ileos10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 τωρα που ειναι free επιβάλλεται να του δωσεις μια ευκαιρια .Οταν μαθεις να χορευεις τους εχθρους δεν θα ξεκολλάς απτο game.Επισης εχει τα καλυτερα Boss fights ever
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 οκ θα προσπαθήσω να είμαι ανοικτόμυαλος λόγω του τζάμπα (γιατί να βγάλω λεφτά από την τσέπη δεν το έψηνα. )
ileos10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 και αν χρειαστεις καμια βοηθεια με ολη μου την καρδια.. psn: marebito666 1
karamela693 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε οκ θα προσπαθήσω να είμαι ανοικτόμυαλος λόγω του τζάμπα (γιατί να βγάλω λεφτά από την τσέπη δεν το έψηνα. ) Ναι δώστου μια ευκαιρία, αξίζει, είναι εξαιρετικό παιχνίδι, πέρα από την δυσκολία και τις πολλές ώρες εμένα με ''κούρασε'' κάπως ο μουντός και σκοτεινός κόσμος και ίσως όλα αυτά σε συνδιασμό με έκαναν να το αφήσω προς το παρών, το έχω ακόμα το παιχνίδι στο δισκάκι και έχω σκοπό κάποια στιγμή να το συνεχίσω. Θέλει πάντως όρεξη και υπομονή το παιχνίδι, δεν είναι για χαλαρά sessions αραχτός στην καναπεδάρα σου, όπως π.χ. το Ratchet & Clank που δίνει τώρα δωρεάν το plus.
snake_plissken2112 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 ήγγικεν η ώρα λοιπόν, μετά από τόσο καιρό ξανασυναντιόμαστε 5 1
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 το ratchet το είχα αγοράσει γιατί είμαι νοσταλγός της εποχής που υπήρχαν platform... και μου άρεσε, χαλαρό αλλά ωραίο το yooka laylee με ξενέρωσε τελικά και το άφησα μετά από κάποιους κόσμους 2
karamela693 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, ileos10 είπε φιλε το Νioh ειναι ο ορισμος του broken.Και εγω οταν ειχα πρωτοπαρει το Bloodborne την αλλη μερα ηθελα να το πουλησω,αλλα του δωσα μια ακομα ευκαιρια κ το μονο που εχω να πω ειναι BEST GAME EVER MADE!!!και 90% ειναι δικαιο το game.Τωρα για το dark souls καιει καρβουνο και μου φαίνεται πολυ αργο Εντάξει είναι όλα και θέμα γούστου, προσωπικά τα 3 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια είναι τα 1) The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2) Last of us 3) Shadow of the Colosus. 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε το ratchet το είχα αγοράσει γιατί είμαι νοσταλγός της εποχής που υπήρχαν platform... και μου άρεσε, χαλαρό αλλά ωραίο το yooka laylee με ξενέρωσε τελικά και το άφησα μετά από κάποιους κόσμους Ναι μου αρέσει και εμένα πολύ το Ratchet το έχω τελειώσει μάλιστα 2 φορές!! 2 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε ήγγικεν η ώρα λοιπόν, μετά από τόσο καιρό ξανασυναντιόμαστε Καλά έκανες, και εγώ το ξαναπήρα και το ξαναέπαιξα (μετά το ps2) το ΣΚ που μας πέρασε, παιχνίδι έπος που κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να το παίξει. Για μένα είναι λόγος να αγοράσεις ps4 μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι όσο βαρύ και αν ακούγεται αυτό.
najinblue3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, ileos10 είπε φιλε το Νioh ειναι ο ορισμος του broken.Και εγω οταν ειχα πρωτοπαρει το Bloodborne την αλλη μερα ηθελα να το πουλησω,αλλα του δωσα μια ακομα ευκαιρια κ το μονο που εχω να πω ειναι BEST GAME EVER MADE!!!και 90% ειναι δικαιο το game.Τωρα για το dark souls καιει καρβουνο και μου φαίνεται πολυ αργο τι εννοεις broken
ileos10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε τι εννοεις broken το οτι πετας δυο sloth sto Boss ας πουμε κ το κανεις αργο αδυναμο κ δεν ξερω εγω τι αλλο.
karamela693 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε τι εννοεις broken Μάλλον εννοεί ότι είναι δύσκολο και άδικο?? Λίγο το έχω παίξει το παιχνίδι (Nioh) άλλα με δυσκόλεψε πάρα πολύ!!! δεν είμαι εγώ για τέτοια!!
Votritis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, logistoulis είπε έχω παίξει κάποιο souls κάνα 6ωρο (το 2 νομίζω) και το άφησα, δεν έβρισκα ευχαρίστηση όσο και αν προσπαθούσα να βρω και να καταλάβω γιατί βρίσκουν οι άλλοι απλά δεν είναι για εμένα αυτά τα παιχνίδια.. και όχι τόσο γιατί είναι δύσκολα αλλά γιατί δεν μου αρέσουν οι μηχανισμοί τους και τους θεωρώ άδικους.. δηλαδή δεν είναι ότι έχεις τα εφόδια και ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου.. απλά το παιχνίδι είναι επίτηδες broken μόνο και μόνο για να είναι δύσκολο και αυτό δεν μου έδινε ευχαρίστηση ότι καταφέρνω κάτι.. βέβαια αυτή είναι υποκειμενική άποψη, κάποιοι άλλοι θα διαφωνήσουν ( και δεν τους αδικώ, είναι θέμα οπτικής) ... προτιμώ όμως παιχνίδια με πιο ουσιαστικό gameplay για τα γούστα μου που εσύ αν θες το βάζεις στο δύσκολο και γίνεται φοβερά δύσκολο (πχ κάποια παιχνίδια της platinum που συζητούσαμε σε άλλο thread τις προάλλες) , παρά παιχνίδια που είναι δύσκολα γιατί έχουν χάλια και κατά τα άλλα "απλοϊκό" σύστημα μάχης.. οκ τέσταρε τα αντανακλαστικά μου, αλλά όταν πατάω το κουμπί θέλω να γίνεται αυτό που θέλω όχι να πρέπει να συγχρονίσω τον εγκέφαλό μου με την κίνηση και αντίδραση σαλιγκαριού το nioh μόνο ψήνομαι να δοκιμάσω γιατί μου αρέσει η τζαπωνίλα (στα άλλα δεν μου αρέσει και το setting τους) Πίστεψε με εισαι πολύ λάθος,αυτη ηταν και εμενα η αποψη μου πριν ασχοληθώ με τα souls αλλα και στην αρχη που ειχα παιξει το ds2 που ηταν και το πρωτο που ασχολήθηκα . Τα ds ειναι αρκετα δύσκολα τις πρωτες ωρες γιατι εισαι χαμηλά σε λεβελ ,μετα όμως που ανεβαινεις και βρίσκεις και καλο όπλο το παιχνιδι γινεται αρκετα ευκολο , αυτο ισχύει κυρίως για τα ds2 και ds3 γιατι το πρωτο ειναι αλλη κατηγορια . Επισης εχουν αρκετους μηχανισμούς και μυστικά που δεν τα εξηγουν στον παίχτη και ειτε πρεπει να τα ανακαλύψεις ειτε να τα διαβάσεις αλλιώς θα σου φανει δύσκολο, για να καταλαβεις εγω θεορω οτι στο ds2 και ds3 εχει πραγματα που κανουν τα παιχνιδια broken απο την αποψη οτι ειναι υπερβολικα ευκολο . 1
karamela693 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Votritis είπε Πίστεψε με εισαι πολύ λάθος,αυτη ηταν και εμενα η αποψη μου πριν ασχοληθώ με τα souls αλλα και στην αρχη που ειχα παιξει το ds2 που ηταν και το πρωτο που ασχολήθηκα . Τα ds ειναι αρκετα δύσκολα τις πρωτες ωρες γιατι εισαι χαμηλά σε λεβελ ,μετα όμως που ανεβαινεις και βρίσκεις και καλο όπλο το παιχνιδι γινεται αρκετα ευκολο , αυτο ισχύει κυρίως για τα ds2 και ds3 γιατι το πρωτο ειναι αλλη κατηγορια . Επισης εχουν αρκετους μηχανισμούς και μυστικά που δεν τα εξηγουν στον παίχτη και ειτε πρεπει να τα ανακαλύψεις ειτε να τα διαβάσεις αλλιώς θα σου φανει δύσκολο, για να καταλαβεις εγω θεορω οτι στο ds2 και ds3 εχει πραγματα που κανουν τα παιχνιδια broken απο την αποψη οτι ειναι υπερβολικα ευκολο . Μην ξεχνάς ότι είναι και θέμα γούστου όλα, το ds2 και εγώ το είχα και ύστερα από 6-7 ώρες με κούρασε και το άφησα, δεν σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι άλλα δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλους. Προσωπικά δεν είμαι για souls games, μόνο το Bloodborne το άντεξα παραπάνω άλλα και αυτό στο τέλος μπήκε στο κουτί του.....γενικότερα αυτή η ''μαυρίλα'' που βγάζουν τα souls games από ένα σημείο και μετά με κουράζει και δεν με ευχαριστεί.
najinblue3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, ileos10 είπε το οτι πετας δυο sloth sto Boss ας πουμε κ το κανεις αργο αδυναμο κ δεν ξερω εγω τι αλλο. ναι ε ? κ γι αυτο ειναι broken? καλυτερα μη χαρακτηριζεις παιχνιδια που μαλλον δε σ αρεσαν και στο bloodborne υπαρχει το beast pellet, και στα αλλα souls υπαρχουν παρομοια αντικειμενα για συγκεκριμενα bosses
ileos10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) συγκρινεις beast blood pellet me sloth???????και δεν με νοιαζουν τα souls,στο Bloodborne αναφερομαι. και επισης στο nioh to combat γαμαει δεν αντιλεγω Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από ileos10
najinblue3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 δεν το συγκρινω αμεσα, αλλα το pellet κανει κ αυτο το παιχνιδι πιο να μην το πω ευκολο, να το πω κανει τα bosses βουτυρο τεσπα, απλα ηθελα να διευκρινισω και οχι να σου την "πω" και τα 2 τα λατρευω
Προτεινόμενες αναρτήσεις