Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα μπορεις να βγαλεις με το καλημερα στο hard το παιχνιδι απλα απο εκει κ περα θελει ουσιαστικα τα time trials που ειναι και στα 2 επιπεδα δυσκολιας βεβαια εγω προσωπικα εκανα πρωτα του Normal και μετα του hard λογικα πρεπει να κανεις και τα 32 trial δεν δοκιμασα κατευθειαν στο hard να ειμαι ειλικρινης αν σου δινει και του Normal τα trials απο εκει κ περα φανταζομαι 2 playthrough θες συνολο αν κανεις απλα μετα φαρμαρισμα τους 2 κολοσσους για να φουλαρεις τα στατιστικα σου. Δεν καταλαβαινω την δυσαρεσκεια σου εφοσον τα περισσοτερα παιχνιδια θελουν τουλαχιστον 2-3 plays για να τα κανεις πλατινα.Το uncharted μεχρι το 3 που εχω παιξει θελει 2 play 3 πες γιατι θες ενα για να βγαλεις το crushing ωστε να σου ξεκλειδωσει το brutal και μετα θες αλλο ενα στο easy γιατι εκει εχει να το βγαλεις το παιχνιδι σε speed run στα δυσκολα επιπεδα δε παιζει να το βγαλεις απο χρονο.το last of us το ιδιο και παει λεγοντας.Ισα ισα σου εχει τα trial που εφοσον τα κανεις μετα η ζωη σου ειναι πιο ευκολη για να βγαλεις και τα 2 playthrough σε 2 ωρες το πολυ και τοσο εκανα φαντασου στο hard.

Επεξ/σία από icenex
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, icenex είπε

Δεν καταλαβαινω την δυσαρεσκια σου εφοσον τα περισσοτερα παιχνιδια θελουν τουλαχιστον 2-3 plays για να τα κανεις πλατινα.Το uncharted μεχρι το 3 που εχω παιξει θελει 2 play τουλαχιστον το last of us το ιδιο και παει λεγοντας.Ισα ισα σου εχει τα trial που εφοσον τα κανεις μετα η ζωη σου ειναι πιο ευκολη για να βγαλεις και τα 2 playthrough σε 2 ωρες το πολυ και τοσο εκανα φαντασου στο hard.

Αλλο να μου θες 2 playthrough λογω συγκεκριμενων πραγματων(πχ στο dishonored 2 να βγαλεις το παιχνιδι μια με τον corvo και μια με την emily ή βγαλε το παιχνιδι παιζοντας μονο stealth ή σκοτωνοντας οτι κινειται)και αλλο αυτο το πραγμα. Ειναι ανουσια επαναληψη/ρουτινα για να κανεις τα ιδια πραγματα.

Τερματισες το παιχνιδι στο hard με το καλημερα μιας και εχεις παιξει το original(παραδειγμα) και εκανες και τα time trial του hard .

Για ποιο λογο πρεπει να τα ξανακανεις αυτα και στο normal?

11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εγώ πάντως αρνούμαι να δεχθώ ότι υπάρχει άνθρωπος που μπαίνει στο Public και λέει στο παιδί "τύλιξε μου ένα GTAV για το ΠΙ-ΕΣ-ΤΡΙΑ μου". 

Δεν παίζει να είναι σωστά αυτά τα στατιστικά. 

το πιο πιθανο ειναι στις τελευταιες θεσεις οι πωλησεις να ειναι τοσο χαμηλες που γιαυτο και να βλεπουμε ακομα παιχνιδια του ps3 μιας και μιλαμε για πωλησεις μονο απο αλυσιδες.

Ισως γιαυτο ειναι στην 10αδα και η premium εκδοση του pro 2018 ενω η κανονικη απλη του εκδοση δεν ειναι καν μεσα στις πρωτες 10.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αλλο να μου θες 2 playthrough λογω συγκεκριμενων πραγματων(πχ στο dishonored 2 να βγαλεις το παιχνιδια 1 με τον corvo και μια με την emily ή βγαλε το παιχνιδι παιζοντας μονο stealth και παιζοντας τρωγοντας οτι κινειται)και αλλο αυτο το πραγμα.

Μα δεν ειναι τοσο πολυπλοκο παιχνιδι για να σου προσφερει κατι αντιστοιχο η διαφορα βρισκεται μονο στο επιπεδο δυσκολιας και οτι εκει πρεπει να πας να βρεις ολα τα ζωτικα σημεια του κολοσσου ενω στο νορμαλ δεν χρειαζεται για να πεθανει ενας κολοσσος.Απο εκει κ περα το μονο που θα μπορουσε να σου βαλει σαν δοκιμασια ειναι και ενα time trial για να σε βαλει στην διαδικασια να φτιαξεις την ιδανικη στρατηγικη για να φας γρηγορα εναν κολοσσο.Ναι ξερω ειναι μονοτονο αλλα δεν ειναι το θεμα να το κανεις ολα με μιας αλλα παιζεις μια φορα τωρα το αφηνεις και το ξαναπιανεις αλλη στιγμη αν το βαριεσαι τοσο πολυ η πολυ απλα το δινεις σε καποιον αλλον πχ φιλο σου να το βγαλει το δευτερο play που θα ειναι ωραια εμπειρια για εναν που το παιζει πρωτη φορα.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Παιδιά help έχω το μοχλο του ps4 που εδώ και λίγο καιρό δεν φορτιζει μόνο αν τον αφήσω σταθερό σε ένα σημείο και τώρα δεν φορτιζει καθόλου πιστεύω φταει η θύρα γτ με το καλώδιο αυτό φορτιζω και το κινητό μ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nate Drake είπε

Παιδιά help έχω το μοχλο του ps4 που εδώ και λίγο καιρό δεν φορτιζει μόνο αν τον αφήσω σταθερό σε ένα σημείο και τώρα δεν φορτιζει καθόλου πιστεύω φταει η θύρα γτ με το καλώδιο αυτό φορτιζω και το κινητό μ 

Άλλαξες καλώδιο; δοκίμασες άλλη θύρα; 

Αν αποτύχουν αυτά μάντεψε τι φταίει... Οπότε η εγγύηση η επισκευή. 

Δημοσ.

Ναι τα δοκιμασα άρα φτάνει το βύσμα και πιστεύω δεν συμφέρει η επισκευή μπορεί να ξανά χαλάσει οπότε λέω να πάρω βάση φόρτισης 

Τι λες εσύ?

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα fighting παιχνιδάκι καθαρά για multi. Με μια ματιά είδα το mortal xl η κανένα tekken.... Καμία βοήθεια; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lecter D είπε

Καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα fighting παιχνιδάκι καθαρά για multi. Με μια ματιά είδα το mortal xl η κανένα tekken.... Καμία βοήθεια; 

Αυτά τα δύο που αναφέρεις είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για το τι fighing θες. 

Πάντως και τα δύο είναι καλά. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, orck είπε

Και γιατί είναι καλή τιμή αυτό;

Το πήρα με 235 το ps4slim 1tb (309-75 το fifa)

Πότε το πήρες και πότε έκανε 75€ το Fifa?

Δημοσ.

Όταν πρωτοβγηκε το παιχνίδι. Είχε την gold edition η κάτι τέτοιο.  309 είχε και πούλησα το fifa την πρώτη ημέρα.

Δημοσ.

Εντάξει, υποθέτω πως αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για τα δεδομένα της τρέχουσας χρονικής στιγμής και όχι βάσει του τι ίσχυε πριν από πέντε μήνες. Κι εγώ πήρα τα Χριστούγεννα το pro 350€ με το Fifa αλλά τώρα, αν βρεις Pro κάτω από τα 350, δεδομένης και της τιμής του εν Ελλάδι, το θεωρείς καλή τιμή. Αντίστοιχα θεώρησα κι εγώ τα 275 καλή τιμή για τώρα, δεδομένης της τιμής του slim στην Ελλάδα. :) Ακόμη και η έκδοση με το Gran Turismo που είπε ο @fulgore αν κοστολογήσεις το Gran Turismo στα 25€, βγάνει κοντά στα 284€ πάλι λίγο ακριβότερα από το Amazon, οπότε δεν βλέπω γιατί δεν είναι καλή τιμή. Φιλικά πάντα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...