Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, gkagg είπε Εντάξει, υποθέτω πως αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για τα δεδομένα της τρέχουσας χρονικής στιγμής και όχι βάσει του τι ίσχυε πριν από πέντε μήνες. Κι εγώ πήρα τα Χριστούγεννα το pro 350€ με το Fifa αλλά τώρα, αν βρεις Pro κάτω από τα 350, δεδομένης και της τιμής του εν Ελλάδι, το θεωρείς καλή τιμή. Αντίστοιχα θεώρησα κι εγώ τα 275 καλή τιμή για τώρα, δεδομένης της τιμής του slim στην Ελλάδα. Ακόμη και η έκδοση με το Gran Turismo που είπε ο @fulgore αν κοστολογήσεις το Gran Turismo στα 25€, βγάνει κοντά στα 284€ πάλι λίγο ακριβότερα από το Amazon, οπότε δεν βλέπω γιατί δεν είναι καλή τιμή. Φιλικά πάντα Στο κομματι των προσφορων στο forum,για να ξεδιαλυνει το τοπιο απο το τι θεωρειται απο τον καθενα προσφορα,εχει μπει ενα ελαχιστο οριο 10% φθηνοτερου απο το αμεσως επομενο. Γιατι μην ξεχναμε οτι προσφορα σημαινει να δεις μια τιμη ανταγωνιστικη που να σε αναγκασει να αγορασεις το ταδε προιον ακομα και αν δεν ειναι το ειχες υποψη σου προηγουμενως. Με βαση το παραπανω παραδειγμα λοιπον αν τα μολις 9ευρω(ποσο βγαινει αυτο κοντα 3%?) σε αγορα κοντα 300ευρω τα θεωρει καποιος προσφορα σε αγορα κονσολας για να μπλεξει και με αγορα απεξω τοτε οκ ας το παρει. Αλλα για δεδομενα Ελλαδας την παρουσα χρονικη στιγμη,προσφορα δεν θεωρειται με την κυριολεκτικη εννοια παντα. Προσφορα πχ θεωρειται το Horizon zero dawn complete edition που στο store εχει 30ευρω και στα μαγαζια κοντα 39-40(χωρις μεταφορικα).Αρα μιλαμε για διαφορα κοντα στο 30% που αυτο ναι ειναι ενα ποσοστο αξιο αναφορας. 1
gkagg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε για να μπλεξει και με αγορα απεξω Εντάξει, μιλάμε για το Amazon, όχι για κάποιο τυχάρπαστο μαγαζάκι! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα συμφωνήσω μαζί σου για το ποσοστό του 10%.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, gkagg είπε Εντάξει, μιλάμε για το Amazon, όχι για κάποιο τυχάρπαστο μαγαζάκι! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα συμφωνήσω μαζί σου για το ποσοστό του 10%. Το τι ρολο βαραει γενικα το ονομα του amazon ειναι λιγο πολυ γνωστο δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Αυτο που επισης ομως ειναι γεγονος ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν θελουν να ασχοληθουν με αγορες απεξω κυριως για την περιπτωση που η κονσολα βγαλει προβλημα και χρειαστει να την στειλουν πισω. 1
zlave Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Έριξα ένα βίντεο με τα καλύτερα ps4 exclusives έως σήμερα, πριν χτυπήσει το δεύτερο κύμα που έρχεται με το God of War και μετά. Ρίξτε μια ματιά: 4
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 tease απο τον exec. producer marvel games για spiderman την ανοιξη στο twitter του πιο κατω πριν 23ωρες,χωρις φυσικα τιποτα να ειναι σιγουρο. https://twitter.com/BillRosemann?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.ps4forums.gr%2Fvb%2Fshowthread.php%2F17189-Spider-Man-%28Insomniac-2018%29%2Fpage5
karamela693 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, zlave είπε Έριξα ένα βίντεο με τα καλύτερα ps4 exclusives έως σήμερα, πριν χτυπήσει το δεύτερο κύμα που έρχεται με το God of War και μετά. Ρίξτε μια ματιά: Ωραίο βίντεο!, κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να έχει και το Gravity Rush 2 και Ratchet and Clank. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, karamela693 είπε Ωραίο βίντεο!, κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να έχει και το Gravity Rush 2 και Ratchet and Clank. Το λεει ομως στο video του οτι δεν βαζει μεσα remakes και remastered,κοινως τον ενδιαφερει το φρεσκο πραγμα Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1
karamela693 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Το λεει ομως στο video του οτι δεν βαζει μεσα remakes και remastered,κοινως τον ενδιαερει το φρεσκο πραγμα Το Gravity rush 2 είναι φρέσκο παιχνίδι!!!, το Ratchet σωστά είναι remake.!! 2
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, karamela693 είπε Το Gravity rush 2 είναι φρέσκο παιχνίδι!!!, το Ratchet σωστά είναι remake.!! Ισχυει για το πρωτο,ουτως ή αλλως πιο πολυ για το δευτερο πηγαινε το σχολιο μου. Και εγω το gravity rush θα το εβαζα στην θεση του GT Sport. 1
zlave Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Προφανώς χωρούσαν και άλλα όπως Gravity rush 2, killzone shadow fall και πολλά Indies.. με λύπη μου στα πλαίσια του βίντεο διαπίστωσα ότι το Gravity Rush 2 πούλησε 320.000 τεμάχια παγκοσμίως, μιλάμε για ΤΟ flop, άδικο για ένα τόσο αξιόλογο παιχνίδι, φαντάζομαι πάει η σειρά περίπατο..
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, zlave είπε Προφανώς χωρούσαν και άλλα όπως Gravity rush 2, killzone shadow fall και πολλά Indies.. Δεν συμφωνω με το παραπανω για το killzone και ο λογος που ανεφερα το GT Sport ειναι γιατι ο τιτλος του video αναφερεται στα καλυτερα exclusives του playstation 4 ως τωρα,οχι γενικα τι exclusives εχουν βγει στο ps4. Αυτο πιανει και το Killzone shadowfall το οποιο οπως και να το κανουμε δεν θεωρειται απο τα καλυτερα του ps4 μην τρελαθουμε κιολας.
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 To trivial pursuit live που το έβαλαν 5€ έχει ελληνικά; Αξίζει σαν παιχνιδάκι γνώσης να το τσιμπήσω; Και πιο πολύ με νοιάζει αν έχει ελληνικά κτλπ
logistoulis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, zlave είπε Προφανώς χωρούσαν και άλλα όπως Gravity rush 2, killzone shadow fall και πολλά Indies.. με λύπη μου στα πλαίσια του βίντεο διαπίστωσα ότι το Gravity Rush 2 πούλησε 320.000 τεμάχια παγκοσμίως, μιλάμε για ΤΟ flop, άδικο για ένα τόσο αξιόλογο παιχνίδι, φαντάζομαι πάει η σειρά περίπατο.. Κρίμα, εμένα πάντως μου άρεσε πολύ. παιχνιδαρα
Lecter D Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αυτά τα δύο που αναφέρεις είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για το τι fighing θες. Πάντως και τα δύο είναι καλά. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, fighting για duo ψάχνω, να παίζω με τον αδερφό μου και να γελάω τίποτα παραπάνω. Γενικά δεν υπάρχει tread για ωραία παιχνίδια duo; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Lecter D
theoritikos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Γιατί τόσο χαμηλά οι πωλήσεις του gravity rush 2 ? Δεν θέλει ο κόσμος τέτοια παιχνίδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις