mtifosi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν συμφωνω με το παραπανω για το killzone και ο λογος που ανεφερα το GT Sport ειναι γιατι ο τιτλος του video αναφερεται στα καλυτερα exclusives του playstation 4 ως τωρα,οχι γενικα τι exclusives εχουν βγει στο ps4. Αυτο πιανει και το Killzone shadowfall το οποιο οπως και να το κανουμε δεν θεωρειται απο τα καλυτερα του ps4 μην τρελαθουμε κιολας. Οπως και να εχει το gt sport ειναι με διαφορα το καλυτερο αποκλειστικο sim του ps4 με κορυφαιο online και τις καλυτερες πωλησεις στην κατηγορια του και δικαιως βρισκεται στη λιστα. Φυσικα θα μπορουσε να μπει και το Gravity rush 2 αλλα οχι να παρει τη θεση του gt.
najinblue3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, justapstar7 είπε Αυτά τα YOLO μας φάγανε! Άντε και μιας και βλέπω ανταπόκριση. Προσπαθώ να μπω στο PS Store με τα παλιά μου nickname κλπ απο το PS3 και βρίσκω..τοίχο. Ακόμα και τα mail επαναφοράς κωδικού δεν έρχονται. Να κάνω ενα καινούριο account να τελειώνω? Έχει κάποια ουσία-όφελος η διατήρηση του παλιού account? **Το σημαντικότερο. Στην αγορά της κονσόλας, ζητάω κάποια συγκεκριμένη έκδοση δλδ (σειρά CUH-7000)> ή όλες οι Pro είναι ίδιες τώρα πια. Τσιμπα pro και απο μενα, δεν αξιζει να πας στο απλο με τιποτα, το dock θα σου ελεγα να το αποφυγεις αρχικα, αναλογα μετα βλεπεις και κανεις Οσον αφορα το παλιο σου λογαριασμο, χανεις τα παιχνιδια απο το ps3/vita που ειχες ηδη, αν δεν σε ενδιαφερουν κανε ενα καινουργιο Για το τελευταιο δε ξερω να σου απαντησω ακριβως, αλλα τα προ ειναι ολα > 7000 με μια επιφυλαξη SALE: Alien Isolation 7 εουρος σχεδον στο store Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από najinblue3 2
sunstorm Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, justapstar7 είπε Αυτά τα YOLO μας φάγανε! Άντε και μιας και βλέπω ανταπόκριση. Προσπαθώ να μπω στο PS Store με τα παλιά μου nickname κλπ απο το PS3 και βρίσκω..τοίχο. Ακόμα και τα mail επαναφοράς κωδικού δεν έρχονται. Να κάνω ενα καινούριο account να τελειώνω? Έχει κάποια ουσία-όφελος η διατήρηση του παλιού account? **Το σημαντικότερο. Στην αγορά της κονσόλας, ζητάω κάποια συγκεκριμένη έκδοση δλδ (σειρά CUH-7000)> ή όλες οι Pro είναι ίδιες τώρα πια. Σε PS4 pro προτίμησε το Β-chassis. Εχει πιο ήσυχο ανεμιστήρα. 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Και ξαναρωτάω Το trivial pursuit live που το έχουν 5€ έχει ελληνικά;
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Και ξαναρωτάω Το trivial pursuit live που το έχουν 5€ έχει ελληνικά; το εχω γραψει 10 φορες πιο πισω, μπες store στα αριστερα σου λεει τι γλωσσες/υποτιτλους υποστηριζει
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε το εχω γραψει 10 φορες πιο πισω, μπες store στα αριστερα σου λεει τι γλωσσες/υποτιτλους υποστηριζει Ναι αλλά υπάρχει ένα θέμα Είχα ρωτήσει αν έχει ελληνικά το "η γνώση είναι δυναμη" και Μ ειχαν πει έχει, ενώ αριστερά στο store δεν είχε ελληνικά ούτε υποτιτλους,ούτε Γλώσσα μενού κτλπ (βέβαια όντως ειχε ελληνικά,απλά στο store δεν το εγραφε) Γ αυτό ρωτησα.επειδη μερικές φορές δεν λένε ελληνικά και έχουν κανονικά Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από stelios18120
justapstar7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ και πάλι. Έχω βρει το CUH-7116B στην χαμηλότερη τιμή αγοράς. Υπάρχει λογικά κ σε άλλα μαγαζιά το CUH-7016B. Σε ένα βίντεο στο YouTube το 7116 ακούγεται πιο ήσυχο? Καλά κατάλαβα...? Τι ισχύει στα δικά σας?
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι αλλά υπάρχει ένα θέμα Είχα ρωτήσει αν έχει ελληνικά το "η γνώση είναι δυναμη" και Μ ειχαν πει έχει, ενώ αριστερά στο store δεν είχε ελληνικά ούτε υποτιτλους,ούτε Γλώσσα μενού κτλπ (βέβαια όντως ειχε ελληνικά,απλά στο store δεν το εγραφε) Γ αυτό ρωτησα.επειδη μερικές φορές δεν λένε ελληνικά και έχουν κανονικά Εγω νομιζω οτι εγραφε ελληνικα αλλα δε μπορω να δω να σου πω με σιγουρια, μπηκες να το τσεκαρεις αυτο ?
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Εγω νομιζω οτι εγραφε ελληνικα αλλα δε μπορω να δω να σου πω με σιγουρια, μπηκες να το τσεκαρεις αυτο ? Ναι είδα και δεν έλεγε πουθενά ελληνικά. Γ αυτό ρωταω μην αγοράσω τσάμπα.
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Ναι είδα και δεν έλεγε πουθενά ελληνικά. Γ αυτό ρωταω μην αγοράσω τσάμπα. Για το trivial λες?
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Για το trivial λες? Ναι για το trivial pursuit live που το έχουν στα 4.99€ αν θυμάμαι καλά. Αν είναι στα ελληνικά κομπλε λέω να το αγοράσω
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δε βλεπω να εχει ελληνικα πουθενα με ενα απλο google search, μαλλον περιμενε απαντηση απο καποιον που το εχει
adok13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, najinblue3 είπε το εχω γραψει 10 φορες πιο πισω, μπες store στα αριστερα σου λεει τι γλωσσες/υποτιτλους υποστηριζει αυτο που λες δεν ισχυει.τις γλωσσες που γραφει στο store ειναι οτι κατσει. σε πολλα παιχνιδια που εχει ελληνικα δεν τον γραφουν. 1
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Αμα ειναι οτι κατσει, κατι που δε ξερω και δεν επιβεβαιωνω, το φταιξιμο ειναι της sony, google search στη καλυτερη θα δειξει αν υποστιριζει τη ταδε γλωσσα
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Το έψαξα κι εγώ στο google και δεν βρήκα τίποτα για ελληνικά. Μάλλον δεν έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις