gRim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 6 minutes ago, Edel said: Πρόσεξε, είμαι μεγάλος φαν της σειράς, τα χα τερματίσει και τα 4. Αγαπημένο μου ακόμα θεωρώ το 2. Απλά αυτό που λέω είναι ότι, αφήνοντας στην άκρη τα τεχνικά, σαν καθαρό gameplay δεν έδωσε απολύτως τίποτα καινούριο που δεν είχαμε δει στα προηγούμενα. Η σειρά ότι ήταν να δώσει έδωσε, ορθά βγάλανε και ένα 4ο στο ps4 ώστε να δούμε τη κονσόλα στη πλήρη δύναμή της αλλά ο κύκλος του έκλεισε. Η παρακαταθήκη του είναι το εκπληκτικό TLOU, νομίζω ποτέ στη ζωή μου δεν είχα αγωνία για παιχνίδι ηλεκτρονικό να κυκλοφορήσει όπως στο δεύτερο μέρος της σειράς. Συμφωνώ 100% με αυτά που λες. Και για μένα το 2 είναι μακράν το αγαπημένο μου ενώ το 4 το περίμενα πως και πως τελικά μέχρι να το τερματίσω ένιωθα ότι κάνω αγγαρεία...παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να θεωρηθεί παιχνίδι-ταινία επειδή εμένα και εσένα το gameplay μας φάνηκε μία από τα ίδια. 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, Edel είπε What? το παιχνίδι ήταν μέτριο και μετά από ένα σημείο επαναλαμβανόμενο και βαρετό. Αν βέβαια για σένα γραφικά> διασκέδασης πάω πάσο. Για μένα που ισχύει το αντίστροφο δεν είχε να μου δώσει κάτι καινούριο συγκριτικά με τους προκατόχους. Η ND έδωσε τα ρέστα της με το απόλυτο παίγνιο, το The last of us. Για μένα εκεί πλέον είναι το Α και το Ω αυτής της εταιρειάρας. +100 (ολογραφως εκατο) ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που μετανιωσα την αγορα τους, πολυ βαρετο σαν single player, το multy εντελως broken σαν matchmaking και δωσανε και p2w στοιχεια και εκει το παρατησα, καμια σχεση με 2 που ειχα λιωσει, και το 3 το θεωρω πολυ καλυτερο 1
Edel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, gRim είπε Συμφωνώ 100% με αυτά που λες. Και για μένα το 2 είναι μακράν το αγαπημένο μου ενώ το 4 το περίμενα πως και πως τελικά μέχρι να το τερματίσω ένιωθα ότι κάνω αγγαρεία...παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να θεωρηθεί παιχνίδι-ταινία επειδή εμένα και εσένα το gameplay μας φάνηκε μία από τα ίδια. Δε το χαρακτήρισα παιχνίδι ταινία, σε καμία περίπτωση Εγώ απλά απάντησα στο φίλο που ήταν ειρωνικός, ότι ναι υπάρχουμε και μεις που δε μας άρεσε το παιχνίδι και δε το λέμε για να φανούμε "κουλ". Τζιζας! 1
justapstar7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Τα κριτήρια διαφέρουν απο χρήστη σε χρήστη προφανώς. Υπενθυμίζω πως είχα να πιάσω χειριστήριο κονσόλας πάνω απο 2 χρόνια και η μετάβαση στο PS4 και επάνοδος με Uncharted 4, σίγουρα δε το λες βαρετό ούτε παρωχημένο. Θεωρώ τα cinematics εντυπωσιακά, το gameplay σίγουρα δεν έχει και την απίστευτη πληθώρα κινήσεων, αλλά στα δικά μου μάτια ήταν κάτι εντυπωσιακό. Εννοείται πως περιμένω προτάσεις σας, που θα με κάνουν να τρίβω τα μάτια μου ακόμα περισσότερο.. 2
Greygore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 minutes ago, justapstar7 said: Εννοείται πως περιμένω προτάσεις σας, που θα με κάνουν να τρίβω τα μάτια μου ακόμα περισσότερο.. Αν σε ενδιαφέρει κάτι πιο horror, ρίξε μια ματιά στο Until Dawn, αρκετά ενδιαφέρον απο άποψη story/structure/acting, αν και είναι αρκετά μικρό αν δεν ασχοληθείς να δεις όλες τις παραλλαγές του story (κάποια events αλλάζουν ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη). Για κάτι πιο action, μπορείς να δεις το Bloodborne (είναι και στα free games του PS Plus αν έχεις συνδρομή), το The Last of Us Remastered (αν δεν έχεις παίξει την PS3 version) ή Horizon: Zero Dawn (open-world action adventure με σχετικά πρωτότυπο setting). Για κάτι πιο εξειδικευμένο (επιφυλάσσομαι όμως να τα προτείνω 100% γιατί εξαρτάται κατά πολύ απο τα προσωπικά σου γούστα), μπορείς να δεις το Persona 5 (turn-based JRPG με φοβερό character development και πολύ διάλογο), Monster Hunter World (action RPG με στοιχεία open world και έμφαση στο player knowledge) ή Nier Automata (action RPG με "ιδιαίτερο" story). Υπ'όψιν πως τα τελευταία 3 είναι multiplatform (Persona 5 κυκλοφόρησε σε PS4/PS3, Monster Hunter World σε PS4/XBox One και προς το τέλος του χρόνου και για PC, Nier Automata σε PS4/PC). 4 1
gkagg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, justapstar7 είπε Εννοείται πως περιμένω προτάσεις σας, που θα με κάνουν να τρίβω τα μάτια μου ακόμα περισσότερο.. Αυτά για εμένα, χωρίς σειρά προτεραιότητας: Infamous: Second Son (Exclusive to PS4) Uncharted: Lost Legacy (Exclusive to PS4) Until Dawn (Exclusive to PS4) Shadow Of The Colossus (Exclusive to PS4) Horizon Zero Dawn (Exclusive to PS4) Yakuza 0 (Exclusive to PS4) Gravity Rush 2 (Exclusive to PS4) Assassins Creed: Origins Gran Turismo Sport (Exclusive to PS4) Driveclub (Exclusive to PS4) The Last Guardian (Exclusive to PS4) Nier Automata Rise Of The Tomb Rider The Witcher 3 Και μερικά πιο δύσκολα: Bloodborne (Exclusive to PS4) Nioh Καλά παιχνίδια!! 1
orck Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, justapstar7 είπε Τα κριτήρια διαφέρουν απο χρήστη σε χρήστη προφανώς. Υπενθυμίζω πως είχα να πιάσω χειριστήριο κονσόλας πάνω απο 2 χρόνια και η μετάβαση στο PS4 και επάνοδος με Uncharted 4, σίγουρα δε το λες βαρετό ούτε παρωχημένο. Θεωρώ τα cinematics εντυπωσιακά, το gameplay σίγουρα δεν έχει και την απίστευτη πληθώρα κινήσεων, αλλά στα δικά μου μάτια ήταν κάτι εντυπωσιακό. Εννοείται πως περιμένω προτάσεις σας, που θα με κάνουν να τρίβω τα μάτια μου ακόμα περισσότερο.. Και εγώ είχα να πιάσω χειριστήριο για πολύ καιρό αλλά πριν πάρω το ps4 είχα πάρει το switch και το Zelda. ΔΕΝ με ενδιαφέρει να ξεκινήσουμε οπαδικη συζήτηση αλλά για τα δικά μου γούστα το ένα στυλ είναι απλά βαρετό και το άλλο ότι πιο συναρπαστικό έχω δει ποτέ μου. Ακούγοντας διάφορους οταν αγόρασα το μηχάνημα πήρα και την συλλογή με τα 3 προηγουμενα uncharted και το tomb raider... Την πάτησα μάλλον
logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τα uncharted τα έπαιξα όλα σερί-μαραθώνιο (είχα πηδήξει το ps3 τελείως οπότε τα έπαιξα σαν remastered) καταλαβαίνω γιατί θεωρείται το 2 το καλύτερο της σειράς, ειδικά για αυτούς που το έπαιξαν όταν βγήκε και τους άφησε και την ανάλογη αίσθηση αλλά μέχρι και το 3 ήμουν σε φάση meeeh συνέχισα να προτιμώ τα reboot του tomb raider που είναι βέβαια μεταγενέστερα της τριλογίας, μέχρι που πήγα στο 4 και έμεινα με ανοικτό το στόμα ναι από άποψη gameplay φέρνει λίγα πράγματα και περισσότερο "polish" σε μια ήδη υπάρχουσα χιλιοπαιγμένη συνταγή που δεν έχει και πολλά νέα πράγματα να κάνει κανείς, αλλά σε συνδυασμό με την παρουσίαση τη σκηνοθεσία και τα γραφικά η εμπειρία ήταν φοβερή οπότε θεωρώ ότι είναι κορυφή του είδους και από άποψη γραφικών ο,τι καλύτερο έχει υπάρξει μέχρι σήμερα (είχα και μια διαφωνία στο pc section επί του θέματος, αλλά επιμένω ότι τέτοια γραφικά ακόμα δεν έχουμε δει πουθενά όσο και να ανεβαίνουν οι αναλύσεις και τα fps σε άλλους τίτλους στο pc) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από logistoulis 3
justapstar7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, orck είπε Και εγώ είχα να πιάσω χειριστήριο για πολύ καιρό αλλά πριν πάρω το ps4 είχα πάρει το switch και το Zelda. ΔΕΝ με ενδιαφέρει να ξεκινήσουμε οπαδικη συζήτηση αλλά για τα δικά μου γούστα το ένα στυλ είναι απλά βαρετό και το άλλο ότι πιο συναρπαστικό έχω δει ποτέ μου. Ακούγοντας διάφορους οταν αγόρασα το μηχάνημα πήρα και την συλλογή με τα 3 προηγουμενα uncharted και το tomb raider... Την πάτησα μάλλον Καλά όσο αφορά εμένα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πρόκειται να πιάσουμε οπαδική συζήτηση γιατί..γιατί μιλάμε για "μπλιν μπλιν παου παου"! Κάθε άποψη προφανώς σεβαστή! 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω να αλλάξω στο ps4 τον 500αρι εσωτερικό δίσκο με έναν 2tb. Γνωρίζει κανείς ποιοι είναι συμβατοί; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Leon Scott Kennedy
guy_threepwood Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 hours ago, orck said: Τόσο πολύ σου άρεσαν τα γραφικά της interactive ταινίας; 6 hours ago, Edel said: Δε το χαρακτήρισα παιχνίδι ταινία, σε καμία περίπτωση Εγώ απλά απάντησα στο φίλο που ήταν ειρωνικός, ότι ναι υπάρχουμε και μεις που δε μας άρεσε το παιχνίδι και δε το λέμε για να φανούμε "κουλ". Τζιζας! Δεν χρειάζεται καν να σχολιασω.
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Introducing a New TV & Video Discovery Experience on PS4 Δυνατο, αλλα US only προς το παρων ελπιζω, πολυ καλο ομως και μακαρι να κανουν το ιδιο για ολο το crappy UI οποιος βλεπει Netflix, Crunchyroll κτλπ θα το εκτιμησει Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από najinblue3
Mr_Terror Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε Παιδιά θέλω να αλλάξω στο ps4 τον 500αρι εσωτερικό δίσκο με έναν 2tb. Γνωρίζει κανείς ποιοι είναι συμβατοί; Αυτο που θα προσεξεις ο δισκος να εχει υψος 9,5 χιλιοστα.Απο δισκο παιρνει τους μικρους που φορανε τα λαπτοπ.sata 2.5 inches 2
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Αυτο που θα προσεξεις ο δισκος να εχει υψος 9,5 χιλιοστα.Απο δισκο παιρνει τους μικρους που φορανε τα λαπτοπ.sata 2.5 inches Αυτό ακριβώς με προβληματίζει. Ποιος να είναι 9,5 χιλιοστά; Στα χαρακτηριστικά στο σκρουτζ πέρα από τα 2,5 ίντσες, δεν αναφέρουν τα χιλιοστά. Πχ αυτοί κάνουν όλοι; https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/f/489540_490668/Laptop-toulachiston-2tb.html?order_by=pricevat&order_dir=asc
Mr_Terror Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 συνηθως το καταστημα γραφει τις διαστασεις που εχει ο δισκος.Αν δεν αναφερει τις διαστασεις, με το μοντελο του δισκου κανε αναζητηση και θα σου βγαλει αναλυτικα χαρακτηριστικα του δισκου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις