lak10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 αν παρω το hidden agenda απο το store θα εχει ελληνικα?
Eddy_Gordo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Σύμφωνα με αυτό το βίντεο και τα σχόλια από κάτω έχει ελληνικά κανονικά
ksiksoksa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 νεες φημες για ps5 https://www.vg247.com/2018/03/08/ps5-dev-kits-sent-third-party-developers-earlier-year-rumour/
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 για τοσο νωρις δε το κοβω, αντε το 2020, και μετα απο 1 χρονο ps5 pro 1
gkagg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Επιβεβαιώνω ότι το Knowledge Is Power είναι πλήρως εξελληνισμένο. Αρκετά διασκεδαστικό, αλλά η ποιότητα και η ποικιλία των ερωτήσεων, απέχουν παρασάγγας από το αγαπημένο Buzz! Επίσης, δεν παρατήρησα και παραλλαγές στα παιχνίδια (όπως είχε το Buzz - εκτός αν μου διέφυγαν).
gRim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 hours ago, gkagg said: Επιβεβαιώνω ότι το Knowledge Is Power είναι πλήρως εξελληνισμένο. Αρκετά διασκεδαστικό, αλλά η ποιότητα και η ποικιλία των ερωτήσεων, απέχουν παρασάγγας από το αγαπημένο Buzz! Επίσης, δεν παρατήρησα και παραλλαγές στα παιχνίδια (όπως είχε το Buzz - εκτός αν μου διέφυγαν). Εχθές το παίξαμε 5 άτομα και ακριβώς το ίδιο είπαμε..καμιά σχέση με το buzz και αδιάφορες οι παραλλαγές (αντιστοίχηση και ταξινόμηση).
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Παιδιά θέλω να αγοράσω το hidden agenda και το heavy rain που είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή αλλά δεν ξέρω αν έχουν ελληνικά. Γνωρίζει κανείς;
Mr_Terror Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Το heavy rain δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.Νομιζω ουτε το hidden agenda εχει.Το heavy rain ειναι παιχνιδαρα και αξιζει να το παιξεις. 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Είναι σίγουρο; Καλά το heavy rain το ξέρω ότι είναι παιχνιδάρα! Το είχα τερματίσει όταν είχα ps3. Θα το ήθελα και στο ps4 αλλά με ενδιαφέρουν τα ελληνικά.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά θυμόμουν ότι δεν έχει γιατί στο ps3 που το έπαιξα τότε είχε αγγλικά. Απλά ένας μακάκας φίλος, μου την έκανε. Με κορόιδεψε ότι τάχα στην έκδοση του ps4 προσθέσανε ελληνικά!!! Τώρα θα δει τι θα πάθει!!! Πάντως ωραίο θα ήτανε! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Leon Scott Kennedy
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Το heavy rain δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.Νομιζω ουτε το hidden agenda εχει.Το heavy rain ειναι παιχνιδαρα και αξιζει να το παιξεις. το τσίμπησα μαζί με το beyond για να ικανοποιήσω την καταναλωτική μου μανία... 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Τελικά παιδιά το psn δέχεται χρεωστική κάρτα η μόνο την δική της προπληρωμένη κάρτα;
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Leon Scott Kennedy είπε Τελικά παιδιά το psn δέχεται χρεωστική κάρτα η μόνο την δική της προπληρωμένη κάρτα; εγώ μια χρεωστική american express της έχω βάλει και την δέχεται κανονικά
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Τι στο καλό, εγώ έχω δοκιμάσει τρεις κάρτες και δεν τις δέχεται. Τι γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις