Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά όχι μόνο στον ελληνικό τύπο. Μην είσαι σίγουρος ότι η σονυ δεν θα αλλάξει τακτική μελλοντικά. Για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα το κάνει πρέπει να αγοράσουμε όλοι ps4  :devil:

Πολλή καλή κίνηση της sony, αλλά μην ξεχνάμε πως με ένα fw update μπορεί να θέλει και άνθρωπο της sony κάθε φορά που βάζεις το δισκάκι να παίξεις.

γιατι ειστε τοσο μιζεροι?

Λοιπον οι εντυπωσεις μου, η Sony απλα $#%^:@% , αν και θα ηθελα περισσοτερα first party , και ακομα δε περισσοτερα on stage demos, η ουσια ειναι οτι η Sony εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που επρεπε να κανει.

Εγω σας το ελεγα οτι δεν θα ακολουθησει την πολιτικη της MS και ολα τα περι "πιεζουν οι publishers" ειναι παραμυθια, οπως επεσα μεσα και στην τιμη.

Δεν εχω μαντικες ικανοτητες, απλα αυτο χρειαζοταν να κανει , για να σπευσουν οι ορδες των xbox fans στο PS4, και αυτο ακριβως εκανε. Ποιο εντυπωσιακο video για μενα στην παρουσιαση αυτο της Quantic Dreams (περιμενω πως και πως το Beyond) επισης μου αρεσε οπτικα και το destiny ,αν και δεν ειναι αυτο που λεμε my cup of tea.

Ενω στον συνδυασμο visuals/gameplay απο αυτα που ειδαμε με κερδισε το watch dogs.

To μονο "αρνητικο" ειναι οτι πλεον το online multiplayer δεν θα ειναι free, αλλα εχοντας plus και σκοπευοντας να ξαναπαρω στην νεα γενια , δεν ειναι ουτε κατα διανεια deal breaker για μενα το συγκεκριμενο.

Υ.Γ.1 Τι troll ειναι αυτος ο yoshida

Υ.Γ.2 Bye Bye Xbox one

• Like 1
Δημοσ.

brmNUN6.gif?1

:P

whitehawk.gif

εεεετσι

Παντως το σχημα του ps4 μια μαλακια και μιση ,ιδιο με το ps2. Φτιαξε καμια καμπυλη εκει ομορφη να το χαιρομαστε ...

αν θες καμπυλες, βρες γκομενα

• Like 6
Δημοσ.

Ελλαδα με πιτα γυρο υπολογιζε στα 599Ε. Λογικα θα βγουν και πακετα με γιαουρτλου οποτε η τιμη θα εκτοξευτει στα 650Ε.

μεσα επεσες !!!

Δημοσ.

udontneed2know γιατί μίζεροι; Εγώ παίζει να το πάρω day one το ps4 αλλά μην ξεχνάμε και τι έγινε με το linux os του ps3. Άλλο ρεαλιστής και άλλο μίζερος.

Δημοσ.

udontneed2know γιατί μίζεροι; Εγώ παίζει να το πάρω day one το ps4 αλλά μην ξεχνάμε και τι έγινε με το linux os του ps3. Άλλο ρεαλιστής και άλλο μίζερος.

καταλαβαινεις τι λες? η ετσι τα πετας, υπαρχει η οποια συγκριση?

Δημοσ.

εεεετσι

αν θες καμπυλες, βρες γκομενα

το καλύτερο ποστ της χρονιάς ,έπεσα κάτω απο τα γέλια χαχαχαχα

Δημοσ.

Λεπτομερειες για το hardware του ΠΣ4

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9B%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-hardware-%CF%84%CE%BF%CF%85-PlayStation-4%7BUPDATE%7D/16988.html

Στα πλαίσια της press conference που έγινε τα ξημερώματα, η Sony γνωστοποίησε λεπτομέρειες για το hardware του PS4 αλλά και των περιφερειακών. Το αρχικό χρώμα της κονσόλας θα είναι το επονομαζόμενο “Jet Black” ενώ τα πρώτα μοντέλα θα είναι γνωστά ως CUH-1000A series. Το σώμα της κονσόλας είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι λεπτό και ελαφρύ ενώ είναι χωρισμένο σε 4 περιοχές με τα κουμπιά και το drive να είναι μεταξύ τους. Τα περιφερειακά που θα διατίθενται κατά το λανσάρισμα είναι ο DualShock 4 ($59/€59/£54) και η PlayStation Camera ($59/€49/£44). 

{UPDATE} Ο σκληρός δίσκος των 500Gb είναι αφαιρούμενος από το χρήστη, όπως ακριβώς και στο PS3. Ακόμα ένα χτύπημα της Sony, αφού στο XBOX One είναι proprietary και δε μπορεί ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε αυτόν.

{UPDATE 2} Επιβεβαιώθηκε ότι το PS4 είναι region free όσον αφορά στα παιχνίδια!

Ο αριθμός των τίτλων που βρίσκονται υπό ανάπτυξη έχει φτάσει τους 110 ενώ οι developers που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον έχουν αυξηθεί από 126 σε 505. Από αυτούς οι 30 αναπτύσσονται σε 12 first party studios ενώ 20 θα κυκλοφορήσουν πριν το 2015. Επίσης το μηχάνημα θα φέρει σκληρό δίσκο 500 GB χωρίς όμως να είναι γνωστό πόσα από αυτά θα είναι δεσμευμένα για τις ανάγκες του συστήματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...