Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης κάθε μήνα έχει 2-3 παιχνίδια με το ps plus, τα οποία μπορείς να τα παίζεις αρκεί να έχεις ενεργό το plus. 

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επίσημα η τιμή του είναι στα 60 πλέον, αλλά από τότε που το πήγαν τόσο έχουν βάλει 2 φορές έκπτωση στα 45

η πιο χαμηλή τιμή που έχει τύχει είναι λίγο καιρό πριν το πάνε στα 60 (που είχε 50) όπου το έβαλαν στα 35, εκεί όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε

EDIT 

μέχρι τις 23 αυτού του μήνα τρέχει η προσφορά για 45€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ κρατήθηκα και πήρα μόλις ένα, βλακεια μου αλλά δεν είχα προβλέψει το 60αρι.. τελοσπάντων προς το καλοκαίρι που θα λήξει μόλις ξαναβάλουν 45αρι θα πάρω, 60αρι φυσικά και όχι.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η σόνυ δίνει 1 και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα.. (γιατί αν πιάσουμε νομοθεσίες κτλ, αυτές πιάνουν τον πωλητή και όχι τον αντιπρόσωπο) 

από κει και πέρα κάποια μεγάλα μαγαζιά θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν 3ετή δική τους εγγύηση που ίσως φανεί δελεαστικό.. εγώ δεν πήρα επέκταση, αλλά δεν βρίσκω παράλογο να πάρει κάποιος 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Η κονσόλα καλύπτεται από 1 η 2 χρονια εγγυησης ρε παιδια? Βλεπω καποια μαγαζια που λενε για 1 χρονο.

1χρονο εγγυηση και αυτο βλεπω εφαρμοζεται και σε αρκετες χωρες του εξωτερικου περαν της Ελλαδας.

Δημοσ.

Οκ καταλαβα,απλως μου εκανε εντυπωση γιατι νομιζα ότι όλα τα ηλεκτρονικα καλύπτονται από 2 ετη εκτος από αναλωσιμα όπως μπαταριες ακουστικα κτλπ που είναι 6μηνα. Και το ειδα σε μια αλυσιδα καταστημάτων ότι είναι 1ετος και νομιζα ότι ψαχνουν για χαζους.

18 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ δεν πήρα επέκταση, αλλά δεν βρίσκω παράλογο να πάρει κάποιος 

ποσο παει περιπου ξερεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάτσε θα ρωτήσω ένα φίλο που πήρε από κώτσο και έναν άλλον που δουλεύει πάμπλικ να μου πουν τιμές

edit

30αρι στο public

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, logistoulis είπε

κάτσε θα ρωτήσω ένα φίλο που πήρε από κώτσο και έναν άλλον που δουλεύει πάμπλικ να μου πουν τιμές

edit

30αρι στο public

Ειναι διαφορετικες οι τιμες στις επεκτασεις εγγυησεων επειδη ειναι μια υπηρεσια διαφορετικη/ξεχωριστη που την προσφερει αποκλειστικα ο καθε πωλητης/καταστημα αρα οι τιμες(και πιθανως η διαρκεια αλλα και το τι καλυπτει ο καθενας)να διαφερουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι προφανώς, αλλά όταν επίσημα έχεις έναν χρόνο το σκέφτεσαι γιατί συνήθως με πρήζουν για πράγματα που δεν έχει νόημα και δεν με ενδιαφέρει οπότε και απορρίπτω  τις επεκτάσεις πριν καν τελειώσουν την πρότασή τους

και μια φορά που είχα πάρει για ένα λάπτοπ δεν χρειάστηκε να τη χρησιμοποιήσω κιόλας, γιατί καλό θα ήταν να ξέρουμε και το επίπεδο της εξυπηρέτησης.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

απλως τωρα που ειδα ότι είναι 1 χρονο η επισημη εγγυηση σημαινει αυτόματα ότι ξεχναω τα μεταχειρησμενα. ΓΙατι νομιζω ότι κομματια που πουλιούνται και το εχει ο άλλος ένα 6μηνο ας πουμε θα εχει 1μιση χρονο εγγυηση ακομα όχι μολις 6 μηνες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...