Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνωμη ολοι αυτοι που μας τα ειχαν "κανει τσουρεκια" με τα 2 χρονια πανευρωπαικης εγγυησης και αλλα τετοια μυθευματα που ειναι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν πας να κάνεις ιστορία στο μαγαζί οκ μπορεί και να το αναλάβουν, αλλά στη σόνυ δεν θα κάνεις ιστορία γιατί ο νόμος (ή οδηγία τι διάολο ήταν) μιλάει για τον πωλητή όχι τον αντιπρόσωπο

αν το κυνηγήσεις και έχεις όρεξη θα βρεις το δίκιο σου,  το θέμα είναι πόσοι θα το κάνουν.. τα περισσότερα μαγαζιά γενικά στο παίζουν κινέζοι και σου λένε πήγαινε αντιπροσωπεία, κάποια σου λένε θα τα αναλάβουμε όλα εμείς και για επιπλέον χρόνια, αλλά πλερώ!  και το κάνουν γιατί το κέρδος από τις επεκτάσεις είναι μεγάλο, στις κονσόλες που σου πουλάνε βγάζουν ψίχουλα

πιο πολλά θα κερδίσουν από το 30αρι που λέω πιο πάνω παρά από το 300αρι του ps4 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα δεν υπαρχει  κανενας νομος αλλα εγκειται στην διακρτικη ευχερεια του καταστηματος /πωλητη  η' στο κατα ποσο ειναι διατεθειμενος ο αλλος να  μανουριασει  η' ειναι αργοσχολος  .

Οχι το λεω αυτο γιατι καποιο εσκιζαν τα ρουχα τους  περι του αντιθετου .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αλλά στην ελλάδα είμαστε ο καθένας κάνει ο,τι γουστάρει

αν τα πράγματα δούλευαν όπως έπρεπε από την όποια κεντρική εξουσία δεν θα έπρεπε ο καθένας να μανουριάζει μόνος του.. θυμίζω ιταλία πχ που την έπεσαν στην apple και της είπαν αυτά τα ένα χρόνο εγγύηση και επέκταση για επιπλέον άλλου, αλλιώς δεν πουλάς εδώ

εμείς αποικία.. (δεν μιλάω για ηπα όπου ο ένας χρόνος εγγύηση είναι ανεκτός γενικά, αλλά για εε όπου υποτίθεται ότι όλα πρέπει να είναι 2) 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγγύηση έχεις δυστυχώς ένα χρόνο και αυτόν ακόμα άντε βγάλε άκρη με την Sony, θεωρώ ότι αν την δουλεύεις πολύ την κονσόλα είναι πιθανό ύστερα από 2-3 χρόνια να βγάλει κάποιο πρόβλημα, την έχω πατήσει σε αρκετές από τις κονσόλες μου και όχι μόνο εκει.
Προσωπικά πήρα το ps4 με 5ετη εγγύηση από κωτσόβολο με 40 ευρώ έχτρα, σου αλλάζουν με καινούρια ή επισκευάζουν την συσκευή σου άμεσα μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες αν κάτσει στραβή και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, βάλε που αν την πουλήσεις την συσκευή μετά από 2-3 χρόνια θα έχεις ακόμα εγγύηση και θα πιάσει πιο πολλά σαν μεταχειρισμένη. Δυστυχώς στην χώρα που ζούμε είναι μονόδρομος το συγκεκριμένο, θεωρώ ότι αξίζει να δώσεις τα 30-40 ευρώ παραπάνω και ξενοιάζεις...

Υ.Γ. Πριν χρόνια σε ps3 4 ετίας έβγαλε πρόβλημα το blue ray, το πήγα στον Κωτσόβολο (είχα 5ετή εγγύηση) και την επόμενη μέρα μου έδωσαν καινούρια συσκευή σφραγισμένη!! καθώς δεν επισκευαζόταν η δικιά μου!!

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ για αυτό δεν συμπαθώ τα δισκάκια πιστεύω ότι τα laser έχουν ημερομηνία λήξης.. τώρα αν χαλάσει κάνας σκληρός έχω spare τέτοιους 1TB και κάθονται θα κουμπώσω άμεσα έναν άλλον επάνω και τέλος..

από θέμα ζέστης τουλάχιστον το slim δεν μου φαίνεται ότι έχει θέμα, οπότε ελπίζω να πάει πολύ μακριά και γενικά έχω διαχρονικά την εντύπωση ότι οι μετέπειτα εκδόσεις έχουν λυμένα τα περισσότερα προβλήματά που μπορεί να εμφανίσουν οι αρχικές, με αυτό το σκεπτικό δεν έκανα επέκταση, αλλά και να έκανα στην προκειμένη περίπτωση δεν θα ήταν κακή ιδέα, γενικά οι κονσόλες ανέκαθεν ήταν ψευτοκατασκευές για να τις εμπιστεύεσαι για μεγαλο διάστημα και η χρήση τους είναι πολλές φορές αρκετά σκληρή για τα "κυβικά" τους.. δεν είχα ποτέ κονσόλα που δε χάλασε στο τέλος με εξαίρεση το ταλαίπωρό μου το snes.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι οπως το βλεπω εγω ακομη και η επεκταση εγγυησης ειναι πεταμενα λεφτα σε μια κονσολα να μου λεγες οτι πηρες πχ μια τηλεοραση των 2000 ευρω να το καταλαβω αλλα για 250 ευρω να βαλεις και αλλο καπελο το θεωρω περιττο.Αντε να αντεξει στην χειροτερη η κονσολα 1 χρονο η αν εισαι πολυ γκαντεμης να σου χαλασει λιγο μετα την ληξη της εγγυησης αυτο μπορει να συμβει και 5 χρονια αν εχεις παρει επεκταση και μπορει να εχεις δωσει κανα 100αρι για την επεκταση.δηλαδη να εχω προπληρωσει μιση κονσολα σε περιπτωση στραβης που μετα απο τοσα χρονια παιζει να εχει βγει η επομενη κονσολα η πολυ απλα να ειναι η ιδια κονσολα στην μιση τιμη.Εδω ο κολλητος μου εχει το ps3 απο οταν ητανε φοιτητης οταν πρωτοβγηκε η κονσολα και δεν εχει παθει το παραμικρο και μπορω να πω οτι την δουλευει σε σκονισμενο περιβαλλον γιατι δεν το εχει και πολυ με την καθαριοτητα οχι τραγικα πραγματα αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω.Ειναι να μην σου τυχει το σαπιο κομματι οποτε αν σας γυροφερνει γκαντεμια σε τετοια θεματα για μενα τοτε αγοραστε επεκταση αλλιως οσο ζησει και μην δινετε τσαμπα λεφτα σε κατι που μπορει να μην συμβει και ποσο μαλλον οταν μιλαμε για συσκευες οχι τρελης αξιας..Μονο τα λεφτα απο κλησεις που εχω φαει να βαλω καμια 10αρια ps4 pro θα επαιρνα μην πω και παραπανω οποτε το να πληρωσω μια φορα ενα κερατιατικο γιατι απλα ετυχε και χαλασε δεν μου λεει κατι.Ειναι πως το βλεπεις το θεμα.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

Ετσι οπως το βλεπω εγω ακομη και η επεκταση εγγυησης ειναι πεταμενα λεφτα σε μια κονσολα να μου λεγες οτι πηρες πχ μια τηλεοραση των 2000 ευρω να το καταλαβω αλλα για 250 ευρω να βαλεις και αλλο καπελο το θεωρω περιττο.Αντε να αντεξει στην χειροτερη η κονσολα 1 χρονο η αν εισαι πολυ γκαντεμης να σου χαλασει λιγο μετα την ληξη της εγγυησης αυτο μπορει να συμβει και 5 χρονια αν εχεις παρει επεκταση και μπορει να εχεις δωσει κανα 100αρι για την επεκταση.δηλαδη να εχω προπληρωσει μιση κονσολα σε περιπτωση στραβης που μετα απο τοσα χρονια παιζει να εχει βγει η επομενη κονσολα η πολυ απλα να ειναι η ιδια κονσολα στην μιση τιμη.Εδω ο κολλητος μου εχει το ps3 απο οταν ητανε φοιτητης οταν πρωτοβγηκε η κονσολα και δεν εχει παθει το παραμικρο και μπορω να πω οτι την δουλευει σε σκονισμενο περιβαλλον γιατι δεν το εχει και πολυ με την καθαριοτητα οχι τραγικα πραγματα αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω.Ειναι να μην σου τυχει το σαπιο κομματι οποτε αν σας γυροφερνει γκαντεμια σε τετοια θεματα για μενα τοτε αγοραστε επεκταση αλλιως οσο ζησει και μην δινετε τσαμπα λεφτα σε κατι που μπορει να μην συμβει και ποσο μαλλον οταν μιλαμε για συσκευες οχι τρελης αξιας..Μονο τα λεφτα απο κλησεις που εχω φαει να βαλω καμια 10αρια ps4 pro θα επαιρνα μην πω και παραπανω οποτε το να πληρωσω μια φορα ενα κερατιατικο γιατι που απλα ετυχε και χαλασε δεν μου λεει κατι.Ειναι πως το βλεπεις το θεμα.

Καλά εννοείται όπως το βλέπει κανείς, βέβαια η επέκταση δεν είναι 100 ευρώ άλλα 30-40 ευρώ και αν δώσεις την κονσόλα ύστερα από 2-3 χρόνια θα πάρεις ένα μέρος πίσω μιας και η κονσόλα θα έχει ακόμα εγγύηση, προσωπικά σχεδόν όλες μου οι κονσόλες τα έπαιξαν κάποια στιγμή (ειδικά τα drives), και το θεωρώ ψιλοδεδομένο ότι και το ps4 μου κάποια στιγμή θα τα παίξει ( Games, blue ray, netflix, youtube κλπ.). όλα αυτά σκίζουν την κονσόλα, σαφώς είναι και θέμα τύχης, άλλα προσωπικά σχεδόν σε όλες μου τις ηλεκτρονικές συσκευές παίρνω επέκταση εγγύησης....και την έχω αξιοποιήσει ουκ ολίγες φορές (από χαλασμένο στεγνωτήριο μέχρι τηλεόραση και φούρνο μικροκυμμάτων..)....βέβαια όλα είναι και θέμα άποψης άλλα και τύχη.

22 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ για αυτό δεν συμπαθώ τα δισκάκια πιστεύω ότι τα laser έχουν ημερομηνία λήξης.. τώρα αν χαλάσει κάνας σκληρός έχω spare τέτοιους 1TB και κάθονται θα κουμπώσω άμεσα έναν άλλον επάνω και τέλος..

από θέμα ζέστης τουλάχιστον το slim δεν μου φαίνεται ότι έχει θέμα, οπότε ελπίζω να πάει πολύ μακριά και γενικά έχω διαχρονικά την εντύπωση ότι οι μετέπειτα εκδόσεις έχουν λυμένα τα περισσότερα προβλήματά που μπορεί να εμφανίσουν οι αρχικές, με αυτό το σκεπτικό δεν έκανα επέκταση, αλλά και να έκανα στην προκειμένη περίπτωση δεν θα ήταν κακή ιδέα, γενικά οι κονσόλες ανέκαθεν ήταν ψευτοκατασκευές για να τις εμπιστεύεσαι για μεγαλο διάστημα και η χρήση τους είναι πολλές φορές αρκετά σκληρή για τα "κυβικά" τους.. δεν είχα ποτέ κονσόλα που δε χάλασε στο τέλος με εξαίρεση το ταλαίπωρό μου το snes.. 

Ετσι είναι, και σε μένα όλες σχεδόν οι κονσόλες τα έπαιξαν ύστερα από 2+ χρόνια χρήσης, οπότε με την έχτρα εγγύηση καλύπτεσαι, βέβαια είναι και καθαρά θέμα άποψης.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστός.. netflix βλέπω κι εγώ αρκετά από το ps4 (δεν έχω smart και πάλι καλά που έχω και αυτό να βλέπω και στη συγκεκριμένη τηλεόραση) , αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό το ζορίσει εξίσου με το gaming. βέβαια και μόνο τα ανεμιστηράκια που γυρνάνε είναι ώρες λειτουργίας και αυτά κάποτε θα χαλάσουν.. 

ο μεγάλος φόβος πάντως για μένα είναι η ζέστη, οσο  δεν έχουμε θέμα ζέστης είμαστε οκ και στο pc μου που όλα μπορώ και φροντίζω να είναι δροσερά δεν χαλάει ποτέ τίποτα

δηλαδή το πιο ακραίο μου παράδειγμα αποτυχίας που ήταν το 360, είχε ξεκάθαρο πρόβλημα το ότι ήταν ψησταριά δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσει πολύ αυτό το κακοσχεδιασμένο κατασκεύασμα που έκανε σαν ηλεκτρική σκούπα με το ανεμιστηράκι που πάσχιζε να το κρυώσει.. 

πλέον νομίζω ότι αυτά τα πράγματα τα προσέχουν πολύ περισσότερο, είναι και λιγότερο ενεργοβόρα τα τσιπ, άρα και πιο κρύα, άρα μπορεί να αντέξουν περισσότερο 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Ναι το ps4 slim δεν φαίνεται να ζεσταίνεται τόσο, και ούτε κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας, τώρα βέβαια ύστερα από 2-3 χρόνια καθημερινής χρήσης δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι...ο χρόνος θα δείξει!!! 

Δημοσ.
2 hours ago, Fotis13 said:

Συγγνωμη ολοι αυτοι που μας τα ειχαν "κανει τσουρεκια" με τα 2 χρονια πανευρωπαικης εγγυησης και αλλα τετοια μυθευματα που ειναι ?

Ακόμα επιμένουν...και η πλάκα είναι ότι συνεχίζουν και ποστάρουν link τα οποία αναφέρουν άλλα από αυτά που ισχυρίζονται μόνο και μόνο επειδή κάπου γίνεται αναφορά για 24 μήνες εγγύησης αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν/καταλάβουν υπό ποιες προϋποθέσεις...

Δημοσ.

σίγουρα χωρίς εμπειρία πίσω μας ο,τι και να πούμε θα είναι μαντεψιά, αλλά η μαντεψιά μου είναι ότι θα τα πάει καλά

βέβαια δεν ξέρω τι θα γινόταν αν μέσα μάζευε πολλή σκόνη και γινόταν φλοκάτη, δεν έχω ψάξει να δω αν μαζεύεται χαμός και αν θέλει κάποια στιγμή άνοιγμα για ξεσκόνισμα, ελπίζω πώς όχι γιατί δεν ψήνομαι 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gRim είπε

Ακόμα επιμένουν...και η πλάκα είναι ότι συνεχίζουν και ποστάρουν link τα οποία αναφέρουν άλλα από αυτά που ισχυρίζονται μόνο και μόνο επειδή κάπου γίνεται αναφορά για 24 μήνες εγγύησης αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν/καταλάβουν υπό ποιες προϋποθέσεις...

Από προσωπική εμπειρία μην μπλέξεις με την Sony, σε psvita που μου χάλασε η οθόνη μέσα σε 3 μήνες το πήγα στην Sony, και πέρα ότι μόνο ξύλο που δεν παίξαμε για να πειστούν ότι δεν το έριξα κάτω εγώ, το πήραν για επισκευή και μου το επέστρεψαν πίσω ύστερα από 1 μήνα!!! με γρατζουνιές και προβληματικό μοχλό......και έχω και άλλα πολλά τέτοια προσωπικά παραδείγματα σε διάφορα άλλα ηλεκτρονικά.....για αυτό επιλέγω έχτρα εγγύηση του εκάστοτε καταστήματος και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Καλά εννοείται όπως το βλέπει κανείς, βέβαια η επέκταση δεν είναι 100 ευρώ άλλα 30-40 ευρώ και αν δώσεις την κονσόλα ύστερα από 2-3 χρόνια θα πάρεις ένα μέρος πίσω μιας και η κονσόλα θα έχει ακόμα εγγύηση, προσωπικά σχεδόν όλες μου οι κονσόλες τα έπαιξαν κάποια στιγμή (ειδικά τα drives), και το θεωρώ ψιλοδεδομένο ότι και το ps4 μου κάποια στιγμή θα τα παίξει ( Games, blue ray, netflix, youtube κλπ.). όλα αυτά σκίζουν την κονσόλα, σαφώς είναι και θέμα τύχης, άλλα προσωπικά σχεδόν σε όλες μου τις ηλεκτρονικές συσκευές παίρνω επέκταση εγγύησης....και την έχω αξιοποιήσει ουκ ολίγες φορές (από χαλασμένο στεγνωτήριο μέχρι τηλεόραση και φούρνο μικροκυμμάτων..)....βέβαια όλα είναι και θέμα άποψης άλλα και τύχη.

Αν μιλας μονο για 1-2 χρονια επεκταση τοτε ενταξει παλευεται η κατασταση και σε αυτα τα χρηματα αλλα για 4 οταν ρωτησα ητανε κοντα στο 100αρικο αν θυμαμαι καλα σε γνωστες αλυσιδες.Αλλα δεν θεωρω οτι μια κονσολα θα τα παιξει σε 2-3 χρονια με σωστη χρηση με οτι συνεπαγεται με αυτο.εκτος αν ητανε εξαρχης ελαττωματικο κομματι που εκει απλα ειναι θεμα χρονου ποτε θα το δειξει.Εγω παντως θα το σκεφτομουν σοβαρα για επεκταση σε κατι που εχει μεγαλη αξια αλλιως σε τετοια πραγματα αν κατσει στραβη προτιμω να τα αντικαθιστω ειτε με το επομενο μοντελο αν υπαρχει στην αγορα η απλα με καινουργιο και οχι με επισκευες και πατεντες και μετα να κανω το σταυρο μου μη μου χαλασει κ αυτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...