postfire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 αν εισαι σιγουρος οτι ειναι το λειζερ το ανοιγεις βλεπεις πιο φοραει και το αλλαζεις
gorath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, postfire είπε αν εισαι σιγουρος οτι ειναι το λειζερ το ανοιγεις βλεπεις πιο φοραει και το αλλαζεις επειδή φοβαμαι μην κανω καμια *** προτιμώ αν ξέρει κανείς κάπου που να το αναλαμβάνουν...
postfire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 εχει παιδια εδω καποιος θα το δει και θα σου απαντησει
Lecter D Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, postfire είπε τι ps εχεις? το pro ...
Bourdoulas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Lecter D είπε Μιας και ήρθε η συζήτηση σε αυτό το θέμα, αφήνοντας το ps όρθιο υπάρχει πρόβλημα; θα ταν καλύτερα μια βάση με ανεμιστήρα η δεν κάνουν τίποτα; Το δικό μου πάντως το ακούω μόνο όταν το ανοίγω για 1 λεπτό ξέρω γω, μετά όσο και να παίξω δεν ακούγεται καθόλου. Προσωπικά εδώ και τρία χρόνια το έχω όρθιο και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. 6 ώρες πριν, Lecter D είπε Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Bourdoulas 1
postfire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, Lecter D είπε το pro ... προσωπικα δεν εχει θεμα αρκει να ειναι σε καλα αεριζομενο μερος/χωρο οχι χωμενο σε επιπλο σε κανα ραφι μεσα εγω το εχω εξω πανω απο το επιπλο να εριζεται καλα το καλοκαιρι το δουλευω μονο με κληματιστικο 1
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ξεκινησε το spring sale για οποιον δεν πηρε χαμπαρι, nier μονο ειδα σε καλη τιμουλα -48% 1
Lecter D Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, najinblue3 είπε Ξεκινησε το spring sale για οποιον δεν πηρε χαμπαρι, nier μονο ειδα σε καλη τιμουλα -48% Ξεκίνησε όντως αλλα ελάχιστες προσφορές , με μοναδική που έπεσε το μάτι μου το witcher 3 goty το οποίο έχει στα 20ε . Το nier skroutz έχει 30ε με + - 2ε εδώ και μηνά .
najinblue3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Lecter D είπε Ξεκίνησε όντως αλλα ελάχιστες προσφορές , με μοναδική που έπεσε το μάτι μου το witcher 3 goty το οποίο έχει στα 20ε . Το nier skroutz έχει 30ε με + - 2ε εδώ και μηνά . δεν το ηξερα αυτο για το skroutz, τοτε δεν ισχυει οντως καν προσφορα Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από najinblue3
Looter Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μολις παρέλαβα και εγώ το PS4 Pro + FIFA 18 από Amazon UK. Προς το παρόν απλά αναβάθμισα από 4.73 σε 5.50 και έκανα εγκατάσταση το FIFA από το δισκάκι. Ποιά είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνω; 1. Λογαριασμό σε ποιο store; Ελληνικό , Αγγλικό , Αμερικάνικο ή είναι όλα το ίδιο; Έχω δυνατότητα αγοράς και πληρωμής και στα 3. 2. Η συνδρομή για το plus αξίζει στα 45 για κάποιον που πήρε μόλις την κονσολα; 3. Μόλις ξεκίνησα το FIFA μου έβγαλε μήνυμα για το HDR που ανιχνεύτηκε. Υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Ότι επιπλέον βοήθεια - συμβουλή υπάρχει διαθέσιμη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω.
Lecter D Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Looter είπε Καλησπέρα παιδιά. Μολις παρέλαβα και εγώ το PS4 Pro + FIFA 18 από Amazon UK. Προς το παρόν απλά αναβάθμισα από 4.73 σε 5.50 και έκανα εγκατάσταση το FIFA από το δισκάκι. Ποιά είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνω; 1. Λογαριασμό σε ποιο store; Ελληνικό , Αγγλικό , Αμερικάνικο ή είναι όλα το ίδιο; Έχω δυνατότητα αγοράς και πληρωμής και στα 3. 2. Η συνδρομή για το plus αξίζει στα 45 για κάποιον που πήρε μόλις την κονσολα; 3. Μόλις ξεκίνησα το FIFA μου έβγαλε μήνυμα για το HDR που ανιχνεύτηκε. Υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Ότι επιπλέον βοήθεια - συμβουλή υπάρχει διαθέσιμη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω. Όσο προλαβαίνεις τα παιχνίδια του Μαρτίου ναι αξίζει αρκετά. Και κάπου στις ρυθμίσεις πρέπει να ανοίξεις για την pro έκδοση...
mikele13- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 8:45 ΜΜ, gorath είπε επειδή φοβαμαι μην κανω καμια *** προτιμώ αν ξέρει κανείς κάπου που να το αναλαμβάνουν... Αλλαχτηκε το laser (κοινως τα επαιξε το παλιο),νεα θερμαγωγιμη,καθαρισμος κονσολας και πλεον ο φιλος Κωστας εχει καινουριο εργαλειο... καλο λιωσιμο.... 3
postfire Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 λειζερακι πιο φοραγε? απο που αγοραστηκε το καινουριο?
mikele13- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, postfire είπε λειζερακι πιο φοραγε? απο που αγοραστηκε το καινουριο? Μοντέλο κονσόλας 7016Β Μοντέλο laser KES-496A Από γνωστό μαγαζί στον Αγ.Δημητριο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις