Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Κατι ασχετο, αλλα λογω twitch prime επαιξα σημερα λιγο fortnite πρωτη φορα, παιδες τα σπαει στην κονσολα, οποιος ψαχνει κατι παρομοιο με pubg δυστηχως που δεν το εχουμε ακομα, να το δοκιμασει 100 %

Σιγουρα οι περισσοτεροι το ξερετε το παιχνιδι, αλλα εγω εντυπωσιαστικα, πολυ γρηγορο και με παρα πολυ καλο ρυθμο, αξιζει σιγουρα να το δοκιμασετε αν σας αρεσει το genre

ξεπερασε το pubg λενε

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, postfire είπε

ξεπερασε το pubg λενε

ειναι free 2 play οποτε δε μπορεις να κανεις συγκριση, το pubg το πουλανε  κανονικα, αν και μου αρεσει περισσοτερο το pubg και δυστηχως δεν εχω σταθερο υπολογιστη να παιξω, ειναι πολυ καλο υποκαταστατο. Ας ελπισουμε να το βγαλουν και σε εμας, σε πηγαδι κατουρησαμε ? :P

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δεν το παιζω αλλα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια

κλωνος του pubg ειναι αλλα για φρεε τα σπαει

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

Τελικά ξέρουμε αν το Knowledge is power που έχει στο store είναι στα ελληνικά;

Μην το αγοράσω και μου έχει ερωτήσεις για χωριά του Γιβραλτάρ!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SSkorpionSS είπε

Τελικά ξέρουμε αν το Knowledge is power που έχει στο store είναι στα ελληνικά;

Μην το αγοράσω και μου έχει ερωτήσεις για χωριά του Γιβραλτάρ!! :)

αν πας στο store, στα αριστερα εχει μια καρτελα με οτι γλωσσα και υποτιτλο υποστηριζει, ειμαι σε σουηδικο store και υποστηριζει ολες τις σκανδιναβικες γλωσσες / υποτιτλους

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το knowledge is power (η γνωση ειναι δύναμη) έχει ερωτήσεις ελληνικού περιεχομένου? Σαν το buzz  από το ps3!!!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fastnickride είπε

Ξέρει κανείς αν το knowledge is power (η γνωση ειναι δύναμη) έχει ερωτήσεις ελληνικού περιεχομένου? Σαν το buzz  από το ps3!!!

Ακριβως απο πανω σχολιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ήρθα να σας σώσω, το Η Γνώση είναι Δύναμη στα 9.99 από το store έχει κανονικά τα πάντα όλα στα ελληνικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zlave είπε

Ήρθα να σας σώσω, το Η Γνώση είναι Δύναμη στα 9.99 από το store έχει κανονικά τα πάντα όλα στα ελληνικά.

Σίγουρα έχει ελληνικά γιατί γράφει αγγλικά και τούρκικα μην το κατεβάσω τσάμπα γιατί δεν τα πάω και τόσο καλά με τα αγγλικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, zlave said:

Επιβεβαιώνω κι εγώ που το αγόρασα (ελληνικό store εννοείται) ότι έχει Ελληνικά η ψηφιακή έκδοση. Για το εάν έχει μεταγλώττιση ή εάν η ερωτήσεις έχουν ελληνικό περιεχόμενο και δεν είναι απλά μεταφρασμένες δεν το γνωρίζω γιατί δεν το έχω παίξει ακόμα.

Επίσης κυκλοφόρησε η έκδοση 5.50 https://blog.us.playstation.com/2018/02/06/new-features-coming-to-ps4-in-system-software-5-50/

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gRim είπε

Επιβεβαιώνω κι εγώ που το αγόρασα (ελληνικό store εννοείται) ότι έχει Ελληνικά η ψηφιακή έκδοση. Για το εάν έχει μεταγλώττιση ή εάν η ερωτήσεις έχουν ελληνικό περιεχόμενο και δεν είναι απλά μεταφρασμένες δεν το γνωρίζω γιατί δεν το έχω παίξει ακόμα.

Επίσης κυκλοφόρησε η έκδοση 5.50 https://blog.us.playstation.com/2018/02/06/new-features-coming-to-ps4-in-system-software-5-50/

επιτέλους να φτιάξουν λίγο το μπάχαλο στο library, μου αρέσει που θα βάλουν ξεχωριστή κατηγορία για τα plus παιχνίδια και να μην είναι όλα χύμα στα purchased 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ειναι free 2 play οποτε δε μπορεις να κανεις συγκριση, το pubg το πουλανε  κανονικα, αν και μου αρεσει περισσοτερο το pubg και δυστηχως δεν εχω σταθερο υπολογιστη να παιξω, ειναι πολυ καλο υποκαταστατο. Ας ελπισουμε να το βγαλουν και σε εμας, σε πηγαδι κατουρησαμε ? :P

Καπνός, καπνός, θα υπάρξει και φωτιά

https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/927699/PUBG-PS4-release-date-Fortnite

Δημοσ.
5 minutes ago, logistoulis said:

επιτέλους να φτιάξουν λίγο το μπάχαλο στο library, μου αρέσει που θα βάλουν ξεχωριστή κατηγορία για τα plus παιχνίδια και να μην είναι όλα χύμα στα purchased 

Πραγματικά! Σκοπεύω να αφιερώσω λίγο χρόνο να καθαρίσω το library από demos, betas και διάφορα indies από plus γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτόν τον αχταρμά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείς να επέμβεις; στα purchased από όσο έχω δει δεν μπορείς 

τουλάχιστον να θυμάμαι ποια είναι τα plus και ποια πραγματικά δικά μου, ακόμα θυμάμαι που έχω καμιά 50αρια παιχνίδια αλλά αν γίνουν 100+ θα χαθώ 

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...