panther_512 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρίν λίγες μέρες, καθότι ήθελα να κάνω register την SONY TV μου, ένωσα το profile του My Sony με το λογαριασμό του PS4. Και τσούπ! Χάθηκε πλέον το 2FA από το PS Network, διότι δεν είναι συμβατό με το My Sony. Τώρα τί κάνουμε? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από panther_512
ten-ten Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ωραίο το supersampling στο νέο firmware αν και χάνω κάποια fps σε μερικά παιχνίδια.
Vapir Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2018 στις 10:03 ΜΜ, RedAlert539 είπε Θα σου πρότεινα σε αυτά τα λεφτά να τσεκάρεις και το slim. Είναι πιο καινούργιο μοντέλο από οποιοδήποτε chassis και είναι και πιο βολικό. τελικά πήρα αυτό απο ένα παιδί. Αγορασμένο πριν 3 μήνες με έξτρα εγγύηση απο τη δική του κ απ τα public (+3 χρόνια) στα 250 και πούλησα το fifa γιατι δεν παίζω η κονσόλα(controller κλπ) ήταν στην κυριολεξία αχρησιμοποίητη , με τις ζελατίνες κλπ και μύριζε καινούριο. Οπότε 1tb e chassis κ ειμαι κομπλέ. Για pro δεν το έβλεπα ούτε ήθελα να πάω ψηλά σε τιμή , πήρα κ μια συνδρομή 1 χρόνου στα 45 κ βλέπουμε. τώρα έβαλα να κατεβαίνει το bloodborne κ συνιδιτοποίησα πόσο αργή σύνδεση έχω.χαχα Όταν λέει πως μπορώ να παίξω σε x ώρες κ πως θα έχει ολοκληρωθεί σε ψ ώρες τι σημαίνει? θα παίξω κανονικά σήμερα ή πρέπει να περιμένω αύριο πρωί? Κανένα tip για να αυξήσω το download speed? νομίζω χάνει κανα 200-300ρι kb/s απ ότι πιάνει στο steam όταν κατεβάζω απ το pc , αντί για 1mb/s πρέπει να κατεβάζει με 700-800kb/s και ας το έχω στη 2ρη θύρα ethernet χωρίς να κατεβάζω στο pc επίσης θέλω αν γίνεται να μου προτείνεται κάποιο καλό game απ τα free και απο που αγοράζεται συνήθως παιχνίδια σε καλή τιμή , βρήκα το MH WORLD απο Ελληνικό μαγαζί 50 κ στο store έχει 70!! Ο_Ο Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Vapir
Πανος999 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 53 λεπτά πριν, Vapir είπε τελικά πήρα αυτό απο ένα παιδί. Αγορασμένο πριν 3 μήνες με έξτρα εγγύηση απο τη δική του κ απ τα public (+3 χρόνια) στα 250 και πούλησα το fifa γιατι δεν παίζω η κονσόλα(controller κλπ) ήταν στην κυριολεξία αχρησιμοποίητη , με τις ζελατίνες κλπ και μύριζε καινούριο. Οπότε 1tb e chassis κ ειμαι κομπλέ. Για pro δεν το έβλεπα ούτε ήθελα να πάω ψηλά σε τιμή , πήρα κ μια συνδρομή 1 χρόνου στα 45 κ βλέπουμε. τώρα έβαλα να κατεβαίνει το bloodborne κ συνιδιτοποίησα πόσο αργή σύνδεση έχω.χαχα Όταν λέει πως μπορώ να παίξω σε x ώρες κ πως θα έχει ολοκληρωθεί σε ψ ώρες τι σημαίνει? θα παίξω κανονικά σήμερα ή πρέπει να περιμένω αύριο πρωί? Κανένα tip για να αυξήσω το download speed? νομίζω χάνει κανα 200-300ρι kb/s απ ότι πιάνει στο steam όταν κατεβάζω απ το pc , αντί για 1mb/s πρέπει να κατεβάζει με 700-800kb/s και ας το έχω στη 2ρη θύρα ethernet χωρίς να κατεβάζω στο pc επίσης θέλω αν γίνεται να μου προτείνεται κάποιο καλό game απ τα free και απο που αγοράζεται συνήθως παιχνίδια σε καλή τιμή , βρήκα το MH WORLD απο Ελληνικό μαγαζί 50 κ στο store έχει 70!! Ο_Ο Για την πρωτη απορια σου, σημαινει οτι θα μπορεις να παιξεις σε χ ωρες αλλα οχι online.. Πρεπει να μπει κ το τελευταιο update για να παιξεις με τις online επιλογες του καθε παιχνιδιου.. Ν αυξησεις την ταχυτητα δν γινεται απ οσο ξερω εκτος κ αν αλλαξεις παροχο.. Μαγαζια υπαρχουν πολλα, μπορεις να βρεις μεσω σκρουτζ κ ποιο σε βολευει να πας.. Απο store να παιρνεις μονο στις προσφορες.. 1
RedAlert539 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, Vapir είπε τελικά πήρα αυτό απο ένα παιδί. Αγορασμένο πριν 3 μήνες με έξτρα εγγύηση απο τη δική του κ απ τα public (+3 χρόνια) στα 250 και πούλησα το fifa γιατι δεν παίζω η κονσόλα(controller κλπ) ήταν στην κυριολεξία αχρησιμοποίητη , με τις ζελατίνες κλπ και μύριζε καινούριο. Οπότε 1tb e chassis κ ειμαι κομπλέ. Για pro δεν το έβλεπα ούτε ήθελα να πάω ψηλά σε τιμή , πήρα κ μια συνδρομή 1 χρόνου στα 45 κ βλέπουμε. τώρα έβαλα να κατεβαίνει το bloodborne κ συνιδιτοποίησα πόσο αργή σύνδεση έχω.χαχα Όταν λέει πως μπορώ να παίξω σε x ώρες κ πως θα έχει ολοκληρωθεί σε ψ ώρες τι σημαίνει? θα παίξω κανονικά σήμερα ή πρέπει να περιμένω αύριο πρωί? Κανένα tip για να αυξήσω το download speed? νομίζω χάνει κανα 200-300ρι kb/s απ ότι πιάνει στο steam όταν κατεβάζω απ το pc , αντί για 1mb/s πρέπει να κατεβάζει με 700-800kb/s και ας το έχω στη 2ρη θύρα ethernet χωρίς να κατεβάζω στο pc επίσης θέλω αν γίνεται να μου προτείνεται κάποιο καλό game απ τα free και απο που αγοράζεται συνήθως παιχνίδια σε καλή τιμή , βρήκα το MH WORLD απο Ελληνικό μαγαζί 50 κ στο store έχει 70!! Ο_Ο Καλορίζικο! Καλό ξεκίνημα με Bloodborne. Μπορείς να το παίξεις όταν φτάσεις στις 'χ' ώρες απλά δεν θα έχει ολοκληρωθεί το download του παιχνιδιού ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι κάποια assets του παιχνιδιού δεν θα έχουν φορτώσει στο 100%(χάρτες, αντικείμενα, κάποιες λειτουργίες κτλ) αλλά υποθέτω ότι θα μπορείς να παίξεις τα πρώτα levels χωρίς πρόβλημα. Πάντως σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις μπορείς να 'σβήσεις' την κονσόλα σε rest mode και το παιχνίδι να συνεχίζει να κατεβαίνει στο background. Μια μικρή συμβουλή: μην σε απωθήσει η δυσκολία του Bloodborne από την αρχή. Πάλεψε το και θα δεις ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεσαι και καλύτερος. Αν το καταφέρεις αυτό τότε θα το απολαύσεις, είναι φοβερό παιχνίδι. Για το download δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να φταίει, πάντως να ξέρεις ότι το PS4, όπως και το XB1, έχουν γενικότερα μεγάλους χρόνους σε download. Κατέβασε και το Ratchet and Clank. Απολαυστικό adventure/platformer και PS4 exclusive. Όσο αφορά για αγορές εγώ αγοράζω αποκλειστικά πλέον online λόγω του share account που έχω κάνει με φίλο. Βάζουν συχνά πυκνά φοβερές προσφορές. 1
Vapir Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε Σ'ευχαριστώ! ναι το bloodborne ήθελα να το παίξω απο τότε π βγήκε , είχα λιώσει στο xbox 360 το darksouls 1 απο day1 και καραγούσταρα gameplay και δυσκολία , μπορεί να πεθάνεις 10 φορές αλλα όταν βγει το boss νιώθεις οτι κατάφερες κάτι! τώρα θα κοιτάξω να πάρω στα 7 euro για αρχή το exp του blood για αργότερα όταν φτάσω 65+ level π θα μπορώ να μπω στις περιοχές , ευκαιρία ειναι σχετικά με το share account , πως λειτουργεί? δηλαδή logάρετε απ το ίδιο? αν ναι μπορείτε να παίζεται και ταυτόχρονα? ή οταν παίζει ο ένας δεν μπορεί ο άλλος? εκτός αν εννοείς κάτι άλλο οι ρυθμίσεις μου ειναι έτσι να αλλάξω κάτι? αμα βάλω στην ουρά και το ratchet and clank παίζει να μου dropάρει ταχύτητα ή όταν κατέβει το πρώτο απλά θα συνεχίσει? γιατι μπήκα να παίξω brawhalla επειδή ήταν μικρό κ δεν είχα τίποτα άλλο να παίξω κ έκοψε τρελά απ την ταχύτητα μέχρι π το έκλεισα κ επανήρθε Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Vapir
