Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεμειναν απο ιδεες στα fighting παιχνιδια μου φαινεται :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για geralt vs mitsurugi εγώ ψήθηκα , ΘΑ το αγοράσω :lol:

Και ένα καινούριο DOA να βγει κάποια στιγμή

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

τελειωσα το yakuza 0 τι επος ηταν αυτο? Να πω εδω οτι παντα γουσταρα yakuza γιατι μου θυμιζαν shenmue και ισως ειμαι λιγο προκατηλημενος

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να παρω σε καποια φαση ενα fighting game στο PS4 για local multiplayer και μαλλον με βλεπω να καταλειγω στο Soulcalibur,αφ'ενος γιατι δεν εχω ξαναπαιξει και φαινετε καλη φαση και αφ'ετερου γιατι εχω το Tekken Tag 2 στο PS3 και γαμαει ακομα και τωρα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Το knowlege is power που έχει στο store 9.99€ έχει ελληνικά;

Επισεις αν το έχει κανείς,μοιάζει με το παλιό καλό buzz?

Εχει ελληνικα αλλα δεν ειναι τοσο καλο οσο το buzz.Νομιζω τα 10 ευρο τα αξιζει

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ileos10 είπε

Εχει ελληνικα αλλα δεν ειναι τοσο καλο οσο το buzz.Νομιζω τα 10 ευρο τα αξιζει

Α ωραία

Επειδή είχα δει στο ps store  ότι λέει audio english

Subtitles english

Είσαι σίγουρος έτσι; Μην το πάρω και μετά Μ λένε οι άλλοι τι το πήρες :P

Δημοσ.
2 minutes ago, stelios18120 said:

Α ωραία

Επειδή είχα δει στο ps store  ότι λέει audio english

Subtitles english

Είσαι σίγουρος έτσι; Μην το πάρω και μετά Μ λένε οι άλλοι τι το πήρες :P

Λίγες σελίδες πίσω αναφέρουμε ότι είναι στα ελληνικά επιβεβαιωμένο εφόσον το αγοράσεις από το ελληνικό store. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ από store μέσω υπολογιστή, αν έχει σημασία, και ναι - έχει ελληνικά. Τώρα κατεβάζω και Hidden Agenda (που το πήρα απο PS4) και ελπίζω και αυτό να έχει.

Μπορούμε να ελέγξουμέ σε ποιό store είμαστε από το PS; Βρίσκομαι εξωτερικό τώρα, αλλά το λογαριασμό μου τον έκανα Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, kiko33gr said:

Το πήρα και εγώ από store μέσω υπολογιστή, αν έχει σημασία, και ναι - έχει ελληνικά. Τώρα κατεβάζω και Hidden Agenda (που το πήρα απο PS4) και ελπίζω και αυτό να έχει.

Μπορούμε να ελέγξουμέ σε ποιό store είμαστε από το PS; Βρίσκομαι εξωτερικό τώρα, αλλά το λογαριασμό μου τον έκανα Ελλάδα.

Εάν πληρώνεις με ελληνική κάρτα τότε είσαι στο ελληνικό κατάστημα και αυτό καλώς κακώς δεν αλλάζει. Για να αλλάξεις σε άλλο πρέπει να κάνεις καινούργιο λογαριασμό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gRim είπε

Εάν πληρώνεις με ελληνική κάρτα τότε είσαι στο ελληνικό κατάστημα και αυτό καλώς κακώς δεν αλλάζει. Για να αλλάξεις σε άλλο πρέπει να κάνεις καινούργιο λογαριασμό. 

PayPal χρησιμοποιώ.

Απλά για τη γλώσσα στα παιχνίδια ενδιαφέρομαι. Από υπολογιστή βλέπω όταν μπαίνω στο GR Store, αλλά από το play δεν ήξερα μήπως κοιτάει την IP.

Εντάξει, στα ελληνικά είναι και αυτό. Περιμένω τη γυναίκα να παίξουμε το βράδυ.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Να ρωτήσω από χειριστήρια μόνο original είναι η επιλογή μας? Πήρα ένα δεύτερο να υπαρχει ενσυρματο από Κίνα.Ειναι ολόιδιο με το αυθεντικό χωρίς την είσοδο για τα ακουστικά.Δουλευε τέλεια  , μέχρι το update 5.50. Εκτοτε μετά από 5 λεπτά χρήσης ( με ρολόι) κολλάει και πρέπει να το βγάλεις- βάλεις για να παίξει.Και σίγουρα δεν φταίει το καλώδιο.Εφαγαν άκυρο μετά το τελευταίο update μάλλον... Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Δημοσ.

Καλημέρα ! θέλω μια σαφή απάντηση γιατι ψάχνω κ άκρη δεν έβγαλα
το gamesharing μεταξύ φίλων πχ επιτρέπεται ?υπάρχει καμια περίπτωση να φας ban ? αν ναι τρως στο secondary acc? στο main account π έχεις το plus? η μπορεί ακόμα κ στην κονσόλα? έχουμε καμια περίπτωση/περιπτώσεις?
φυσικά δε μιλάμε για account που πουλάνε διάφορες σελίδες που μπορεί να είναι απο κλεμμένες πιστωτικές κ ιστορίες , αλλα για πραγματικά legit αγορασμένα παιχνίδια που απλά θες να παίξεις αλλα δε θες/αξίζει να σκάσεις 50-60ρια. 

Είναι μερικά που θέλω να παίξω αλλα δεν μπορώ καν να τα βρω μεταχειρισμένα μέχρι 25-30 euro, ..σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν να σκάσω 60ρι που έχουν digital και ειναι και παλιά παιχνίδια .. δηλαδή δεν ειναι φάση"κάνε υπομονή να πέσει η τιμή.."

πχ https://store.playstation.com/en-us/product/UP0700-CUSA02966_00-DSCYBERSLEUTH001 του 2015.....

κ τέλος το κάνει κανένας αυτή τη στιγμή ? ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 hour ago, Vapir said:

Καλημέρα ! θέλω μια σαφή απάντηση γιατι ψάχνω κ άκρη δεν έβγαλα
το gamesharing μεταξύ φίλων πχ επιτρέπεται ?υπάρχει καμια περίπτωση να φας ban ? αν ναι τρως στο secondary acc? στο main account π έχεις το plus? η μπορεί ακόμα κ στην κονσόλα? έχουμε καμια περίπτωση/περιπτώσεις?
φυσικά δε μιλάμε για account που πουλάνε διάφορες σελίδες που μπορεί να είναι απο κλεμμένες πιστωτικές κ ιστορίες , αλλα για πραγματικά legit αγορασμένα παιχνίδια που απλά θες να παίξεις αλλα δε θες/αξίζει να σκάσεις 50-60ρια. 

Είναι μερικά που θέλω να παίξω αλλα δεν μπορώ καν να τα βρω μεταχειρισμένα μέχρι 25-30 euro, ..σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν να σκάσω 60ρι που έχουν digital και ειναι και παλιά παιχνίδια .. δηλαδή δεν ειναι φάση"κάνε υπομονή να πέσει η τιμή.."

πχ https://store.playstation.com/en-us/product/UP0700-CUSA02966_00-DSCYBERSLEUTH001 του 2015.....

κ τέλος το κάνει κανένας αυτή τη στιγμή ? ευχαριστώ 

Ψάξε στο φόρουμ. Μέχρι και σχετικό θέμα υπάρχει όπου είχα ποστάρει κομμάτια από τους όρους χρήσης που αναφερόταν στο game sharing.  Κανονικά απαγορεύεται αλλά προς το παρών δεν έχουν πέσει ban. 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα αυτό.

Γιατί να απαγορεύεται το sharing μεταξύ φίλων; Εξ' ορισμού το sharing είναι για να γίνεται μεταξύ φίλων (μέχρι και στον επίσημο οδηγό το αναφέρουν).

Μου διαφεύγει κάτι; :/

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...