Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γ αυτό το ρώτησα

επειδή σε μερικά παιχνίδια δεν λέει ελληνικά και έχει κανονικά και το ανάποδο.

Οπότε δεν αγοράζω το συγκεκριμένο :)

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι κι εγώ αυτό θα έλεγα. Μη το ρισκάρεις καλύτερα. Είμαι κι εγώ υπέρ των παιχνιδιών με ελληνική γλώσσα και για αυτό το έχω ψάξει αλλά δεν βλέπω να έχει το συγκεκριμένο δυστυχώς.:mellow: 

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα πραγματικα μου ειναι αδιαφορο αν εχουν Ελληνικα μην σου πω και μερικες φορες ειναι και κακοποιηση του game και κατ'επεκταση  των δημιουργων του .Το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες γλωσσες πλην των Αγγλικων .

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλά φίλε μου δεν ξέρουν όλοι τέλεια αγγλικά! Και καλά τα παιχνίδια δράσης κτλ, λίγο πολύ, μπορείς να καταλάβεις το story, τι λένε, όμως τέτοια παιχνίδια με ερωτήσεις δεν μπορεί κάποιος που δεν ξέρει αγγλικά να καταλάβει τίποτα!!!! Ε, τότε χάνεται και το χαβαλέ με την παρέα κτλ!!!! Πχ, είχαμε βάλει μια φορά το ''ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' το αγγλικό με την γυναίκα μου που ξέρει και δεν είχε καμιά ουσία να παίζω εγώ!!!!:angry: Τι να καταλάβω;:o

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ναι αλλά φίλε μου δεν ξέρουν όλοι τέλεια αγγλικά! Και καλά τα παιχνίδια δράσης κτλ, λίγο πολύ, μπορείς να καταλάβεις το story, τι λένε, όμως τέτοια παιχνίδια με ερωτήσεις δεν μπορεί κάποιος που δεν ξέρει αγγλικά να καταλάβει τίποτα!!!! Ε, τότε χάνεται και το χαβαλέ με την παρέα κτλ!!!! Πχ, είχαμε βάλει μια φορά το ''ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' το αγγλικό με την γυναίκα μου που ξέρει και δεν είχε καμιά ουσία να παίζω εγώ!!!!:angry: Τι να καταλάβω;:o

Στην κατηγορια που αναφερεσαι το δεχομαι ,εχεις δικιο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Στην κατηγορια που αναφερεσαι το δεχομαι ,εχεις δικιο .

Πχ το buzz στο ps3 το είχαμε λιώσει με την παρέα μου μέχρι και ηλικιωμένοι συγγενείς μου (κάθε ηλικίας) έπαιζαν γιατί καταλαβαίναμε! Αν και στη μεταγλώττιση του παρουσιαστή μας είχε ξενερώσει λιγάκι γιατί έλεγε τα ίδια και τα ίδια,:D οι ερωτήσεις που ήταν στα ελληνικά καταλαβαίναμε και μπορούσες άνετα να παίξεις!!!:)

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Εμενα πραγματικα μου ειναι αδιαφορο αν εχουν Ελληνικα μην σου πω και μερικες φορες ειναι και κακοποιηση του game και κατ'επεκταση  των δημιουργων του .Το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες γλωσσες πλην των Αγγλικων .

Βρε και εμένα αδιαφορο μου ειναι,αλλά όταν θα παίζει η παρέα θα έχουμε γκρίνιες και δικαιολογιες δεν κατάλαβα κτλπ ;) Είναι παιχνίδι ομαδικό οπότε θα είναι και άλλα άτομα :) :)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Βρε και εμένα αδιαφορο μου ειναι,αλλά όταν θα παίζει η παρέα θα έχουμε γκρίνιες και δικαιολογιες δεν κατάλαβα κτλπ ;) Είναι παιχνίδι ομαδικό οπότε θα είναι και άλλα άτομα :) :)

Εχεις δικιο σε αυτο, αλλα με τις μεταφρασεις χεστηκαν για τοσο μικρο αγοραστικο κοινο, καποια παιχνιδια ειναι η εξαιρεση 

Σε τετοιες περιπτωσεις, καλο ειναι να υπαρχει καβατζωτικη καποιο επιτραπεζιο :P 

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή νμζω χάθηκε το ερώτημα μου για διάφορες μεταξύ CUH-7016B και CUH-7116B. 

Το 7116 είναι το καινούργιο σασί με τις μικροαλλαγές στις ψύκτρες και λογικά σε πιο ήσυχα fans..? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theoritikos είπε

Αγόρασε κανένας σας το ni no kuni 2 να μας πει εντυπώσεις?

Ειμαι ακομα σε διλημμα για το αν το παρω τωρα ή να περιμενω αργοτερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, justapstar7 είπε

Επειδή νμζω χάθηκε το ερώτημα μου για διάφορες μεταξύ CUH-7016B και CUH-7116B. 

Το 7116 είναι το καινούργιο σασί με τις μικροαλλαγές στις ψύκτρες και λογικά σε πιο ήσυχα fans..? 

Ναι. Δες κι εδώ τις διαφορές....

https://www.reddit.com/r/PS4Pro/comments/7bm5o3/ps4_pro_cuh7100_update/

https://www.reddit.com/r/PS4/comments/7tdhwc/achassis_vs_bchassis_for_ps4_pro/

Αφού το βρίσκεις και φθηνότερα τσίμπα το .

Δημοσ.

Άντε μεγεια μου.. Το τσίμπησα απο τοπικό κατάστημα, μαζί με 2ο χειριστήριο. 

Η διαφορά +10€ με τα σκρουτζομάγαζα, μηδαμινή αν σκεφτείς μεταφορικά κλπ. 

Let the κάψιμο begin. :devil:

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, justapstar7 είπε

Άντε μεγεια μου.. Το τσίμπησα απο τοπικό κατάστημα, μαζί με 2ο χειριστήριο. 

Η διαφορά +10€ με τα σκρουτζομάγαζα, μηδαμινή αν σκεφτείς μεταφορικά κλπ. 

Let the κάψιμο begin. :devil:

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

Παρε και monster hunter τωρα και εισαι καλλυμενος για 1 χρονο :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...