gkagg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Από το Store το κατέβασα. Αυτό που κοστίζει 9.99€.
morgoth_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Όντως το Knowledge is power είναι αρκετά καλό αλλά δεν έχει ούτε τα μισά καλούδια του Buzz.. Ελπίζω να βγάλουν τίποτα έξτρα γιατί είναι κρίμα να λέγεται διάδοχος του .. 1
gkagg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Παιζεις μεσω κινητου?Απο το playlink? Αποκλειστικά και μόνο με Mobile App μέσω PlayLink. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.knowledge Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από gkagg 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μετα από καιρο και πολύ εσωτερικη συγκρουση μεσα μου για το αν αξιζει κατεληξα ότι θα αγορασω ένα PS4 ακομα και τωρα που μπορει σε 2-3 χρονια να εχουμε το καινουριο γιατι είναι παρα πολλα τα παιχνίδια που δεν εχω παιξει και θελω μιας και ειχα σταματησει πριν πολλα πολλα χρονια στο PS2... Δεν με ενδιαφερουν τοσο οι επιδοσεις κτλπ απλα με νοιαζει να παιξω παιχνίδια όπως Last of us,Uncharted,Horizon και αλλα συν τα καινουρια που βγαινουν και ενας από τους λογους που πειστηκα είναι η μεγαλη υποστηριξη που βλεπω να εχει το Ps4.Οποτε όπως καταλαβαίνεται δεν με ενδιαφερει το Pro συν ότι θα μπει στο TV-monitor του υπολογιστη στα 1080p οποτε η διαφορα δεν είναι τοση για να παω στο Pro. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξης: Αξιζει τοσο πολύ το 1tb η και τα 500 μια χαρα είναι για να εχεις 5-6 παιχνίδια μεσα?Επισης το Slim υπερτερει σε κατι του Ps4 C/D chassis?Επισης τι παιζει με τις διαφορες των C/D? Να διευκρυνισω ότι κοιταω και μεταχειρησμενα και πιο πολύ για αυτό ρωταω εδώ τι πρεπει να προσεξω. Απλα να σημειωσω ότι κοιταω αυτά που εχουν υπολοιπο εγγυησης και αποδειξη.ΕΠισης βλεπω καποια στα 250 ευρο και τα θεωρω κακια τιμη μιας και με 270 παιρνεις καινουριο. Εγω είμαι τοσο κουτος η ολοι στις αγγελιες ψαχνουν χαζους? Περιμένω να με διαφωτίσετε επι του θεματος.Και αν κανεις πουλαει από εδώ ας στειλει κανα pm. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 1
karamela693 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 3:41 ΜΜ, vrwmiaris είπε Τα επίσημα μόνο και κάτι turtle από ότι θυμάμαι. Bt headset δεν δέχεται,30 ζευγάρια δοκίμασα Προσωπικά έχω τα επίσημα ακουστικά της Sony (75 ευρώ), μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει, πολύ καλός ήχος, ελαφριά, δεν κουράζουν καθόλου, 3d ήχος που σε βάζει στο παιχνίδι, έτοιμα presets ανάλογα το παιχνίδι, εύκολη ασύρματη σύνδεση...τι άλλο να ζητήσεις με 75 ευρώ, τα έχω πάνω από 1,5 χρόνο τα έχω λειώσει και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με την ποιότητα κατασκευής, ούτε με την μπαταρία......αν θέλει κάποιος ακουστικά για gaming στο ps4 δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξει κάτι άλλο, αν έπρεπε να γκρινιάξω για κάτι είναι για το μπάσο τους που το ήθελα πιο δυνατό, μέχρι εκει....για μένα day one αγορά για κάποιον που αγοράζει ps4...
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλησπέρα, μετα από καιρο και πολύ εσωτερικη συγκρουση μεσα μου για το αν αξιζει κατεληξα ότι θα αγορασω ένα PS4 ακομα και τωρα που μπορει σε 2-3 χρονια να εχουμε το καινουριο γιατι είναι παρα πολλα τα παιχνίδια που δεν εχω παιξει και θελω μιας και ειχα σταματησει πριν πολλα πολλα χρονια στο PS2... Δεν με ενδιαφερουν τοσο οι επιδοσεις κτλπ απλα με νοιαζει να παιξω παιχνίδια όπως Last of us,Uncharted,Horizon και αλλα συν τα καινουρια που βγαινουν και ενας από τους λογους που πειστηκα είναι η μεγαλη υποστηριξη που βλεπω να εχει το Ps4.Οποτε όπως καταλαβαίνεται δεν με ενδιαφερει το Pro συν ότι θα μπει στο TV-monitor του υπολογιστη στα 1080p οποτε η διαφορα δεν είναι τοση για να παω στο Pro. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξης: Αξιζει τοσο πολύ το 1tb η και τα 500 μια χαρα είναι για να εχεις 5-6 παιχνίδια μεσα?Επισης το Slim υπερτερει σε κατι του Ps4 C/D chassis?Επισης τι παιζει με τις διαφορες των C/D? Να διευκρυνισω ότι κοιταω και μεταχειρησμενα και πιο πολύ για αυτό ρωταω εδώ τι πρεπει να προσεξω. Απλα να σημειωσω ότι κοιταω αυτά που εχουν υπολοιπο εγγυησης και αποδειξη.ΕΠισης βλεπω καποια στα 250 ευρο και τα θεωρω κακια τιμη μιας και με 270 παιρνεις καινουριο. Εγω είμαι τοσο κουτος η ολοι στις αγγελιες ψαχνουν χαζους? Περιμένω να με διαφωτίσετε επι του θεματος.Και αν κανεις πουλαει από εδώ ας στειλει κανα pm. Αν κοιτας ps4 με εγγυηση τοτε αναγκαστικα ψαχνεις για slim. Οσο για τον χωρο αξιζει το 1tb αρκει να μην εχει μεγαλη χρηματικη διαφορα απο το 500ρι(γιατι αν εχει τοτε καλυτερα αγορασε ξεχωριστα ενα και βαλτον εσυ ή αλλιως συνδεεις εξωτερικο σκληρο δισκο αν εχεις και εισαι αρχοντας). Οσο για το τελευταιο που γραφεις περι τιμης σε σχεση με καινουργια ναι προφανως και ψαχνουν για χαζους.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν κοιτας ps4 με εγγυηση τοτε αναγκαστικα ψαχνεις για slim. Ναι λογικο αυτό, οσον αφορα για τα παιχνίδια που δινουν καποιοι μαζι με την κονσολα. Παιζουν κανονικα ετσι?Δεν γινονται με καποιον τροπο bind ας πουμε στο Account τους και όταν κανω εγω το δικο μου νέο account θα μου πει ας πουμε ότι δεν μπορω γιατι τα εχει άλλος?Επισης επειδή μπορει ο άλλος να μην ξερει,ποια είναι η διαδικασια για να κανεις ένα σωστο "format" και να είναι όπως γεννηθηκε το Ps4?
logistoulis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξης: Αξιζει τοσο πολύ το 1tb η και τα 500 μια χαρα είναι για να εχεις 5-6 παιχνίδια μεσα?Επισης το Slim υπερτερει σε κατι του Ps4 C/D chassis? το slim υπετερεί σε κατανάλωση, θόρυβο και προφανώς όγκο το αρχικό ps4 υπερτερεί στο ότι έχει optical για τον ήχο, αν κάτι τέτοιο δεν σε ενδιαφέρει και θα βασιστείς στο hdmi και ο,τι ήχο δίνει στη οθόνη απλά αδιαφορείς τώρα για το 1TB vs 500GB δεν θα έλεγα ότι δεν τη παλεύεις με 500, μια χαρά την παλεύεις (ειδικά αν έχεις και καλό internet και δεν σε πολυνοιάζει να ξανακατεβάσεις τα ψηφιακά), αλλά για την μικρή γενικά χρηματική διαφορά αξίζει το 1ΤΒ να μην ασχοληθείς αν θες να το γεμίσεις επίσης θυμίζω ότι πλέον μπορείς να παίξεις και με εξωτερικούς σκληρούς μέσω του usb που λογικά δεν θα έχει ιδιαίτερη διαφορά σε ταχύτητα από ότι το sata 2 , απλά θα πρέπει ο συγκεκριμένος σκληρός να γίνει format στο filesystem του ps4 και να χρησιμοποιείται μόνο από αυτό (επίσης μπορείς και να αλλάξεις εύκολα εσωτερικό, αλλά πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία τελικά θα κόστιζε παραπάνω από το να έπαιρνες από την αρχή το 1TB, αξίζει μόνο αν θες να κάνεις κάτι τρελό του στυλ 2TB ή φυσικά ssd, αλλά ένας μεγάλος ssd μπορεί να κάνει όσο και η κονσόλα.. ) 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ναι λογικο αυτό, οσον αφορα για τα παιχνίδια που δινουν καποιοι μαζι με την κονσολα. Παιζουν κανονικα ετσι?Δεν γινονται με καποιον τροπο bind ας πουμε στο Account τους και όταν κανω εγω το δικο μου νέο account θα μου πει ας πουμε ότι δεν μπορω γιατι τα εχει άλλος?Επισης επειδή μπορει ο άλλος να μην ξερει,ποια είναι η διαδικασια για να κανεις ένα σωστο "format" και να είναι όπως γεννηθηκε το Ps4? τα ψηφιακά φυσικά και πάνε πακέτο με το account τους, αν είναι θα πρέπει να σου δώσουν κωδικούς και λοιπά και να πάψουν να χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο λογαριασμό διαφορετικά γίνεται με αλχημείες να τα έχετε και οι 2 αλλά δεν θα κάτσεις να κάνεις κάτι τέτοιο με έναν τελείως άγνωστο 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε διαφορετικά γίνεται με αλχημείες να τα έχετε και οι 2 αλλά δεν θα κάτσεις να κάνεις κάτι τέτοιο με έναν τελείως άγνωστο καλα αυτό δεν το συζηταω καν. Εννοείται. Οσο για τα ψηφιακακατι δεν καταλαβα καλα μαλλον. Αυτος που εχει αγορασει ψηφιακα παιχνίδια και τα εχει στο Ps του όταν αφαιρεσαι τον λογαριασμο του από την κονσολα αυτόματα δεν αφαιρούνται και τα ψηφιακα?και όταν μπω εγω στο ps4 και κανω νέο λογαριασμο δεν θα είναι αδεια η κονσολα?
logistoulis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι αν αφαιρέσει τον λογαρισμό του από την κονσόλα δεν θα έχεις πρόσβαση στα παιχνίδια του τα φυσικά παιχνίδια πάντως δεν δένονται με λογαριασμό όπως όλα σχεδόν πλέον στο pc για αυτό και στις κονσόλες παίζει ακόμα η μεταπώληση που μπορεί να σου βγει τελικά πιο φθηνά απο τα pc ( επίσης η σονυ κάνει διαρκώς φοβερές εκπτώσεις στα ψηφιακά της, τιμές επιπέδου κλειδάδικων ώρες ώρες, γενικά ένα χρόνο τώρα βλέπω πιο ωραίες εκπτώσεις από steam αν θες να μεινουμε στα "επίσημα" ) και γενικότερα έχω αναθεωρήσει αρκετά ως προς το πόσο ακριβό είναι τελικά το console gaming.. δεν είναι αν κινείσαι ψύχραιμα και έξυπνα Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από logistoulis
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε καλα αυτό δεν το συζηταω καν. Εννοείται. Οσο για τα ψηφιακακατι δεν καταλαβα καλα μαλλον. Αυτος που εχει αγορασει ψηφιακα παιχνίδια και τα εχει στο Ps του όταν αφαιρεσαι τον λογαριασμο του από την κονσολα αυτόματα δεν αφαιρούνται και τα ψηφιακα?και όταν μπω εγω στο ps4 και κανω νέο λογαριασμο δεν θα είναι αδεια η κονσολα? Για να μην μπλεξεις επειδη πολλα εχουν γινει με τα ψηφιακα παιχνιδια και λογαριασμους ή αγορασε σκετη την κονσολα ή με κουτατα παιχνιδια. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Γενικα την αγορα μεταχειρησμενου δεν την πολυσκέφτομαι.Θα εναι λυση ανάγκης και αν κατι αξιζει,το να μου δινει ο άλλος slim500αρι με fifa 18,pro 18 nba2k 300 ευρο η και 250 δεν με συγκινει. Αυτά τα παιζω και στο PC.Απλα το συζηταω γιατι είναι η περιπτωση που χρηζει πιο πολύ συζητησης ενώ το καινουριο λεω το παιρνω και τελος. Το πολύ πολύ να ρωτησω μετα πιο παιχνιδι ν παρω πρωτα το Horizon η το LOU...Το budget μου είναι στα 250 ευρο περιπου που θα ηθελα να διαθεσω αυτή την στιγμη. Οποτε σκεφτομουν για το 500αρι slim και ένα 50αρι η 12μηνη και ένα παιχνιδι 50-60 ευρο εκτος αν βρω κανα μεταχειρησμενο κουτατο να μου βγει ολο το πακετο καμια 350αρια.
logistoulis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γενικα την αγορα μεταχειρησμενου δεν την πολυσκέφτομαι.Θα εναι λυση ανάγκης και αν κατι αξιζει,το να μου δινει ο άλλος slim500αρι με fifa 18,pro 18 nba2k 300 ευρο η και 250 δεν με συγκινει. Αυτά τα παιζω και στο PC.Απλα το συζηταω γιατι είναι η περιπτωση που χρηζει πιο πολύ συζητησης ενώ το καινουριο λεω το παιρνω και τελος. Το πολύ πολύ να ρωτησω μετα πιο παιχνιδι ν παρω πρωτα το Horizon η το LOU...Το budget μου είναι στα 250 ευρο περιπου που θα ηθελα να διαθεσω αυτή την στιγμη. Οποτε σκεφτομουν για το 500αρι slim και ένα 50αρι η 12μηνη και ένα παιχνιδι 50-60 ευρο εκτος αν βρω κανα μεταχειρησμενο κουτατο να μου βγει ολο το πακετο καμια 350αρια. last of us έχει 16€ αυτή τη στιγμή στο store (αν έχεις συνδρομή plus, χωρίς συνδρομη δε μπορώ να δω αλλά λογικά κάνα 20αρι) και το horizon έχει 20€ (ασχέτου συνδρομής) μην τρελαίνεσαι με τα παιχνίδια, έχει εκπτώσεις κάθε λίγο και λιγάκι, η αρχική αγορά hw είναι το θέμα παιχνίδια θα μαζεύεις πιο πολλά από όσα προλαβαίνεις να παίξεις.. ακόμα και σχετικά νέους τίτλους μπορείς να τους δεις σε σύντομο διάστημα να παίζουν στο 35αρι (για μερικές μέρες όχι μόνιμη πτώση τιμής, αυτές αργούνε όπως είναι φυσικό).. ή στην τελική αν δε θες να τους κρατήσεις τους αγοράζεις κουτάτους και βγαίνεις να τους πουλήσεις άμεσα με μικρή χασούρα και day one αγορες ακόμα.. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από logistoulis
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Οποτε σκεφτομουν για το 500αρι slim και ένα 50αρι η 12μηνη και ένα παιχνιδι 50-60 ευρο εκτος αν βρω κανα μεταχειρησμενο κουτατο να μου βγει ολο το πακετο καμια 350αρια. Ξεκινα τοτε να κοιτας απο τωρα στο store ή κουτατα για τα exclusive που θες στις αλυσιδες. Ηδη αυτες τις μερες τρεχουν και προσφορες ειτε στο store ειτε στα καταστηματα αρα προσπαθησε να επωφεληθεις Με αγγελιες σε τετοιες τιμες (δηλαδη απο 30ευρω και κατω) μην μπαινεις καν στον κοπο να κοιτας γιατι τις περισσοτερες φορες βγαινουν 5ευρω φθηνοτερα και δεν αξιζει μονο και μονο την ταλαιπωρια/βενζινες/χρονο. Το Horizon υποψη παντως οτι ειναι ακριβοτερο απο το last of us μιας και εχει και dlc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις