Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε Από την άλλη αν έχω το βασικό παιχνίδι δεν μπορώ να αγοράσω από store το dlc? Ναι μπορεις.
Giannis_kan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gkagg είπε Κι εγώ αυτό έκανα. Έπαιξα το Base Game και μετά αγόρασα κωδικό για το Frozen Wilds. Το Complete Edition έχει και κανα δυο καλούδια όπως Theme, Character Outfits και Weapons! Όταν αγοράζεις το dlc σου έχει αυτά τα δύο καλούδια που λες η μόνο στο complete edition? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Giannis_kan
gkagg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόνο στην Complete Edition. To DLC είναι μόνο το Frozen Wilds Expansion.
Giannis_kan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, gkagg είπε Μόνο στην Complete Edition. To DLC είναι μόνο το Frozen Wilds Expansion. Οπότε προτείνεις complete edition μια και έξω ε?
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε Οπότε προτείνεις complete edition μια και έξω ε? Ναι επειδη κοστιζει τα ιδια. 1
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 To knowledge is power εχει 9,99 -50% κατω αποο την πρωτη ημερα
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόνο αγγλικά λέει στην περιγραφή. Καμία ιδέα για το ελληνικό?
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δεν είναι σίγουρο ακόμη. Εάν δεν ήταν ελληνικό δεν θα είχε άλλη έκδοση που θα έγραφε ελληνικό; Εάν δεν υπάρχει άλλη έκδοση τι σημαίνει αυτό; Είδα κάτι εικόνες από παιδιά που κατέβασαν και τους έβαλε το όνομα του παιχνιδιού στα ελληνικά αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει σίγουρα ποια έκδοση πήραν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου οπότε εξερευνήστε μόνοι σας με προσοχή.
gkagg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, chill είπε Μόνο αγγλικά λέει στην περιγραφή. Καμία ιδέα για το ελληνικό? 19.90 €, retail στα public. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από gkagg 1
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, gkagg είπε 19.90 €, retail στα public. Βάλε βγάλε δισκάκι; nahhhhhhh
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, chill είπε Βάλε βγάλε δισκάκι; nahhhhhhh first world problem
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κ εγώ μια από τα ίδια είμαι Εφόσον δεν έχω σκοπό να τα πουλησω τα παιχνίδια μου, όλα online τα αγοράζω,όλα μέσα στον σκληρό δίσκο και ότι θέλω επιλέγω και παίζω επιτόπου + γλυτώνω χώρο επειδή το κουβαλάω κάθε τρεις κ λίγο από σπίτι σε σπίτι. (Είτε φίλων είτε εξοχικό) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από stelios18120
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Κ εγώ μια από τα ίδια είμαι Εφόσον δεν έχω σκοπό να τα πουλησω τα παιχνίδια μου, όλα online τα αγοράζω,όλα μέσα στον σκληρό δίσκο και ότι θέλω επιλέγω και παίζω επιτόπου + γλυτώνω χώρο επειδή το κουβαλάω κάθε τρεις κ λίγο από σπίτι σε σπίτι. (Είτε φίλων είτε εξοχικό) Δεν αντιλεγω οτι υπαρχει κοσμος που βολευεται με το ψηφιακο gaming περισσοτερο αλλα αναφερθηκε συγκεκριμενα προσφορα που τρεχει σε κουτατο παιχνιδι,οχι πως προτιμαει να παιζει ο καθενας τα παιχνιδια του. Ουτως ή αλλως για ποιο λογο να ενδιαφερει καποιον μια προσφορα σε κουτατο παιχνιδι αν αγοραζει μονο ψηφιακα ?:)
Lecter D Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Χάνεις όμως την υλική αίσθηση ... Η την νοσταλγία που θα σε πιάσει όταν δεις τα παιχνίδια σου μετά από κάποια χρόνια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις