Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά μου έχει τύχει κανα 2 φορές να το αφήνω σε rest mode να κατεβάσει τη νύχτα και να μου πετάει μήνυμα το πρωί ps4 did not shutdown properly  
το googlαρα κ έχει συμβεί σε πολλούς. Εσείς το αφήνετε σε rest mode? ειναι επικίνδυνο ? σκέφτομαι να μη το ξαναφήσω ....
διακοπή ρεύματος κλπ δεν έγινε σίγουρα γιατι είχα κ το pc ανοιχτό 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ απειρες φορές το έχω αφήσει φίλε 10ωρα και 12ωρα. δε μου έχει κάνει ποτέ κάτι. ψαξε και στο YT μήπως βρεις καμια λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα μου το έχει κάνει μερικές φορές αλλά εγώ είχα διακοπή ρεύματος σίγουρα. Οπότε προσοχή ποτέ το αφήνουμε σε rest mode 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Μοντέλο κονσόλας 7016Β

Μοντέλο laser KES-496A

Από γνωστό μαγαζί στον Αγ.Δημητριο..;)

οκ καταλαβα :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StormGr είπε

Και μένα μου το έχει κάνει μερικές φορές αλλά εγώ είχα διακοπή ρεύματος σίγουρα. Οπότε προσοχή ποτέ το αφήνουμε σε rest mode 

Γιατί τι κακό μπορεί να πάθει; Τόσο ευαίσθητο είναι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Γιατί τι κακό μπορεί να πάθει; Τόσο ευαίσθητο είναι;

Ε άμα στο κάνει μερικές φορές μπορεί να πάθει και τπτ και αυτό σαν υπολογιστής είναι υποθέτω. Πρέπει να προσέχουμε πως του συμπεριφερομαστε ειδικά με τα ρεύματα. Τον υπολογιστή δεν το κλείνουμε από το shut down? Δεν του κλείνουμε κατευθείαν το ρευμα. Έτσι και το PlayStation για να βγάζει μνμ ότι κάτι πήγε στραβά στο κλείσιμο και ύστερα να ψάχνει αν δημιούργησε κάνα πρόβλημα ε μάλλον δεν είναι και ότι καλυτερο

Δημοσ.

Ντροπή σας. Αίσχος.

Είστε απαράδεκτοι όλοι! 

Γιατί? 

Γιατί δεν με προειδοποιήσατε πως θα πάθαινα πολιτισμικό σοκ με την μετάβαση απο ps3 σε ps4 pro.. με πρώτο παιχνίδι το Uncharted 4?

:shock:

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αποχωρώ ξανά να συνεχίσω το κάψιμο.. 

🤣😂

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, justapstar7 είπε

Ντροπή σας. Αίσχος.

Είστε απαράδεκτοι όλοι! 

Γιατί? 

Γιατί δεν με προειδοποιήσατε πως θα πάθαινα πολιτισμικό σοκ με την μετάβαση απο ps3 σε ps4 pro.. με πρώτο παιχνίδι το Uncharted 4?

:shock:

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αποχωρώ ξανά να συνεχίσω το κάψιμο.. 

🤣😂

Τόσο πολύ σου άρεσαν τα γραφικά της interactive ταινίας;

• Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, orck said:

Είναι πολύ cool να έχεις διαφορετική άποψη από την μάζα, σε κάνει να αισθάνεσαι "ανώτερος". 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Όπως είπα, με την μετάβαση μου απο PS3 σε PS4 περίμενα σίγουρα να δω διαφορά..

Αλλά κατά γενική ομολογία το δημιούργημα της Naughty Dog είναι απο τα διαμάντια της κονσόλας,όπως το The Last of us Remastered.

Δεν θα διαφωνήσω ότι έχει μεγάλα αποσπάσματα "ταινίας", παρόλλα αυτά σαν γραφικά, ναι πιστεύω είναι απο τα πιο καλά.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, guy_threepwood είπε

Είναι πολύ cool να έχεις διαφορετική άποψη από την μάζα, σε κάνει να αισθάνεσαι "ανώτερος". 

What? το παιχνίδι ήταν μέτριο και μετά από ένα σημείο επαναλαμβανόμενο και βαρετό. Αν βέβαια για σένα γραφικά> διασκέδασης πάω πάσο.

Για μένα που ισχύει το αντίστροφο δεν είχε να μου δώσει κάτι καινούριο συγκριτικά με τους προκατόχους. Η ND έδωσε τα ρέστα της με το απόλυτο παίγνιο, το The last of us. Για μένα εκεί πλέον είναι το Α και το Ω αυτής της εταιρειάρας.

• Like 1
Δημοσ.

Για το TLOU δεν το συζητω ειναι αριστουργηματικο κατα γενικη ομολογια. Τα Uncharted τωρα ειναι μαλλον love/hate φαση. Αν σου αρεσει η σειρα, φανταζει πολυ δυσκολο να χαρακτηρισεις το 4ο μετριο, στα ματια τα δικα μου τουλαχιστον.

Δημοσ.

Πρόσεξε, είμαι μεγάλος φαν της σειράς, τα χα τερματίσει και τα 4. Αγαπημένο μου ακόμα θεωρώ το 2. Απλά αυτό που λέω είναι ότι, αφήνοντας στην άκρη τα τεχνικά, σαν καθαρό gameplay δεν έδωσε απολύτως τίποτα καινούριο που δεν είχαμε δει στα προηγούμενα. Η σειρά ότι ήταν να δώσει έδωσε, ορθά βγάλανε και ένα 4ο στο ps4 ώστε να δούμε τη κονσόλα στη πλήρη δύναμή της αλλά ο κύκλος του έκλεισε. 

Η παρακαταθήκη του είναι το εκπληκτικό TLOU, νομίζω ποτέ στη ζωή μου δεν είχα αγωνία για παιχνίδι ηλεκτρονικό να κυκλοφορήσει όπως στο δεύτερο μέρος της σειράς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, guy_threepwood είπε

Δεν ειμαι σίγουρος τι εννοείς. Απλά γράφω την άποψη μου. Ούτε το έπαιξα cool ούτε γκουρού. Απεναντίας είμαι casual παίχτης με την κακη έννοια που θέλουν να δώσουν οι πραγματικοί γκουρού παντογνώστες. Βαρέθηκα σύντομα. Το τελείωσα με πίεση να δω ότι είναι να δω να το ανταλλάξω γρήγορα πριν χάσει αξία. Το αντάλλαξα τελικά με το horizon.

Επεξ/σία από orck
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...