karamela693 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε σίγουρα χωρίς εμπειρία πίσω μας ο,τι και να πούμε θα είναι μαντεψιά, αλλά η μαντεψιά μου είναι ότι θα τα πάει καλά βέβαια δεν ξέρω τι θα γινόταν αν μέσα μάζευε πολλή σκόνη και γινόταν φλοκάτη, δεν έχω ψάξει να δω αν μαζεύεται χαμός και αν θέλει κάποια στιγμή άνοιγμα για ξεσκόνισμα, ελπίζω πώς όχι γιατί δεν ψήνομαι Ναι δείχνει ελπιδοφόρο το όλο θέμα, τώρα τι σκόνη θα μαζέψει μέσα και πως θα είναι σε θερμοκρασίες και θόρυβο ύστερα από 2+ χρόνια πραγματικά δεν ξέρω. 1 λεπτό πριν, icenex είπε Αν μιλας μονο για 1-2 χρονια επεκταση τοτε ενταξει παλευεται η κατασταση και σε αυτα τα χρηματα αλλα για 4 οταν ρωτησα ητανε κοντα στο 100αρικο αν θυμαμαι καλα σε γνωστες αλυσιδες.Αλλα δεν θεωρω οτι μια κονσολα θα τα παιξει σε 2-3 χρονια με σωστη χρηση με οτι συνεπαγεται με αυτο.εκτος αν ητανε εξαρχης ελαττωματικο κομματι που εκει απλα ειναι θεμα χρονου ποτε θα το δειξει.Εγω παντως θα το σκεφτομουν σοβαρα για επεκταση σε κατι που εχει μεγαλη αξια αλλιως σε τετοια πραγματα αν κατσει στραβη προτιμω να τα αντικαθιστω ειτε με το επομενο μοντελο αν υπαρχει στην αγορα η απλα με καινουργιο και οχι με επισκευες και πατεντες και μετα να κανω το σταυρο μου μη μου χαλασει κ αυτη. Τι να σου πω, προσωπικά πήρα εχτρα 4ετη εγγύηση από Κοτσώβολο 40 ευρώ και δεν κάνουν πατέντες αν σου χαλάσει κάτι, το επισκευάζουν σωστά και γρήγορα άμεσα, και αν δεν μπορούν στο αντικαθιστούν με καινούρια συσκευή. Δεν κάνω διαφήμιση απλά το λέω εκ πείρας με αρκετά περιστατικά. Υ.Γ. Θυμάσαι ποιος σου είπε 100 ευρώ? Γιατί μου φαίνεται εξωφρενικό ποσό, συνήθως η έχτρα 4ετη εγγύηση δεν ξεπερνάει το 20% της αξίας του προϊόντος, έχω πάρει πάρα πολλές έχτρα εγγυήσεις και ποτέ δεν ξεπέρναγε αυτό το ποσοστό.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κυριοι το εχω ξαναπει και πιο παλια αλλα κλασσικα ο καθενας οτι του ερθει κανει και λεει(γενικα μιλωντας με βαση και τι ειχε γραφτει και πιο παλια). Θελετε οι ιδιοι να μαθετε τι παιζει με την εγγυηση σε ενα προιον,υπαρχουν αρμοδιοι φορεις για αυτο το πραγμα. Μιλατε με ΓΓΚ ή συνηγορο και σας ξεκαθαριζουν τι παιζει με την εγγυηση του καθε προιοντος. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1
karamela693 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Κυριοι το εχω ξαναπει και πιο παλια αλλα κλασσικα ο καθενας οτι του ερθει κανει και λεει(γενικα μιλωντας). Θελετε οι ιδιοι να μαθετε τι παιζει με την εγγυηση σε ενα προιον,υπαρχουν αρμοδιοι φορεις για αυτο το πραγμα. Μιλατε με ΓΓΚ ή συνηγορο και σας ξεκαθαριζουν τι παιζει με την εγγυηση του καθε προιοντος. Προσωπικά ξέρω τι ''παίζει'' με τις εγγυήσεις, άλλα άντε βγάλει άκρη με τα καταστήματα ή τις εταιρίες, τις περισσότερες φορές η όλη κατάσταση είναι τραγική, εκει πατάνε και οι έχτρα εγγυήσεις των εκάστοτε καταστημάτων, αν λειτουργούσε το όλο θέμα σωστά δεν θα υπήρχαν αυτές οι εγγυήσεις ή θα ήταν πιο σπάνιες...στην Ελλάδα δυστυχώς ισχύει το εξής '''μετά την απομάκρυνση από το ταμείου ουδεν λάθος αναγνωρίζεται'''....επειδή έχω ζήσει στην Αμερική κάποια χρόνια δεν θέλω να αναφέρω την αντίστοιχη κατάσταση εκει και πως συμπεριφέρονται οι εταιρίες/καταστήματα στον πελάτη γιατί θα με πιάσει μελαγχολία.
icenex Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, karamela693 είπε Ναι δείχνει ελπιδοφόρο το όλο θέμα, τώρα τι σκόνη θα μαζέψει μέσα και πως θα είναι σε θερμοκρασίες και θόρυβο ύστερα από 2+ χρόνια πραγματικά δεν ξέρω. Τι να σου πω, προσωπικά πήρα εχτρα 4ετη εγγύηση από Κοτσώβολο 40 ευρώ και δεν κάνουν πατέντες αν σου χαλάσει κάτι, το επισκευάζουν σωστά και γρήγορα άμεσα, και αν δεν μπορούν στο αντικαθιστούν με καινούρια συσκευή. Δεν κάνω διαφήμιση απλά το λέω εκ πείρας με αρκετά περιστατικά. Υ.Γ. Θυμάσαι ποιος σου είπε 100 ευρώ? Γιατί μου φαίνεται εξωφρενικό ποσό, συνήθως η έχτρα 4ετη εγγύηση δεν ξεπερνάει το 20% της αξίας του προϊόντος, έχω πάρει πάρα πολλές έχτρα εγγυήσεις και ποτέ δεν ξεπέρναγε αυτό το ποσοστό. Ε τοτε αυτο ειναι καλη τιμη για επεκταση... καλα θυμομουν οτι γυρω στο 100αρικο μου ειχαν πει... http://www.mediamarkt.gr/el/shop/gplus.html#tabs-4
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, karamela693 είπε Προσωπικά ξέρω τι ''παίζει'' με τις εγγυήσεις, άλλα άντε βγάλει άκρη με τα καταστήματα ή τις εταιρίες, τις περισσότερες φορές η όλη κατάσταση είναι τραγική, εκει πατάνε και οι έχτρα εγγυήσεις των εκάστοτε καταστημάτων, αν λειτουργούσε το όλο θέμα σωστά δεν θα υπήρχαν αυτές οι εγγυήσεις ή θα ήταν πιο σπάνιες...στην Ελλάδα δυστυχώς ισχύει το εξής '''μετά την απομάκρυνση από το ταμείου ουδεν λάθος αναγνωρίζεται'''....επειδή έχω ζήσει στην Αμερική κάποια χρόνια δεν θέλω να αναφέρω την αντίστοιχη κατάσταση εκει και πως συμπεριφέρονται οι εταιρίες/καταστήματα στον πελάτη γιατί θα με πιάσει μελαγχολία. Μια χαρα ακρη βγαζεις απλα πρεπει να εισαι ενημερωμενος κατι που εν μερη ειναι λογικο εν ετη 2018. Εχω φιλο μου που του εβγαλε προβλημα Samsung 65αρα αξιας κοντα 2000 απο Mediamarkt και του εβγαλαν το λαδι μεχρι να του δωσουν αλλη.Μεχρι και ο υπευθυνος/υποδιευθυντης του καταστηματος ελεγε οτι να ναι δικαιολογιες,αλλα αν γνωριζεις τα δικαιωματα σου δεν σου κανει κανεις τιποτα. Απλα οι περισσοτεροι στην Ελλαδα ειναι(συγνωμη που θα το πω)ασχετοι οσον αφορα τα δικαιωματα τους.Τους λεει το καταστημα οτι εχει το Playstation 4 3μηνες εγγυηση θα το πιστεψουν ή δεν θα δωσουν σημασια. Ουτε στην Αμερικη που αναφερεις ηταν ολα μελι γαλα πιο παλια,απλα επειδη ειναι τεραστια η αγορα και πλεον δεν τους παιρνει να κανουν πολλα πολλα γιατι οι μηνυσεις πεφτουν βροχη,γιαυτο ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα.
karamela693 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, icenex είπε Ε τοτε αυτο ειναι καλη τιμη για επεκταση... καλα θυμομουν οτι γυρω στο 100αρικο μου ειχαν πει... http://www.mediamarkt.gr/el/shop/gplus.html#tabs-4 Εξωφρενική τιμή πράγματι, όχι 100 ευρώ δεν έδινα με τίποτα, απλά πάς σε Public, Κωτσόβολο κλπ. που έχουν Normal τιμές σε επεκτάσεις...όπως είπα είναι συνήθως μέχρι 20% της αξίας της συσκευής για επιπλέον 3-4 χρόνια εγγύηση. 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μια χαρα ακρη βγαζεις απλα πρεπει να εισαι ενημερωμενος κατι που εν μερη ειναι λογικο εν ετη 2018. Εχω φιλο μου που του εβγαλε προβλημα Samsung 65αρα αξιας κοντα 2000 απο Mediamarkt και του εβγαλαν το λαδι μεχρι να του δωσουν αλλη.Μεχρι και ο υπευθυνος/υποδιευθυντης του καταστηματος ελεγε οτι να ναι δικαιολογιες,αλλα αν γνωριζεις τα δικαιωματα σου δεν σου κανει κανεις τιποτα. Απλα οι περισσοτεροι στην Ελλαδα ειναι(συγνωμη που θα το πω)ασχετοι οσον αφορα τα δικαιωματα τους.Τους λεει το καταστημα οτι εχει το Playstation 4 3μηνες εγγυηση θα το πιστεψουν ή δεν θα δωσουν σημασια. Ουτε στην Αμερικη που αναφερεις ηταν ολα μελι γαλα πιο παλια,απλα επειδη ειναι τεραστια η αγορα και πλεον δεν τους παιρνει να κανουν πολλα πολλα γιατι οι μηνυσεις πεφτουν βροχη,γιαυτο ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα. Φίλε μου ούτε να τσακώνομαι θέλω, ούτε να προσπαθώ να βρώ το δίκιο μου σε αυτονόητα πράγματα, ούτε να κάθομαι να μαθαίνω που και τι και να περιμένω και πολλές φορές 1 μήνα να μου αλλάξουν κάτι που δικαιούμαι, για αυτό παίρνω τις εχτρα εγγυήσεις του εκάστοτε καταστήματος....είπαμε ο καθένας έχει δική του άποψη.... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από karamela693
Lecter D Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται... Ας πει ότι θέλει η κάθε σονι, έχουμε 2 έτη εγγύηση. Εγώ αν πάθει κάτι σε αυτά τα 2 ετη θα το τραβήξω μέχρι εκεί που δεν πάει στο κατάστημα. Το ίδιο είχα κάνει με ένα iPhone και μου το επισκευάσαν το ίδιο επίσης με ένα xiaomi πρόσφατα που κάτι έπαθε στον 1 χρόνο και έναν μήνα και το γνωστό κατάστημα στην ομονοια έκανε τα στραβά μάτια μέχρι που έστειλα email καταγγελία και μετά με περνάν τηλέφωνο σαν πρώην που έμαθε ότι έπιασες τον τζοκερ για να τα βρούμε. Το κακό δεν είναι ότι δεν γνωρίζετε τα δικαιώματα σας το κακό είναι ότι χλευαζετε και αυτούς που τα διεκδικούν. 1
karamela693 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Lecter D είπε Δεν ξέρω τι λέτε αλλά οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται... Ας πει ότι θέλει η κάθε σονι, έχουμε 2 έτη εγγύηση. Εγώ αν πάθει κάτι σε αυτά τα 2 ετη θα το τραβήξω μέχρι εκεί που δεν πάει στο κατάστημα. Το ίδιο είχα κάνει με ένα iPhone και μου το επισκευάσαν το ίδιο επίσης με ένα xiaomi πρόσφατα που κάτι έπαθε στον 1 χρόνο και έναν μήνα και το γνωστό κατάστημα στην ομονοια έκανε τα στραβά μάτια μέχρι που έστειλα email καταγγελία και μετά με περνάν τηλέφωνο σαν πρώην που έμαθε ότι έπιασες τον τζοκερ για να τα βρούμε. Το κακό δεν είναι ότι δεν γνωρίζετε τα δικαιώματα σας το κακό είναι ότι χλευαζετε και αυτούς που τα διεκδικούν. Κάθε άλλο, καλά κάνεις και το κυνηγάς, απλά προσωπικά δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία, με κουράζει και μου φαίνεται και ψυχοφθόρο, αρκετά θέματα έχουμε καθημερινά όλοι μας, βάλε και ότι 2 χρόνια εγγύηση δεν μου αρκούν, τις περισσότερες φορές οι συσκευές μου παθαίνουν ζημιά στα 3+ χρόνια, εκει τι κάνω???...για αυτό και επιλέγω τις 5ετης εγγυήσεις και τέλος....είπαμε ο καθένας κρίνει και αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν απλά με τις 5ετης εγγυήσεις βρήκα την ησυχία μου τόσο απλά.
Lecter D Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, karamela693 είπε Κάθε άλλο, καλά κάνεις και το κυνηγάς, απλά προσωπικά δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία, με κουράζει και μου φαίνεται και ψυχοφθόρο, αρκετά θέματα έχουμε καθημερινά όλοι μας, βάλε και ότι 2 χρόνια εγγύηση δεν μου αρκούν, τις περισσότερες φορές οι συσκευές μου παθαίνουν ζημιά στα 3+ χρόνια, εκει τι κάνω???...για αυτό και επιλέγω τις 5ετης εγγυήσεις και τέλος....είπαμε ο καθένας κρίνει και αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν απλά με τις 5ετης εγγυήσεις βρήκα την ησυχία μου τόσο απλά. Δεν πήγαινε για σένα, δεν διαφωνώ κάπου με τα λεγόμενα σου, για 1 σελίδα πίσω πήγαινε. Και γω αν στο καταστήματα που το πήρα ήξερα ότι με 30 θα έχω 5 χρόνια εγγύηση θα το έκανα.
karamela693 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Lecter D είπε Δεν πήγαινε για σένα, δεν διαφωνώ κάπου με τα λεγόμενα σου, για 1 σελίδα πίσω πήγαινε. Και γω αν στο καταστήματα που το πήρα ήξερα ότι με 30 θα έχω 5 χρόνια εγγύηση θα το έκανα. Καλά ναι 100 ευρώ που είπε ο φίλος παραπάνω ούτε και εγώ θα τα έδινα, μην τρελαθούμε και τελείως!! Μέχρι 30-40 ευρώ αξίζει να δώσει κάποιος για επέκταση εγγύησης στο ps4, άλλα μέχρι εκεί
gRim Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μιας και λέτε πάντως για το slim και τη σκόνη να ξέρετε ότι το πάνω καπάκι βγαίνει πολύ εύκολα εάν θέλετε μια στο τόσο να το καθαρίζετε. 1
karamela693 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, gRim είπε Μιας και λέτε πάντως για το slim και τη σκόνη να ξέρετε ότι το πάνω καπάκι βγαίνει πολύ εύκολα εάν θέλετε μια στο τόσο να το καθαρίζετε. Α ωραία γιατί το δικό μου ήδη έχει μαζέψει κάμποση σκόνη και νιώθω ότι και ο ανεμιστήρας αρχίζει σιγά σιγά να κάνει παραπάνω θόρυβο...
postfire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, karamela693 είπε Α ωραία γιατί το δικό μου ήδη έχει μαζέψει κάμποση σκόνη και νιώθω ότι και ο ανεμιστήρας αρχίζει σιγά σιγά να κάνει παραπάνω θόρυβο... μακαρι να ηταν τοσο απλο ωστε να καθαριστει σωστα η ψυκτρα/ανεμιστηρας αλλα δεν ειναι Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από postfire
gRim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 17 minutes ago, postfire said: μακαρι να ηταν τοσο απλο ωστε να καθαριστει σωστα η ψυκτρα/ανεμιστηρας αλλα δεν ειναι Δυστυχώς για πρόσβαση στην ψύκτρα που ίσως είναι και το σημαντικότερο κομμάτι απαιτείται λύσιμο αλλά για ένα καθάρισμα μια στο τόσο πιστεύω καλή είναι και η λύση με το καπάκι και ότι καταφέρεις να καθαρίσεις. 1
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 EU Deal of the week: Hellblade:Senua's Sacrifice for 18,88 euros until 22/03
Προτεινόμενες αναρτήσεις