Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ το είχα πάρει στα 14 όσο ήταν σχετικά καινούριο από ολιγόωρο λάθος του psn :P

Τι σχεση εχει αυτο με την προσφατη προσφορα του Κωτσοβολου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καμία αλλά πάντα χαίρομαι όποτε το θυμάμαι

στα του κωτσόβολου πάντως παρά το ξεστοκάρισμα σε κάποιες περιπτώσεις βλέπω αρκετά υψηλές τιμές, όχι πολύ καλά πράγματα για το 4..

(rise 29, yakuza 43, last guardian 35.. πολύ τσουχτερές τιμές) 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θα κάνει αντιγραφή γιατί έχει κλείδωμα..

Αρα ποια λυση εχω στο να κρατησω σε νεο δισκο και τα saves/characters offline του diablo 3?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα save είτε cloud αν έχεις plus ή τα βάζεις σε ένα φλασάκι, υπάρχει επιλογή να κρατήσεις τα save σε flash δεν θυμάμαι όμως σε τι πρέπει να το κάνεις format ή αν το κάνει μόνη της η κονσόλα σε κάτι ψάξτο το.. αλλά σίγουρα κάνεις δουλειά με flash σε ο,τι αφορά τα saves  

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
4 hours ago, theoritikos said:

Αγόρασα στον Κωτσόβολο στα Τρίκαλα το final fantasy 15 day one edition στα 6 ευρώ. Εμφανίζεται μόνο στο σύστημα μέσα στο μαγαζί,δεν υπάρχει στο site. Ίσως να υπάρχουν μερικά ξεχασμένα κομμάτια και στην Αθήνα.

Επίσης, το world of final fantasy στα 12 ευρώ, σε κάποια μαγαζιά του στην Αθήνα. Ίσως να το έχει στην Συγγρού, αν κάποιος μένει εκεί κοντά.

Σε ευχαριστώ! Μόλις πήρα το 15!

Δημοσ.

Να κάνω μια πολύ μελλοντική ερώτηση.

Επειδή είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο ps5 θα υπάρχει backward compatibility στα παιχνίδια τα saves που έχεις κάνει στο ps4 θα είναι συμβατά και στο ps5?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Να κάνω μια πολύ μελλοντική ερώτηση.

Επειδή είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο ps5 θα υπάρχει backward compatibility στα παιχνίδια τα saves που έχεις κάνει στο ps4 θα είναι συμβατά και στο ps5?

Το σχεδον σιγουρο πως προκυπτει? Η σονυ δειχνει πως δεν το θελει, αφου κονομαει απο τα remaster. Αν υπαρχει τελικα, η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να ειναι συμβατα

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το πολυ απλο οτι ο ανταγωνισμος πλεον το εχει ηδη και η sony εχει χασει πολλους ψηφους εμπιστοσυνης για το οτι στο ps4 δεν το εκανε δωρεαν η sony παρα μονο με πληρωμη και λεγεται playstation now.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Δεν ισχυει καθολου αυτο που λες, αν ισχυε θα ειχαμε οι περισσοτεροι x1 παρα ps4-ps4pros. Εννοειται πως το θελω και εγω οπως και ολοι, αλλα δε το βλεπω να γινεται, ηδη εχασα το μετρημα ποσα remaster ειχαμε και ποσα θα ερθουν ακομα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, Paragontas-x said:

Απο το πολυ απλο οτι ο ανταγωνισμος πλεον το εχει ηδη και εχει χασει πολλους ψηφους εμπιστοσυνης για το οτι στο ps4 δεν το εκανε δωρεαν η sony παρα μονο με πληρωμη και λεγεται playstation now.

Αυτό το συμπέρασμα από που προκύπτει; Γιατί από τις πωλήσεις δεν.

Η κοινή λογική λέει ότι το PS5 θα είναι BC με το PS4. Ωστόσο, η Sony έχει αποδείξει περίτρανα πάρα πολλές φορές ότι δεν της καίγεται καρφί για την κοινή λογική

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δεν ισχυει καθολου αυτο που λες, αν ισχυε θα ειχαμε οι περισσοτεροι x1 παρα ps4-ps4pros. Εννοειται πως το θελω και εγω οπως και ολοι, αλλα δε το βλεπω να γινεται, ηδη εχασα το μετρημα ποσα remaster ειχαμε και ποσα θα ερθουν ακομα

Κι ομως ισχυει.

Το οτι το ps4 εχει περισσοτερες κατα πολυ πωλησεις απο το xbox one οφειλετε στο οτι στην ουσια η Microsoft αυτοκτονησε στην e3 2013 και πηρε απο την αρχη αυτης της γενειας η sony το κεφαλι και τωρα οτι και να γινει δεν φτανετε το εχει δηλωσει και ο ιδιος ο Phil spencer αυτο ceo της Microsoft για το Xbox one.

Αν δεν με πιστευεις πηγαινε δες την e3 2013 της Microsoft και θα καταλαβεις τι λεω.

Αλλα μην ξεφυγουμε απο το τοπικ και το κανουμε vs.

Εκανα μια πολυ απλη ερωτηση αν θελεις μου απαντας τι πιστευεις, αν παλι δεν θελεις δεν πειραζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο vs μου λες? Σου απαντησα, η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να μην δεις ποτε bc σε κονσολα της σονυ. Αυτη ειναι η γνωμη μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτό το συμπέρασμα από που προκύπτει; Γιατί από τις πωλήσεις δεν.

Η κοινή λογική λέει ότι το PS5 θα είναι BC με το PS4. Ωστόσο, η Sony έχει αποδείξει περίτρανα πάρα πολλές φορές ότι δεν της καίγεται καρφί για την κοινή λογική

Καλα ας δει στην επομενη γενεια οι πωλησεις τις να ειναι πολυ κοντα με το νεο xbox one και τα λεμε τοτε.

Θα σας παραθεσω για ακομα μια φορα τι ελεγε η Microsoft για το xbox one και οτι δεν προκειτε να εχει bc ή να δουλευει χωρις kinectr ή οτι δεν θα δουλευει αν δεν μπει εστω και 1sec την μερα στο ιντερνετ αλλα ολα αυτα τα εκανε γαργαρα οταν ειδε τις πωλησεις να πηγαινουν κατα διαολου.

Το ξερω οτι η Sony δεν ειναι Ms αλλα ειναι εταιρια και ολες οι εταιριες ανεξαρτητως το ονομα τους θελουν πωλησεις για τη κονσολα τους.

Και σας ρωταω το εξης για σκεφτειτε τι θα ειχε γινει αν τα πραγματα ηταν εντελως αντιστροφα στην e3 2013 οταν κυκλοφορησαν και οι δυο κονσολες.

Θα ειχε ή οχι bc η Sony και η καθε Sony ή oxi?

3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ποιο vs μου λες? Σου απαντησα, η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να μην δεις ποτε bc σε κονσολα της σονυ. Αυτη ειναι η γνωμη μου

Να σου θυμίσω λοιπον οτι bc υπηρχε στο ps2 & στις πρωτες ps3 κονσολες στη μονη κονσολα που δεν εχει ειναι το ps4 τυχαιο? Δεν νομιζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Μην είσαι τόσο απόλυτος.. προσωπικά εκτιμώ ότι το 5αρι θα παίζει παιχνίδια του 4 για αρκετούς λόγους αλλά μένει να το δούμε φυσικά

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...