elsentai Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, Fulgore είπε https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0721JX2WR/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1520445098&sr=8-1&keywords=evil+within+2 12λιρες το used https://www.amazon.co.uk/The-Evil-Within-2-PS4/dp/B0721JX2WR/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1520445140&sr=8-1&keywords=evil+within+2 20καινουργιο ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα?
gRim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 17 minutes ago, logistoulis said: μπορείς να επέμβεις; στα purchased από όσο έχω δει δεν μπορείς τουλάχιστον να θυμάμαι ποια είναι τα plus και ποια πραγματικά δικά μου, ακόμα θυμάμαι που έχω καμιά 50αρια παιχνίδια αλλά αν γίνουν 100+ θα χαθώ Σου δίνει την επιλογή να τα αποκρύψεις πατώντας options...δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογη για μαζική απόκρυψη πχ των demo αλλά το κάνεις ένα ένα. 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 47 λεπτά πριν, Edel είπε Καπνός, καπνός, θα υπάρξει και φωτιά https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/927699/PUBG-PS4-release-date-Fortnite Θεός , μακάρι να σκάσει μύτη να καουμε ομαδικώς
kundi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Supersampling Mode to κανουμε check? h oxi εχω pro.
Πανος999 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Pubg κ τα μυαλα στα καγκελα.. Ελπιζω οντως να σκασει μυτη κ στο ps4.. Προσεχως θα δοκιμασω το fortnite να δω τι λεει!! 1
xelidoni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, gRim είπε Επιβεβαιώνω κι εγώ που το αγόρασα (ελληνικό store εννοείται) ότι έχει Ελληνικά η ψηφιακή έκδοση. Για το εάν έχει μεταγλώττιση ή εάν η ερωτήσεις έχουν ελληνικό περιεχόμενο και δεν είναι απλά μεταφρασμένες δεν το γνωρίζω γιατί δεν το έχω παίξει ακόμα. Επίσης κυκλοφόρησε η έκδοση 5.50 https://blog.us.playstation.com/2018/02/06/new-features-coming-to-ps4-in-system-software-5-50/ Από το Ps4 που μπενω στο store υπάρχει περίπτωση να μην είναι ελληνικό πως μπορώ να το δω τον λογαριασμό μου τον είχα φτιάξει στο Ps3 το 2010 αλλά δεν χρησιμοποιούσα το store
logistoulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, xelidoni είπε Από το Ps4 που μπενω στο store υπάρχει περίπτωση να μην είναι ελληνικό πως μπορώ να το δω τον λογαριασμό μου τον είχα φτιάξει στο Ps3 το 2010 αλλά δεν χρησιμοποιούσα το store άμα σου παίρνει την ελληνική σου κάρτα, τότε ο λογαριασμός σου δεν είναι ευρωπαϊκός; στη σόνυ δεν ξέρω να σου πω γιατί τον έφτιαξα πρόσφατα, αλλά στην ms που ο λογαριασμός μου ήταν αρχαίος (από το 2006-7 και είχα βάλει χώρα us μάλλον..) όταν πήγα να περάσω την κάρτα μου πολλά χρόνια μετά έφαγα άκυρο και πήγα και έκανα τη διαδικασία να τον κάνω ελληνικό/ευρωπαϊκό.. λογικά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει και για το psn? ψάξε όμως να δεις τι στοιχεία έχεις δηλώσει στον λογαριασμό σου, θυμάμαι ότι η sony μου ζήταγε τα πάντα (διευθύνσεις κινητά κτλ.. ) , αλλά αν περνάς σε αυτόν ελληνικές κάρτες ή προπληρωμένες κάρτες που έχεις πάρει από ελληνικά μαγαζιά η λογική λέει ότι είναι ευρωπαϊκός Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από logistoulis
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά παιδιά είναι 100% ελληνικό το ''η γνώση είναι δύναμη'' η δεν είμαστε σίγουροι ακόμα; Κι εγώ δεν είμαι άσσος στα αγγλικά, οπότε μη το αγοράσω τζάμπα. Επίσης θα ήθελα να αγοράσω και το Heavy Rain που είναι προσφορά στα 8 ευρώ αλλά ενώ δεν αναφέρει στις γλώσσες τα ελληνικά, παίζει να έχει; Όπως δεν λέει και στο ''η γνώση είναι δύναμη'' αλλά λέτε πως έχει; Μη τα αγοράσουμε τζάμπα... Υ.Γ. Επίσης και για το Hidden Agenda που είναι στα 10 ευρώ με ενδιαφέρει αν έχει ελληνικά. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Leon Scott Kennedy
theoritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Πήγα να κάνω stream όσο έπαιζα σε έναν φίλο, αλλά το σύστημα δεν με άφηνε γιατί έχω χαμηλό upload. Τι upload πρέπει να έχεις για streamαρεις? Πρέπει να ανοίξω κάποιο port στον router? Έχω 24αρα adsl cosmote με ρουτερ speedport entry 2i.
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, theoritikos είπε Πήγα να κάνω stream όσο έπαιζα σε έναν φίλο, αλλά το σύστημα δεν με άφηνε γιατί έχω χαμηλό upload. Τι upload πρέπει να έχεις για streamαρεις? Πρέπει να ανοίξω κάποιο port στον router? Έχω 24αρα adsl cosmote με ρουτερ speedport entry 2i. Me 24ara adsl καλυτερα να μην streamareis ,λυπησου τα ματια των θεατων σου ,2018 εχουμε ελεος... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Fotis13
theoritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Me 24ara adsl καλυτερα να μην streamareis ,λυπησου τα ματια των θεατων σου ,2018 εχουμε ελεος... Δεν έχω βλέψεις να γίνω streamer στο twitch Μια φορά θέλησε φίλος να δει πως παίζω bloodbore . Την επόμενη φορά θα του προτείνω να έρθει από το σπίτι, για να αποφύγει τον οφθαλμίατρο.. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, theoritikos είπε Δεν έχω βλέψεις να γίνω streamer στο twitch Μια φορά θέλησε φίλος να δει πως παίζω bloodbore . Την επόμενη φορά θα του προτείνω να έρθει από το σπίτι, για να αποφύγει τον οφθαλμίατρο.. Γνωστος μου παντως αναβαθμισε απο 24αρα που ειχε σε 50αρα με νομιζω 6ευρω παραπανω(το μηνα)αρα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αν ισχυει(δεν εχω ρωτησει τι παιζουν τα πακετα),για 50αρα
icenex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 43 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γνωστος μου παντως αναβαθμισε απο 24αρα που ειχε σε 50αρα με νομιζω 6ευρω παραπανω(το μηνα)αρα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αν ισχυει(δεν εχω ρωτησει τι παιζουν τα πακετα),για 50αρα Το θεμα δεν ειναι τα 6 ευρω....ξερεις ποσα χρονια περιμενω να βαλουν καφαο για vdsl στην περιοχη μου? (δαφνη με συνορα νεο κοσμο..)Υποτιθεται οτι το 2018 θα επρεπε να εχει ολη η περιοχη μου πλεον δυνατοτητα vdsl συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα τους και ζητημα ειναι να εχει μπει καπου...Και οχι τιποτα αλλο μας βλεπω σε καμια 10ετια και βαλε να μπει vdsl μαλλον 2028 εννοουσαν στο χρονοδιαγραμμα.Οποτε δεν θεωρω στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι χρηματικο το θεμα μιας και δεν ειναι το vdsl προσβασιμο οπως το adsl.Εδω καλα καλα υπαρχει κοσμος που πληρωνει adsl 24αρα και περνει 5αρα.. και σε ορισμενες περιπτωσεις λιγοτερο.Εγω πχ παιζω με 10αρα ειμαι μακρια απο κεντρο.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 57 λεπτά πριν, icenex είπε Το θεμα δεν ειναι τα 6 ευρω....ξερεις ποσα χρονια περιμενω να βαλουν καφαο για vdsl στην περιοχη μου? (δαφνη με συνορα νεο κοσμο..)Υποτιθεται οτι το 2018 θα επρεπε να εχει ολη η περιοχη μου πλεον δυνατοτητα vdsl συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα τους και ζητημα ειναι να εχει μπει καπου...Και οχι τιποτα αλλο μας βλεπω σε καμια 10ετια και βαλε να μπει vdsl μαλλον 2028 εννοουσαν στο χρονοδιαγραμμα.Οποτε δεν θεωρω στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι χρηματικο το θεμα μιας και δεν ειναι το vdsl προσβασιμο οπως το adsl.Εδω καλα καλα υπαρχει κοσμος που πληρωνει adsl 24αρα και περνει 5αρα.. και σε ορισμενες περιπτωσεις λιγοτερο.Εγω πχ παιζω με 10αρα ειμαι μακρια απο κεντρο. Δεν αντιλεγω αλλα δεν ειδα να αναφερει κατι τετοιο ο συμφορουμιτης παραπανω(οτι δηλαδη θελει 50αρα αλλα δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα απο τον παροχο στην περιοχη του).
theoritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Υπάρχει vdsl στην πόλη μου, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου χρειάζεται . Όπως είπα, δεν έχω βλέψεις να streamάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις