justapstar7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Το παρατηρώ για δεύτερη φορά που προσπαθώ να κάνω download παιχνίδια απο το store. Επειδή το είχα αφήσει όλο το βράδυ να κατεβάζει 2games, δεν ξέρω αν μετά ανέβηκε η ταχύτητα ή αν οφείλεται στους servers της Σονυ.
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, justapstar7 είπε Το παρατηρώ για δεύτερη φορά που προσπαθώ να κάνω download παιχνίδια απο το store. Επειδή το είχα αφήσει όλο το βράδυ να κατεβάζει 2games, δεν ξέρω αν μετά ανέβηκε η ταχύτητα ή αν οφείλεται στους servers της Σονυ. Στο rest mode απ οσο γνωριζω δεν εχει speed limit και πιανει οσο μεγαλυτερη ταχυτητα μπορει να πιασει, αυτο το ειχα διαβασει παλιοτερα στο reddit, αν το βρω θα το βαλω
Lecter D Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, justapstar7 είπε Το παρατηρώ για δεύτερη φορά που προσπαθώ να κάνω download παιχνίδια απο το store. Επειδή το είχα αφήσει όλο το βράδυ να κατεβάζει 2games, δεν ξέρω αν μετά ανέβηκε η ταχύτητα ή αν οφείλεται στους servers της Σονυ. Εμένα τo pro τρώει συχνά τέτοιες φρίκες, σήμερα πχ για patch 500mb μου έβγαλε χρόνο 3.5 ώρες... Λέω θα ανέβει δεν παίζει, το αφήνω 15 λεπτα και σερνόταν. Με ένα shutdown λύθηκαν όλα και κατέβηκε σε 9 λεπτά. Το ίδιο πράγμα είχα πάθει την πρώτη μέρα που το πήρα και κατέβαζα παιχνίδι, και έχασα κάτι ώρες για να ψάξω τι φταίει, ρουτερ και λοιπά, να κάνω ρυθμίσεις με χειροκίνητο port , τίποτα. Όλα εντάξει ήταν, απενεργοποιώ και ξανά λειτουργώ και έφτιαξε. 1
chill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Στις 30/3/2018 στις 10:16 ΠΜ, Fotis13 είπε Τι σου συμβαινει τι επαθες ?Εισαι καλα ? Τελικά το παιχνιδάκι είναι epic, οπτική πανδαισία. Πήγα σήμερα να μου κάνω δώρo την ce για το Πάσχα. Μια υπήρχε στα public στο mall κ ήταν καραταλαιοωρημενη λόγω των αντικλεπτικων. 150 € για συσκευασία με σχισμενο το εξωτερικό χαρτόνι δεν δίνω. Ξενέρωσα.... Τελικά πήρα την απλή εννοείται όχι από τα fail public που το κοστολογουσαν 70 αλλά από συνοικιακο στα 54...
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, chill είπε Τελικά το παιχνιδάκι είναι epic, οπτική πανδαισία. Πήγα σήμερα να μου κάνω δώρo την ce για το Πάσχα. Μια υπήρχε στα public στο mall κ ήταν καραταλαιοωρημενη λόγω των αντικλεπτικων. 150 € για συσκευασία με σχισμενο το εξωτερικό χαρτόνι δεν δίνω. Ξενέρωσα.... Τελικά πήρα την απλή εννοείται όχι από τα fail public που το κοστολογουσαν 70 αλλά από συνοικιακο στα 54... Ειμαι στο Chapter 5,μολις τελειωσω θα γραψω εδω εντυπωσεις μιας και ουτε αυτο το παιχνιδι εχει ξεχωριστο δικο του θεμα(αν και δεν βλεπω να υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για αυτο κλασσικα αλλα τελος παντων). 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Λίγο εξειδικευμένη ερώτηση, αλλά αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα μια απάντηση: Το Remote Play app δουλεύει αποκλειστικά και μόνο με DS4 σε rooted συσκευή; Ρωτάω γιατί στο Mate 9 μου παίζω μόνο με X1S gamepad και χρειάζεται root για να παίξει το remote play. Μην το rootάρω τζάμπα αν είναι και δεν παίζει με X1S gamepad.
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Fulgore είπε Ειμαι στο Chapter 5,μολις τελειωσω θα γραψω εδω εντυπωσεις μιας και ουτε αυτο το παιχνιδι εχει ξεχωριστο δικο του θεμα(αν και δεν βλεπω να υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για αυτο κλασσικα αλλα τελος παντων). Το αξίζει το θεματακι του το δίχως άλλο. Το "κακό" είναι ότι είναι μεγάλο κ θα αργήσω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα αλλά τα πρώτα δείγματα είναι τρομερά. Ο τρόπος σχεδίασης του κόσμου κ η γραφική του απεικόνιση με έχουν κάνει ξανά...παιδί. Θα αναγκαστώ να ξεθάψω το ps3 για να παίξω το πρώτο. Θα το προτιμούσα στο switch πάντως.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, chill είπε Το αξίζει το θεματακι του το δίχως άλλο. Το "κακό" είναι ότι είναι μεγάλο κ θα αργήσω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα αλλά τα πρώτα δείγματα είναι τρομερά. Ο τρόπος σχεδίασης του κόσμου κ η γραφική του απεικόνιση με έχουν κάνει ξανά...παιδί. Θα αναγκαστώ να ξεθάψω το ps3 για να παίξω το πρώτο. Θα το προτιμούσα στο switch πάντως. Εγω που ειμαι σχεδον μεχρι την μεση συμφωνω μεν αλλα εχει και καποια πραγματα που προσωπικα με εχουν ξενερωσει/απογοητευσει. Επισης τωρα ειδα οτι τελικα εχει δικο του θεμα αλλα δεν εχει γραφτει τπτ
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 56 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω που ειμαι σχεδον μεχρι την μεση συμφωνω μεν αλλα εχει και καποια πραγματα που προσωπικα με εχουν ξενερωσει/απογοητευσει. Επισης τωρα ειδα οτι τελικα εχει δικο του θεμα αλλα δεν εχει γραφτει τπτ Η δυσκολία αυξάνεται καθόλου? Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο παράπονο μου αυτό είναι. Και γενικά δεν μου άρεσε η στροφή που έχει πάρει το παιχνίδι στο πιο action combat. Μου φαίνεται υπερβολικά ρηχό και επαναλαμβανόμενο. Είμαι στο 3ο chapter.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, naruto14 είπε Η δυσκολία αυξάνεται καθόλου? Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο παράπονο μου αυτό είναι. Και γενικά δεν μου άρεσε η στροφή που έχει πάρει το παιχνίδι στο πιο action combat. Μου φαίνεται υπερβολικά ρηχό και επαναλαμβανόμενο. Είμαι στο 3ο chapter. Η δυσκολια ειναι προκαθορισμενη και μονο στα bosses που εχουν μεγαλη ζωη και κανουν παραπανω ζημια(οπως ο δρακος στο chapter 4 οταν φτασεις προς το τελος)ή ισως στα tainted beast(ή οπως λεγονται)να υπαρχει λιγο παραπανω προκληση ή σε ενα τελευταιο boss που διαβασα. Ουτε εμενα μου αρεσει η στροφη που εχει παρει το παιχνιδι σε πιο action αλλα για να πουμε και την αληθεια ουτε και το προηγουμενο παιχνιδι το ειχαν αγαπησει ολοι για το συστημα μαχης του οπως ειχε γραφτει και πιο παλια . Τα μονα θεματα που εχω με το παιχνιδι προσωπικα ως τωρα ειναι οτι οι υπολοιποι χαρακτηρες περαν των κεντρικων ειναι στο περιθωριο και η χαμηλη δυσκολια που ειδικα στις random μαχες κατανταει το παιχνιδι σε''σπαμαρε το τετραγωνο κουμπι για να κερδισεις''. Επισης μεγαλη ξενερα που οι διαλογοι δεν ειναι ολοι voice overed αλλα απλα κειμενα. Παντως απο περιεχομενο εχει παρα πολυ πραγμα η αληθεια ειναι.
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η δυσκολια ειναι προκαθορισμενη και μονο στα bosses που εχουν μεγαλη ζωη και κανουν παραπανω ζημια(οπως ο δρακος στο chapter 4 οταν φτασεις προς το τελος)ή ισως στα tainted beast(ή οπως λεγονται)να υπαρχει λιγο παραπανω προκληση ή σε ενα τελευταιο boss που διαβασα. Ουτε εμενα μου αρεσει η στροφη που εχει παρει το παιχνιδι σε πιο action αλλα για να πουμε και την αληθεια ουτε και το προηγουμενο παιχνιδι το ειχαν αγαπησει ολοι για το συστημα μαχης του οπως ειχε γραφτει και πιο παλια . Τα μονα θεματα που εχω με το παιχνιδι προσωπικα ως τωρα ειναι οτι οι υπολοιποι χαρακτηρες περαν των κεντρικων ειναι στο περιθωριο και η χαμηλη δυσκολια που ειδικα στις random μαχες κατανταει το παιχνιδι σε''σπαμαρε το τετραγωνο κουμπι για να κερδισεις''. Επισης μεγαλη ξενερα που οι διαλογοι δεν ειναι ολοι voice overed αλλα απλα κειμενα. Παντως απο περιεχομενο εχει παρα πολυ πραγμα η αληθεια ειναι. Το προηγούμενο τουλάχιστον ήταν challenging στο gameplay και ειδικά στα bosses ήθελε σωστή τακτική. Αλλά και στα απλά monsters στο δρόμο για να μπορέσεις να νικήσεις τη μάχη έπρεπε να σκέφτεσαι να βαράς συνέχεια με το κατάλληλο familiar ώστε να μπορείς να τα ρίχνεις γρήγορα και να προχωράς. Εγώ μέχρι στιγμής βάζω τον καλύτερο εξοπλισμό στον Rolland, κάνω το skill με R2 + Δ και μετά σπαμμάρω το attack. Καταντάει βαρετό και απλά προσπαθώ να σκιππάρω τα τερατάκια στο δρόμο. Με τόσο χαμηλή πρόκληση δεν σου έρχεται και η όρεξη να ψαχτείς με τον εξοπλισμό σου παραπάνω.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, naruto14 είπε Το προηγούμενο τουλάχιστον ήταν challenging στο gameplay και ειδικά στα bosses ήθελε σωστή τακτική. Αλλά και στα απλά monsters στο δρόμο για να μπορέσεις να νικήσεις τη μάχη έπρεπε να σκέφτεσαι να βαράς συνέχεια με το κατάλληλο familiar ώστε να μπορείς να τα ρίχνεις γρήγορα και να προχωράς. Εγώ μέχρι στιγμής βάζω τον καλύτερο εξοπλισμό στον Rolland, κάνω το skill με R2 + Δ και μετά σπαμμάρω το attack. Καταντάει βαρετό και απλά προσπαθώ να σκιππάρω τα τερατάκια στο δρόμο. Με τόσο χαμηλή πρόκληση δεν σου έρχεται και η όρεξη να ψαχτείς με τον εξοπλισμό σου παραπάνω. Ισως ηθελαν να το κανουν πιο προσιτο λογω του νεου συστηματος δεν ξερω. Παντως ουτε το συστημα που μαζευεις απο κατω συνεχεια πραγματα ή το diablo loot system μου πολυ αρεσει.
postfire Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.psjailbreak.gr/2018/04/bpf-kernel-exploit-jailbreak-500.html ολεεεεε Spoiler πρωταπριλια!! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από postfire
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ισως ηθελαν να το κανουν πιο προσιτο λογω του νεου συστηματος δεν ξερω. Παντως ουτε το συστημα που μαζευεις απο κατω συνεχεια πραγματα ή το diablo loot system μου πολυ αρεσει. Στην αρχή νόμιζα είχαν ουσία αλλά από ότι κατάλαβα πρόκειται για παρόμοια αντικείμενα που μαζεύεις πολεμώντας εχθρούς και συνεχώς κάνουν respawn. Οπότε πλέον άρχισα να τα προσπερνάω
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Στην αρχή νόμιζα είχαν ουσία αλλά από ότι κατάλαβα πρόκειται για παρόμοια αντικείμενα που μαζεύεις πολεμώντας εχθρούς και συνεχώς κάνουν respawn. Οπότε πλέον άρχισα να τα προσπερνάω Χρειαζονται αργοτερα με το kingdom building που θα εχεις διαφορα κτιρια σαν υλικα για craft,αλλα ουτως ή αλλως ριχνουν παρα πολλα πραγματα και τα τερατα απο τις μαχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις