Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ειμαι ακομα σε διλημμα για το αν το παρω τωρα ή να περιμενω αργοτερα.

Στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ,καθώς έχω άλλες 5-6 παιχνιδάρες να τερματίσω :rolleyes:

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, theoritikos είπε

Στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ,καθώς έχω άλλες 5-6 παιχνιδάρες να τερματίσω :rolleyes:

Δεν εχω αυτο το διλημμα αλλα πιο πολυ οτι κανει σε καποια πραγματα πισω βηματα σε σχεση με το αρχικο και εχει και season pass.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, gorath είπε

μάλλον τα έφτυσε το blue ray του ps pro. ξέρει κανείς πού μπορώ να το φτιάξω;

Εγγυηση?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gorath είπε

Το στελνεις cometron, εγω που μενω Πατρα σε 2 μερες το ειχα πισω. Αν εισαι εντος εγγυησης φυσικα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorath είπε

πως το καταλαβες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά,σαν το PS3 που έπαιξε για 5-6 χρόνια ασταμάτητα cd και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει κονσόλα.Το πούλησα απροβλημάτιστο.Του είχα κάνει όμως καθαρισμό και αλλάγή πάστας 2 φορές.Το πούλησα γιατί το βαρέθηκα και είναι πολύ πιο πίσω απο το PS4.

Επίσης το PS4 FAT 2ης παρτίδας Ιανουάριο του 2014 άρχισε να κάνει πολύ θόρυβο μετά απο 2-3 χρόνια κάπου,αν και του έκανα 2 καθαρισμούς τα ίδια.Εκανε σαν σκούπα,το βράδυ με τρέλαινε οπότε το πούλησα και ησύχασα.

Κράτησα το Chassis 2,5 χρόνων,πήρα και το Pro πρίν μερικόυς μήνες και ησύχασα.

Αυτό που κατάλαβα είναι οτι ο τρόπος που λειτουργούν οι διαφορετικές εκδόσεις είναι διαφορετικός.Το Fat λειτουργεί με πολλές στροφές ανεμιστήρα κάνοντας πολύ θόρυβο για να επιτύχει καλή ψύξη.Το Chassis σε πολύ χαμηλότερες στροφές με την ίδια η μάλλον χειρότερη ψύξη,ανεβάζει στροφές μόνο όταν η θερμοκρασία ξεπεράσει καποιο συγκεκριμένο όριο και  όταν επανέλθει οι στροφές πέφτουν πάλι.Το Pro έχει την καλύτερη ψύξη,μάλλον έχει μεγαλύτερο ανεμιστήρα με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει την ίδια η καλύτερη ψύξη με λιγότερες στροφές.Λογικά είναι θέμα συνεργασίας της μητρικής που δίνει εντολή στα Fans.

Σχετικά με το Fat ίσως οι επόμενες παρτίδες να είναι λίγο πιο αθόρυβες,εγώ είχα την 2η.

Την έκδοση του Pro την γράφει στο κουτί;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Καλά,σαν το PS3 που έπαιξε για 5-6 χρόνια ασταμάτητα cd και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει κονσόλα.Το πούλησα απροβλημάτιστο.Του είχα κάνει όμως καθαρισμό και αλλάγή πάστας 2 φορές.Το πούλησα γιατί το βαρέθηκα και είναι πολύ πιο πίσω απο το PS4.

Επίσης το PS4 FAT 2ης παρτίδας Ιανουάριο του 2014 άρχισε να κάνει πολύ θόρυβο μετά απο 2-3 χρόνια κάπου,αν και του έκανα 2 καθαρισμούς τα ίδια.Εκανε σαν σκούπα,το βράδυ με τρέλαινε οπότε το πούλησα και ησύχασα.

Κράτησα το Chassis 2,5 χρόνων,πήρα και το Pro πρίν μερικόυς μήνες και ησύχασα.

Αυτό που κατάλαβα είναι οτι ο τρόπος που λειτουργούν οι διαφορετικές εκδόσεις είναι διαφορετικός.Το Fat λειτουργεί με πολλές στροφές ανεμιστήρα κάνοντας πολύ θόρυβο για να επιτύχει καλή ψύξη.Το Chassis σε πολύ χαμηλότερες στροφές με την ίδια η μάλλον χειρότερη ψύξη,ανεβάζει στροφές μόνο όταν η θερμοκρασία ξεπεράσει καποιο συγκεκριμένο όριο και  όταν επανέλθει οι στροφές πέφτουν πάλι.Το Pro έχει την καλύτερη ψύξη,μάλλον έχει μεγαλύτερο ανεμιστήρα με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει την ίδια η καλύτερη ψύξη με λιγότερες στροφές.Λογικά είναι θέμα συνεργασίας της μητρικής που δίνει εντολή στα Fans.

Σχετικά με το Fat ίσως οι επόμενες παρτίδες να είναι λίγο πιο αθόρυβες,εγώ είχα την 2η.

Την έκδοση του Pro την γράφει στο κουτί;

εχω φιλο που αλλαξε στο πσ3 φατ του πανω απο 150 lazer ματακια

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, postfire είπε

εχω φιλο που αλλαξε στο πσ3 φατ του πανω απο 150 lazer ματακια

Σιγά μην άλλαξε και 1000.Είχε αποθήκη ανταλλακτικών της Sony;Αλλά και πάλι,θα το είχα στείλει με την 1η-2η αλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Σιγά μην άλλαξε και 1000.Είχε αποθήκη ανταλλακτικών της Sony;Αλλά και πάλι,θα το είχα στείλει με την 1η-2η αλλαγή.

πλακα εκανα σε φιλο.

αλλαξε 2-3 δεν ηταν καλη ποιοτητα

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, postfire είπε

πλακα εκανα σε φιλο.

αλλαξε 2-3 δεν ηταν καλη ποιοτητα

Σε ποιόν φίλο,μας τρολλάρεις και καλά;

Δημοσ.

Μιας και ήρθε η συζήτηση σε αυτό το θέμα, αφήνοντας το ps όρθιο υπάρχει πρόβλημα; θα ταν καλύτερα μια βάση με ανεμιστήρα η δεν κάνουν τίποτα; 

Το δικό μου πάντως το ακούω μόνο όταν το ανοίγω για 1 λεπτό ξέρω γω, μετά όσο και να παίξω δεν ακούγεται καθόλου. 

Δημοσ.
Στις 24/3/2018 στις 6:18 ΠΜ, Fulgore είπε

Δεν εχω αυτο το διλημμα αλλα πιο πολυ οτι κανει σε καποια πραγματα πισω βηματα σε σχεση με το αρχικο και εχει και season pass.

Για αυτό το λόγο δεν προχωράω ακόμα και εγώ σε αγορά. Η αφαίρεση των familiars και η δημιουργία Βασιλείου δεν μου κάθονται καλα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...