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Παίδες εχω ενα θέμα με το PS4 μετά την 5.50... Προσπαθώ να συνδεθώ στο ιντερνετ και δεν μπορώ. Δοκίμασα σε 2-3 δίκτυα και σε ολα έχει θέμα (το χειρότερο είναι ότι μου βγάζει ο,τι να ΄ναι μνμ του στυλ ότι έχω βάλει λάθος κωδικό ενώ δεν έχω βάλει ή οτι έχει θεμα το ρουτερ μου κλπ κλπ). Ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω; Σκέφτομαι το reset, αλλά θα μου πάρει κανά 3ωρο... Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κανω; Επίσης, η ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπεία της SONY που σκατά έχει το Service της; Γιατί καλά μας τα παίρνουν τα 3 κατοστάρηκα, αλλά όταν ψάχνουμε να βρούμε Service στην σελίδα τους ή σου έχουν τις ανόητες FAQ (αναψε σβήσε το ρούτερ) ή δεν βρίσκεις πουθενά που μπορείς να πας το ρημάδι να στο φτιάξουν ή έστω να στο τσεκάρουν αν έχει θέμα.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε δεν βρίσκεις πουθενά που μπορείς να πας το ρημάδι να στο φτιάξουν Ανοιξα το google εγραψα Sony playstation service και στα πρωτα αποτελεσματα εμφανιζεται αυτο http://www.cometron.gr/ και δευτερο αυτο http://www.digitalpassion.gr/εξουσ-sony-service/ Οχι φυσικα οτι δεν εχει αναφερθει και πιο παλια,απλα ηθελα να τονισω ποσο ευκολο ειναι εν ετη 2018 να βρει καποιος κατι τοσο απλο οπως ποιο ειναι το επισημο service της sony στην Ελλαδα. Αρα αυτα τα ''δεν βρισκεις πουθενα'' δεν νομιζω οτι ισχυουν. Φιλικα
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από najinblue3 1
pollop Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Το περιμενω πως κ πως, ακομα παζω τα παλια στο πσ2
Vapir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 τελικά βρήκα τι έφταιγε για το αργό download..είχε συνδεθεί αυτόματα σε wifi..οταν το ρύθμισα ανέβηκε η ταχύτητα. έπειτα είδα αυτό κ έκανα ότι λέει εδώ με αποτέλεσμα να μου κατέβει μέσα στη νύχτα ολόκληρο το game ενώ έλεγε αρχικά οτι θα κατέβαινε σε 15 ώρες.
shodan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, panther_512 είπε Πρίν λίγες μέρες, καθότι ήθελα να κάνω register την SONY TV μου, ένωσα το profile του My Sony με το λογαριασμό του PS4. Και τσούπ! Χάθηκε πλέον το 2FA από το PS Network, διότι δεν είναι συμβατό με το My Sony. Τώρα τί κάνουμε? Καλημέρα. Το ίδιο έπαθα και εγώ αρχές του χρόνου και να φανταστείς δεν υπήρχε καν το μοντέλο της τηλεόρασης μου (55ΧΕ9005). Μίλησα με τη Sony στο 2111988791, κάνανε κάποιες ενέργειες από μέρους τους αλλά και πάλι δε μπορούσα να ενεργοποιήσω το 2fa. Έπειτα μου στείλανε το παρακάτω: Αναφορά σε κείμενο -Κάντε SIGN IN στο MY SONY ACCOUNT. -Πηγαίντε στο ACCOUNT INFORMATION -Eκεί, κάτω κάτω, υπάρχει η επιλογή REMOVE MY EMAIL. Επιλέξτε την επιλογή αυτή. Ακολούθησα τα βήματα και πλέον έχω ενεργοποιήσει την έξτρα ασφάλεια. Στην ουσία κλείνεις το λογαριασμό στο mysony και αν θέλεις ανοίγεις άλλον με διαφορετικό email. 1
toykaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Ρε παιδια εχω απορια σχετικα με υο παιχνιδι.παιζω 5 χρονια περιπου,οχι πολλα.υπαρχουν cheat??παιζω ονλινε και κατι μικρες ομαδες μου κανουν πλακα..εχω ibrahimovic π.χ και να μην μπορει να περασει αμυντικο απο τριτη-τεταρτη ομαδα??τι γιν3τε γενικα καποιοι παιχτες παιζουν περιεργα..Υπάρχει κατι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις