Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gkagg είπε

Δεν το έχεις καταλάβει ακόμη; Ο κόσμος θέλει μπάλα και Call Of Duty. :)

Και gta

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, theoritikos είπε

Γιατί τόσο χαμηλά οι πωλήσεις του gravity rush 2 ? Δεν θέλει ο κόσμος τέτοια παιχνίδια;

Προφανώς και όχι. Οι περισσότεροι θέλουν κάτι πιο εύπεπτο. 

Μην το βλέπεις αρνητικά ή θετικά. Σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι έτσι. Οπότε γιατί τα videogames να είναι διαφορετικά; 

Δημοσ.

Όντως 

Κάποια παιχνίδια είναι λίγο πιο "ψαγμενα" απλα οι περισσότεροι προτιμούν παιχνιδάκια ανάλαφρα και χαβαλες να γίνεται μεταξύ παρέας,γ αυτό και gta v και παιχνίδια ποδοσφαίρου κτλπ θα είναι πάντα στις πρώτες προτιμήσεις.

Δημοσ.

Μια ματιά στα τοπ10 πωλήσεων κάθε μήνα θα σας πείσει, τα δε ελληνικά τοπ10 είναι για κλάμματα, gta, pes , fifa, nba 2k αιώωωνια.   

Δημοσ.

Δεν είναι για κλαμματα

Απλά ο κόσμος επιλέγει κάτι ελαφρύ μάλλον για να ξεσκασει στο gaming,παρά κάτι που θα βάλει σε "σκεψη" το μυαλό του,λύνοντας μυστήρια και άλλα τέτοια παιχνίδια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν είναι για κλαμματα

Απλά ο κόσμος επιλέγει κάτι ελαφρύ μάλλον για να ξεσκασει στο gaming,παρά κάτι που θα βάλει σε "σκεψη" το μυαλό του,λύνοντας μυστήρια και άλλα τέτοια παιχνίδια.

Δεν συμφωνω με το παραπανω γιατι το ελαφρυ που λες τις περισσοτερες φορες φτανει σε σημεια εκνευρισμου,τσακωμων και σπασμενων controllers οπως στην περιπτωση των fifa,pes.

Οποιος εχει γνωστους του οι οποιοι παιζουν online θα καταλαβει τι εννοω.

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν συμφωνω με το παραπανω γιατι το ελαφρυ που λες τις περισσοτερες φορες φτανει σε σημεια εκνευρισμου,τσακωμων και σπασμενων controllers οπως στην περιπτωση των fifa,pes.

Οποιος εχει γνωστους του οι οποιοι παιζουν online θα καταλαβει τι εννοω.

Καλά ναι συμφωνώ και με αυτή την άποψη.

Σε στυλ να παίζουν παρέες τουρνουά και τέτοια και να μπαίνει γκολ στο 93' και να γίνετε πανικός,να χωρίζουν μάνες από τα παιδιά :P :P

Δημοσ.

Καλησπέρα,

η αλήθεια είναι οτι διάβασα απο την σελίδα 1700 κ μετά..:D

Παλιός gamer με στάση στο fat PS3 , αχρησιμοποίητο εδώ και 2 χρόνια..(?)

Θέλω να "μπλέξω" πάλι, αλλά θέλω να ξέρω τι άλλο θα χρειαστώ στην λίστα που έχω φτιάξει και αν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

-Sony PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) 1TB

-2ο χειριστήριο PS4 version2 

-Βάση φόρτισης Sony Dualshock 4 Charging Station PS4.

-Συνδρομή PS Plus 365days (με αυτή την κάρτα παίρνω τα free του κάθε μήνα?)

-Αγορά παιχνιδιού/ων απο το PS Store (τώρα ειδικά που έβγαλε προσφορές κλπ)

Κάτι άλλο?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, justapstar7 είπε

Καλησπέρα,

η αλήθεια είναι οτι διάβασα απο την σελίδα 1700 κ μετά..:D

Παλιός gamer με στάση στο fat PS3 , αχρησιμοποίητο εδώ και 2 χρόνια..(?)

Θέλω να "μπλέξω" πάλι, αλλά θέλω να ξέρω τι άλλο θα χρειαστώ στην λίστα που έχω φτιάξει και αν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

-Sony PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) 1TB

-2ο χειριστήριο PS4 version2 

-Βάση φόρτισης Sony Dualshock 4 Charging Station PS4.

-Συνδρομή PS Plus 365days (με αυτή την κάρτα παίρνω τα free του κάθε μήνα?)

-Αγορά παιχνιδιού/ων απο το PS Store (τώρα ειδικά που έβγαλε προσφορές κλπ)

Κάτι άλλο?

Σωστά όλα αυτά που λες.

Ναι με την κάρτα παίρνεις τα δωρεάν κάθε μήνα για 1 χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ps4 slim. Φάτα σε παιχνίδια την διαφορά από το pro. Βάση φορτισης δεν είναι απαραίτητη, πρωτα πάρε το μηχάνημα και βλέπεις εάν σου χρειάζεται.

Το δεύτερο χειριστήριο το έχω χρησιμοποιήσει μόνο στο overcoocked, απορώ γιατί το πήρα; Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που παίζουν τοπικό διπλό. Η ανάπτυξη λέει ότι πρέπει ο καθένας να έχει το μηχάνημα του το παιχνίδι και την συνδρομή.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Σωστά όλα αυτά που λες.

Ναι με την κάρτα παίρνεις τα δωρεάν κάθε μήνα για 1 χρόνο.

3 λεπτά πριν, orck είπε

Ps4 slim. Φάτα σε παιχνίδια την διαφορά από το pro. Βάση φορτισης δεν είναι απαραίτητη, πρωτα πάρε το μηχάνημα και βλέπεις εάν σου χρειάζεται.

Σας ευχαριστώ και τους 2, ναι ίσως το charging dock να είναι αχρείαστο αρχικά.

Όσο αφορά το PS4 Pro vs PS4 Slim ,θεωρώ ειλημμένη απόφαση το Pro, μιας και μπλέκουμε, να πάμε στην φουλ έκδοση μία και καλή.

Άλλη μία ερώτηση ..Θεωρητικά εντός εορτών θα βγουν προσφορές και σε κονσόλες? Τι έχει δείξει το παρελθόν?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, justapstar7 είπε

Σας ευχαριστώ και τους 2, ναι ίσως το charging dock να είναι αχρείαστο αρχικά.

Όσο αφορά το PS4 Pro vs PS4 Slim ,θεωρώ ειλημμένη απόφαση το Pro, μιας και μπλέκουμε, να πάμε στην φουλ έκδοση μία και καλή.

Άλλη μία ερώτηση ..Θεωρητικά εντός εορτών θα βγουν προσφορές και σε κονσόλες? Τι έχει δείξει το παρελθόν?

Λογικά θα βγουν..

Αλλά αν δεν μπορείς να περιμένεις τσίμπησε το τώρα και κάνε το κέφι σου.

Μια ζωή την έχουμε,yolo :P

:) :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα YOLO μας φάγανε! :D:D

Άντε και μιας και βλέπω ανταπόκριση.

Προσπαθώ να μπω στο PS Store με τα παλιά μου nickname κλπ απο το PS3 και βρίσκω..τοίχο.

Ακόμα και τα mail επαναφοράς κωδικού δεν έρχονται.

Να κάνω ενα καινούριο account να τελειώνω? Έχει κάποια ουσία-όφελος η διατήρηση του παλιού account?

**Το σημαντικότερο.

Στην αγορά της κονσόλας, ζητάω κάποια συγκεκριμένη έκδοση δλδ (σειρά CUH-7000)> ή όλες οι Pro είναι ίδιες τώρα πια.

Επεξ/σία από justapstar7
σειρά κονσόλας
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...