Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου εχω 300 ωρες στο Bloodborne και δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε Beast blood pellet.ανεβαζει το damage αλλα κατεβαζει την αμυνα.και δεν θεωρω το nioh ευκολο...

Να σαι καλα κ αν θες το απογευμα βαραμε κ κανα Βloodborne;):D

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Μην ξεχνάς ότι είναι και θέμα γούστου όλα, το ds2 και εγώ το είχα και ύστερα από 6-7 ώρες με κούρασε και το άφησα, δεν σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι άλλα δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλους. Προσωπικά δεν είμαι για souls games, μόνο το Bloodborne το άντεξα παραπάνω άλλα και αυτό στο τέλος μπήκε στο κουτί του.....γενικότερα αυτή η ''μαυρίλα'' που βγάζουν τα souls games από ένα σημείο και μετά με κουράζει και δεν με ευχαριστεί. 

Αυτα που γραφετε τωρα εσεις ,σχεδον τα ιδια ειχα γράψει και εγω πριν μερικά χρόνια σε αλλο φορουμ και υπήρχε τοτε ενας τυπος ,καλη ωρα σαν εμενα τωρα και μου ειπε ,φιλε αυτα που γραφεις δεν ισχύουν.

Και εγω ειχα παρατήσει το demons souls παλια αφου ειχα παιξει  μερικες ωρες  ,και  το ξανάρχισα το καλοκαιρι και μου φάνηκε και αρκετα ευκολο .

Και το ds2 στις 6-7 ωρες  σκεφτομουν να το παρατήσω αλλα ευτυχώς δεν το εκανα ,μπορει να ειναι θεμα γουστου αλλα αν δεν εχετε παιξει 15-20 ωρες  και δεν εχεται "ρίξει" και 2-3 boss μη λετε οτι εχετε δοκιμάσει souls και δεν σας άρεσαν. 

Επεξ/σία από Votritis
  • Like 1
Δημοσ.

Να υπενθυμισω οτι για τα εν λογω παιχνιδια υπαρχουν δικα τους ξεχωριστα θεματα για οποιον θελει να κανει παραπανω κουβεντα ή αναλυση γυρω απο αυτα.

Οσο για τα περι ps5 για ποιο λογο σας προκαλει εντυπωση?

Αν για παραδειγμα η κονσολα βγει στην αγορα το 2020, ποτε θα προλαβουν οι αλλοι να φτιαξουν τα παιχνιδια που θα υπαρχουν στο launch?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Votritis είπε

Αυτα που γραφετε τωρα εσεις ,σχεδον τα ιδια ειχα γράψει και εγω πριν μερικά χρόνια σε αλλο φορουμ και υπήρχε τοτε ενας τυπος ,καλη ωρα σαν εμενα τωρα και μου ειπε ,φιλε αυτα που γραφεις δεν ισχύουν.

Και εγω ειχα παρατήσει το demons souls παλια αφου ειχα παιξει  μερικες ωρες  ,και  το ξανάρχισα το καλοκαιρι και μου φάνηκε και αρκετα ευκολο .

Και το ds2 στις 6-7 ωρες  σκεφτομουν να το παρατήσω αλλα ευτιχως δεν το εκανα ,μπορει να ειναι θεμα γουστου αλλα αν δεν εχετε παιξει 15-20 ωρες  και δεν εχεται "ρίξει" και 2-3 boss μη λετε οτι εχετε δοκιμάσει souls και δεν σας άρεσαν. 

Μαζί σου, απλά δεν έχω τόσο χρόνο και δεν θέλω να αφιερώσω σε ένα παιχνίδι τόσο χρόνο, ή να φτάσω τις 15-20 ώρες για να δω αν μου αρέσει....π.χ. στο Bloodborne έχω φτάσει τις 25 ώρες άλλα και πάλι δεν με τραβάει να συνεχίσω, και όπως είπα και πριν με κουράζει μετά από ένα σημείο αυτό το σκοτάδι και η μαυρίλα που έχουν αυτά τα παιχνίδια δεν με κάνουν να συνεχίσω να δω τι έχει πιο κάτω....φυσικά προσωπική μου γνώμη...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Fulgore said:

Οσο για τα περι ps5 για ποιο λογο σας προκαλει εντυπωση?

Αν για παραδειγμα η κονσολα βγει στην αγορα το 2020, ποτε θα προλαβουν οι αλλοι να φτιαξουν τα παιχνιδια που θα υπαρχουν στο launch?

Μάλλον καλόμαθ' η γρια στο μέλι, με την προηγούμενη γενιά που κράτησε 15 χρόνια. Πιστεύω ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει πριν το 2020, αλλα αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μάλλον καλόμαθ' η γρια στο μέλι, με την προηγούμενη γενιά που κράτησε 15 χρόνια. Πιστεύω ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει πριν το 2020, αλλα αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Αν κυκλοφορησει το 2019 τοτε ακομα χειροτερα για τον χρονο αναπτυξης που θα εχουν τα studio για το launch των παιχνιδιων οχι οτι το θεωρω απιθανο.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ileos10 είπε

φιλε μου εχω 300 ωρες στο Bloodborne και δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε Beast blood pellet.ανεβαζει το damage αλλα κατεβαζει την αμυνα.και δεν θεωρω το nioh ευκολο...

Να σαι καλα κ αν θες το απογευμα βαραμε κ κανα Βloodborne;):D

δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω χωρις pellet, επειδη το παιχνιδι το εχω τελειωσει 1000 φορες, και το πιανω συχνα για speedruns, χωρις το pellet χανω 1-2 λεπτα per boss

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω χωρις pellet, επειδη το παιχνιδι το εχω τελειωσει 1000 φορες, και το πιανω συχνα για speedruns, χωρις το pellet χανω 1-2 λεπτα per boss

Χωρίς παρεξήγηση, πόσο χρόνο έχεις για gaming που έχεις τελειώσει ένα μεγάλο σε διάρκεια game σαν το Bloodborne πολλές φορές?? Εγώ δεν έχω χρόνο ούτε για ένα playthrough!!χαχα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Χωρίς παρεξήγηση, πόσο χρόνο έχεις για gaming που έχεις τελειώσει ένα μεγάλο σε διάρκεια game σαν το Bloodborne πολλές φορές?? Εγώ δεν έχω χρόνο ούτε για ένα playthrough!!χαχα

αν σκεφτεις πως ενα run μου παιρνει περιπου 1 ωρα και 30 λεπτα, δεν ειμαι στα επιπεδα των pro του twitch δεν ειναι παρα πολυς ο χρονος

μακαρι να ειχα παραπανω χρονο, τελευταια 0 ωρες για gaming γραφω τη διπλωματικη μου <_< αραια και που κατι 2ωρα μονο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, karamela693 said:

Κοίτα, αν μιλάμε για speedruns βγαίνει σε 1-2 ώρες γενικά :P (νομίζω το world record είναι κάπου στα 27 λεπτά). 

Ένα παράδειγμα:

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

αν σκεφτεις πως ενα run μου παιρνει περιπου 1 ωρα και 30 λεπτα, δεν ειμαι στα επιπεδα των pro του twitch δεν ειναι παρα πολυς ο χρονος

μακαρι να ειχα παραπανω χρονο, τελευταια 0 ωρες για gaming γραφω τη διπλωματικη μου <_< αραια και που κατι 2ωρα μονο

Σε μιάμιση ώρα!!! Είσαι θεός , χωρίς πλάκα, πως το κάνεις αυτό?? 

Δημοσ.

@Greygore οντως αλλα με πολλα glitches, νομιζω προσφατα κατεβηκε κ αλλο με παγκοσμιο ρεκορ, φυσικα δε μπορω να κυνηγησω τετοιους χρονους :D

• Like 1
Δημοσ.

Και πάλι καλή φάση είναι, τα μόνα "speedrun" που έκανα ποτέ ήταν για κάποια achievements στα DLC Quest, Braid όπως και πρίν πολύ καιρό το ending για sub-2hr στο Metroid Fusion :P Γενικά στο playstyle είμαι λίγο "slow motion".

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το horizon zero dawn που αυτή την στιγμή είναι στα 20 ευρώ. Προφανώς καλή τιμή αλλά μήπως να περίμενα να πάρω το complete edition με το dlc γτ βλέπω ψιλό πέφτει και εκεί η τιμή σιγά σιγά. Από την άλλη αν έχω το βασικό παιχνίδι δεν  μπορώ να αγοράσω από store το dlc? Βσκα μια η άλλη πρέπει να έρχεται. 

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό έκανα. Έπαιξα το Base Game και μετά αγόρασα κωδικό για το Frozen Wilds. Το Complete Edition έχει και κανα δυο καλούδια όπως Theme, Character Outfits και Weapons! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...