Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό το βίντεο και τα σχόλια από κάτω έχει ελληνικά κανονικά 

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι το Knowledge Is Power είναι πλήρως εξελληνισμένο. Αρκετά διασκεδαστικό, αλλά η ποιότητα και η ποικιλία των ερωτήσεων, απέχουν παρασάγγας από το αγαπημένο Buzz! Επίσης, δεν παρατήρησα και παραλλαγές στα παιχνίδια (όπως είχε το Buzz - εκτός αν μου διέφυγαν).

Δημοσ.
2 hours ago, gkagg said:

Επιβεβαιώνω ότι το Knowledge Is Power είναι πλήρως εξελληνισμένο. Αρκετά διασκεδαστικό, αλλά η ποιότητα και η ποικιλία των ερωτήσεων, απέχουν παρασάγγας από το αγαπημένο Buzz! Επίσης, δεν παρατήρησα και παραλλαγές στα παιχνίδια (όπως είχε το Buzz - εκτός αν μου διέφυγαν).

Εχθές το παίξαμε 5 άτομα και ακριβώς το ίδιο είπαμε..καμιά σχέση με το buzz και αδιάφορες οι παραλλαγές (αντιστοίχηση και ταξινόμηση). 

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω το hidden agenda και το heavy rain που είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή αλλά δεν ξέρω αν έχουν ελληνικά. Γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

Το  heavy rain δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.Νομιζω ουτε το hidden agenda εχει.Το  heavy rain ειναι παιχνιδαρα και αξιζει να το παιξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σίγουρο; Καλά το heavy rain το ξέρω ότι είναι παιχνιδάρα! Το είχα τερματίσει όταν είχα ps3. Θα το ήθελα και στο ps4 αλλά με ενδιαφέρουν τα ελληνικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά θυμόμουν ότι δεν έχει γιατί στο ps3 που το έπαιξα τότε είχε αγγλικά. Απλά ένας μακάκας φίλος, μου την έκανε. Με κορόιδεψε ότι τάχα στην έκδοση του ps4 προσθέσανε ελληνικά!!! Τώρα θα δει τι θα πάθει!!!:D

Πάντως ωραίο θα ήτανε! 

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Το  heavy rain δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.Νομιζω ουτε το hidden agenda εχει.Το  heavy rain ειναι παιχνιδαρα και αξιζει να το παιξεις.

το τσίμπησα μαζί με το beyond για να ικανοποιήσω την καταναλωτική μου μανία...  

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Τελικά παιδιά το psn δέχεται χρεωστική κάρτα η μόνο την δική της προπληρωμένη κάρτα;

εγώ μια χρεωστική american express της έχω βάλει και την δέχεται κανονικά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...