Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος ψαχνει φθηνη και αξιοπιστη βαση για το pro.

https://www.ebay.com/itm/Black-Vertical-Non-Slip-Base-Stand-Mount-Holder-For-Playstaion-4-PS4-Pro-Console/192228998290?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649#rwid

20 μερες εκανε να ερθει.Καλη ποιοτητα κατασκευης για 2 ευρω, κραταει σταθερα την κονσολα.

• Like 2
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κανένα όφελος αν το βάλω στην βάση; Ψύχεται καλύτερα επειδή θα είναι όρθιο;

Πέρα από αισθητικής άποψης κτλπ

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Socratis_g είπε

Unboxing στο σπαθί. 

Για τους λάτρεις του nier automata

Απόκρυψη περιεχομένων

Unboxing στο σπαθί...μάιστα... unboxing....

unboxing....το μόνο που με έπεισε να δω το βίντεο ήταν το thumbnail :P

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.

Δεν τους κάνω κέφι τους unboxers. Τι άθλια μόδα είναι αυτή; Ούτε και με τολμηρό μπικίνι δεν κάνω κλικ.

• Like 1
Δημοσ.

Αστα να πανε.. Κλαιω με τη διαφημιση του Γερμανου νομιζω που ελεγε επαγγελματιας unboxer... 

Ω ρε πουυυ πααμε?? 

Κατα τ αλλα, εχει παιξει κανεις το A way out να μας πει δυο λογια?? 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Αστα να πανε.. Κλαιω με τη διαφημιση του Γερμανου νομιζω που ελεγε επαγγελματιας unboxer... 

Ω ρε πουυυ πααμε?? 

Κατα τ αλλα, εχει παιξει κανεις το A way out να μας πει δυο λογια?? 

Το έπαιξα εγώ σε couch coop. Δυνατή coop εμπειρία με μεγάλη ποικιλία σε περιβάλλοντα και μηχανισμούς gameplay που δεν βαριέσαι καθόλου. Επίσης πολύ δυνατή σκηνοθεσία στις action στιγμές. Είμαι λίγο διχασμένος για το φινάλε όμως και για τις επιλογές που έχεις. Δεν είμαι φαν γενικά του τρόπου που το τελειώσαν. Αξίζει τα χρήματα του αν σκεφτείς ότι πάει δια 2. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δν εχω καποιον να παιξω, μπορω να το παιξω η οχι? Πχ να μου βρει καποιον συμπαικτη online.?

Αν κ κατα 90% θα το παιξω με τη γυναικα μου!!  😄

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/1/2018 στις 11:31 ΜΜ, stelios18120 είπε

θεωρητικά με την αυθεντική βάση τουλάχιστον, η κονσόλα είναι κυριολεκτικά στον αέρα, καμία της πλευρά δεν ακουμπάει πουθενά.

Πρακτικά δεν αλλάζεις κάτι στο σύστημα εισόδου-εξόδου αέρα, οπότε δε νομίζω να βοηθάει κάπου, μιας και εξακολουθεί να κάνει σαν σκούπα είτε τη βάλεις κάθετα είτε τη βάλεις οριζόντια. 

• Thanks 1
Δημοσ.

ίσως κερδίζεις επειδή το κάτω μέρος δεν είναι σχεδόν σε επαφή με κάποια επιφάνεια πχ ξύλο όπου θα ζεσταίνεται περισσότερο

αλλά από άποψη airflow δεν πρέπει να αλλάζει κάτι, εγώ πάντως αν είχα τον σχετικό χώρο ανάλογα θα το είχα όρθιο όπως είχα κάποτε και το ps2 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Socratis_g είπε

θεωρητικά με την αυθεντική βάση τουλάχιστον, η κονσόλα είναι κυριολεκτικά στον αέρα, καμία της πλευρά δεν ακουμπάει πουθενά.

Πρακτικά δεν αλλάζεις κάτι στο σύστημα εισόδου-εξόδου αέρα, οπότε δε νομίζω να βοηθάει κάπου, μιας και εξακολουθεί να κάνει σαν σκούπα είτε τη βάλεις κάθετα είτε τη βάλεις οριζόντια. 

Εχθές ειδικά που έπαιξα κανένα 2ωρο αποστολές στο gta v έκανε πολύ θόρυβο το ps4 pro.

Το έχω βάλει πάνω σε μια βάση λάπτοπ 16" και το κρυώνει λίγο,αλλά κάνει πολύ θορυβο όταν τα δίνει όλα :P

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Αν δν εχω καποιον να παιξω, μπορω να το παιξω η οχι? Πχ να μου βρει καποιον συμπαικτη online.?

Αν κ κατα 90% θα το παιξω με τη γυναικα μου!!  😄

Δεν το δοκίμασα αυτό για να σου πω σίγουρα, αλλά καλύτερα να το παίξεις με κάποιον που ξέρεις πάρα κάποιον randomα. Άλλη εμπειρία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/1/2018 στις 11:31 ΜΜ, stelios18120 είπε

όχι, όρθιο ψύχεται χειρότερα, έχει να κάνει με το airflow του αέρα εσωτερικά. Αν θέλεις καλύτερη ψύξη, το βάζεις οριζόντιο και βάζεις από κάτω μια βάση λάπτοπ με ανεμιστήρα. Θαύματα μην περιμένεις, αλλά διαφορά κάνει σίγουρα στην ψύξη.

Επεξ/σία από Avatar_GR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...