Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά για να καταλάβω στη σελίδα πως δουλεύει και να φτιάξω λογαριασμό. Μετά δηλαδή, από τον λογαριασμό μου θα πρέπει απλά να κάνω το ποσό μεταφορά στη PayPal και να κάνω τις αγορές σωστά;
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Τι στο καλό, εγώ έχω δοκιμάσει τρεις κάρτες και δεν τις δέχεται. Τι γίνεται; αααα είναι *** το psn... εμένα με την 4η την πήρε.. αλλά από τότε που την πήρε δουλεύει κανονικά στην αρχή είχα δοκιμάσει από την κονσόλα και απέτυχα και τελικά είχα επιτυχία από το pc και εννοείται 2 step verification μετά να σου έρχεται κωδικός με sms στο κινητό σου
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μισό να την ξαναδοκιμάσω και θα σε ενημερώσω.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μα είναι μήνες τώρα που το είχα δοκιμάσει και τώρα που θέλω να κάνω αυτές τις αγορές, πάλι δεν μου δέχεται τις κάρτες.
postfire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε αααα είναι παιξοπουλίδικο το psn... εμένα με την 4η την πήρε.. αλλά από τότε που την πήρε δουλεύει κανονικά στην αρχή είχα δοκιμάσει από την κονσόλα και απέτυχα και τελικά είχα επιτυχία από το pc και εννοείται 2 step verification μετά να σου έρχεται κωδικός με sms στο κινητό σου σε εμενα κανει το αντιθετο
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Πάντα από τον υπολογιστή φορτώνω την κάρτα.
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, postfire είπε σε εμενα κανει το αντιθετο κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μήπως έγινε και σε μένα ανάποδα αν και δε νομίζω.. όπως και να χει την πήρε με την 4η αυτό το θυμάμαι χαρακτηριστικά (και μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση σε σχέση με την ms που τα πάντα δουλεύουν πάντα τέλεια) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από logistoulis
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, postfire είπε γενικα εχει θεματακια το πσν τραβαει κολληματα μωρέ θεματάκια να έχει να μην την ξαναχακάρουν και μας κλέψουν στα στοιχεία μας είναι που με φοβίζει
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, gkagg είπε Τι κάρτα βάζεις @Leon Scott Kennedy Visa και Mastercard.
gkagg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το σφάλμα που σου βγάζει όμως δεν μας είπες! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από gkagg
Προτεινόμενες αναρτήσεις