stelios18120 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μετά την 5.50 έκδοση και έβαλα και την δυνατότητα για οθόνες fhd να παίζουν καλύτερα,όντως έχει Βελτιωθεί αισθητά έτσι όπως το είδα εχθές που έπαιξα bloοdborne και pes2018
Lecter D Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα. Πήγα χθες βράδυ να συνδέσω τα ασύρματα ακουστικά και δεν τα δέχεται το ps4 (;;;;) Με λίγο search είδα ότι το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα αλλά στις λύσεις που δίναν δεν δούλεψε. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;
vrwmiaris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Lecter D είπε Καλησπέρα. Πήγα χθες βράδυ να συνδέσω τα ασύρματα ακουστικά και δεν τα δέχεται το ps4 (;;;;) Με λίγο search είδα ότι το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα αλλά στις λύσεις που δίναν δεν δούλεψε. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Τα επίσημα μόνο και κάτι turtle από ότι θυμάμαι. Bt headset δεν δέχεται,30 ζευγάρια δοκίμασα
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Lecter D είπε Καλησπέρα. Πήγα χθες βράδυ να συνδέσω τα ασύρματα ακουστικά και δεν τα δέχεται το ps4 (;;;;) Με λίγο search είδα ότι το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα αλλά στις λύσεις που δίναν δεν δούλεψε. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Μόνο συγκεκριμένα μοντέλα. Και στο WiiU είναι το ίδιο σκηνικό αλλά με ακόμη μικρότερη γκάμα επιλογής.
Lecter D Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Τι νταβατζιλικια είναι αυτά ρε παιδιά, απίστευτο... Πάλι καλά σύνδεσα τα ακουστικά με καλώδιο στο χειριστήριο.
kostiger Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Αν δεν στηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει που λεγαν και οι παλιοι..
Lecter D Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Η ειρωνεία είναι ότι τα πήρα για την τηλεόραση, την οποία αγόρασα πέρσι, και ανακάλυψα ότι δεν είχε Bluetooth .......... Και λέω οκ θα τα χρησιμοποιησω στο ps4, και τρώω και την 2η φόλα.
kostiger Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Γκινια ειχες, αλλά και μια ερευνα θα σε ειχε σωσει απο περιττα εξοδα.. 1
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Lecter D είπε Η ειρωνεία είναι ότι τα πήρα για την τηλεόραση, την οποία αγόρασα πέρσι, και ανακάλυψα ότι δεν είχε Bluetooth .......... Και λέω οκ θα τα χρησιμοποιησω στο ps4, και τρώω και την 2η φόλα. Μα καλά είναι δυνατόν να αγοράσεις ασύρματα ακουστικά για την τηλεόραση χωρίς να ελέγξεις πρώτα αν η τηλεόραση έχει Bluetooth; 1
Daredevil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Lecter D είπε Η ειρωνεία είναι ότι τα πήρα για την τηλεόραση, την οποία αγόρασα πέρσι, και ανακάλυψα ότι δεν είχε Bluetooth .......... Και λέω οκ θα τα χρησιμοποιησω στο ps4, και τρώω και την 2η φόλα. Δοκίμασε κάτι τέτοιο https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-BR2-Bluetooth-V4_1-aptX-Music-Receiver-Transmitter-3_5mm-AUX-Audio-2-in-1-Adapter-p-1267493.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN 1
Lecter D Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Μα καλά είναι δυνατόν να αγοράσεις ασύρματα ακουστικά για την τηλεόραση χωρίς να ελέγξεις πρώτα αν η τηλεόραση έχει Bluetooth; Όταν δίνεις 800ε για tv το θεωρείς λιγάκι δεδομένο ότι εν έτη 2016 που βγήκε το μοντέλο θα παρέχει bt ... Μπαίνοντας και στο φόρουμ για την TV την είχαν πατήσει άλλοι τόσοι. Τα ακουστικά δεν πάνε χαμένα βέβαια αλλά μια ξενερα την έφαγα. @Daredevil θα το δοκιμάσω ευχαριστώ.
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, shodan είπε Καλημέρα. Το ίδιο έπαθα και εγώ αρχές του χρόνου και να φανταστείς δεν υπήρχε καν το μοντέλο της τηλεόρασης μου (55ΧΕ9005). Μίλησα με τη Sony στο 2111988791, κάνανε κάποιες ενέργειες από μέρους τους αλλά και πάλι δε μπορούσα να ενεργοποιήσω το 2fa. Έπειτα μου στείλανε το παρακάτω: Ακολούθησα τα βήματα και πλέον έχω ενεργοποιήσει την έξτρα ασφάλεια. Στην ουσία κλείνεις το λογαριασμό στο mysony και αν θέλεις ανοίγεις άλλον με διαφορετικό email. Thanks! Θα το δοκιμάσω. Και εγώ την 55XE9005 πήγα να κάνω register
kiko33gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Στις 9/3/2018 στις 6:48 ΠΜ, gkagg είπε Επιβεβαιώνω ότι το Knowledge Is Power είναι πλήρως εξελληνισμένο. Αρκετά διασκεδαστικό, αλλά η ποιότητα και η ποικιλία των ερωτήσεων, απέχουν παρασάγγας από το αγαπημένο Buzz! Επίσης, δεν παρατήρησα και παραλλαγές στα παιχνίδια (όπως είχε το Buzz - εκτός αν μου διέφυγαν). Φίλε μου το πήρες από το store ή κουτάτο; Ενδιαφέρομαι και εγώ τώρα που είναι σε έκπτωση, αλλά μόνο αν έχει ελληνικά.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Για το ψηφιακό μιλούσαν σε τα προηγούμενα μηνύματα οπότε λογικά το πήρε από το store. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις