν ποιο δυνατες κονσολες κατι σαν τα ps4pro & xbox one x με αποτελεσμα παντα τα παιχνιδια να παιζουν κανονικα και απλα αν εχεις τη πιο δυνατη κονσολα της εποχης να τρεχουν πολυ καλυτερα τα ιδια ακριβως δισκακια - παιχνιδια κατι που γινεται στις xbox one x & ps4pro. Δεν ξερω κατα ποσο θα γινει κατι τετοιο που κατα τη γνωμη μου μακαρι να γινει αλλα δεν το κοβω να γινει. Η Sony έχει πει ότι θα ακολουθήσει το μοντέλο των generations, η MS έχει πει ότι θα τα θολώσει τα νερά. Θα δούμε σύντομα.
Paragontas-x Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι ομως μπορεις να το κανεις αγοραζωντας psn now που δεν υποστηριζεται στα ευρωπαικα psn id μπορεις να παιξεις το the last of us στο ps4. Αλλα μπορεις αν εχεις Αμερικανικο ή Ιαπωνικο psn id. Οσο για το shadow of the colossus remastere που λες κανενα μα κανενα παιχνιδι του xbox original ή xbox360 δεν μπορει να γινει τοσο καλο remastared και αυτο γιατι η εταιρια που ασχοληθηκε επιασε και επανασχεδιασε ολο το παιχνιδι απο την αρχη γι' αυτο και βλεπεις αυτη την τρελη διαφορα απο το shadow of the colossus του ps2 με αυτο του ps4. Ναι δεν αντιλεγω οντως καποια xbox360 παιχνιδια τα κανει λιγο καλυτερα το xbox one x αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που εγινε το shadow of the colossus ps4. Αποψη σου οτι δεν μπορει αν θελει η sony να δωσει bc στο ps4 μονο μεσω software εγω παλι πιστευω οτι μπορει. Δες τα 2 βιντεακια και θα καταλαβεις τι πιστευω. Πιστευω απολυτα οτι λεει στα 2 βιντεο το ατομο ποιο πανω. Κι εγω πιστευω οτι στην e3 2018 & 2019 θα δουμε πολλα πραγματα και απο τις δυο εταιριες. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Paragontas-x
najinblue3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) In other news, Morrowind, Kotor2 στο x1... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από najinblue3
Nate Drake Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Παιδιά αξίζει το dying Light the following enhanced edition για να παίζει με.παρεα ?
najinblue3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Nate Drake είπε Παιδιά αξίζει το dying Light the following enhanced edition για να παίζει με.παρεα ? Δεν εχω παιξει με παρεα, αλλα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια μου στο ps4, πρεπει να το πλατιναρω σε καποια φαση, μου λειπουν 2 achies, για μενα ειναι ξερο 10αρι αν σου αρεσει το ειδος
Nate Drake Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Έχω δει ότι είναι το campaign γύρω στις 12 ώρες είδα έχουν βάλει πολλά. Καινούργια πράγματα αλλά δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το online
Προτεινόμενες αναρτήσεις